pilofori
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 19
- Like
- 9.917
- Πόντοι
- 9.095
στο Σ296 ειναι με το ονομα καρολινα!μια που το έφερε η κουβέντα την έχει δοκιμάσει κανείς άλλος ?
εμένα μου είπε για μασάζ με εκτόνωση όπως θέλω
στο Σ296 ειναι με το ονομα καρολινα!μια που το έφερε η κουβέντα την έχει δοκιμάσει κανείς άλλος ?
εμένα μου είπε για μασάζ με εκτόνωση όπως θέλω
εμένα μου είπε για ξενοδοχείο γιατί δεν έχει χώρο δικό τηςστο Σ296 ειναι με το ονομα καρολινα!
πολλοι την εχουν παρει.ισως απο την αγγελια να κανει κ τιποτα εξτραδακια,καλη ειναι,τουμπανο.θα περασεις καλα αν σ αρεσουν εξωτικα μουνιαεμένα μου είπε για ξενοδοχείο γιατί δεν έχει χώρο δικό της
την έχεις πάρει?
ίσως να σταμάτησε από το στούντιοπολλοι την εχουν παρει.ισως απο την αγγελια να κανει κ τιποτα εξτραδακια,καλη ειναι,τουμπανο.θα περασεις καλα αν σ αρεσουν εξωτικα μουνια
σε μασσαζ ειναι αλλα τωρα που το λες ισως να σταματησε κ να αρχισε σολο.πιπα καλη,ναι!ίσως να σταμάτησε από το στούντιο
γιατί μου είπε ότι κάνει ραντεβού από τις 10 το πρωί μέχρι το βράδυ
από πίπα πως πάει? το έχει?
σε μασσαζ ειναι αλλα τωρα που το λες ισως να σταματησε κ να αρχισε σολο.πιπα καλη,ναι!
οκ πάω πάσο αλλά δεν αποκάλυψα κανένα μεγάλο μυστικό ..θα παρακαλεσω σχολια,σχετικα,με αλλες δραστηριοτητες,να μην ποσταρονται.
Υ.Γ.ετοιμη την εχω ρεεεεεεεεεεε......(πιλοφορι ακουει?)
"πιτσαδόρισα" ?? για πες ..!κατσε κ θα γελασουμε παλι με τη πιτσαδορισα!
gari ωραιος που βρηκες την αγγελια της!
η ζωη μου ανηκει.αφεντικος.κατσε κ θα γελασουμε παλι με τη πιτσαδορισα!
gari ωραιος που βρηκες την αγγελια της!
..........κλαιω...........ρε αστον να λεει με τη καριολα!ναι καριολα! οταν γαμιεται με ολους εκτος απο μενα ειναι καριολααααααααααα
αυτο ειναι προσωπικο αστειο του γκουρου κ δικο μου κ θελει πολλες πιτσες για να το καταλαβεις"πιτσαδόρισα" ?? για πες ..!
ρε θα βγει ο αλλος και θα σας μαλωσει μη καυλαντιζετε..........κλαιω...........
πάντως είναι ντιπ χαζή που βάζει φωτογραφίες της έτσι χύμαρε αστον να λεει με τη καριολα!ναι καριολα! οταν γαμιεται με ολους εκτος απο μενα ειναι καριολααααααααααα
και μένα έτσι πήγε να μου το παίξει στο παρελθόν ..ρε ξεφτιλισε τη τη γαμιολα στο χοτελι που μου το παιζει κυρια αυτη κ η αδερφη της σταδιαλα