ZoReN
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.171
- Πόντοι
- 506
για αυτην ξερουμε κατι?
ποιότητα μασάζ;
έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για Ελπίδα
για πες...
η μαγιά ειναι αλλά πρέπει εδώ και καιρό να εχει εγκαταλείψει την ενεργό δράση το τηλέφωνο της ειναι συνεχώς κλειστόκατα 95% λες για την Μαγια. στείλε της pm
Ξεχνιέται τέτοια ομορφιά?
Αλλά δεν έχουν απαντήσει ακόμη οι γνώστες. Και θυμάμαι (καλά) ότι δεν ήταν λίγοι, όταν πριν από χρόνια επιβεβαίωναν την ''επαφή''.
ΥΓ.. ....μετα πολλών ευχαριστιών για τα καλά σας λόγια
μάλλον χρησιμοποιεί άλλο ...:Sη μαγιά ειναι αλλά πρέπει εδώ και καιρό να εχει εγκαταλείψει την ενεργό δράση το τηλέφωνο της ειναι συνεχώς κλειστό
πολυ καλο.βεβαια για οποιον ψαχνει οποσδηποτε κατι φουλ δεν ενδεικνυται.μασαζ ευγενια καθαριοτητα ολα αριστα αλλα απο μπριζολα δυσκολαποιότητα μασάζ;
έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για Ελπίδα
για πες...
χουφτωματα δεχεται?..γδυνεται?Μετα απο προσπαθεια για ραντεβου καταφερα να παω προχτες.Πολυ καλος χωρος μια κοπελα μου συστηθηκε ως Φαιδρα και μια Ελπιδα με την οποια περασα στο δωματιο.Πολυ καλο μασαζ αλλα μονο φραπε για πρωτη φορα,δεν ειχα και ορεξη για κατι αλλο καθως το ζητουμενο μου ηταν να χαλαρωσω.κοστος επισκεψης 50ευρω,λιγο τσιμπιμενο για την εποχη αλλα πριβε κατασταση.
Οι θεραπευτριες αξίζουν εμφανησιακα? Ηλικιες?
30!!!σκετο!!!οι θρεπαυτριες αξίζουν και είναι γύρω στα 30-35. Τόσο τις έκοψα. Πάνω από όλα η κοπέλα που πήρα έκανε και γαμώ τα μασάζ!!!! ειλικρινά παίδες είχα πολύ καιρό να κάνω μασάζ τέτοιου επιπέδου. Παλιότερα σύχναζα στη μάτζαγριωτάκη μετά έφυγα επαρχία και ξαναγύρισα στους στίβους.
επ 31....30!!!σκετο!!!
η Ναταλια είναι με την Αλβανεζα στο fuego Καλλιθεα στην Ελ Βενιζελου πολύ μαπα....................
η Ναταλια είναι με την Αλβανεζα στο fuego Καλλιθεα στην Ελ Βενιζελου πολύ μαπα....................
εξυπνο!!!!!!!!!!!!!!!!Όπως Γερμανέζα,Αγγλέζα,Γαλλέζα,κλπ.