mousatos_32
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 2
- Like
- 117
- Πόντοι
- 16
εύγε!Συνάντηση με Καρολίνα Βραζιλιάνα. Πολυ καλό αισθησιακό μασαζακι, σεμιναριακη πίπα και μετά ακολούθησε βιασμός συναδελφοι. Τέτοιο πράγμα δεν το έχω ξαναδεί. Με βίασε κανονικά! Ανέβηκε πάνω μου και με πήδηξε σαν να μην υπάρχει αύριο! Θα την ξανασυναντουσα σίγουρα...
Pilofori τον ακους ??? Στην ξεσκισανε παλι την Βραζιλιανα ... να δω ποτε θα ερθει κι η σειρα σου ρε piloΣυνάντηση με Καρολίνα Βραζιλιάνα. Πολυ καλό αισθησιακό μασαζακι, σεμιναριακη πίπα και μετά ακολούθησε βιασμός συναδελφοι. Τέτοιο πράγμα δεν το έχω ξαναδεί. Με βίασε κανονικά! Ανέβηκε πάνω μου και με πήδηξε σαν να μην υπάρχει αύριο! Θα την ξανασυναντουσα σίγουρα...
Δεν εχει κλεισει μπουτι η Καργιολινα μαςΡε πουσταραδες δεν εχει κλείσει μπούτι το κορίτσι μου!
Ρε πουσταραδες δεν εχει κλείσει μπούτι το κορίτσι μου!
γιατίφοβάσαι μην μας άφησε χρόνουςΕχει παρει κανεις κυρια εφη τελευταια?
θα έπρεπε να καμαρώνεις για το κορίτσι σουΡε πουσταραδες δεν εχει κλείσει μπούτι το κορίτσι μου!
γιατίφοβάσαι μην μας άφησε χρόνους
Ρε πουσταραδες δεν εχει κλείσει μπούτι το κορίτσι μου!
παρτα ρεεεεεεεεε!!!...απο βραζιλιανα του μπραχαμιου,θα γινει κινεζα απο την θηβα....Ρε πουσταραδες δεν εχει κλείσει μπούτι το κορίτσι μου!
ετσι...γαμας και κοιτας την κατσαρολα,και την καφετιερα... :Sπροσοχή γιατί οι σαύρες έχουν βγει παγανιά
προσοχή γιατί οι σαύρες έχουν βγει παγανιά
Μανούλα μου.....Αύριο θα πάω εκκλησία το υπόσχομαι. ....Ζητώ συγνώμη για ο τι καλό έχω κάνει. ..θα κοιμάμαι νωρίς και θα τρώω όλο το φαΐ μου