You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 9M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (2 μέλη και 33 επισκέπτες)
kostasss26
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2013
- Like
- 211
- Πόντοι
- 21
Χριστουγεννιατικες δοκιμες:
- Μαρθα deluxe, ομορφη οπως και στις φωτο, αισθησιακο μασαζ, ζητησε 30 για χερι, ειπα 20 δεν το δεχτηκε
- Τζοαννα deluxe, καλο μασαζ, επισης ζητησε 30 για χερι και δεν προχωρησα
- Νίνα joy, παρα πολυ ομορφη, αισθησιακο χαιδεμα, 20 για χέρι, 40 για καλαμάκι
- Μαρθα deluxe, ομορφη οπως και στις φωτο, αισθησιακο μασαζ, ζητησε 30 για χερι, ειπα 20 δεν το δεχτηκε
Υπαρχει ακομα αυτο το ζωντανο ε! οκ.Ναι , αυτή είναι...
αστυαναξ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 36
- Like
- 2.404
- Πόντοι
- 5.190
Σοφια απο ντελουξ. Προσφατη συναντηση. Λατινα. Μετρια ως κακη επικοινωνια. Πετιτ και ομορφη, γυρω στα 30 μαξ. Μετριο μασαζ, προχωρα φραπε καλαμακι και ισως και φουλ αν το παζαρεψεις. Εγω δεν το παζαρεψα. Μεχρι και καλαμακι 100. Θελει να ευχαριστησει, αλλα το αποτελεσμα μικρο, κατ' εμε
Τι τις βάζουν τις αγγελίες δεν καταλαβαινωΤης έστειλα μήνυμα.... μου είπε δεν πάει σε ξενοδοχεία Μεταξουργείο κ γύρω..της είπα αν βολεύει να βρεθούμε Φιλαδέλφεια στο bora bora ,μου λέει είναι μακριά...Και της λέω που σε βολεύει τότε? Να το φτιάξουμε , αν είναι να βρεθούμε και σήμερα.. και μου λέει δεν υπάρχει διαθεσιμότητα.. της λέω να το κανονίσουμε από σήμερα για αύριο τότε? Και γράφει δεν έχω χρόνο καμία μέρα....
Ότι να ναι παίδες... αν κάποιος έχει πληροφορίες ας μας πει ...
giorgos stergiou
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2015
- Like
- 4.991
- Πόντοι
- 1.706
Μύστες χρόνια πολλά
Αυτό τι λέει;
Αυτό τι λέει;
Massage at home in Athens
We are a specialized, well trained, fun and lively group of people. Our main concern was not only to provide massage services but, but we…
massagenow.gr
Mysthsxysths
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2022
- Like
- 348
- Πόντοι
- 21
Δεν εχω καποια εμπειρια με το συγκεκριμενο , αλλα φαινεται αρκετα υποπτο απο τις φωτο. Εχει και μια της αριαδνακης ενω ειναι ανεξαρτητηΜύστες χρόνια πολλά
Αυτό τι λέει;
We are a specialized, well trained, fun and lively group of people. Our main concern was not only to provide massage services but, but we…massagenow.gr
Μπριζόλαδικο χειρότερο από osmose πολλές από τις φωτογραφίες είναι ψεύτικες η από κοπέλες που έχουν φύγει λίγες έως καθόλου κάποια να ξέρει μασαζΜύστες χρόνια πολλά
Αυτό τι λέει;
We are a specialized, well trained, fun and lively group of people. Our main concern was not only to provide massage services but, but we…massagenow.gr
giorgos stergiou
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2015
- Like
- 4.991
- Πόντοι
- 1.706
Okay για τις φωτογραφίες το κατάλαβα κι εγώ.Μπριζόλαδικο χειρότερο από osmose πολλές από τις φωτογραφίες είναι ψεύτικες η από κοπέλες που έχουν φύγει λίγες έως καθόλου κάποια να ξέρει μασαζ
Μου έστειλαν και στο Viber κάποιες άλλες ναι άλλες όχι.
Το θέμα είναι ότι προχωράνε κανονικά σε φουλ πρόγραμμα κ φραπέ κ σκέτο μασάζ κ ήθελα τα φώτα σας
Κ σπίτι κ ξενοδοχεία
Διαγραμμένο μέλος 226046
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.183
- Πόντοι
- 1.056
Η τύπισσα που έχει ως Έλσα είναι μια 50 βάλε με σώμα κρεμασμένο κ σακουλιασμενοΜύστες χρόνια πολλά
Αυτό τι λέει;
Η Βραζιλιάνα που έχει είναι ξαδέρφη κάτι τέτοιο της πατριτσιας με τον τεράστιο κωλο..
Κάποτε γαμιοντουσαν αβερτα από παντού μέχρι κ ακα με τον ανάλογο δωράκι για τώρα δε ξέρω πλέον
giorgos stergiou
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2015
- Like
- 4.991
- Πόντοι
- 1.706
Aa μάλιστα κι εγώ που χάρηκα ότι βρήκα επιτέλους κάτι καλό κι χωρίς μα κ μουΗ τύπισσα που έχει ως Έλσα είναι μια 50 βάλε με σώμα κρεμασμένο κ σακουλιασμενο
Η Βραζιλιάνα που έχει είναι ξαδέρφη κάτι τέτοιο της πατριτσιας με τον τεράστιο κωλο..
Κάποτε γαμιοντουσαν αβερτα από παντού μέχρι κ ακα με τον ανάλογο δωράκι για τώρα δε ξέρω πλέον
Οι φωτογραφίες βέβαια ήταν για κλάματα μερικές σαν Kodak 80 χαχαχα
Μια δυο όμως καλές μεγαλοκοπελες όμως
Οι τιμές από 60 έως 140 το φουλ
Διαγραμμένο μέλος 226046
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.183
- Πόντοι
- 1.056
προσπερασε η φαση ειναι τζοκερακι χωρις να ξερεις τι θα σου κατσει κ για τζακ ποτ στο συγκεκριμενο δε σε κοβωAa μάλιστα κι εγώ που χάρηκα ότι βρήκα επιτέλους κάτι καλό κι χωρίς μα κ μου
Οι φωτογραφίες βέβαια ήταν για κλάματα μερικές σαν Kodak 80 χαχαχα
Μια δυο όμως καλές μεγαλοκοπελες όμως
Οι τιμές από 60 έως 140 το φουλ
petros2000.
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2023
- Like
- 98
- Πόντοι
- 0
Deluxe deluxe joy παει καλα ο όμιλος ε?καλά κοματια προμοταρετε συνέχιστε να μας διασκεδαζετε.το Yourmassage μην ξεχάσετε να βάλετε στο προμο σας Ρε τι γινετεεεεεεεεεε ρεεεε ρεεεεεε μαζευτειτεεεεεε μπρεεεεΧριστουγεννιατικες δοκιμες:
giorgos21024
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 126
- Πόντοι
- 0
Εχει παρει κανεις την Ελινα απο πριβε/βιπ?Ειναι οπως στη φωτο? Αξίζει τον κόπο?Οποιος έχει δοκιμάσει ας μας πει εντυπώσεις!
socos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 3.120
- Πόντοι
- 736
Κορυφαίο μασάζ η Έρικα. Β μέρος μέχρι φραπέ. 1 κλικ μεγαλύτερη από τις φωτό.Καλησπέρα,
Χρόνια πολλά και καλή χρονιά.
Θα μπορούσα να ρωτήσω αν έχεις κάποιος εμπειρία με την Αλεξάνδρα ή την Έρικα από Αττικα;
aggel2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 3.152
- Πόντοι
- 456
Φίλε άφησε χέρι ; λίγο γδύσιμο έστω ; αν δεν θέλεις εδώ ελα π.μΚορυφαίο μασάζ η Έρικα. Β μέρος μέχρι φραπέ. 1 κλικ μεγαλύτερη από τις φωτό.
socos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 3.120
- Πόντοι
- 736
Ούτε χέρι αφήνει, ούτε ρούχα βγάζει.Φίλε άφησε χέρι ; λίγο γδύσιμο έστω ; αν δεν θέλεις εδώ ελα π.μ
enerstoskyler
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2023
- Like
- 252
- Πόντοι
- 20
χαιρετω τουσ μυστες του μασαζ...
εχεις κανεις μαγκας γνωση εμπειρια...
απο αυτη την αγγελια που το εντοπισε το σεξο ρανταρα μου
ΑΓΓΕΛΙΑ ΜΑΣΑΖ "σεξακι μυριζομαι " ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ...
???
εχεις κανεις μαγκας γνωση εμπειρια...
απο αυτη την αγγελια που το εντοπισε το σεξο ρανταρα μου
ΑΓΓΕΛΙΑ ΜΑΣΑΖ "σεξακι μυριζομαι " ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ...
???
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 63