Διαγραμμένο μέλος 148280
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2014
- Like
- 1.562
- Πόντοι
- 206
Ρε boy αν έχεις εμπειρία πες μου λεπτομέρειες τιμές και τι έγινε στο πρόγραμμα μη πετάς απλά μια λεξηΠαρε χρυση
Ρε boy αν έχεις εμπειρία πες μου λεπτομέρειες τιμές και τι έγινε στο πρόγραμμα μη πετάς απλά μια λεξηΠαρε χρυση
Πάνω δεξιά υπάρχει μεγεθυντικός φακός , πατάς και σου βγάζει μια μπάρα που γράφει αναζήτησή .. Γράφεις Χρυσή ή Vip massage , πατας την αναζήτησή και εμφανίζονται όλες οι πληροφορίες που έχουν γραφτεί από όποιον έχει δοκιμάσει . Είναι ο καλύτερος τρόπος να πάρεις πληροφορίες μαζεμένες από το να περιμένεις από τον καθένα να επαναλάβει την εμπειρια του φίλεΡε boy αν έχεις εμπειρία πες μου λεπτομέρειες τιμές και τι έγινε στο πρόγραμμα μη πετάς απλά μια λεξη
Θα την φας την φόλα. Στο λέω γιατί την έχω φάει πολλάκις.Μάγκες από osmosse θα πάρω.Ποια προτείνετε?
Μακριά. Ο ορισμός της ξεπετάς.Ισαβέλλα από osmose σε έχει δοκιμάσει κανείς;
Δοκιμασε Deluxe αν εργαζεται η ΧρυσανναΣυναγωνιστές θέλω τα φώτα σας.Θελω να πάρω απόψε ένα μασάζ late night γύρω στις 11-12 δηλαδή και να μου κάνει ενα απλό μασάζ κατοικον και μια απλή μαλακιά στο τέλος.Το μπάτζετ μου είναι τα 60 ευρώ.Ξερετε από ποιο σάιτ να βρω κοπέλα?Περιμένω απαντήσεις γιατί ψάχνω για απόψε.Αυριο θα γράψω κριτικη
Μαίρη, Ιωάννα, ΑντριάνναΑπο joy ποιες προχωρανε σε καλαμακι ξερει κανεις ;
Λοιπόν αναλυτικά: Η Ιζαμπέλα, από osmose, είναι αρκετά εμφανίσιμη, νεαρή σε ηλικία, ΑΛΛΑ δεν μπορεί με τίποτα να ευχαριστήσει ένα μασαζάκια σαν και του λόγου μου. Μασάζ άγαρμπο, των 10’ κτλ. Καμία διάθεση για κουβέντα ( πήρα 4-5 λέξεις για το πρόγραμμα) και πολύ απόμακρη. Προσπερνώντας τα παραπάνω τονίζω ότι δεν μπορεί να σταθεί ούτε ως callgirl (το μαγαζί με έχει συνηθίσει στα απόνερα των «κανονικών» γραφείων). Πολύ βιαστική, ρηχή πίπα, δεν δέχεται πλήρη διείσδυση, διακόπτει την πράξη, μέτρια καθαριότητα, κτλ.Ισαβέλλα από osmose σε έχει δοκιμάσει κανείς;
Πουτσες μπλε μελαγχολικες δηλαδηΛοιπόν αναλυτικά: Η Ιζαμπέλα, από osmose, είναι αρκετά εμφανίσιμη, νεαρή σε ηλικία, ΑΛΛΑ δεν μπορεί με τίποτα να ευχαριστήσει ένα μασαζάκια σαν και του λόγου μου. Μασάζ άγαρμπο, των 10’ κτλ. Καμία διάθεση για κουβέντα ( πήρα 4-5 λέξεις για το πρόγραμμα) και πολύ απόμακρη. Προσπερνώντας τα παραπάνω τονίζω ότι δεν μπορεί να σταθεί ούτε ως callgirl (το μαγαζί με έχει συνηθίσει στα απόνερα των «κανονικών» γραφείων). Πολύ βιαστική, ρηχή πίπα, δεν δέχεται πλήρη διείσδυση, διακόπτει την πράξη, μέτρια καθαριότητα, κτλ.
Στα 120€ το φουλ που περιλαμβάνει φραπέ, καλαμάκι με προφυλακτικό και μπριζόλα.
Φίλε είσαι άπαιχτος... Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου!Λοιπόν αναλυτικά: Η Ιζαμπέλα, από osmose, είναι αρκετά εμφανίσιμη, νεαρή σε ηλικία, ΑΛΛΑ δεν μπορεί με τίποτα να ευχαριστήσει ένα μασαζάκια σαν και του λόγου μου. Μασάζ άγαρμπο, των 10’ κτλ. Καμία διάθεση για κουβέντα ( πήρα 4-5 λέξεις για το πρόγραμμα) και πολύ απόμακρη. Προσπερνώντας τα παραπάνω τονίζω ότι δεν μπορεί να σταθεί ούτε ως callgirl (το μαγαζί με έχει συνηθίσει στα απόνερα των «κανονικών» γραφείων). Πολύ βιαστική, ρηχή πίπα, δεν δέχεται πλήρη διείσδυση, διακόπτει την πράξη, μέτρια καθαριότητα, κτλ.
Στα 120€ το φουλ που περιλαμβάνει φραπέ, καλαμάκι με προφυλακτικό και μπριζόλα.
Όχι εάν θέλει, αλλά επιβάλλεται να ενημερώσει!!!Η Ταντρική υπηρεσία διαφέρει από θεραπεύτρια σε θεραπεύτρια … Σωστές υπηρεσίες ταντρα προσφέρουν πολύ καλές η Τεα ( Diamondsmassage.gr) και Ζωή ( Deluxe ) και Πατρίτσια ( Lux αν θυμάμαι καλά )
Ποτέ δεν θα πάρεις την ίδια υπηρεσία σε συνεδρία γιατί εξαρτάται από πολλούς παράγοντες την δεδομένη στιγμή .
Έχουν γράψει αρκετοί φίλοι , το καλύτερο όμως είναι να δοκιμάσεις μόνος σου και εάν θελεις ενημερώνεις εδώ !
Η Χρυσή από σώμα τι λέει;;;Στο vip προχωρανε σε b2b
η Γιούλη..η Ελίνα..η Εύα..η χρυσα
Και η χρυση το αστερι του vip
Αλογο 1,85 ευκολα την κανεις volley ball girlΗ Χρυσή από σώμα τι λέει;;;
Από βυζι;;;Αλογο 1,85 ευκολα την κανεις volley ball girl
Μάλλον λέμε για άλλη. Η κοπέλα που ήρθε είναι μεν αδύνατη αλλά έχει βιζάρες. Στο θέμα του μασάζ, χωρίς να έχω μεγάλη εμπειρία, ευχαριστημένος έμεινα. Ρούχα δεν έβγαλε. Για παρά πάνω έριξα κάτι σπόντες αλλά δεν... Κάποιος άλλος ίσως φανεί τυχερός γιατί εγώ δεν πήρα.Εκ παραδρομής έγραψα πως δεν έχω πάρει την Χριστιάνα από deluxe. Την είχα πάρει τελικά πριν ένα χρόνο όταν είχε ξεκινήσει τότε στο velvet ( το γέρικο μυαλό μου ξεχνάει). Στο κομμάτι του μασάζ δεν έμεινα ικανοποιημένος. Πολύ αδύνατη, με ανύπαρκτο στήθος, μέχρι φραπέ με τα εσώρουχα. Δεν θυμάμαι ποσά έδωσα για τα έξτρα. Θυμάμαι όμως πως ήταν αρκετά δεκτική και μπήκε αμέσως στο θέμα των έξτρα. Αν την πήρες τελικά γράψε δυο λόγια και για τους υπόλοιπΜάλλον
Μήπως εννοείς την Χρυσανα τυπε; Γιατί η Χριστιάνα είναι όντως πετσί και κόκκαλο αστηθη και ακωλη, καμία σχέση με το πώς φαίνεται στη φωτογραφίαΜάλλον λέμε για άλλη. Η κοπέλα που ήρθε είναι μεν αδύνατη αλλά έχει βιζάρες. Στο θέμα του μασάζ, χωρίς να έχω μεγάλη εμπειρία, ευχαριστημένος έμεινα. Ρούχα δεν έβγαλε. Για παρά πάνω έριξα κάτι σπόντες αλλά δεν... Κάποιος άλλος ίσως φανεί τυχερός γιατί εγώ δεν πήρα.