Ένα βιβλίο-σεντονι για την Νίνα (Αρτ)
Ήθελα πολύ καιρό να γράψω για την Νίνα
Έχω κάνει πολλές συναντήσεις από εποχή καραντίνας και μετά,σίγουρα πέντε..
Αρχικά θα πω ότι η Νίνα μου πήρε την παρθενιά στα κατοικον,άρα και η σειρά των ραντεβού παρουσιάζει ενα εσκαλέϊσον από μεριάς μου γιατί έψαχνα τα πατήματα μου ακόμα..
Την πρώτη φορά που ήρθε,(περίοδος αυστηρής καραντινας)έπαθα σοκ,από εμφάνιση είναι ότι ψάχνω σε μια ..τανα,έκφυλο μουνι,βυζάρες τρελές,κωλαρα απίστευτη
Αμαθος και εγώ από τα πρέπει και τα μη του μασάζ,χαιδευα μόνο λίγο κωλαρακι όσο με ετριβε,αυτή ψιλοτραβιοτανε και καλά,ντυμενη εννοείται,μασάζ δυστυχώς δεν κάνει κάτι πέρα από ένα απλό χαλάρωμα ψιλοκαυλωτικο,με γυρνάει μου κάνει ένα τελείωμα χερατο χωρίς πολλά πολλά ,αν και προσπάθησα να την γδυσω,της έτριβα το μουνι και της άρεσε ΑΛΛΑ ήθελε έξτρα,για φουλ ούτε λόγος,με πόνεσε το τριανταρι για μια μαλακία αλλά δεν είχα πει την τελευταία μου λεξη..
Μάσαζ 60 +30 για χέρι
Πριν φύγει της ζήτησα το τηλ για να τα πούμε εκτός γραφείου και το πηρα
Δευτερη συνέδρια
Ξεκίνημα λιγο πιο επιθετικο από μέρους μου με το που μπήκε,χουφτωματα πεσιματα τριψιματα στο χωλ,πέσανε κάτι φιλιά με σταμάτησε και μου είπε πάμε για μασάζ,της λέω θέλω ερωτικό μασάζ να με τρελανεις,την αφήνω μόνο με το στριγκ το κορμί ΑΛΛΟΥ(προσωπική αποψη)χουφτωνα όπου και όπως μπορούσα όσο αυτή έκανε μασάζ ακουμποντας με με τις ΒΥΖΑΡΕΣ της είχα γίνει τούμπανο,γυρνάω της λέω θέλω πίπα,σάλια παντού,βαθειά μπουκώματα,καραμελωμα τρελό,δεν κρατήθηκα και της τα έδωσα στο στόμα,φάνηκε να ξενερώνει αλλά οκ..
πηρε 70 εκτός γραφείου και έμεινα τρελάμενος από καύλα με την τύπισσα
Στην τρίτη επίσκεψη έγινε της μουρλης,έβγαλα πραγματικά γούστα,λες και έπαιζα σε τσόντα με το πορνοσταρικο αυτό κορμι
Με το που μπήκε μέσα την κόλλησα πάνω στην πορτα ετσι όπως ήτανε ντυμένη με ένα φόρεμα στενο,φιλιά απλόχερα,πέρασμα χεριού κάτω από τη φουστα,είχε καυλώσει και αυτή,έπεσε στα γόνατα και με τσιμπουκωνε στο χωλ(!!!)γδυσιμο και πέρασμα στο σαλόνι,με έβαλε στην πολυθρόνα μου εγλυφε τα παπάρια γονατισμενη,μου σήκωνε μόνη της τα πόδια πάνω για να φτάνει να γλύφει την κωλοτρυπιδα μου και εγώ είχα την ζώνη της στα χέρια μου και της τράβαγα το κεφάλι προς τα εμένα..
Δεν το πίστευα αυτό που ζούσα κυριολεκτικά,πέρασμα στο δωμάτιο αφού με είχε κάνει υπερτουρμπο,στήσιμο στον τοίχο και κάρφωμα στα όρθια γραπωμενος από τις βυζάρες τις απίστευτες,οπού και τελείωσα σκουζοντας..
Γενικά πιο πολύ συμμετοχή-προστυχια στα προκαταρκτικά,παρά στο σεξ από μέρους της
Ξάπλωμα για μασάζ λίγο λάδωμα,όπου και ξανασηκωθηκε ο παργαλατσος..
Πήγα για δεύτερο γύρο αλλά κάπου χάθηκε η στύση μιας και δεν το συνηθίζω και εκεί έκανε κάτι που μου άρεσε πολύ σαν κινηση κάθισε και πάλευε να με τελειώσει με τα χέρια,με το στόμα με τα βυζιά,με ότι είχε..
Στα γόνατα πεσμένη,μου εγλυφε τα αρχιδια μαεστρικά ενώ με κοιτούσε στα μάτια και με παρακαλάγε να την χυσω όσο τον επαιζα,πράγμα που έγινε,μέσα στην μάπα της..
Έδωσα από μόνος μου 90 (σίγουρα πήγε πάνω από ώρα)φάνηκε να δυσανασχετεί αλλά τα πήρε και εφυγε..
Και εκεί που είχα τρελαθεί με την σχέση τιμης-καυλας-μουνιου (μάλλον είχε πέσει πείνα στην καραντινα για αυτό τόσο χαλαροτητα στην τιμή),αγνοοντας τις κριτικές που διαβαζα περί αρπακτικού,κυκλοθυμικης και όλα όσα γράφονται,ήρθε η τέταρτη φορά να τα ανατρέψει όλα..
Σκάει το μωρο, η καραντίνα σημειωτέον έχει πλέον παρελθει και ενώ περίμενα ρεπετισιον της τσοντας που γύρισαμε την τελευταία φορα,βγήκαν αληθινοί οι συνάδελφοί του μπου,άρχισε τα μη και τα δεν από την αρχή και τα "έκω σκεση" και μέχρι χέρι αν θες,ούτε στόμα δεν συζητάγε,δεν το πίστευα μάγκες,πήγα να πιεσω λίγο σηκώθηκε από το κρεβάτι και πήγε να φύγει,λέω ρε μλκ η δίδυμη αδερφή της ήρθε? Την άφησα να φύγει χωρίς κανένα έξτρα ξενερώμενος με ένα απλό λάδωμα..
Εκεί κάπου έσβησα το τηλ και το πήρα απόφαση ότι μάλλον η φάση είναι όπως τα λένε οι συνάδελφοι και όλα τα πριν ήταν μάλλον μια παρένθεση..
Περνούσε ο καιρός δοκιμάζα αλλες κορασίδες χωρίς να βρω κάτι πραγματικά καλο και μετά μια μέρα περνοντας από ευαγγελισμό την βλέπω στην στάση με τις βυζάρες της και μου καρφώθηκε στο μυαλό,φυσικά και ξαναπήρα από το γραφείο πλεον όμως..
Πέμπτη λοιπόν συνεδρια
Ήρθε,μάλλον "ντεν εικε σκεση"της είπα σε είδα τις προάλλες στην στάση και σκεφτόμουν τα γαμησια μας,χαμογέλασε με φίλησε στο σαλόνι άρχισα να χουφτωνω και καταλήξαμε να γαμιομαστε σαν τα σκυλιά τελείωσα δύο φορές,την μια στόμα της την άλλη στις βυζάρες της..
Ζητώ συγνώμη για το σεντόνι και κλείνω με το απαύγασμα,για μένα είναι τοπ κορμι,μασάζ μέτριο προς καυλωτικο σε καμιά περίπτωση ΜΑΣΑΖ κανονικο,σε καυλώνει για πλάκα με την προστυχια της και με το πακέτο της,αν την πετύχεις με όρεξη θα έχεις να το λες όπως εγώ,αν πάλι όχι την γάμησες με κακή φόλα..
Θα ήθελα ανταλλαγή πληροφοριών για εκείνη με πμ,όποιος μπορεί,θέλει,ξέρει κάτι παραπάνω ας στείλει..