Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (3 μέλη και 24 επισκέπτες)

neomelos1

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Φεβ 2018
Κριτικές
29
Like
1.305
Πόντοι
1.011
Μύστες έχει κανείς εμπειρία με Αννα από Crystal?

Πριν χρόνια ήταν σε λαδομάγαζο (απ' ότι θυμάμαι), αρκέτα καλή ήταν και φουλ πρόγραμμα τότε τουλάχιστον. Τώρα επί Crystal δεν έχω εμπειρία

Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Κριτικές
4
Like
4.671
Πόντοι
736
Πριν χρόνια ήταν σε λαδομάγαζο (απ' ότι θυμάμαι), αρκέτα καλή ήταν και φουλ πρόγραμμα τότε τουλάχιστον. Τώρα επί Crystal δεν έχω εμπειρία
Πολλάκις συμβαίνει μερικά κορίτσια σε αλλαγές γραφείου ή ερωτικού θέματος ( call girl, massage , ) να μην προφέρουν τις ίδιες υπηρεσίες . Μάλλον πολιτική της νέας κατάστασης

Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Κριτικές
4
Like
4.671
Πόντοι
736
Πάντα ζητάω τηλέφωνο άμα κάποια μου κάνει εμφανισιακα,από κάποιες το έχω πάρει,βέβαια άμα η τύπισσα δουλεύει πολυ,όπως πχ. Παλιότερα η Ελίνα (στο βελβετ νομιζω ήταν),ή τώρα η Αριάδνη,είναι λαχείο να σου κάτσει να κλείσεις εκτός για να γλυτώσεις το γραφειο..
Καλά κανεις και ζητάς τηλέφωνο από κορίτσια όπως πιστεύω ότι το κάνουν αρκετοί έως και όλοι … απλώς δεν το ανακοινώνεις και το κρατάς για τον εαυτό σου

krokalas13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
1.445
Πόντοι
206
Πολλάκις συμβαίνει μερικά κορίτσια σε αλλαγές γραφείου ή ερωτικού θέματος ( call girl, massage , ) να μην προφέρουν τις ίδιες υπηρεσίες . Μάλλον πολιτική της νέας κατάστασης
Ευχαριστώ πολύ παίχτες! Εάν κάποιος έχει εμπειρία πρόσφατη , θα με βοηθούσε.

Errikos77

Μέγας
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
99
Like
5.186
Πόντοι
4.280
καλα ρε φιλε,αν ειναι αληθεια αυτο,τοσο αρχαρειος εισαι?οτι σου ειπαν τα παιδια ισχυει.την λεξη εχεμυθεια την γνωριζεις?αυτα τα προσωπικα πραγματα δεν γραφονται εδω μεσα.απορω τι ηθελες να παραστησεις.
Ενταξει μην τρελενεστε και αυτη οταν τον συναντησε θα του ζητησε για παρτυ της οσα επαιρνε μαζι με το γραφειο 150 +

jeisonkm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
4
Like
3.493
Πόντοι
456
Ένα βιβλίο-σεντονι για την Νίνα (Αρτ)

Ήθελα πολύ καιρό να γράψω για την Νίνα

Έχω κάνει πολλές συναντήσεις από εποχή καραντίνας και μετά,σίγουρα πέντε..

Αρχικά θα πω ότι η Νίνα μου πήρε την παρθενιά στα κατοικον,άρα και η σειρά των ραντεβού παρουσιάζει ενα εσκαλέϊσον από μεριάς μου γιατί έψαχνα τα πατήματα μου ακόμα..

Την πρώτη φορά που ήρθε,(περίοδος αυστηρής καραντινας)έπαθα σοκ,από εμφάνιση είναι ότι ψάχνω σε μια ..τανα,έκφυλο μουνι,βυζάρες τρελές,κωλαρα απίστευτη

Αμαθος και εγώ από τα πρέπει και τα μη του μασάζ,χαιδευα μόνο λίγο κωλαρακι όσο με ετριβε,αυτή ψιλοτραβιοτανε και καλά,ντυμενη εννοείται,μασάζ δυστυχώς δεν κάνει κάτι πέρα από ένα απλό χαλάρωμα ψιλοκαυλωτικο,με γυρνάει μου κάνει ένα τελείωμα χερατο χωρίς πολλά πολλά ,αν και προσπάθησα να την γδυσω,της έτριβα το μουνι και της άρεσε ΑΛΛΑ ήθελε έξτρα,για φουλ ούτε λόγος,με πόνεσε το τριανταρι για μια μαλακία αλλά δεν είχα πει την τελευταία μου λεξη..
Μάσαζ 60 +30 για χέρι

Πριν φύγει της ζήτησα το τηλ για να τα πούμε εκτός γραφείου και το πηρα

Δευτερη συνέδρια

Ξεκίνημα λιγο πιο επιθετικο από μέρους μου με το που μπήκε,χουφτωματα πεσιματα τριψιματα στο χωλ,πέσανε κάτι φιλιά με σταμάτησε και μου είπε πάμε για μασάζ,της λέω θέλω ερωτικό μασάζ να με τρελανεις,την αφήνω μόνο με το στριγκ το κορμί ΑΛΛΟΥ(προσωπική αποψη)χουφτωνα όπου και όπως μπορούσα όσο αυτή έκανε μασάζ ακουμποντας με με τις ΒΥΖΑΡΕΣ της είχα γίνει τούμπανο,γυρνάω της λέω θέλω πίπα,σάλια παντού,βαθειά μπουκώματα,καραμελωμα τρελό,δεν κρατήθηκα και της τα έδωσα στο στόμα,φάνηκε να ξενερώνει αλλά οκ..

πηρε 70 εκτός γραφείου και έμεινα τρελάμενος από καύλα με την τύπισσα

Στην τρίτη επίσκεψη έγινε της μουρλης,έβγαλα πραγματικά γούστα,λες και έπαιζα σε τσόντα με το πορνοσταρικο αυτό κορμι

Με το που μπήκε μέσα την κόλλησα πάνω στην πορτα ετσι όπως ήτανε ντυμένη με ένα φόρεμα στενο,φιλιά απλόχερα,πέρασμα χεριού κάτω από τη φουστα,είχε καυλώσει και αυτή,έπεσε στα γόνατα και με τσιμπουκωνε στο χωλ(!!!)γδυσιμο και πέρασμα στο σαλόνι,με έβαλε στην πολυθρόνα μου εγλυφε τα παπάρια γονατισμενη,μου σήκωνε μόνη της τα πόδια πάνω για να φτάνει να γλύφει την κωλοτρυπιδα μου και εγώ είχα την ζώνη της στα χέρια μου και της τράβαγα το κεφάλι προς τα εμένα..

Δεν το πίστευα αυτό που ζούσα κυριολεκτικά,πέρασμα στο δωμάτιο αφού με είχε κάνει υπερτουρμπο,στήσιμο στον τοίχο και κάρφωμα στα όρθια γραπωμενος από τις βυζάρες τις απίστευτες,οπού και τελείωσα σκουζοντας..

Γενικά πιο πολύ συμμετοχή-προστυχια στα προκαταρκτικά,παρά στο σεξ από μέρους της

Ξάπλωμα για μασάζ λίγο λάδωμα,όπου και ξανασηκωθηκε ο παργαλατσος..

Πήγα για δεύτερο γύρο αλλά κάπου χάθηκε η στύση μιας και δεν το συνηθίζω και εκεί έκανε κάτι που μου άρεσε πολύ σαν κινηση κάθισε και πάλευε να με τελειώσει με τα χέρια,με το στόμα με τα βυζιά,με ότι είχε..

Στα γόνατα πεσμένη,μου εγλυφε τα αρχιδια μαεστρικά ενώ με κοιτούσε στα μάτια και με παρακαλάγε να την χυσω όσο τον επαιζα,πράγμα που έγινε,μέσα στην μάπα της..

Έδωσα από μόνος μου 90 (σίγουρα πήγε πάνω από ώρα)φάνηκε να δυσανασχετεί αλλά τα πήρε και εφυγε..

Και εκεί που είχα τρελαθεί με την σχέση τιμης-καυλας-μουνιου (μάλλον είχε πέσει πείνα στην καραντινα για αυτό τόσο χαλαροτητα στην τιμή),αγνοοντας τις κριτικές που διαβαζα περί αρπακτικού,κυκλοθυμικης και όλα όσα γράφονται,ήρθε η τέταρτη φορά να τα ανατρέψει όλα..

Σκάει το μωρο, η καραντίνα σημειωτέον έχει πλέον παρελθει και ενώ περίμενα ρεπετισιον της τσοντας που γύρισαμε την τελευταία φορα,βγήκαν αληθινοί οι συνάδελφοί του μπου,άρχισε τα μη και τα δεν από την αρχή και τα "έκω σκεση" και μέχρι χέρι αν θες,ούτε στόμα δεν συζητάγε,δεν το πίστευα μάγκες,πήγα να πιεσω λίγο σηκώθηκε από το κρεβάτι και πήγε να φύγει,λέω ρε μλκ η δίδυμη αδερφή της ήρθε? Την άφησα να φύγει χωρίς κανένα έξτρα ξενερώμενος με ένα απλό λάδωμα..

Εκεί κάπου έσβησα το τηλ και το πήρα απόφαση ότι μάλλον η φάση είναι όπως τα λένε οι συνάδελφοι και όλα τα πριν ήταν μάλλον μια παρένθεση..

Περνούσε ο καιρός δοκιμάζα αλλες κορασίδες χωρίς να βρω κάτι πραγματικά καλο και μετά μια μέρα περνοντας από ευαγγελισμό την βλέπω στην στάση με τις βυζάρες της και μου καρφώθηκε στο μυαλό,φυσικά και ξαναπήρα από το γραφείο πλεον όμως..

Πέμπτη λοιπόν συνεδρια

Ήρθε,μάλλον "ντεν εικε σκεση"της είπα σε είδα τις προάλλες στην στάση και σκεφτόμουν τα γαμησια μας,χαμογέλασε με φίλησε στο σαλόνι άρχισα να χουφτωνω και καταλήξαμε να γαμιομαστε σαν τα σκυλιά τελείωσα δύο φορές,την μια στόμα της την άλλη στις βυζάρες της..

Ζητώ συγνώμη για το σεντόνι και κλείνω με το απαύγασμα,για μένα είναι τοπ κορμι,μασάζ μέτριο προς καυλωτικο σε καμιά περίπτωση ΜΑΣΑΖ κανονικο,σε καυλώνει για πλάκα με την προστυχια της και με το πακέτο της,αν την πετύχεις με όρεξη θα έχεις να το λες όπως εγώ,αν πάλι όχι την γάμησες με κακή φόλα..

Θα ήθελα ανταλλαγή πληροφοριών για εκείνη με πμ,όποιος μπορεί,θέλει,ξέρει κάτι παραπάνω ας στείλει..
Φίλε μου συμφωνώ σε όλα... έχοντας κάνει αρκετές συνεδρίες με την συγκεκριμένη, είναι όπως τα αναφέρεις. Από τις λίγες παρουσίες εδώ στο νήμα που αξίζει εμφανισιακά και δεν λέει όχι σε τίποτα και σε καμία τρύπα :wink:... Το κάθε πράγμα έχει την τιμή του (τσιμπάει λίγο) αλλά μετά από 5-6 συνεδρίες κ εφόσον έχετε γνωριστεί στρώνει και τιμολογιακά..
Το μόνο άσχημο τόσο καιρό ένα ελληνικό παραπάνω δεν έμαθε.. :grin:. Στο resume από τις λίγες (για να μην πω μοναδική) με τέτοια φρέσκια επιδερμίδα, ωραίες αναλογίες και πάντα αυτό το αισθησιακό που βγάζει στο 2ο μέρος και με τα καβλο-εσώρουχα που φοράει πάντα !
Και αν και το γραφείο γνωρίζει...ότι είπαν και οι προηγούμενοι.. λίγο εχεμύθεια γενικότερα για να έχουμε και να περνάμε καλά.. :hi:

Cyber-plumber

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2020
Κριτικές
3
Like
208
Πόντοι
0
καλα ρε φιλε,αν ειναι αληθεια αυτο,τοσο αρχαρειος εισαι?οτι σου ειπαν τα παιδια ισχυει.την λεξη εχεμυθεια την γνωριζεις?αυτα τα προσωπικα πραγματα δεν γραφονται εδω μεσα.απορω τι ηθελες να παραστησεις.
Είπα και πιο πάνω ότι δεν το σκέφτηκα έτσι και ήταν λάθος μου,ήταν από αφέλεια,δεν ήθελα να παραστήσω το οτιδηποτε..
Ας κατέβουν τα ποστ δεν έχω θέμα..

Alexandros_K

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
288
Πόντοι
20
Είπα και πιο πάνω ότι δεν το σκέφτηκα έτσι και ήταν λάθος μου,ήταν από αφέλεια,δεν ήθελα να παραστήσω το οτιδηποτε..
Ας κατέβουν τα ποστ δεν έχω θέμα..
Βγήκαν όλοι να δικασουν... Έδωσες στεγνά την οσία παρθένα Μαρία... Δε λέω ότι ήταν σωστό... Είπαμε είναι λάθος, το κατάλαβες και εσύ, τέλος!!!! Τι άλλο δλδ να γίνει? Να ζητήσουμε γινατιστοι συγνώμη από τη Νίνα??? Από το art? Από που?

vipmassage

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Οκτ 2020
Like
306
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP MASSAGE 698 0 280 270

ΠΡΩΙΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΑ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΑΠ ΤΟ ΒΡΑΔΥ

ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΜΠΤΗ 21 / 04
ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 / 04 ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ
Body Body 60 ΛΕΠΤΑ
70 Ευρω

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΊΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΕΣ

vipmassage

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Οκτ 2020
Like
306
VIP MASSAGE TEAM

698 0 280 270

Χρυση

Αριαδνη

Ελενα

Αναστασια

Μαριλια

Βανεσα

Δεσποινα

Ραφαελα

Μαριλενα

Ζωη

Μονικα

Μελινα

Χρυσα

Κατερινα

Ελενη

www.VipMassage.gr

698 0 280 270

Rebel Romeo 69

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2022
Like
432
Πόντοι
21
Ρε παιχτες επιδει εχω μπερδευτει η κορασιδα η νινα που δουλευει ? Στο αρτ στο χαλανδρι , φωτο της κλπ αυτο δεν εχει τιποτα.... θα ηθελα να δω μια φωτο πριν την κλεισω κλπ κλπ.....

Εγγρ.
15 Σεπ 2018
Κριτικές
17
Like
978
Πόντοι
1.011
Νίνα Αρτ 100 σόλο από 200 έως 250 με το μαγαζί.
Ρε παιχτες επιδει εχω μπερδευτει η κορασιδα η νινα που δουλευει ? Στο αρτ στο χαλανδρι , φωτο της κλπ αυτο δεν εχει τιποτα.... θα ηθελα να δω μια φωτο πριν την κλεισω κλπ κλπ.....
Δουλεύει κ στο Αρτ με Viber και με δικό της κινητό αν έχεις συναντήσει πρώτα με γραφείο κ κάνεις φουλ μαζί της στα 200. Μονή της φτάνει 150. Αξίζει λόγω σώματος τα λεφτά. Εννοείται 2 φορές πίπα άνευ τελείωμα πρόσωπο.

Thedildoman

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2022
Like
48
Πόντοι
0
Νίνα Αρτ 100 σόλο από 200 έως 250 με το μαγαζί.

Δουλεύει κ στο Αρτ με Viber και με δικό της κινητό αν έχεις συναντήσει πρώτα με γραφείο κ κάνεις φουλ μαζί της στα 200. Μονή της φτάνει 150. Αξίζει λόγω σώματος τα λεφτά. Εννοείται 2 φορές πίπα άνευ τελείωμα πρόσωπο.
Καλημέρα μόνο Καλαμάκι πόσο ;

blackpit23

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
194
Πόντοι
0
Το Massage Art στο Χαλάνδρι δεν έχει σχέση κ αυτό που συζητάμε εδώ μέσα. Καλό θα ήταν μην μπερδευτείς κ ζητάς διαφορα εκεί , θα γίνεις ρεζίλι

Εγγρ.
21 Σεπ 2017
Κριτικές
1
Like
256
Πόντοι
21
Ανάμεσα σε Νίνα από art και Αριάδνη από vip ποια μου προτείνετε? Ευχαριστώ πολύ και Καλή Ανάσταση!

Εγγρ.
15 Σεπ 2018
Κριτικές
17
Like
978
Πόντοι
1.011

lakis mamoulakis

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Οκτ 2012
Κριτικές
29
Like
2.069
Πόντοι
1.796
Νίνα πατάει κάτω το 90% του Glamour.
Και ντύνεται κ πολυ όμορφα.

Καλά, όχι δεν πατάει το 90% του glamour αλλά όσον αφορά το ντύσιμο θα πω οκ.

@Σκαλοπατάκιας είναι αρκετά διαφορέτικές σε στυλ.

Η Νίνα είναι τρελό αρπακτικό με δυσκοίλιο χαρακτήρα, αλλά καύλα που θες να την ξεσκίσεις.

Η Αριάδνη έχει κι αυτή αρκετά τα λεφτά στο μυαλό της, αλλά είναι ευγενέστατη, καλό άτομο και μπορείς να συζητήσεις. Θεωρώ πως κι αυτή είναι όμορφη εμφανισιακά.

Αρκετά διαφορετικές περιπτώσεις πάντως, θα σύστηνα να μην μπεις στο τρυπάκι Νίνα.

Εγγρ.
15 Σεπ 2018
Κριτικές
17
Like
978
Πόντοι
1.011
Καλά, όχι δεν πατάει το 90% του glamour αλλά όσον αφορά το ντύσιμο θα πω οκ.

@Σκαλοπατάκιας είναι αρκετά διαφορέτικές σε στυλ.

Η Νίνα είναι τρελό αρπακτικό με δυσκοίλιο χαρακτήρα, αλλά καύλα που θες να την ξεσκίσεις.

Η Αριάδνη έχει κι αυτή αρκετά τα λεφτά στο μυαλό της, αλλά είναι ευγενέστατη, καλό άτομο και μπορείς να συζητήσεις. Θεωρώ πως κι αυτή είναι όμορφη εμφανισιακά.

Αρκετά διαφορετικές περιπτώσεις πάντως, θα σύστηνα να μην μπεις στο τρυπάκι Νίνα.

Κοκα(Ν)ΐνα!!!!!! Εθισμός!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom