Ρε φίλε η Άννα19 που λες ότι είναι γλυκιά την πήρε ένας γνωστός και μου είπε μακριά ότι είναι 20 κιλά πάνω από τη φωτογραφία.. αυτή τη «λεπτομέρεια» γιατί δεν την αναφέρεις;;;Νικολέτα φωτιά τα πάντα όλα φίλε κάνει.
Άννα υπάρχουν 2 κοπέλες με αυτό το όνομα μάλλον την καινούργια θα λες την Άννα19 έκανα μαζί της πρόσφατα όμορφη γλυκιά και 19χρονων νέα στο χώρο μου είπε δεν έχει ξανά εργαστεί μην περιμένεις μασάζ καλό ούτε κάτι παραπάνω (είναι πρωτάρα δεν ξέρει τι γίνεται στο χώρο λογικό )ωστόσο είναι μια όμορφη συντροφιά.
Αν τώρα λες για την άλλη Άννα δεν έχω ιδέα δεν έχω κάνει μαζί τής.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 9M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)
Μόνο αυτή την "λεπτομέρεια"δεν έχει αναφέρει....Ρε φίλε η Άννα19 που λες ότι είναι γλυκιά την πήρε ένας γνωστός και μου είπε μακριά ότι είναι 20 κιλά πάνω από τη φωτογραφία.. αυτή τη «λεπτομέρεια» γιατί δεν την αναφέρεις;;;
..οι υπόλοιπες 8 αναφορές του είναι μέσα στην εγκυρότητα και την αξιοπιστία
Σε άλλα νέα : η έκπληξη της εβδομάδας για εμένα ήταν Αλίκη από bon massage...ναι ναι ξέρω, μην αρχίσετε να βαρατε,ξέρω πολύ καλά για ποιο λόγο την πήρα.Η έκπληξη για εμένα ήταν ότι είναι τρομερά επικοινωνιακή,καθησαμε και πριν και μετά το μασάζ για κουβεντουλα ...Μασάζ κάνει εννοείτε γυμνή, απίστευτα χαλαρωτικό body to body..
Δανάη από Silk αναφέρθηκε ότι είναι Βραζιλιάνα,δεν είναι..
Ελληνίδα, πολύ καλό μασάζ ,πολύ πιο πάνω από το μέτριο....εάν της φερθείς καλά το φτάνει όπου θες
Ελληνίδα, πολύ καλό μασάζ ,πολύ πιο πάνω από το μέτριο....εάν της φερθείς καλά το φτάνει όπου θες
Χολαργιώτης
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2021
- Like
- 109
- Πόντοι
- 0
Τι είναι το bon? Τρώγεται?Σε άλλα νέα : η έκπληξη της εβδομάδας για εμένα ήταν Αλίκη από bon massage...ναι ναι ξέρω, μην αρχίσετε να βαρατε,ξέρω πολύ καλά για ποιο λόγο την πήρα.Η έκπληξη για εμένα ήταν ότι είναι τρομερά επικοινωνιακή,καθησαμε και πριν και μετά το μασάζ για κουβεντουλα ...Μασάζ κάνει εννοείτε γυμνή, απίστευτα χαλαρωτικό body to body..
Φίλτατε nuru πήρες και έκανες με την Αλίκη? Στείλε κανένα pm αν δε σου κάνει κόπο...
socos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 3.142
- Πόντοι
- 736
Αλίκη μόνο μασάζ; Από εμφάνιση τι λέει;Σε άλλα νέα : η έκπληξη της εβδομάδας για εμένα ήταν Αλίκη από bon massage...ναι ναι ξέρω, μην αρχίσετε να βαρατε,ξέρω πολύ καλά για ποιο λόγο την πήρα.Η έκπληξη για εμένα ήταν ότι είναι τρομερά επικοινωνιακή,καθησαμε και πριν και μετά το μασάζ για κουβεντουλα ...Μασάζ κάνει εννοείτε γυμνή, απίστευτα χαλαρωτικό body to body..
Osmose,bon massage , paradise massage το ίδιο,τα ίδια κορίτσια,ίδια εργοδοσία...
Νομίζω ότι σας κάλυψα όλους...αν και οι περισσότεροι το γνωρίζουν.
Όλες φτάνουν μέχρι φουλ...
Αλίκη ομορφούλα,έχει αλλάξει τα μαλλιά της, επικοινωνιακή όπως είπα,έκατσε παραπάνω από το προβλεπόμενο..
Δεν είναι αδύνατη ενημερωτικά...
Αλίκη ομορφούλα,έχει αλλάξει τα μαλλιά της, επικοινωνιακή όπως είπα,έκατσε παραπάνω από το προβλεπόμενο..
Ποια Αλίκη είναι ομορφούλα;;;;;;;Osmose,bon massage , paradise massage το ίδιο,τα ίδια κορίτσια,ίδια εργοδοσία...
παραγγέλνεις καλαμάκι κοτόπουλο και σου έρχεται η σούβλα της ημέρας με γύρο κοτόπουλο…
Τιμή πρόγραμμα?Osmose,bon massage , paradise massage το ίδιο,τα ίδια κορίτσια,ίδια εργοδοσία...
PriveMassage
Μασάζ κατ' οίκον
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2022
- Like
- 38
90 λεπτά Μυοχαλαρωτικό μασάζ σε όλο το σώμα Μόνο 70 ευρώ
Στα 90 λεπτά μυοχαλαρωτικο μασάζ σε όλο το σώμα + ΔΩΡΟ ΜΠΑΝΙΟ ΑΠ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ
90 λεπτά Μυοχαλαρωτικό Μασάζ & Body to Body Massage απ τα 100 ευρώ προσφορά στα 80 ευρώ !
Προσφορά στο δεύτερο μασάζ μεσα στην ίδια ημέρα υπάρχει έκπτωση – 10 ευρώ
698 0 280 270
VIBER / WHATSAPP
Στα 90 λεπτά μυοχαλαρωτικο μασάζ σε όλο το σώμα + ΔΩΡΟ ΜΠΑΝΙΟ ΑΠ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ
90 λεπτά Μυοχαλαρωτικό Μασάζ & Body to Body Massage απ τα 100 ευρώ προσφορά στα 80 ευρώ !
Προσφορά στο δεύτερο μασάζ μεσα στην ίδια ημέρα υπάρχει έκπτωση – 10 ευρώ
698 0 280 270
VIBER / WHATSAPP
PriveMassage
Μασάζ κατ' οίκον
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2022
- Like
- 38
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Νεες Θεραπευτριες ξεκινανε στο γραφειο μας αμεσα !
το γραφειο μας εχει ανοιχτες θεσεις εργασιας -
αναζηταμε αμεσα προσωπικο για εργασια στο μασαζ κατ οικον
Αν θελετε να κλεινετε ραντεβου ΠΡΩΙΝΑ θα πρεπει να τα Κλεινετε απ το Βραδυ τα ραντεβου σας
γιατι ΟΛΕΣ οι Κοπελες μας ξεκινανε ΜΕΤΑ της 13:30 Γενικα / Καθημερινα
Αν ειστε σε μακρινες Περιοχες υπαρχει ΕΞΤΡΑ Χρεωση 20 ΕΥΡΩ
ΑΝ θελετε LATE Night ΜΕΤΑ της 23:00 υπαρχει ΕΞΤΡΑ χρεωση 20 Ευρω
Για περισσοτερες Πληροφοριες καλεστε την υπευθυνη
698 0 280 270
Νεες Θεραπευτριες ξεκινανε στο γραφειο μας αμεσα !
το γραφειο μας εχει ανοιχτες θεσεις εργασιας -
αναζηταμε αμεσα προσωπικο για εργασια στο μασαζ κατ οικον
Αν θελετε να κλεινετε ραντεβου ΠΡΩΙΝΑ θα πρεπει να τα Κλεινετε απ το Βραδυ τα ραντεβου σας
γιατι ΟΛΕΣ οι Κοπελες μας ξεκινανε ΜΕΤΑ της 13:30 Γενικα / Καθημερινα
Αν ειστε σε μακρινες Περιοχες υπαρχει ΕΞΤΡΑ Χρεωση 20 ΕΥΡΩ
ΑΝ θελετε LATE Night ΜΕΤΑ της 23:00 υπαρχει ΕΞΤΡΑ χρεωση 20 Ευρω
Για περισσοτερες Πληροφοριες καλεστε την υπευθυνη
698 0 280 270
Λέμε άλλη φίλε....Ποια Αλίκη είναι ομορφούλα;;;;;;;
παραγγέλνεις καλαμάκι κοτόπουλο και σου έρχεται η σούβλα της ημέρας με γύρο κοτόπουλο…
Δεν μπορεί να ήρθε σούβλα και να μη το κατάλαβα,δε μπορεί...
Επίσης έχω γράψει δεν είναι αδύνατη...
Ευχαριστώ
Επειδη δεν την εχω δει απο κοντα, ωστοσο απο φατσα μου αρεσει στις φωτο, ειναι τοσο χαλια; περα απο το σωμα, μοιαζει στην κοπελα της φωτογραφιας;Ποια Αλίκη είναι ομορφούλα;;;;;;;
Διαγραμμένο μέλος 227634
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2022
- Like
- 273
- Πόντοι
- 20
Ελα φιλε επειδη με αναφερεις , εμενα η τυπισσα μου αρεσε προσωπικα και τα γουστα ειναι παντα υποκειμενικα. Σε μενα εκανε μασαζ ανω του μετριου.Ωραιος αδερφε, ευχαριστουμε για την ενημέρωση… καλο ειναι λοιπον να προσεχουμε τις φόλες που μοιράζουν καποιοι τύποι τύπου.. αν και τον τσίμπησαν νομιζω και παραπανω αλλα μαλλον δε σε πρόλαβαν.. γενικα το μαγαζακι βρωμάει φόλα με αρπακτικά πακετο
Οσον αφορα την αξιοπιστια των κριτικων μου μπορεις να διαβασεις παλιοτερες.
Ναι Ενταξει οκ.. με έπεισες τωρα.. Για την αξιοπιστία σου αστο φιλαρακο δε θα μπω καν στη διαδικασία ειμαι σιγουρος.. Τουλαχιστον ελπιζω όσοι σε διαβάζουν να κρατούν επιφυλάξεις πλεον.Ελα φιλε επειδη με αναφερεις , εμενα η τυπισσα μου αρεσε προσωπικα και τα γουστα ειναι παντα υποκειμενικα. Σε μενα εκανε μασαζ ανω του μετριου.
Οσον αφορα την αξιοπιστια των κριτικων μου μπορεις να διαβασεις παλιοτερες.
Pookierock
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2023
- Like
- 225
- Πόντοι
- 21
Τόσο χαλια;Ποια Αλίκη είναι ομορφούλα;;;;;;;
Επειδη δεν την εχω δει απο κοντα, ωστοσο απο φατσα μου αρεσει στις φωτο, ειναι τοσο χαλια; περα απο το σωμα, μοιαζει στην κοπελα της φωτογραφιας;
Συνημμένα
PriveMassage
Μασάζ κατ' οίκον
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2022
- Like
- 38
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΝΕΟ ΩΡΑΡΙΟ
ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΜΑΣΑΖ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ ΑΘΗΝΑ / ΠΕΙΡΑΙΑΣ :
ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΣΑΒΒΑΤΟ : 12:00 ΕΩΣ 24:00
ΚΥΡΙΑΚΗ : 15 : 00 - 23:00
698 0 280 270