Δεν φαίνεται και τόσο BBW στις φωτογραφίες. Δώσε μας περισσότερες λεπτομερειες εσύ που την επισκεφτηκες... Πως είναι το μασαζ της; Πως είναι στο β' γύρο;; Ο χώρος μέσα πως είναι; Το μπάνιο; Ρούχα βγάζει;; Διάρκεια προγράμματος; Οι φωτογραφίες είναι πραγματικές;; Από ηλικία πόσο την έκοψες; κλπκλπ... ....
Καλημερα. Αν και νομιζω οτι γραφουμε σε λαθος νημα, εδω θα βρεις καποιες απο τις απαντησεις που ψαχνεις.
χτεσινοβραδυνο κασκαντεριλικι, δεν θυμαμαι να εχει αναφερθει τουλαχιστον προσφατα.
Εχουμε και λεμε αν googlαρετε το τηλ θα βρειτε πολλες αγγελιες της κυριας, φωτο δικες της αλλα πρεπει να ειναι παλιες γιατι τα κιλα της ειναι αρκετα παραπανω,για bbw ειναι ok.Ο χωρος της ειναι πλατεια αττικης παλια μονοκατοικια και το ωραριο που δεχεται 12-12,αν παρετε 1η φορα καλα θα ειναι να ειναι πριν τις 9 το βραδυ.
Προγραμμα που προσφερει μπανιο μαζι της πριν και μετα, μασαζακι,ελευθερη τελειωτικη πιπα, 69 γλειφωκολαδα και δεν κανει πρωκτικο.Στα του αγωνα την αφησα νε με τελειωσει με πιπα μιας και δεν ειμαι του bbw αλλα ντραπηκα να φυγω, πιπα αρκετα καλη σε ρωταει τι ρυθμος σου αρεσει και συνεχιζει στο μασαζακι δεν ελεγε και πολλα.Συνολικος χρονος παραμονης μιαμιση ωρα το δωρακι της 50 γουαν Hi ξεχασα για την ηλικια της την εκοψα 45αρα δε τα παω και καλα με αυτα
Παράθεση από: zoner90 link=topic=145786.msg7040507#msg7040507 date=1466427200
Ευχαριστούμε για την κριτική φίλε. Μιας και το σκέφτομαι να το επιχειρήσω, από πρόσωπο τι έλεγε?
Συναντηση και εγω με την κυρια.
Οπως τα γραφει ο φιλος παραπανω μονο που εγω τελικα δεν εκανα μασαζ
και με χρεωσε 30 γουαν.
Φυσικα ο χρονος ηταν λιγοτερος , αλλα ικανοποιητικος και οχι ξεπετα
Στον φιλο που ρωταει για το προσωπο της ειναι κλασικη ρωσσιδα, στρογγυλοπροσωπη, γλυκια θα ελεγα
αυτα , καλα να περνατε.