Ρε μιλάμε οι σαβουρογάμηδες δεν έχουν τέλος εδώ μέσαΑυτην θεωρεις αστέρι; Αυτη ειναι ολοκληρη η Ζώνη του Ωρίωνα και οι δορυφοροι του Κρόνου σε ένα
Σε κόβω για μερακλή..
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 9M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (2 μέλη και 30 επισκέπτες)
panbar
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.550
- Πόντοι
- 446
Εντάξει ρε συ, περί ορέξεως ...Αυτην θεωρεις αστέρι; Αυτη ειναι ολοκληρη η Ζώνη του Ωρίωνα και οι δορυφοροι του Κρόνου, όλα μαζί σε ένα
Σε κόβω για μερακλή..
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.577
- Πόντοι
- 2.256
Ναι ρε συ,., μη χαλιέσαι με αυτα που γράφω.. Λίγη πλακίτσα κάνουμε να γελάσουμε... Αντε αφου σου αρέσει, κάνε μαζ'ι της και έλα να μας γραψεις κριτικήΕντάξει ρε συ, περί ορέξεως ...
panbar
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.550
- Πόντοι
- 446
Εννοείται ρε συ, δεν χαλιέμαι. Φαίνεται η πλάκα (τις περισσότερες φορές).Ναι ρε συ,., μη χαλιέσαι με αυτα που γράφω.. Λίγη πλακίτσα κάνουμε να γελάσουμε... Αντε αφου σου αρέσει, κάνε μαζ'ι της και έλα να μας γραψεις κριτική
Ναι, άμα δοκιμάσω, φυσικά θα γράψω ...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εντάξει, δεν είναι τόσο τραγική ...Ρε μιλάμε οι σαβουρογάμηδες δεν έχουν τέλος εδώ μέσα
Lalito
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2019
- Like
- 307
- Πόντοι
- 21
Στειλε κ σε μας ρε μαν της πληροφοριες σου σε πμ...αν θεςΦιλε μου, εγω κατεθεσα την εμπειρια μου. Ναι. Ατομα που ειστε χρονια σε αυτο το φορουμ, τα ξερετε, αλλα υπαρχουν και καινουργιοι σαν και μενα που δεν εχουμε το χρονο να διαβασουμε 2000 σελιδες. Επειδη αρκετοι εδω μεσα εχουν προτεινει να μη γραφονται τα ονοματα των κοριτσιων που προχωρανε το σεβαστηκα. Για αυτο και προτεινα οσοι ηθελαν να μου εστελναν μηνυμα. Που τελικα το μετανιωσα γιατι εγραψα τα ιδια πραγματα 10 φορες. Παντως δεν βρηκες ουτε τον gravity 2 ουτε τον 3
όχι ρε δεν είναι τραγική η ιδέα μου είναιΕννοείται ρε συ, δεν χαλιέμαι. Φαίνεται η πλάκα (τις περισσότερες φορές).
Ναι, άμα δοκιμάσω, φυσικά θα γράψω ...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εντάξει, δεν είναι τόσο τραγική ...
socos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 3.120
- Πόντοι
- 736
Έχει ωραίο πρόσωπο και μεγάλο στήθος. Πιασίματα μπόλικα φαίνονται αλλά συνολικά δεν είναι τόσο χάλια...Αυτην θεωρεις αστέρι; Αυτη ειναι ολοκληρη η Ζώνη του Ωρίωνα και οι δορυφοροι του Κρόνου, όλα μαζί σε ένα
Σε κόβω για μερακλή..
Ωραίος. Εχουμε εικόνα για άλλες κοπελες απο osmose, πχ νικολ?τι δηλαδη ....φραπε με καλαμακι και μπριζολα
krokalas13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.445
- Πόντοι
- 206
Η Νικολ ειναι πρωην cg. Ηταν στο magic και τωρα για καποιο λογο το χει γυρισει στο δηθεν μασαζ. Νονιζω γιατι ειναι πιο ευκολο. Τα cg στα γραφεια γσμιουνται κανονικα, αυτη κανει ξεπετα. Ασε που εκανε κ πεζοδρομιο στην Ιταλια. Την ειχα παρει οταν ηταν στο magic. Το μετανιωσα φουλ! Μονο η βυζαρα της αξιζει. Τιποτα αλλο.Ωραίος. Εχουμε εικόνα για άλλες κοπελες απο osmose, πχ νικολ?
leonidas1969
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.022
- Πόντοι
- 201
Πάλι άρχισες την γκρίνια? Μπορεί να του αρέσει η προσωπικότητα της, είναι αποδεδειγμένο εξάλλου ότι η προσωπικότητα παίζει καθοριστικό ρόλο στο πόσο ελκυστικός θεωρείται κάποιος από άτομα του αντίθετου φύλου. Ο καλός χαρακτήρας κάνει ένα άτομο να φαίνεται πολύ πιο ελκυστικό από σωματικής άποψης.Αυτην θεωρεις αστέρι; Αυτη ειναι ολοκληρη η Ζώνη του Ωρίωνα και οι δορυφοροι του Κρόνου, όλα μαζί σε ένα
Σε κόβω για μερακλή..
pouroneos
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2022
- Like
- 472
- Πόντοι
- 21
έχει απαντηθεί: προς καλό μασάζ αλλά ως εκεί. Οι περισσότερες σου κάνουν χωρίς να φοράς εσώρουχο
stakaman21
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2012
- Like
- 672
- Πόντοι
- 86
ευχαριστώέχει απαντηθεί: προς καλό μασάζ αλλά ως εκεί. Οι περισσότερες σου κάνουν χωρίς να φοράς εσώρουχο
ευχαριστω!Η Νικολ ειναι πρωην cg. Ηταν στο magic και τωρα για καποιο λογο το χει γυρισει στο δηθεν μασαζ. Νονιζω γιατι ειναι πιο ευκολο. Τα cg στα γραφεια γσμιουνται κανονικα, αυτη κανει ξεπετα. Ασε που εκανε κ πεζοδρομιο στην Ιταλια. Την ειχα παρει οταν ηταν στο magic. Το μετανιωσα φουλ! Μονο η βυζαρα της αξιζει. Τιποτα αλλο.
Καλησπέρα, ακολουθεί «ενημέρωση»
Velvet
Μαριαννα - Ξεπέτα και δεν αξίζει
Ζωή - Πανάκριβη, περίεργη αλλά με
καύλωσε ρε φίλε..
Deluxe
Βαλέρια - Στα ναι. Ευχάριστη κιολας.
Χριστιαννα - Ομορφούλα (μέχρι εκεί). Μέτριο μασάζ. Φραπές με ότι τιπ θες να αφήσεις και πιασίματα φουλ. Γενικά στα Ναι.
´Ολγα - Κακό μιλφ που δεν αξίζει
Από αυτό το μαγαζί λείπει η Δανάη όσο τπτ..
Αττικα
Γεωργιάννα - Όλα στο μέτριο με
φραπεδιά +20
Μαριάννα - Στα δεν και όχι όχι όχι
Δανάη - Στα ναι, αλλά μέχρι εκεί…
ΒΙΠ
Έλενα - Στα ναι γενικότερα. Καλαμάκι σίγουρο. Όχι για όσους θέλουν πετίτ.
Γιώτα - Στα ναι. Αλλά για μένα όχι.
Εμένα με ενοχλεί και η συμπεριφορά του μαγαζιού..
Από αυτό το μέρος λείπει η Χρυσή πάρα πολύ!
Senses
Τζώρτζια - Πετιτ καλό μωράκι που γουστάρει. Καλοπερνάς. Ναι.
Αριάδνη - Μαρίνα - Κατερίνα, όπως έχει εμφανιστεί η ξανθούλα σε διάφορα γραφεία είναι στα ναι, μεχρι τέλους, αλλά εγω λεω οχι για διάφορους λόγους. Δεν λεω εδω.
Οσμοσε γενικά στα οχι ως ξεπέτα.
Αυτά απο μένα.
Σας Παρακαλώ πολύ, αν μπορεί κάποιος να μου στείλει DM το κινητό της Χρυσής θα το εκτιμούσα πάρα πολύ!!! Χρυση απο ΒΙΠ. Ευχαριστω.
Velvet
καύλωσε ρε φίλε..
Deluxe
Χριστιαννα - Ομορφούλα (μέχρι εκεί). Μέτριο μασάζ. Φραπές με ότι τιπ θες να αφήσεις και πιασίματα φουλ. Γενικά στα Ναι.
Αττικα
φραπεδιά +20
ΒΙΠ
Senses
Αριάδνη - Μαρίνα - Κατερίνα, όπως έχει εμφανιστεί η ξανθούλα σε διάφορα γραφεία είναι στα ναι, μεχρι τέλους, αλλά εγω λεω οχι για διάφορους λόγους. Δεν λεω εδω.
Αυτά απο μένα.
Σας Παρακαλώ πολύ, αν μπορεί κάποιος να μου στείλει DM το κινητό της Χρυσής θα το εκτιμούσα πάρα πολύ!!! Χρυση απο ΒΙΠ. Ευχαριστω.
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
Δεν είναι, όχι. Δεν την έχω δει γενικά κάπου τελευταία. Αν τη βρείτε... μη μου στείλετε. Υπερτιμημένη και πολλή λογοδιαρροιαΗ Ιωάννα ειναι ακόμα στο joy παίδες; Η έχει παρει μεταγραφή
6Y44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 56
- Like
- 6.184
- Πόντοι
- 11.836
Και όμως υπάρχει ...μια Ελληνίδα Έλλη - Lola - την βαπτίζουν κατά καιρούς και ας είναι 2-3 χρόνια στο γραφείο...Τρίψιμο - μασάζ και μόνο καλαμάκι...ούτε καν για ένα 50αρι...που ζητάει έτσι για την πληροφορία..
η εξαίρεση στον κανόνα
Ρε μαγκες, καποιος τη Χρυσή ρε αδέλφια. Έδωσα πολλή πληροφορια!Καλησπέρα, ακολουθεί «ενημέρωση»
Velvet
καύλωσε ρε φίλε..
Deluxe
Αττικα
φραπεδιά +20
ΒΙΠ
Senses
Αυτά απο μένα.
topgun83
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.079
- Πόντοι
- 736
φιλε δεν υπαρχει περιπτωση να κανεις κατι ακομα και αν σου δωσει καποιος τηλεφωνο αν δε σε ξερει η ιδια, εμενα σκεψου με γνωριζει, επικοινωνησα καποια στιγμη και μου πουλουσε παπατζες, οτι δε δουλευει κτλ..
Με ξέρει! Είχαμε βρεθεί αρκετές φορές, είχανε βρεθεί και μετά το ΒΙΠ, μου είχε δώσει τηλ αλλα κάπου κάπως το έχασα. Αν υπαρχει θα το εκτιμουσαφιλε δεν υπαρχει περιπτωση να κανεις κατι ακομα και αν σου δωσει καποιος τηλεφωνο αν δε σε ξερει η ιδια, εμενα σκεψου με γνωριζει, επικοινωνησα καποια στιγμη και μου πουλουσε παπατζες, οτι δε δουλευει κτλ..
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις