georgekara
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2009
- Like
- 228
- Πόντοι
- 26
Δεν θες να ξερεις...
της ειπα για 60 με 4 χερια....δεν αξιζει η φιλη της;;
μου ειπε εχει πλουσιο στηθος...λες να φερει καμια ολγα;
Δεν θες να ξερεις...
αν έφερνε μία σαν την όλγα τυχερος θα ήσουν .... μιλάμε για πολύ πάχος...της ειπα για 60 με 4 χερια....δεν αξιζει η φιλη της;;
μου ειπε εχει πλουσιο στηθος...λες να φερει καμια ολγα;
Ωραιος ο Butts την δαγκασε τη βραζιλιανικη τουμπανοκωλαρα της !!!! Πολυ σωστος
Νεαρη 23αρα ειναι , Αν θες να την δεις στο μασσαζ που δουλευει πανε στο τερμα της Συγγρου 200κατι εκει θα την εβρεις , αν παλι θελεις χοτελι η σπιτι σου παρε την στο τηλεφωνακι της , αν σε εγκρινει καλος αν οχι προχωρας αλλου , αυτην την περιοδο υπαρχουν παντου πορτοκαλιες και για ολες τις τσεπεςΚαλησπέρα, η "βραζιλιάνα¨ έχει δικό της χώρο? και πόσο χρονών είναι?
Ειναι σοκολατι και δεν της φαινεται ;) ;) ;), εμενα περυσι παντως μου ειχε πει οτι ειναι 24ων ..... μαλλον χωρις τα καλοκαιριαΟχι ειναι 17 κ θα δώσει πανελλήνιες του χρόνου,τι λες μωρε! Πατημένα 30 ειναι
πρέπει να σταμάτησε από το στούντ.. συγνώμη μασατζίδικοΝεαρη 23αρα ειναι , Αν θες να την δεις στο μασσαζ που δουλευει πανε στο τερμα της Συγγρου 200κατι εκει θα την εβρεις , αν παλι θελεις χοτελι η σπιτι σου παρε την στο τηλεφωνακι της , αν σε εγκρινει καλος αν οχι προχωρας αλλου , αυτην την περιοδο υπαρχουν παντου πορτοκαλιες και για ολες τις τσεπες
Χαααααααα ναι βρεεεεεεε
Φιλε andy προσωπικα γιατι δε βοηθας με ενα πμ να πεις ποια ειναι ηκαι σε ποιο μασατζιδικο;
Δεν ειναι πλέον διαθέσιμη κ η τιμή ειναι 50 για μια ωριτσα
50 ζητάει για μια ωρίτσα μπήκε στη διατίμησηωραία........μου κανει τότε φοβερή εντύπωση ότι καποιοι ζητάνε τηλέφωνα και στελνουνε μηνυματα,ενω η κοπέλλα ήταν και είναι διαθέσιμη για 8 ωρες καθημερινά σε μασατζίδικα..........προφανως τους τρωει ο κώλος τους να πληρωσουν 100+25=125 ευρω για το ιδιο πραγμα που μπορουν να το εχουν με 60 η 80......
δεν βγάζει κιχ θα έχει έξοδα προσεχώς και μαζεύει προίκαΓια 50 δεν ειναι κακή,αρκει να μην αρχίσει πάλι τις μαλακιες.......
Να μου απαντήσουν μόνον οι γνωρίζοντες.......η Βραζιλιανα είναι η γνωστή Κ....... με θητεία σε διάφορα μασατζίδικα? που άλλοτε σερβίρει μπριζόλα και αλλοτε πίτσα?
α για πε,για πε κουτσομπολιο με πμ...δεν βγάζει κιχ θα έχει έξοδα προσεχώς και μαζεύει προίκα