Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

basi8000

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2012
Like
6
Πόντοι
1
Παιδια αν μπορειτε να δωσετε το τηλεφωνο της Καρολινας! Εστω σε τι τελειωνει? Αν και στο μασατζιδικο δε την καταφερα ποτε μεχρι τελους να δω αν μπορω τωρα!

yannnis31

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2017
Like
4
Πόντοι
0
Όλες αυτές πάνε ανάλογα και με τα κέφια τους για να έχουν και την ψευδαίσθηση ότι δεν είναι εκδιδομενες....εδώ οι καθαρές βίζιτες μου έχει τύχει να μην δέχονται τον τίτλο. ..δηλαδή πάρ αυγό και κουρευτο...να μας πεις εσύ όμως τι σου έτυχε μαζί της καλύτερα για να μαθο η με πως συμπεριφερετε
 Τελικα  η  Ινα  ουτε με  εξτρα  λεφτα  σερβιρει την πολυποθητη μπριζολα  της .... η  παιζει  ρολο  αν  εχει  καυλες  η αν  σε γουσταρει  οπτικα  την  δινει  :think: :think: :think: ...  δωστε 2 ξεκαθαρες  ινφος ... αλλιως να  παμε  προς  Βραζιλιανικες  λυσεις που ειναι και δοκιμασμενες  :s&m_1: :s&m_1: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:
σαν γκόμενα λέει τίποτα η ινα όμως... αν είναι να προσπαθήσουμε και εμείς...

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
321
Πόντοι
2.287
Καλησπέρα και από μένα κύριοι.

Μασάζ προ ημερών με την γνωστή Ίνα.
..δυστυχώς δεν το κατέχει καθόλου το αντικείμενο,,
στο τέλος με ρώτησε αν θέλω εκτόνωση και της είπα ναι.
ίσως η πιο αποστειρωμένη μαλακία ever - αγγαρεία και μάλλον λέω λίγα.

"κλαίω ακόμα τα 30€" (και τα 23€ του ξενοδοχείου).  :(
Εγω εφαγα τη μπριζολιτσα της 2 φορες, νταξει...
Μη τρελαθουμε κιολας...

Butts

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Κριτικές
75
Like
1.684
Πόντοι
3.137
Παιδια αν μπορειτε να δωσετε το τηλεφωνο της Καρολινας! Εστω σε τι τελειωνει? Αν και στο μασατζιδικο δε την καταφερα ποτε μεχρι τελους να δω αν μπορω τωρα!

pepperoni-pizza-sl-1599569-x.jpg

Πεπερόνι μανιτάρια κι εσύ δηλαδή?? :2funny: :2funny:

d80

Νέο Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
0
εχετε πληροφοριες για ιουλια?ηλικια?εμφανιση?

basi8000

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2012
Like
6
Πόντοι
1
pepperoni-pizza-sl-1599569-x.jpg

Πεπερόνι μανιτάρια κι εσύ δηλαδή?? :2funny: :2funny:

Ευχαριστω για την ενημερωση pilofori!!
Αστα να πανε... Με εγλυφε και προσπαθουσα να μη τελειωσωσω αλλα δε το καταφερα!!!και τη 2η φορα πηγα και προετοιμασμενος κιολας :P:P

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
Η καρολινα την πρωτη φορα που την πηρα, ημουν και φορτωμενος, με αδειασε χωρις να παρω χαμπαρι. Κανει φοβερη πιπα. Την δευτερη φορα ημουν προετοιμασμενος και της αλλαξα τα φωτα. Μου εκανε και τη δυσκολη βεβαια... Τωρα αν την ξαναπετυχω θα φαει καλα!!!

• Like
Αντιδράσεις: gari10

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.331
Πόντοι
1.720
Όλες αυτές πάνε ανάλογα και με τα κέφια τους για να έχουν και την ψευδαίσθηση ότι δεν είναι εκδιδομενες....εδώ οι καθαρές βίζιτες μου έχει τύχει να μην δέχονται τον τίτλο
Έτσι ακριβώς συμβαίνει

thiras

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2006
Like
242
Πόντοι
36
Χυμα, κ τ εχω ξαναγραψει 90

μπράβο ρε θηρίο,εγώ οταν πήγα στο τηλέφωνο να της κάνω νύξη για τίποτα παραπάνω μόνο που δεν με έβρισε, και κάποιος άλλος εδώ έγραψε οτι στο χοτέλ οταν της ειπε και για κανένα εξτρα έκανε σαν να την χτύπησε ηλεκτρικό ρεύμα.....εσυ θα εχεις τον τρόπο φαίνεται...αλλα πες τον και σε μας γιατί την εχω άχτι απο τότε που μιλήσαμε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom