Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 65 άτομα (11 μέλη και 54 επισκέπτες)

jeisonkm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
4
Like
3.491
Πόντοι
456
Το πάντα είναι αυθέρετο. Με μένα π.χ. δεν συνέβη
Ναι οκ μιλάω από προσωπική μου εμπειρία, κ στατιστικά από ότι έχω ενημερωθεί εδώ μέσα.

Στα 180 είχα πάρει και κουλούρι μόνο (μιας κ μπροστά δεν γινόταν για ευνόητους λόγους..) μια φορά

• Like
Αντιδράσεις: socos

krokalas13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
1.445
Πόντοι
206
Πολυ ομορφη δεν ειναι, εχει αρκετα κιλακια παραπανω. Εχει πολυ μεγαλο στιθος ομως και ειναι πολυ armature φαση. Με το ζορι πρεπει να εχει μηνα και κατι τωρα.
Αρα το πολυ καλη το λες παρσπλανητικο....

bonor07

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2014
Like
382
Πόντοι
20
Επίσης Ντίνα απο Joy που πήγε, έχει κανείς ενημέρωση ???

Και μια Γιώτα από Vip που είχα διαβάσει ότι προχωράει (κοκκινόξανθη μακρυμάλλα) έχει κανείς πρόσφατη εμπειρία ?
Πριν 10 μερες μου την εστειλε φωτο κανονικα το joy

topgun83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Κριτικές
8
Like
3.079
Πόντοι
736
Λίγο πριν αναφέρθηκε ότι πήγε velvet η Ντίνα. Δε λέγεται Ντίνα όμως πλέον

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
Επίσης Ντίνα απο Joy που πήγε, έχει κανείς ενημέρωση ???

Και μια Γιώτα από Vip που είχα διαβάσει ότι προχωράει (κοκκινόξανθη μακρυμάλλα) έχει κανείς πρόσφατη εμπειρία ?
......την Ντίνα πάντως πριν 5 ημέρες στο joy την βρήκα...... αν πηγε στο velvet δεν το γνωρίζω...

xratsas

Σεβαστός
Εγγρ.
8 Μαΐ 2019
Κριτικές
18
Like
1.925
Πόντοι
1.191
χαζομαρες καλοκαιριου .....1η βανεσσα απο vip απλη και ξεκαθαρη δεν ξερω μασαζ τιμοκαταλογος 2η λουσι απο joy ωραιο μασαζ μονο φραπε προσφερει 3η ελενη απο vip αδυνατη ελληνιδα μετριο μασαζ παει μεχρι τελος 4η λινα απο paradise λιγο μασαζ πολυ β μερος 5η αλικη απο paradise παχουλη μετριο μασαζ και φραπε για τελειωμα

mariosr125

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Κριτικές
3
Like
386
Πόντοι
21
χαζομαρες καλοκαιριου .....1η βανεσσα απο vip απλη και ξεκαθαρη δεν ξερω μασαζ τιμοκαταλογος 2η λουσι απο joy ωραιο μασαζ μονο φραπε προσφερει 3η ελενη απο vip αδυνατη ελληνιδα μετριο μασαζ παει μεχρι τελος 4η λινα απο paradise λιγο μασαζ πολυ β μερος 5η αλικη απο paradise παχουλη μετριο μασαζ και φραπε για τελειωμα
Φιλε οταν λες Ελένη απο βιπ ελληνίδα ενοεις μια άνω τον 40ετων δε το λεω αρνιτικα με συλικονατο στηθος ωραιο ;

xratsas

Σεβαστός
Εγγρ.
8 Μαΐ 2019
Κριτικές
18
Like
1.925
Πόντοι
1.191
Φιλε οταν λες Ελένη απο βιπ ελληνίδα ενοεις μια άνω τον 40ετων δε το λεω αρνιτικα με συλικονατο στηθος ωραιο ;
οχι αυτη που λες ειναι η ελενα η ελενη ειναι γυρω στα 35 πολυ φιτ με μικρο στηθος

panbar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2017
Κριτικές
1
Like
3.548
Πόντοι
446
Ρε αλάνια, είδα μια φωτό από μια κοπέλα και δεν ξέρω ποια είναι. Είναι πρόβλημα αν την ανεβάσω εδώ; Την έχουν έτσι κι αλλιώς χύμα στο FB, από το Paradise Massage ...
Και όποιος έχει κάτι σχετικό να πει, θα βοηθήσει.
Το κορίτσι δείχνει αστέρι ...

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.577
Πόντοι
2.256
τυπε την διαβασες καλα τι γράφει η αγγελία; ή είδες το πεσμένο βυζί της χοντρης και αλλοιθώρησες;
Ρε αλάνια, είδα μια φωτό από μια κοπέλα και δεν ξέρω ποια είναι. Είναι πρόβλημα αν την ανεβάσω εδώ; Την έχουν έτσι κι αλλιώς χύμα στο FB, από το Paradise Massage ...
Και όποιος έχει κάτι σχετικό να πει, θα βοηθήσει.
Το κορίτσι δείχνει αστέρι ...
φωτογραφία χύμα όχι το απαγορεύουν οι κανονισμοί του site> καλύτερα βάλε το Link από το facebook ή όποιο άλλο site ή αγγελία την έχεις δει

• Like
Αντιδράσεις: panbar

αστυαναξ

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Κριτικές
36
Like
2.404
Πόντοι
5.190
ακριβώς αυτό, έγραψε ολοκληρη παπαριά για να μας πει αυτα που ξέρουμε όλοι εδώ και τόσα χρόνια.
Όσο για τα ονόματα που ζήτησες... περίμενε, οσονούπω θα έρθουν και αυτα.. Κλωνάρι του gravity ο τύπος
Φιλε μου, εγω κατεθεσα την εμπειρια μου. Ναι. Ατομα που ειστε χρονια σε αυτο το φορουμ, τα ξερετε, αλλα υπαρχουν και καινουργιοι σαν και μενα που δεν εχουμε το χρονο να διαβασουμε 2000 σελιδες. Επειδη αρκετοι εδω μεσα εχουν προτεινει να μη γραφονται τα ονοματα των κοριτσιων που προχωρανε το σεβαστηκα. Για αυτο και προτεινα οσοι ηθελαν να μου εστελναν μηνυμα. Που τελικα το μετανιωσα γιατι εγραψα τα ιδια πραγματα 10 φορες. Παντως δεν βρηκες ουτε τον gravity 2 ουτε τον 3

• Like
Αντιδράσεις: cursed

panbar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2017
Κριτικές
1
Like
3.548
Πόντοι
446
τυπε την διαβασες καλα τι γράφει η αγγελία; ή είδες το πεσμένο βυζί της χοντρης και αλλοιθώρησες;

φωτογραφία χύμα όχι το απαγορεύουν οι κανονισμοί του site> καλύτερα βάλε το Link από το facebook ή όποιο άλλο site ή αγγελία την έχεις δει

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.577
Πόντοι
2.256
Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories