Capt.Bligh
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 28
- Πόντοι
- 16
...μην αγχωνεσαι....θα πεσει κριτικη,ΑΜΕΣΑ.....
no offence, αλλα αν δεν παρω εγω...δε πα να γραφεις
καταλαβαινεις πως το λεω, ετσι?
να σαι καλα κωστη....αν ειναι φολα παντως,απο εμφανιση μεχρι υπηρεσιες,βλεπω να τις αρπαζει...μην τρεχουμε και μεσα στην ζεστ τσαμπα...Μ'αρεσει οταν τεσταρει στα γρηγορα γιατι εμπιστευομαι το γουστο του πολυ!
Τι να κανουμε αφου πεσαμε στα δυσκολα θα κολυμπήσουμε...Πρόσεχε όμως,γιατι ο γκουρού είναι παλιός και έμπειρος παίκτης,με ειδικότητα στο κασκαντεριλίκι..... έχει πολύ υψηλά στάνταρντς........
περιμενεεεεε...λιγες ωρες ειναι..θα σου πω το απογευμα γιαυτο που με ρωτησες,παντως.no offence, αλλα αν δεν παρω εγω...δε πα να γραφεις
καταλαβαινεις πως το λεω, ετσι?
περιμενεεεεε...λιγες ωρες ειναι..θα σου πω το απογευμα γιαυτο που με ρωτησες,παντως.
καλα αν ειναι αυτο που σου εστειλα...σε βλεπω τρεχονταςςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!!!...χαχαχαχαχαχα!!!βρε λεεεεεες??????
καλα αν ειναι αυτο που σου εστειλα...σε βλεπω τρεχονταςςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!!!...χαχαχαχαχαχα!!!
Μη μου ερθετε κουρασμένοι. Χαλαρωτικο μασαζ ειπαμε οχι αθλητικό.καλα αν ειναι αυτο που σου εστειλα...σε βλεπω τρεχονταςςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!!!...χαχαχαχαχαχα!!!
Μη μου ερθετε κουρασμένοι. Χαλαρωτικο μασαζ ειπαμε οχι αθλητικό.
Κι εγώ είπα να την συναντήσω..Να σήκωνε και το τηλέφωνο όμως.. Πώς γίνεται αυτή η εύκολη επικοινωνία ρε παιδιά;
Απο την πρώτη μέρα που βγήκε εδω η αγγελία, μεχρι και σήμερα προσπαθώ σχεδον καθημερινά..Τίποτε όμως..
Η φωτογραφία δικιά σου? Αμα ειναι , μην ανησυχεις . Θα ειναι πολυ ..χαλάρωτικο το μασαζ που θα ζητησωΜη μου ερθετε κουρασμένοι. Χαλαρωτικο μασαζ ειπαμε οχι αθλητικό.
Ε δεν ειναι κ σαν αυτα τις δικής σου.
χαχαχχαχαχαχ
Ολοδικα της τα βυζια..........
χαχαχχαχαχαχ
Μου γκρεμισες τα ονειρα!