ο τύπος-προμότορας του deluxe(πάλι) ,πήγε για μπάνιο γιατί θα έχει ζέστες το Σ/Κ
Μας τα είπες όλα όπως τα ήθελες!
Ευχαριστούμε που φάσκεις και αντιφάσκεις για την Τέα,ευχαριστούμε για το μακροσκελές post για όλα τα καλά που προσφέρει το group του deluxe, ευχαριστούμε που ανέφερες στο τέλος ότι δεν θες να σε χαρακτηρίσουμε προμότορα γιατί αυτό είσαι στο φινάλε!
Αφού το βλέπετε ρε τύποι ότι έχουμε μείνει γνώστες εδώ γιατί κάνετε τον κόπο να προμοτάρετε βλακείες!
Εκτίθεστε απο όλα τα σωστά μέλη και ύστερα πέφτει και κοροϊδία.
Ούτε promotion διακριτικό δεν μπορείτε να κάνετε....έλεος!!!
χαχαχα πως τους πετσοκόβεις έτσι.
Εχω ιδέα.. κατω στην υπογραφή σου να βάζεις αυτές τις γραμμούλες (πως είναι αυτές που χαράζουν οι φυλακισμένοι στον τοίχο για να μετράνε τις μέρες) που να δείχνει πόσους κλωνοπρομότορες έχεις φάει.
Να γράψω δυο λόγια για τους προμότορες..
Δεν μπορώ να σας καταλάβω ρε παιδιά .Τόσο λεφτά κονομάτε ρε λαμόγια. Πόσο θα σας κοστίσει να μιλήσετε με την διαχείριση του φόρουμ να πληρώσετε μια συνδρομή να σας ανοίξουν έναν λογαριασμό σαν ιδιοκτήτες γραφείου και να βγαίνετε επίσημα να ενημερώνετε με σωστό τρόπο τα μέλη για τις υπηρεσίες σας;
Πχ είμαι ο τάδε, έχω το τάδε γραφείο δουλεύουν αυτά τα κορίτσια, ήρθαν αυτές οι καινούριες, έφυγαν οι τάδε παλιές κλπκλπκλπ και να λαμβάνετε υπόψη αυτά που γράφουμε για να βελτιώνετε τις υπηρεσίες σας.
Δηλαδή τι νομίζετε ότι θα καταφέρετε με το να βάζετε τους δικούς σας να γράφουν μαλακίες και να παραπληροφορούν; Αντε θα μας πιάσετε μαλάκες μια φορά, δυό φορές την τρίτη θα σας πάρουμε χαμπάρι και θα σας διαολοστείλουμε.
Και κάτι για τους καινούριους που ζητάνε πληροφορίες
Χρησιμοποιήστε την αναζήτηση για να βρείτε αυτό που ψάχνετε. Εδώ το κάνουμε εμείς οι παλιοί που γνωρίζουμε και δυο πραγματάκια.
Δεν είναι ωραίο να βγαίνετε με το καλημέρα και να λέτε: "θέλω πληροφορίες για την τάδε..."
Ψάξε , βρες, διάβασε. Αν βαριέσαι να διαβάσεις ,σίγουρα θα βαριέσαι και να γαμήσεις.