anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.211
- Πόντοι
- 506
3αρι μου ειπε.....Καλά...δοκίμασε και πες μας...3,5άρια φαίνονται...
3αρι μου ειπε...
κυκλοφορει αγγελια της παντως απο περυσι...αρα δεν πρεπει ναναι και τοσο νεο φρουτο3αρι μου ειπε...
τιμιοτατη μου εκανε..και ομιλιτικη στο τηλ...θα ψαχνει πελατεια.....Πάλι καλά..γιατί οι περισσότερες τα φουσκώνουν...
καλως....κυκλοφορει αγγελια της παντως απο περυσι...αρα δεν πρεπει ναναι και τοσο νεο φρουτο
εμαθα το τιημερο παρασκευη σαββατο κυριακη θα εχει μασαζ σε ξενοδοχειο δεν πληρωνεισ δωματιο 120 ευρω η ωρα
Η δεύτερη κάνει μασάζ σε γυναίκες. Για τη γυναίκα σου τι θες?
Η δεύτερη κάνει μασάζ σε γυναίκες. Για τη γυναίκα σου τι θες?
μιλαμε για το ΜΠΑΖΟ ξεπετα του κερατα φολα ατελειωτη.Μέγα κασκαντέρ και συναγωνιστή guru13 όλοι εμπιστευόμαστε το ένστικτό σου αλλά αυτή την φορά ΜΑΛΛΟΝ σαγηνεύτηκες από την φωνή αυτού του μπάζου: www.adoos.gr/post/24921362/Μασάζ]http://www.adoos.gr/post/24921362/Μασάζ[/url]
Επιβάλεται να ρεφάρουμε σε άλλο τραπέζι βέβαια, οπότε περιμένω τα φώτα σου...
γηράσκω αεί διδασκόμενος....Μέγα κασκαντέρ και συναγωνιστή guru13 όλοι εμπιστευόμαστε το ένστικτό σου αλλά αυτή την φορά ΜΑΛΛΟΝ σαγηνεύτηκες από την φωνή αυτού του μπάζου: www.adoos.gr/post/24921362/Μασάζ]http://www.adoos.gr/post/24921362/Μασάζ[/url]
Επιβάλεται να ρεφάρουμε σε άλλο τραπέζι βέβαια, οπότε περιμένω τα φώτα σου...
ξερει κανεισ για αυτο?
Κάνει μασάζ σε γυναίκες.
Προσπαθώ να κλείσω ραντεβού για να κάνω κασκαντεριλίκι και να ενημερώσω αλλά το τηλέφωνο εδω και μισή ώρα είναι κατειλλημένο.κανει και σε ανδρες εχει και αλλες αγγελιες αν γκουγκλαρεις το τηλεφωνο...
Προσπαθώ να κλείσω ραντεβού για να κάνω κασκαντεριλίκι και να ενημερώσω αλλά το τηλέφωνο εδω και μισή ώρα είναι κατειλλημένο.
μαλλον δε θα χει να το πληρωσειΠροσπαθώ να κλείσω ραντεβού για να κάνω κασκαντεριλίκι και να ενημερώσω αλλά το τηλέφωνο εδω και μισή ώρα είναι κατειλλημένο.
πηξαμε στις λεσβιες μου φαινεται...Προσπαθώ να κλείσω ραντεβού για να κάνω κασκαντεριλίκι και να ενημερώσω αλλά το τηλέφωνο εδω και μισή ώρα είναι κατειλλημένο.