Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (3 μέλη και 24 επισκέπτες)

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.331
Πόντοι
1.720
Είσαι σίγουρος οτι είναι πρεζάκι?? μέχρι στιγμής είσαι ο μόνος που λέει κάτι τέτοιο ...

η κοπελα που συναντησα ειναι ξανθια
δεν μου εδωσε την εντυπωση οτι ειναι πρεζακι
ουτε ειδα σημαδια κλπ

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
Την πήρα σήμερα τηλέφωνο. Μου ζήτησε 45€ για 45' μασάζ. Στο τηλέφωνο πάντως δεν μου ανέφερε με λεπτομέρειες τα προγράμματα που κάνει παρά μόνο τα είδη μασάζ που προσφέρει, (θεραπευτικό, χαλαρωτικό, ταϋλανδέζικο κλπ κλπ) αφήνοντας υπονοούμενα ότι από κοντά θα μου εξηγήσει πιο αναλυτικά.
Τελικά δεν έκλεισα μαζί της γιατί δεν με βόλευε η ώρα που ήταν διαθέσιμη. Θα ξαναπροσπαθήσω.
ακριβως τα ιδια μου ειπε και μενα,με μια λεπτομερεια...μου αναφερε,χωρις να πω εγω τιποτα,οτι δεν κανω κατι παραπανω,και το προγραμμα ειναι μονο μασαζ,και οχι σεξ....ΑΡΑ,το παει σφαιρα το γραμμα...

donjuandestel

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
87
Πόντοι
6
6976817483 μακρια απ αυτην  μαγκες μακρια απ αυτην την πατσαβουρα 90ευρω τσεπωσε για 20λεπτα στην αρχη το παιζε δυσκολη μετα περιμενα αλλα 20'μεχρι να ρθει μασαζ ανυπαρκτο κατευθειαν στο ψητο με λαδι που μου καιγε το καυλι κ μολις την εχυσα στα βυζια εξαφανιστηκε στην κουζινα που την περιμενε ο νταβας κλαιω τα 90 ακομα!!!μακρυααα φολα!!

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.277
Πόντοι
5.006
Μου αρεσει που ηθελε πελατεια ταχα μου ειχε σταματησει απο τα hondos center και μοιραζε και καρτες. :jerking:

donjuandestel

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
87
Πόντοι
6
ναι στην τζενη την πατησα ο μαλακας!!μεχρι κ ταυτοτητα μου ζητησε ταχα οτι φοβαται μην ειμαι μπατσος!!

figa_lygourio

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2012
Like
49
Πόντοι
1
ναι στην τζενη την πατησα ο μαλακας!!μεχρι κ ταυτοτητα μου ζητησε ταχα οτι φοβαται μην ειμαι μπατσος!!

Μη στενοχωριέσαι , να είσαι προσεκτικός εφεξής , όσο για τη μικρή έρχεται σύντομα η ώρα της...

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
πωωωωωωωω!!!...επρεπε να ρωτησεις αδερφε...θα σου διναμε ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ!!!!! :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:...δεν πειραζει..ουτε ο πρωτος εισαι ουτε ο τελευταιος...

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Σε καταλαβαίνουμε πως νιώθεις φίλε.. Όλοι μας έχουμε φάει φόλες. Από τους πιο αρχάριους μέχρι και τους πιο έμπειρους...

MASAZLOVER7

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
0
www.mylist.gr/agelies/fullbodymassage-3/]http://www.mylist.gr/agelies/fullbodymassage-3/.....η[/URL] αγγελια μπαινει ΚΑΙ εδω ,γιατι η κοπελα κανει και ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΜΑΣΑΖ!!!...
Καλημερα.Συναντηθηκα και εγω χθες με την κοπελα.Το ραντεβου κλειστηκε πολυ ευκολα απο το πρωι για το βραδυ.Ηρθε στην ωρα της.Εμφανισιακα ειναι οπως την εχουν περιγραψει,περιπου στο 1,70 κανονικο σωμα και μεγαλο στηθος, για μενα μια πολυ ωραια γυναικα.Πολυ ευχαριστη και χαλαρη,σαν να γνωριζομασταν απο καιρο, κατι που με βοηθησε και εμενα παρα πολυ.Δεν βιαζοταν καθολου.Το μασαζ της ειναι παρα πολυ καλο,ξερει ακριβως τι κανει.Οσο για μετα το μονο που εχω να πω ειναι οτι περασα φοβερα!Βρηκε τα κουμπια μου και περασα ενα πολυ καλο βραδυ μαζι της.Σιγουρα θα την ξανασυναντησω με την πρωτη ευκαιρια.Αξιζε και με το παραπανω. 

placebo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
1.951
Πόντοι
201
Βρηκε τα κουμπια μου... :2funny:

The Lover

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2005
Like
415
Πόντοι
36
Καλημερα.Συναντηθηκα και εγω χθες με την κοπελα.Το ραντεβου κλειστηκε πολυ ευκολα απο το πρωι για το βραδυ.Ηρθε στην ωρα της.Εμφανισιακα ειναι οπως την εχουν περιγραψει,περιπου στο 1,70 κανονικο σωμα και μεγαλο στηθος, για μενα μια πολυ ωραια γυναικα.Πολυ ευχαριστη και χαλαρη,σαν να γνωριζομασταν απο καιρο, κατι που με βοηθησε και εμενα παρα πολυ.Δεν βιαζοταν καθολου.Το μασαζ της ειναι παρα πολυ καλο,ξερει ακριβως τι κανει.Οσο για μετα το μονο που εχω να πω ειναι οτι περασα φοβερα!Βρηκε τα κουμπια μου και περασα ενα πολυ καλο βραδυ μαζι της.Σιγουρα θα την ξανασυναντησω με την πρωτη ευκαιρια.Αξιζε και με το παραπανω. 
Βρηκε τα κουμπια μου... :2funny:

..τώρα πως όλοι με τους διθυράμβους κλείνουν εύκολα τα ραντεβού τους, όταν η μπουμπού αρεά και που απαντά στο τηλέφωνο είναι θέμα προς εξερεύνηση (από τον Λιακοπουλο ίσως)(ίσως βέβαια της στέλνουν το γνωστό παρασύνθημα......!!! και έπονται όλα εύκολα) !!!!

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
..τώρα πως όλοι με τους διθυράμβους κλείνουν εύκολα τα ραντεβού τους, όταν η μπουμπού αρεά και που απαντά στο τηλέφωνο είναι θέμα προς εξερεύνηση (από τον Λιακοπουλο ίσως)(ίσως βέβαια της στέλνουν το γνωστό παρασύνθημα......!!! και έπονται όλα εύκολα) !!!!

Ποιο παρασυνθημα ?

MASAZLOVER7

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Τι να πω,ισως ημουν τυχερος.Οσο για τους διθυράμβους δεν ξερω,εγω ειπα την γνωμη μου.Νομιζω οτι εχω το δικαιωμα,για αυτο αλλωστε ειμαστε και εδω.

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Οσο για τους διθυράμβους δεν ξερω,εγω ειπα την γνωμη μου.Νομιζω οτι εχω το δικαιωμα,για αυτο αλλωστε ειμαστε και εδω.
Σώστα, όλοι οι αγαπούληδες και προμότορες έχουν βήμα και λόγο σε αυτό το forum.

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.097
Πόντοι
7.195
Σώστα, όλοι οι αγαπούληδες και προμότορες έχουν βήμα και λόγο σε αυτό το forum.
ειλικρινα δεν καταλαβαινω την "θεση" σου στο θεμα οπως και των υπολοιπων!!!!
ο ανθρωπος απλα λεει την αληθεια , δεδομενου οτι και εγω συναντηθηκα με την κοπελα , και οπως γραφει ο φιλος περασα απιθανα .
δηλαδη και εγω ειμαι προμοτορας και αγαπουλης ????
δηλαδη με γνωριζεις προσωπικα και εχεις αποψη ????
αληθεια εσυ πηγες να την συναντησεις και δεν βλεποτανε , σε εβρισε , σου εκλεισε την πορτα καταμουτρα σε εκλεψε????
αντε πες μας καμια πληροφορια γιατι μεχρι στιγμης μονο τον τιτλο του ΑΣΧΕΤΟΥ μπορεις να δικεκδικησεις εσυ και οι ομοιοι σου !!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom