ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2020
- Like
- 1.953
- Πόντοι
- 206
Δεν έχω θέμα.....Το τηλ σου που το βρήκε? Εσύ της το έδωσες να φανταστω..., επίσης να μην στέλνει της το έχεις πει?
Δεν έχω θέμα.....Το τηλ σου που το βρήκε? Εσύ της το έδωσες να φανταστω..., επίσης να μην στέλνει της το έχεις πει?
Αλεξάνδρα μασάζ κακό , εμφάνιση μέτρια , φραπές 30€, ρούχα δεν έβγαζε.Για κάποιες που μου έστειλε πρόσφατα το ΝΤΕΛΟΥΞ και συγκεκριμένα Αρτεμις,Μόνικα,Αλεξάνδρα ούτε μου θυμίζουν κάτι ούτε έχει γραφτεί τίποτα αν δεν κάνω λάθος,όποια πληροφορία είτε εδώ είτε πμ ευπρόσδεκτη!
προς φιλους παντρεμενους βαλτε φραγη εισερχομενων σε ανεξαρτητες μασατζουδες γιατι ειδη ξεκινησαν τα καλησπερα ελπιζω να μην ενοχλω.....
Οι δεσμευμένοι καλό θα ήταν να χρησιμοποιούν «κόκκινο» κινητό ειδικά διαμορφωμένο για καταδρομικές επιχειρήσεις. Γνωστό και ως Μασαζοκινητό ή Μπουρδελοκινητό.σε μένα ναι...βάλτε viber με κρυφές συνομιλίες μπας και σωθείτε!όλα τα άλλα μπλοκ!
σε μένα καμία δεν στέλνει και ας είμαι ελεύθερος...προς φιλους παντρεμενους βαλτε φραγη εισερχομενων σε ανεξαρτητες μασατζουδες γιατι ειδη ξεκινησαν τα καλησπερα ελπιζω να μην ενοχλω.....
ε ποια άλλη;;; Οι άλλες είναι σοβαρές.. Ξέρουν ότι δεν πρέπει να ενοχλούν τον πελάτη.Το αριαδνακι?????......
Δεν ιδρώνει το αυτί της αγαπούλη..Το τηλ σου που το βρήκε? Εσύ της το έδωσες να φανταστω..., επίσης να μην στέλνει της το έχεις πει?
Εχεις δικιο. Το εχει κανει ηδη 3 φορες η συγκεκριμενη ακομα και αν τις εχω πει οτι θα επικοινωνησω εγω μαζι τηςπρος φιλους παντρεμενους βαλτε φραγη εισερχομενων σε ανεξαρτητες μασατζουδες γιατι ειδη ξεκινησαν τα καλησπερα ελπιζω να μην ενοχλω.....
μα δεν είπε ποια ήταν!!!Εχεις δικιο. Το εχει κανει ηδη 3 φορες η συγκεκριμενη ακομα και αν τις εχω πει οτι θα επικοινωνησω εγω μαζι της
τι κάνει νιαου στα κεραμίδια;;;μα δεν είπε ποια ήταν!!!
Ναι....Καλησπέρα την ίριδα απο την ομάδα της Τεα πιστεύεται αξίζει να δοκιμαστεί?
Καλησπέρα την ίριδα απο την ομάδα της Τεα πιστεύεται αξίζει να δοκιμαστεί
Φίλε σε ποια Έλενα αναφέρεσαι??Και για αποφύγει παρεξηγήσεων εχω σχολιάσει και στο παρελθόν αλλα ακομα μου κανει εντυπωση πως ειναι κλεισμένη τοσο συχνά, ενώ στην ουσία δεν κανει τιποτα Καλα..
Την πιτσιρικα απο joy και your.Φίλε σε ποια Έλενα αναφέρεσαι??
Πολύ καλή,αν και η πρώτη εικόνα δε θα σ ενθουσιάσει.Αδύνατη,μικρόσωμη,αλλά με όμορφα μάτια όταν μαζέψει τα μαλλιά και φανεί το πρ'οσωπο. Πολύ δυνατή σε χειρομάλαξη,πελμομάλαξη και πεολειχία. Στο σώμα με σώμα σου κάνει πραγματικά μασάζ και σε 69 κινείται πολύ άνετα. Θα φύγεις ξεπιασμένος και εκτονωμένος.Καλησπέρα την ίριδα απο την ομάδα της Τεα πιστεύεται αξίζει να δοκιμαστεί?