Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.565
- Πόντοι
- 2.256
δεν εβαλες την νεοτερη αγγελια της... εβαλες απλά ενα screenshot από μια αγγελία.Στην νεότερη αγγελία της λέει για Χ2 σε 1,5 ώρες
δώσε link της νεότερης αγγελίας
δεν εβαλες την νεοτερη αγγελια της... εβαλες απλά ενα screenshot από μια αγγελία.Στην νεότερη αγγελία της λέει για Χ2 σε 1,5 ώρες
δεν εβαλες την νεοτερη αγγελια της... εβαλες απλά ενα screenshot από μια αγγελία.
δεν εβαλες την νεοτερη αγγελια της... εβαλες απλά ενα screenshot από μια αγγελία.
εγώ δεν ψάχνω για να γαμησω, ψάχνω δυνατό μασάζ με χαρούμενο τέλος από ανεξάρτητη μασέρ.Το λινκ ειπαμε... οχι screenshot... τελοσπαντων.. και παλι δεν αξιζει.. υπάρχουν επιλογές που με αυτά τα λεφτα γαμάς 2 φορές. Και οταν αναφέρει καμπύλες , θα είναι τόφαλος, ΝΟΜΟΣ.
Αν παρόλαυτα ψήνεσαι να δοκιμάσεις , πήγαινε και έλα να γράψεις να μας ενημερώσεις
Δεν την ξερουμε την κυρά Malisha στην Βιέννη για να σου βρουμε ιδια εδώ.εγώ δεν ψάχνω για να γαμησω, ψάχνω δυνατό μασάζ με χαρούμενο τέλος από ανεξάρτητη μασέρ.
Αν έχεις κάτι άλλο να προτείνεις με χαρά να το ακούσω.
Το ιδανικό για εμένα δηλαδή είναι μαγαζιά τύπου πχ Malisha στη Βιέννη που είχα πάει πολλές φορές.
Ποσο στοίχισε μυστη μ;;; Εγω δοκίμασα το καλοκαιρι τ 21 και ξεκινησαμε απο 100γ ταντρα μασαζ φουλ γυμνή και μετα πήγαμε φουλ κ ζήταγε αλα 60Patricia Sundari (@patricia.atenas) • Instagram photos and videos
εξαιρετικό
μασάζ με χάπι εντ τιμήθηκε 2 φορές... από την δεύτερη φορά και μετά τα κάνει όλα
με το αντίστοιχο αντίτιμο!
το ίδιο κι εμένα την πρώτη φορά... την δεύτερη δέχτηκεΠοσο στοίχισε μυστη μ;;; Εγω δοκίμασα το καλοκαιρι τ 21 και ξεκινησαμε απο 100γ ταντρα μασαζ φουλ γυμνή και μετα πήγαμε φουλ κ ζήταγε αλα 60
Μια Ερικα ρουμανα παίζει ακόμα ?
Ξέρει κανείς κατι?
Μάλλον ξεδίψασεΤωρα το γυρισε στο μονο μασαζ ενω παλια δεν αφηνε ουτε σταγονα;;
Ακριβώς αυτό μου είπε σε επικοινωνία μέσω msn100αρι χρεώνει το tantra (εδω γελάμε) μασαζ...
60αρι το απλό μασαζ με φραπε
Σοφία δεν αξίζει. Πολύ επεξεργασία στις φωτογραφίες, κακή οδοντοστοιχία, μυρωδιές κάτω, για μασάζ δεν συζητάμε, 120€ ζητάει για την αγγαρεία. Η Νταϊανα είναι ξανθιά με πολλά τατουάζ και τεράστιο στήθος;Καλησπέρα!
Εχει κανεις πληροφορίες για Νταιανα και Σοφία απο paradise? Τιμουλες κυρίως και αν κανουν καθόλου μασαζ.
Οκευ και ν σε ρωτησω γτ εγω δευτερη φορα δε κανόνισα , εσυ τι δευτερη φορα τι τιμές ειχε ; Κ Ποσο σε χρέωσε ; Αν θες απαντά μ κ σ πμ αν δεν θες εδωτο ίδιο κι εμένα την πρώτη φορά... την δεύτερη δέχτηκε
πίπα σεξ κλπ
Οκευ και ν σε ρωτησω γτ εγω δευτερη φορα δε κανόνισα , εσυ τι δευτερη φορα τι τιμές ειχε ; Κ Ποσο σε χρέωσε ; Αν θες απαντατο ίδιο κι εμένα την πρώτη φορά... την δεύτερη δέχτηκε
πίπα σεξ κλπ
το στήθος της τύπε δεν έχει κανένα σημάδι, είναι μικρό με μεγάλη ρόγα, στην κοιλία έχει ένα, περίπου 10 εκατοστά από σκωληκοειδιτιδα αλλά μιλάμε για επίπεδη κοιλιά, από μασάζ δεν έχεις να πεις πολλά, πολύ ανώτερο από πολλά που κυκλοφορούν εκεί έξω.Πηγαινε στο μηνυμα 39903 που αναφερω προσωπικη αποψη
καλά ο συγκεκριμένος έχει εμπειρίες σεξουαλικές επί πληρωμή πρόσφατα και έχει βγάλει την Αντριάννα σκάρτη, πάρε και κατάλαβε τι κλώνος,μπουζουκοκέφαλος είναι!τελκα είσαι ΚΗΦΗΝΑΣ όνομα και πράγμα...
πετας μια μπηχτή για ενα γραφείο.. σε ρωταω αν εχεις προσωπικη εμπειρία που δεν σου αρεσαν οι υπηρεσίες
και με παραπέμπεις να διαβάσω μια παλαιότερη ανάρτησή σου , που είναι η παρακάτω:
Δηλαδη η εμπειρία σου απο τις υπηρεσίες του γραφείου και το μονο που έχεις να μας πεις σαν κριτική από όλα όσα προσφέρει το γραφείο, είναι η ασχημη εμφάνιση μιας κοπέλας που έχει σημάδια απο εγχείρηση;
ελα πες την αληθεια , εσκασες 80-100 ευρωπουλα σου σκαει η Ιριδα και λες ναι ρε κερατα τα χρηματα μου θα πιασουν τοπο; ή σκεφτηκες πω ρε μαλακα τι ωραιο μουνι θα γαμησω σημερα;το στήθος της τύπε δεν έχει κανένα σημάδι, είναι μικρό με μεγάλη ρόγα, στην κοιλία έχει ένα, περίπου 10 εκατοστά από σκωληκοειδιτιδα αλλά μιλάμε για επίπεδη κοιλιά, από μασάζ δεν έχεις να πεις πολλά, πολύ ανώτερο από πολλά που κυκλοφορούν εκεί έξω.
καλά ο συγκεκριμένος έχει εμπειρίες σεξουαλικές επί πληρωμή πρόσφατα και έχει βγάλει την Αντριάννα σκάρτη, πάρε και κατάλαβε τι κλώνος,μπουζουκοκέφαλος είναι!
Γράφει συμβουλές και κάνεις το αντίθετο!
Από υπηρεσίες πιάνουν με το παραπάνω τόπο , τα υπόλοιπα νάχαμε να λέγαμε !ελα πες την αληθεια , εσκασες 80-100 ευρωπουλα σου σκαει η Ιριδα και λες ναι ρε κερατα τα χρηματα μου θα πιασουν τοπο; ή σκεφτηκες πω ρε μαλακα τι ωραιο μουνι θα γαμησω σημερα;