Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (6 μέλη και 21 επισκέπτες)

curie29

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
54
Πόντοι
16
τα μυνηματα,διαγραφηκαν.καλη συνεχεια σε ολους.
Υ.Γ.λιγη περισσοτερη προσοχη,με αυτα που γραφουμε,για τις κοπελες.θα ξαναπουμε οτι το μονο που μας ενδιαφερει ειναι ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ.τα υπολοιπα,οχι.

καλα εκανες..κανα τηλ για την συγκεκριμενη παιζει? :think:

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
175
Πόντοι
16
Aνεξάρτητη με αγγελία μασαζ στη Χρυση Ευκαιρια με δικο της χώρο πλ. Αττικής (οδό Αδμήτου), όνομα Εύα, σας λέει κάτι. Αν ναι ενημερώστε γιατί έχω χάσει το τηλ της. Ευχαριστώ

fotis1974

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2008
Like
309
Πόντοι
21
Aνεξάρτητη με αγγελία μασαζ στη Χρυση Ευκαιρια με δικο της χώρο πλ. Αττικής (οδό Αδμήτου), όνομα Εύα, σας λέει κάτι. Αν ναι ενημερώστε γιατί έχω χάσει το τηλ της. Ευχαριστώ
Η μονη  που ξερω στην οδο αυτη για μασαζ, ειναι η παρακατω:

Σε μενα συστηθηκε με το ονομα Φανη, χωρος πολυ cult (παλαια μονοκατοικια στην Αδμητου) και ειναι για τους λατρεις των BBW.
Σε κανει μπανιο η ιδια πριν και μετα το μασαζ. Εχει και λιγο την τρελα της. Δεν περασα ασχημα, για τα δικα μου γουστα.
Για αλλους ηταν πεταμενα λεφτα.
Αυτα.

alanhs

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1

Σε μενα συστηθηκε με το ονομα Φανη, χωρος πολυ cult (παλαια μονοκατοικια στην Αδμητου) και ειναι για τους λατρεις των BBW.
Σε κανει μπανιο η ιδια πριν και μετα το μασαζ. Εχει και λιγο την τρελα της. Δεν περασα ασχημα, για τα δικα μου γουστα.
Αυτα.

ναι αυτη ειναι στην ανδητου δεν εχει αλλα μονο μια τραβεστι παραπερα με γυναικα μαζι κανουν ντουετο μπαζα εν ολιγεις

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
175
Πόντοι
16

Αυτα.
Οχι δεν ήταν αυτή αλλά ακούγεται ενδιαφέρουσα περίπτωση!, πόσο το μαλλί;

bellaspanos

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Κριτικές
1
Like
90
Πόντοι
1
Σωστός... Η σελίδα έπεσε... Γιατί άραγε; Επειδή κάποιοι τα λένε χύμα και όχι σε πμ  :headbang:

Φιλε για αυτο που ειπα για το φατσοβιβλιο εχετε απολυτο δικιο.Ωστοσο την αγγελια θα μπορουσες να την ειχες βαλει (πριν διαγραφει) νομιζω..

athensgr

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2010
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
1
Καλημέρα κ καλή χρόνια σε όλους!!! Διάβασα σαράντα σελίδες πίσω αλλά δε βρίσκω ενεργή αγγελία Καρολίνας. Μπορεί κάποιος να στείλει το τηλ με πμ;ευχαριστώ προκαταβολικά

iuakoya

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Like
24.294
Φιλε για αυτο που ειπα για το φατσοβιβλιο εχετε απολυτο δικιο.Ωστοσο την αγγελια θα μπορουσες να την ειχες βαλει (πριν διαγραφει) νομιζω..

Την είχαν βάλει άλλοι πριν από εμένα μερικές σελίδες πίσω...

iuakoya

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Like
24.294
Πολλοί μου στέλνετε πμ για το τηλέφωνο της Καρολίνας. Επειδή στο μεταξύ η αγγελία κατέβηκε, ας ενημερώσει κάποιος ότι τη βρήκε και έκανε ραντεβού για να δούμε αν συνεχίζει να δουλεύει και μετά πολύ ευχαρίστως να μοιραστώ το τηλέφωνο με όποιον το επιθυμεί.

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Καλημέρα κ καλή χρόνια σε όλους!!! Διάβασα σαράντα σελίδες πίσω αλλά δε βρίσκω ενεργή αγγελία Καρολίνας. Μπορεί κάποιος να στείλει το τηλ με πμ;ευχαριστώ προκαταβολικά
Δεν διάβασες όμως την προηγούμενη σελίδα όπου αναφέρθηκε ότι σβήστηκαν τα ποστ της αγγελίας μαζι με κάποια μυνήματα που αφορούσαν προσωπικά στοιχεία της Καρολίνας.

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Η μονη  που ξερω στην οδο αυτη για μασαζ, ειναι η παρακατω:

Αυτα.
Δεν φαίνεται και τόσο BBW στις φωτογραφίες. Δώσε μας περισσότερες λεπτομερειες εσύ που την επισκεφτηκες... Πως είναι το μασαζ της; Πως είναι στο β' γύρο;; Ο χώρος μέσα πως είναι; Το μπάνιο; Ρούχα βγάζει;; Διάρκεια προγράμματος; Οι φωτογραφίες είναι πραγματικές;; Από ηλικία πόσο την έκοψες; κλπκλπ... ....

tangocash

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2016
Κριτικές
9
Like
264
Πόντοι
281
Δεν φαίνεται και τόσο BBW στις φωτογραφίες. Δώσε μας περισσότερες λεπτομερειες εσύ που την επισκεφτηκες... Πως είναι το μασαζ της; Πως είναι στο β' γύρο;; Ο χώρος μέσα πως είναι; Το μπάνιο; Ρούχα βγάζει;; Διάρκεια προγράμματος; Οι φωτογραφίες είναι πραγματικές;; Από ηλικία πόσο την έκοψες; κλπκλπ... ....

Καλημερα. Αν και νομιζω οτι γραφουμε σε λαθος νημα, εδω θα βρεις καποιες απο τις απαντησεις που ψαχνεις.

χτεσινοβραδυνο κασκαντεριλικι, δεν θυμαμαι να εχει αναφερθει τουλαχιστον προσφατα.
Εχουμε και λεμε αν googlαρετε το τηλ θα βρειτε πολλες αγγελιες της κυριας, φωτο δικες της αλλα πρεπει να ειναι παλιες γιατι τα κιλα της ειναι αρκετα παραπανω,για bbw ειναι ok.Ο χωρος της ειναι πλατεια αττικης παλια μονοκατοικια και το ωραριο που δεχεται 12-12,αν παρετε 1η φορα καλα θα ειναι να ειναι πριν τις 9 το βραδυ.
Προγραμμα που προσφερει μπανιο μαζι της πριν και μετα, μασαζακι,ελευθερη τελειωτικη πιπα, 69 γλειφωκολαδα και δεν κανει πρωκτικο.Στα του αγωνα την αφησα νε με τελειωσει με πιπα μιας και δεν ειμαι του bbw αλλα ντραπηκα να φυγω, πιπα αρκετα καλη σε ρωταει τι ρυθμος σου αρεσει και συνεχιζει στο μασαζακι δεν ελεγε και πολλα.Συνολικος χρονος παραμονης μιαμιση ωρα το δωρακι της 50 γουαν  Hi ξεχασα για την ηλικια της την εκοψα 45αρα δε τα παω και καλα με αυτα

Παράθεση από: zoner90 link=topic=145786.msg7040507#msg7040507 date=1466427200
Ευχαριστούμε για την κριτική φίλε. Μιας και το σκέφτομαι να το επιχειρήσω, από πρόσωπο τι έλεγε?

Συναντηση  και  εγω  με  την  κυρια.
Οπως  τα  γραφει  ο  φιλος  παραπανω  μονο  που  εγω  τελικα  δεν  εκανα  μασαζ
και  με  χρεωσε  30  γουαν.
Φυσικα  ο  χρονος  ηταν  λιγοτερος  , αλλα  ικανοποιητικος  και  οχι  ξεπετα
Στον φιλο  που ρωταει  για  το  προσωπο  της  ειναι κλασικη  ρωσσιδα,  στρογγυλοπροσωπη, γλυκια  θα  ελεγα
αυτα , καλα να περνατε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom