aggel2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 3.166
- Πόντοι
- 456
Πολύ μέτρια,δεν είναι αρπαχτικό μεν αλλά δεν σου βγάζει τίποτα ερωτικό δε!Για Αννίτα από velvet τι ξέρουμε;
Πολύ μέτρια,δεν είναι αρπαχτικό μεν αλλά δεν σου βγάζει τίποτα ερωτικό δε!Για Αννίτα από velvet τι ξέρουμε;
Φίλε τα έχουμε πει πάλι, παίζει τρελό φωτοσοπ και μεγάλες φόλες, μακρυά..Lotus relax Αλεξάνδρα μακριά! Εντελώς διαφορετική από τις φωτογραφίες, οριακά άλλο άτομο. στα του μασάζ όλα κάτω του μετρίου. αν έχει κανένας ίνφο για κατερίνα ας μου στείλει πμ.
Σε συζητήσεις με γενικά γυναίκες όχι μόνο του μασάζ , το 70% των ανδρών μυρίζουν κάτω . Φίλοι δεν μετράει αν έκανες μπάνιο πριν βγεις απτό σπίτι , μέχρι να έρθεις σε επαφή με την άλλη κατουράς, ιδρώνεις , είσαι κλεισμένος μέσα στο σωβρακο , μην πω να είσαι τούρμποε την γκόμενα κ να ξεροχυνεις. Λοιπόν πλύντε τα τέτοια σας ξυριστε τα , καλό πλύσιμο , και μετά ζητας και παίρνεις . Φαντάσου να βρωμάει η άλλη , θα την εγκυφες ;Σωστός.
Γράφονται εδώ πραγματα για εξτρα, και τα διαβάζει κάποιος βρωμιάρης που ζέχνει αρχιδίλα ακόμα και πάνω από το παντελόνι, και μετα πηγαινει και ζητάει απο την χ κοπέλα εξτρα, τρώει άκυρο και βγαίνει μετά εδώ και κατηγορεί το φόρουμ.
Για αυτό, ο επόμενος που θα φάει άκυρο και θα αναρωτιέται για ποιο λόγο, ενώ είχε διαβάσει στο φόρουμ ότι προχωράει σε εξτρά η κοπέλα, ας διαβάσει το παρακάτω και να σταματήσει να αναρωτιέται το γιατί:
Κατά τα 90% ΒΡΩΜΑΣ! ΠΛΥΝΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΣΟΥ ΠΡΙΝ ΠΑΣ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ!!!
Αφήνω ένα 10% το να είσαι τελείως αποκρουστικός, ή να μην είχε όρεξη η κοπελα εκείνη τη μέρα ή να σταμάτησε τελείως τα εξτρά.
Προχωράει φούλ;Πολύ μέτρια,δεν είναι αρπαχτικό μεν αλλά δεν σου βγάζει τίποτα ερωτικό δε!
δεν μου έδωσε τέτοια εντύπωση αλλά και δεν το επεδίωξα.Προχωράει φούλ;
Ευχαριστώ.δεν μου έδωσε τέτοια εντύπωση αλλά και δεν το επεδίωξα.
απλά δεν μας ανέφερες,υποθέτω οτι το ξέχασες οτι empire=crystalΜου έστειλαν τις κοπέλες , πολύ δυνατές μερικές και ένα μικρό βίντεο δικό τους για το νουρου . Εμένα σε υποψίες για κάτι σούπερ με έβαλε το υδρομασάζ που λένε. Έκλεισα για αύριο με μια Σοφία μιλφ και μια Ελίνα πιτσιρικα , μήπως βρω και την διαφθορά της κοπέλας μου. Το καλό είναι ότι το σηκώνει άντρας το τηλ και μιλάς πιο άνετα ...
Η υποθεση βρωμαει απο χιλιομετρα, καθως αυτη που παρουσιαζει ως Ελινα ο τυπος , ο οποιος μας λεει οτι εκανε και λεσβιακο, και αφηνει και αοριστες περιγραφες για τρελλα γαμησια, ειναι μια που επαιζε και στην Τεα ή και αλλου νομιζω και απο οσο εγραφαν δεν φραπεδιαζε.απλά δεν μας ανέφερες,υποθέτω οτι το ξέχασες οτι empire=crystal
ότι έψαχνες δηλαδή όταν πρωτογράφτηκες που ρώταγες για το πρώτο!
Η ελινα είναι η Μπελλα του empire .αρπακτικό σούπερ .Η υποθεση βρωμαει απο χιλιομετρα, καθως αυτη που παρουσιαζει ως Ελινα ο τυπος , ο οποιος μας λεει οτι εκανε και λεσβιακο, και αφηνει και αοριστες περιγραφες για τρελλα γαμησια, ειναι μια που επαιζε και στην Τεα ή και αλλου νομιζω και απο οσο εγραφαν δεν φραπεδιαζε.
ελα μου ντε που στέλνουν και κάποια Φαίη που τα ''σπάει'' στη φωτό τουλάχιστον,ξέρουμε κάτι για αυτή ή είναι της ίδιας νοοτροπίας ;Η ελινα είναι η Μπελλα του empire .αρπακτικό σούπερ .
Η ελινα είναι η Μπελλα του empire .αρπακτικό σούπερ .
ελα μου ντε που στέλνουν και κάποια Φαίη που τα ''σπάει'' στη φωτό τουλάχιστον,ξέρουμε κάτι για αυτή ή είναι της ίδιας νοοτροπίας ;
Η ελινα από crystal αξίζει;;Σε συζητήσεις με γενικά γυναίκες όχι μόνο του μασάζ , το 70% των ανδρών μυρίζουν κάτω . Φίλοι δεν μετράει αν καμιά τό σπίτι , μέχρι να έρθεις σε επαφή με την άλλη κατουράς, ιδρώνεις , είσαι κλεισμένος μέσα στο σωβρακο , μην πω να είσαι τούρμποε την γκόμενα κ να ξεροχυνεις. Λοιπόν πλύντε τα τέτοια σας ξυριστε τα , καλό πλύσιμο , και μετά ζητας και παίρνεις . Φαντάσου να βρωμάει η άλλη , θα την εγκυφες ;
καλησπερα! Λυδία απο ποιο γραφειο? που μπορω να τη βρω?Συνάντηση με Λυδία για body to body(1μιση ωρα). Στην ώρα της, πολύ ευγενική και καθαρή,χαμογελαστή και με όμορφο κορμί. Στα του αγώνα , μπάνιο κανονικά οι δύο μας πριν πάμε στο κρεββάτι.
Πολύ ιδιαίτερο πρόγραμμα, καμία σχέση με άλλα b2b ξέρει πολύ καλά τι να κάνει και πως, το συνδυάζει με barefoot. Μπορείς να αισθανθείς σχεδόν κάθε σημείο του σώματος της.
Ωραία παρουσία ωραια κουβέντα. Αφού τελείωσε το πρόγραμμα πάλι μπανακι μαζί κι όταν έμειναν 5-10 λέπτα δεν έφυγε καθίσαμε να τα πούμε, βέβαια είχαμε χημεία αρκετά. Το tip για τα extra ήταν ότι ήθελα.
Συνολικά σαν εμπειρία πολύ καλή, αξίζει για όποιον ψάχνει κάτι διαφορετικό απ τα συνηθισμένα.
Η ελινα από crystal αξίζει;;
Εγω θα αφησω απλως εδω αυτο...Καλησπέρα έχει δοκιμάσει κανείς ιζαμπέλα απο osmose?
Η ηλικία δεν παίζει κανένα ρόλο αλλά το ποιες είναι οι κατευθύνσεις και οι εντολές από το γραφείο συν η νοοτροπία που έχει η κάθε μιαΠωπω με ξενερώσατε άπειρα, και νόμισα πως ήταν κάτι καινούριο
Πάντως η Μπέλα/Αλεξάνδρα/Ελίνα είναι πολύ ωραίο γκομενάκι! Φαίνεται και μικρή ρε γαμώτο, πώς έχει καταφέρει να είναι τόσο αρπακτικό;
Η ελινα είναι η Μπελλα του empire .αρπακτικό σούπερ .
ο τύπος "έφυγε" και φυσικά για άλλη μια φορά οι πιο πολλοί εώ μέσα που ασχολούμαστε με μασαζ, καταλάβαμε τις μούφες τουΗ υποθεση βρωμαει απο χιλιομετρα, καθως αυτη που παρουσιαζει ως Ελινα ο τυπος , ο οποιος μας λεει οτι εκανε και λεσβιακο, και αφηνει και αοριστες περιγραφες για τρελλα γαμησια, ειναι μια που επαιζε και στην Τεα ή και αλλου νομιζω και απο οσο εγραφαν δεν φραπεδιαζε.
δεν γωνρίζω αλλά πόσο να διαφέρει απο την νοοτροπία αυτή?ελα μου ντε που στέλνουν και κάποια Φαίη που τα ''σπάει'' στη φωτό τουλάχιστον,ξέρουμε κάτι για αυτή ή είναι της ίδιας νοοτροπίας ;
exotic massage δες στο facebookΥπάρχει αγγελια ; Τηλ;
Για πες εντυπώσεις μου έστειλαν την Ελίνα και ψήνομαι πολύ να την κλείσω...Μου έστειλαν τις κοπέλες , πολύ δυνατές μερικές και ένα μικρό βίντεο δικό τους για το νουρου . Εμένα σε υποψίες για κάτι σούπερ με έβαλε το υδρομασάζ που λένε. Έκλεισα για αύριο με μια Σοφία μιλφ και μια Ελίνα πιτσιρικα , μήπως βρω και την διαφθορά της κοπέλας μου. Το καλό είναι ότι το σηκώνει άντρας το τηλ και μιλάς πιο άνετα ...