XRHTOSPETRAS75
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2012
- Like
- 182
- Πόντοι
- 1
Η κυρία έφη δεν είναι πάνω από 50 είναι 60 και βάλε με πολύ χαλαρό σώμα και κακοδιατηρημένη
η κυρια εφη ετιμηθει προ δεκαπενθημερου,οντως η ηλικια της είναι καπου 56-58 ετων,μικρωκαμωμενη γυναικα με χαλαροτητα,παρα πολύ ομορφο στηθος νουμερο 3,ειναι ευγενεστατη και υπομονετικη πολύ καλο μασαζ μισαωρο και βαλε,το δυνατο της σημειο που με εξεπληξε ευχαριστα ηταν η παρα πολύ καλη πιπα που εκανε και τα πηρε όλα αβίαστα στο στομα,μπριζολα η κατι παραπανω δεν ζητησα,κοστος 40 ευρω μια ωρα και βαλε χωρις να κοιταζει ρολοι.Η κυρία έφη δεν είναι πάνω από 50 είναι 60 και βάλε με πολύ χαλαρό σώμα και κακοδιατηρημένη
η κυρια εφη ετιμηθει προ δεκαπενθημερου,οντως η ηλικια της είναι καπου 56-58 ετων,μικρωκαμωμενη γυναικα με χαλαροτητα,παρα πολύ ομορφο στηθος νουμερο 3,ειναι ευγενεστατη και υπομονετικη πολύ καλο μασαζ μισαωρο και βαλε,το δυνατο της σημειο που με εξεπληξε ευχαριστα ηταν η παρα πολύ καλη πιπα που εκανε και τα πηρε όλα αβίαστα στο στομα,μπριζολα η κατι παραπανω δεν ζητησα,κοστος 40 ευρω μια ωρα και βαλε χωρις να κοιταζει ρολοι.
Μπράβο της γιατί τηλεφωνικώς λέει για πιπα με καποτα για μην κολλήσει μικρόβιαη κυρια εφη ετιμηθει προ δεκαπενθημερου,οντως η ηλικια της είναι καπου 56-58 ετων,μικρωκαμωμενη γυναικα με χαλαροτητα,παρα πολύ ομορφο στηθος νουμερο 3,ειναι ευγενεστατη και υπομονετικη πολύ καλο μασαζ μισαωρο και βαλε,το δυνατο της σημειο που με εξεπληξε ευχαριστα ηταν η παρα πολύ καλη πιπα που εκανε και τα πηρε όλα αβίαστα στο στομα,μπριζολα η κατι παραπανω δεν ζητησα,κοστος 40 ευρω μια ωρα και βαλε χωρις να κοιταζει ρολοι.
κοκό δεν δίνει σε όλουςΓια πειτε ρε παιδιατι παιζει με αυτη την ινα; Ποση ωρα για 30 ευρω, τι φοραει, τι προγραμμα κανει. Την ειδα στο φβ πανω στο στυλο και φαίνεται ενδιαφερουσα περιπτωση
κοκό δεν δίνει σε όλους
μόνο φραπέ κάνει στα σίγουρα
καλά έκανε και έφαγε αλλά δεν μου αρκεί προσωπικά, για να κλείσω ραντεβού δίνοντας 30 + άλλα τόσα για ξενοδοχείο και μετακίνηση μόνο και μόνο για εγγυημένο φραπέμονο ενας εγραψε οτι εφαγε
Στις επάλξεις είναι, έχει μάλλον ραντεβούΜε αυτην την Καριολινα τι παιζει ρε παιδια ? Δεν απανταει
καλά έκανε και έφαγε αλλά δεν μου αρκεί προσωπικά, για να κλείσω ραντεβού δίνοντας 30 + άλλα τόσα για ξενοδοχείο και μετακίνηση μόνο και μόνο για εγγυημένο φραπέ
όμως γίνεται χαμός μαθαίνω, πάει κόσμος στην Ιννα μόνο για να τους τον παίξει
τι άλλο παρά μπράβο της
να της τον έχεις καρφώσει και να σε πάει βόλτα στη σουλήνακάνει όμως κάτι ανοίγματα στην σωλήνα......
για δοκίμασε και πες...
ορμα και πες μας εντυπωσεις...Ψηνομαι είναι η αληθεια. Τι ψυχη εχει ένα πενηνταρικο... Νοτια είμαι... Πρεπει να είναι παντου πετρα η καριολα. Εχει πιαστει και η πλατουλα μου από τις αρσεις θανατου!!!