jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Για πες που εχεις αποριες ???
κγω
γενικα
γραψε δυο αραδες βρε συ παραπανω
Για πες που εχεις αποριες ???
Όλες αυτές πάνε ανάλογα και με τα κέφια τους για να έχουν και την ψευδαίσθηση ότι δεν είναι εκδιδομενες....εδώ οι καθαρές βίζιτες μου έχει τύχει να μην δέχονται τον τίτλο. ..δηλαδή πάρ αυγό και κουρευτο...να μας πεις εσύ όμως τι σου έτυχε μαζί της καλύτερα για να μαθο η με πως συμπεριφερετε
σαν γκόμενα λέει τίποτα η ινα όμως... αν είναι να προσπαθήσουμε και εμείς...Τελικα η Ινα ουτε με εξτρα λεφτα σερβιρει την πολυποθητη μπριζολα της .... η παιζει ρολο αν εχει καυλες η αν σε γουσταρει οπτικα την δινει ... δωστε 2 ξεκαθαρες ινφος ... αλλιως να παμε προς Βραζιλιανικες λυσεις που ειναι και δοκιμασμενες
Εγω εφαγα τη μπριζολιτσα της 2 φορες, νταξει...Καλησπέρα και από μένα κύριοι.
Μασάζ προ ημερών με την γνωστή Ίνα.
..δυστυχώς δεν το κατέχει καθόλου το αντικείμενο,,
στο τέλος με ρώτησε αν θέλω εκτόνωση και της είπα ναι.
ίσως η πιο αποστειρωμένη μαλακία ever - αγγαρεία και μάλλον λέω λίγα.
"κλαίω ακόμα τα 30€" (και τα 23€ του ξενοδοχείου).
Ποσά της εσκασες για μπριζολα?Εγω εφαγα τη μπριζολιτσα της 2 φορες, νταξει...
Μη τρελαθουμε κιολας...
Παιδια αν μπορειτε να δωσετε το τηλεφωνο της Καρολινας! Εστω σε τι τελειωνει? Αν και στο μασατζιδικο δε την καταφερα ποτε μεχρι τελους να δω αν μπορω τωρα!
Πεπερόνι μανιτάρια κι εσύ δηλαδή??
Καρολινααααα δώσε πίτσα στο λαό μωρηηηηηηηγαμω το κολοκινητο
δεν την ανοιγει
πόσα της έσκασες και πως έκανες την προσέγγιση,τουλάχιστον τη πρώτη φορά??Εγω εφαγα τη μπριζολιτσα της 2 φορες, νταξει...
Μη τρελαθουμε κιολας...
Πεπερόνι μανιτάρια κι εσύ δηλαδή??
ναι, υπάρχουν στις πιο πισω σελίδεςεχετε πληροφοριες για ιουλια?ηλικια?εμφανιση?
Έτσι ακριβώς συμβαίνειΌλες αυτές πάνε ανάλογα και με τα κέφια τους για να έχουν και την ψευδαίσθηση ότι δεν είναι εκδιδομενες....εδώ οι καθαρές βίζιτες μου έχει τύχει να μην δέχονται τον τίτλο
Χυμα, κ τ εχω ξαναγραψει 90πόσα της έσκασες και πως έκανες την προσέγγιση,τουλάχιστον τη πρώτη φορά??
Χυμα, κ τ εχω ξαναγραψει 90