georgekara
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2009
- Like
- 228
- Πόντοι
- 26
Δεν θες να ξερεις...
της ειπα για 60 με 4 χερια....δεν αξιζει η φιλη της;;
μου ειπε εχει πλουσιο στηθος...λες να φερει καμια ολγα;
Δεν θες να ξερεις...
αν έφερνε μία σαν την όλγα τυχερος θα ήσουν .... μιλάμε για πολύ πάχος...της ειπα για 60 με 4 χερια....δεν αξιζει η φιλη της;;
μου ειπε εχει πλουσιο στηθος...λες να φερει καμια ολγα;
Ωραιος ο Butts![]()
την δαγκασε τη βραζιλιανικη τουμπανοκωλαρα της
![]()
![]()
![]()
!!!! Πολυ σωστος
![]()
![]()
![]()
Νεαρη 23αρα ειναι , Αν θες να την δεις στο μασσαζ που δουλευει πανε στο τερμα της Συγγρου 200κατι εκει θα την εβρεις , αν παλι θελεις χοτελι η σπιτι σου παρε την στο τηλεφωνακι της , αν σε εγκρινει καλος αν οχι προχωρας αλλου , αυτην την περιοδο υπαρχουν παντου πορτοκαλιες και για ολες τις τσεπεςΚαλησπέρα, η "βραζιλιάνα¨ έχει δικό της χώρο? και πόσο χρονών είναι?
Ειναι σοκολατι και δεν της φαινεται ;) ;) ;), εμενα περυσι παντως μου ειχε πει οτι ειναι 24ων ..... μαλλον χωρις τα καλοκαιριαΟχι ειναι 17 κ θα δώσει πανελλήνιες του χρόνου,τι λες μωρε! Πατημένα 30 ειναι
πρέπει να σταμάτησε από το στούντ.. συγνώμη μασατζίδικοΝεαρη 23αρα ειναι , Αν θες να την δεις στο μασσαζ που δουλευει πανε στο τερμα της Συγγρου 200κατι εκει θα την εβρεις , αν παλι θελεις χοτελι η σπιτι σου παρε την στο τηλεφωνακι της , αν σε εγκρινει καλος αν οχι προχωρας αλλου , αυτην την περιοδο υπαρχουν παντου πορτοκαλιες και για ολες τις τσεπες![]()
![]()
![]()
Χαααααααα ναι βρεεεεεεε
Φιλε andy προσωπικα γιατι δε βοηθας με ενα πμ να πεις ποια ειναι ηκαι σε ποιο μασατζιδικο;
Δεν ειναι πλέον διαθέσιμη κ η τιμή ειναι 50 για μια ωριτσα
50 ζητάει για μια ωρίτσα μπήκε στη διατίμησηωραία........μου κανει τότε φοβερή εντύπωση ότι καποιοι ζητάνε τηλέφωνα και στελνουνε μηνυματα,ενω η κοπέλλα ήταν και είναι διαθέσιμη για 8 ωρες καθημερινά σε μασατζίδικα..........προφανως τους τρωει ο κώλος τους να πληρωσουν 100+25=125 ευρω για το ιδιο πραγμα που μπορουν να το εχουν με 60 η 80......
δεν βγάζει κιχ θα έχει έξοδα προσεχώς και μαζεύει προίκαΓια 50 δεν ειναι κακή,αρκει να μην αρχίσει πάλι τις μαλακιες.......
Να μου απαντήσουν μόνον οι γνωρίζοντες.......η Βραζιλιανα είναι η γνωστή Κ....... με θητεία σε διάφορα μασατζίδικα? που άλλοτε σερβίρει μπριζόλα και αλλοτε πίτσα?![]()
![]()
α για πε,για πε κουτσομπολιο με πμ...δεν βγάζει κιχ θα έχει έξοδα προσεχώς και μαζεύει προίκα