jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
παίδες η αγγελία υπάρχει
απλά ο συναγωνιστής έσπασε το λινκ κατά λάθος
όλα εγώ πια!
παίδες η αγγελία υπάρχει
απλά ο συναγωνιστής έσπασε το λινκ κατά λάθος
όλα εγώ πια!
ωραιοϛ φιλε ..αλλα πλεον η αγγελια δεν υπαρχει
Την έχω σημειώσει στο γαμοκινητό μου ως θεία ελίνα-μαλάκω-ελληνίδα
Δεν θυμάμαι τον λόγο, σίγουρα δεν την έχω πάρει
Ίσως είχα ρωτήσει συναγωνιστή και μου έδωσε την πληροφορία ότι είναι μαλακισμένη.
Γιαυτό πριν γίνει το κασκαντεριλίκι, ας πέφτει ερώτηση εδώ μπας και βοηθάμε αλλήλους.
κατά την γνώμη μου μετά την καταδρομική που έκανες μπορείς να ρωτάςΔεν έχω δώσει αρκετές κριτικές/πληροφορίες για να ζητάω άνετα. Πρώτα δίνεις μετά παίρνεις. Το σωστό σωστό!
λινκ αμα θελειϛ βαλε γιατι ετσι δεν ξερουμε για ποια μιλαϛΣυνάντηση πρό ημερών με μία που γράφει ελληνο Ιταλίδα στη ΧΕ νέο Ηράκλειο χώρος χωρίς ρεύμα πρέπει να το έχει κόψει χαχαχ μόνο κεριά στο τηλέφωνο μου είπε ότι είναι 40 εγώ την έκανα για 60 καλοστεκουμενη απλά ξανθιά κοντή λεπτή καλός άνθρωπος γενικά μασάζ απλά χαϊδεμα τίποτα περισσότερο την ώρα που έτριβε πέρναγε απο τα επίμαχα έβαζε χέρι από κάτω και μετά με γυρνάει μου λέει τι να σε κάνω τώρα που είσαι καβλωμενος και τον πιάνει και τραβάει φραπέ γενικά δεν την προτείνω δεν θα ξαναπήγαινα
λινκ αμα θελειϛ βαλε γιατι ετσι δεν ξερουμε για ποια μιλαϛ
Συνάντηση πρό ημερών με μία που γράφει ελληνο Ιταλίδα στη ΧΕ νέο Ηράκλειο χώρος χωρίς ρεύμα πρέπει να το έχει κόψει χαχαχ μόνο κεριά στο τηλέφωνο μου είπε ότι είναι 40 εγώ την έκανα για 60 καλοστεκουμενη απλά ξανθιά κοντή λεπτή καλός άνθρωπος γενικά μασάζ απλά χαϊδεμα τίποτα περισσότερο την ώρα που έτριβε πέρναγε απο τα επίμαχα έβαζε χέρι από κάτω και μετά με γυρνάει μου λέει τι να σε κάνω τώρα που είσαι καβλωμενος και τον πιάνει και τραβάει φραπέ γενικά δεν την προτείνω δεν θα ξαναπήγαινα
Καλησπερα.
Ποση ωρα κρατησε η ολη φαση και κατα την διαρκεια του φραπε προσπαθησες για κατι περισσοτερο?
1ωρα μια χαρά σαν άνθρωπος φίλε και στη συνεννόηση αλλά εμένα μου φαίνεται αρκετά μεγάλη δεν προσπάθησα τίποτα παραπάνω δεν νομίζω όμως να μην τον τρώει με έξτρα
Δεν κρυωνες βρε λακαμα χωρις ρευμα? ο χωρος καθαρος ή δεν εβλεπες απο το σκοταδι?Συνάντηση πρό ημερών με μία που γράφει ελληνο Ιταλίδα στη ΧΕ νέο Ηράκλειο χώρος χωρίς ρεύμα πρέπει να το έχει κόψει χαχαχ μόνο κεριά στο τηλέφωνο μου είπε ότι είναι 40 εγώ την έκανα για 60 καλοστεκουμενη απλά ξανθιά κοντή λεπτή καλός άνθρωπος γενικά μασάζ απλά χαϊδεμα τίποτα περισσότερο την ώρα που έτριβε πέρναγε απο τα επίμαχα έβαζε χέρι από κάτω και μετά με γυρνάει μου λέει τι να σε κάνω τώρα που είσαι καβλωμενος και τον πιάνει και τραβάει φραπέ γενικά δεν την προτείνω δεν θα ξαναπήγαινα
Δεν κατάλαβα τι σημαίνει το λακαμα για να σου απαντήσω φίλεΔεν κρυωνες βρε λακαμα χωρις ρευμα? ο χωρος καθαρος ή δεν εβλεπες απο το σκοταδι?
πες το πολλές φορές γρήγορα και θα σου ρθειΔεν κατάλαβα τι σημαίνει το λακαμα για να σου απαντήσω φίλε
δεν το ειπα να παρεξηγηθεις..αστεισμος ηταν...για πες..Δεν κατάλαβα τι σημαίνει το λακαμα για να σου απαντήσω φίλε
Μάγκες προσοχή κάποιος η κάποια με όνομα Annapkn με πρόσχημα ότι κάνει μασάζ προσπαθεί να εκμαιεύσει προσωπικές πληροφορίες όπως skype.. ταχυδρομείο..όταν ρώτησα για βιπερ μου είπε ότι είναι προσωπικό της και καλά έχει έναν ξένο αριθμό.. αφού της είπα ότι χωρίς ελληνικό νούμερο δεν μιλάω μου απάντησε ότι δεν ζει Ελλάδα και ήρθε για της διακοπές του Πάσχα χαχα μαζί με το αρνί να φάει και κανένα λουτσο ,και ότι δεν ζει εδω.. φάσκει και αντιφάσκει Νομίζω έχει ξανασυζητηθεί οποίος θυμάται απαντάει.. προσοχή....