Διαγραμμένο μέλος 152016
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Σεπ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Με την Βραζιλιανα τι εγινε ρε παιδια? Το δουλευει ακομα?
αμάν φόλα δηλαδήΠέρασμα με κυρία έφη σε ξενοδοχείο του κέντρου ηλικία γύρω στα 50 πλας μέτριο σωματότυπο ξανθά απεριποίητα μαλλιά την είχα δοκιμάσει και παλαιότερα με αλλό τηλέφωνο άλλο όνομα μαλλιά προς κόκκινο σκούρο τότε το τηλέφωνο της τελείωνε σε 219 σε όσους θυμούνται παλαιότερα είχε και παραπάνω κιλά τώρα στα του αγώνα μέτριο μασαζ αερόπιπα με προφυλακτικό στα 40e δεν ζήτησα κάτι παραπάνω γιατί δεν γούσταρα δεν θα ξαναπάρω γιατί δεν αξίζει
Aυτο που μιλφ προς γκιλφ ζητάνε 40αρες και 50αρες με ξεπερνάει. Ζητα ενα 30αρι ρε κοπελα μου θα έχεις και περισσοτερους πελάτες ετσι.
ποιά Βραζιλιάνα?Με την Βραζιλιανα τι εγινε ρε παιδια? Το δουλευει ακομα?
απέχει κατά τα φαινόμεναη γνωστη καρολινα τι εγινε?
ρούφηγμα εννοείςNα απορροφησει και τιποτα αλλο.
καποιες μεγαλες τα αξίζουνε αυτά λεφτα και με το παραπανω,καποιες εκμεταλλεύονται την ολη τιμολογιακη κατασταση του τυπου παιρνω τα μισα από τις νεοτερες και εχω καλυτερο σερβις.Αποψη μου είναι ότι σε αρκετο συντομο διάστημα θα το μειωσουνε το κοστος οι μεγαλοκοπέλες διοτι στην κατηγορια τους ο ανταγωνισμος είναι πολύ μεγαλύτερος από τις νεοτερες,ειναι πολυπληθέστερες σε αυτην την ηλικια φτασαμε κάθε τετραγωνο να εχει κανα δυο..Εγω τα λέω αλλα στο τέλος καταληγουμε ολοι χαμένοι. Και οι γριες δεν κατεβάζουν την τιμή οποτε χάνουν πελάτες και εμεις δεν τις παιρνουμε επειδη δεν βρισκουμε κάτι οικονομικο.
Ειναι δυνατον γυναικα 50 χρονων και βάλε να ζητάει 50 ευρω για μασαζ και γαμησι ;;;;
κόβει η πουτάνα το γαμήσι?
εγώ λέω όχι
κόβει η πουτάνα το γαμήσι?
εγώ λέω όχι
δεν είναι δικές τηςοι φωτός είναι δικές της??? κάποιος που την εχει συναντήσει....λίγο υπερβολικές φαίνονται...
και εγω..και η κοπελα δεν εχει σχεση με αυτα..Ξέρω κ ποιας ειναι! Δε παει καλα αυτή,αρχίζει κ γινεται επικίνδυνη
την έχει πιάσει πανικόςΞέρω κ ποιας ειναι! Δε παει καλα αυτή,αρχίζει κ γινεται επικίνδυνη
αν φαει καμια μηνυση απο την κοπελα στις φωτο θα στρωσει..την έχει πιάσει πανικός
γιαυτό και οι αλλαγές σε προφιλ κλπ
απ την άλλη το μαρούλι είναι γλυκό
η κοπελα στις φωτος ειναι φιλη τηςαν φαει καμια μηνυση απο την κοπελα στις φωτο θα στρωσει..