Μόνο αυτή την "λεπτομέρεια"δεν έχει αναφέρει....Ρε φίλε η Άννα19 που λες ότι είναι γλυκιά την πήρε ένας γνωστός και μου είπε μακριά ότι είναι 20 κιλά πάνω από τη φωτογραφία.. αυτή τη «λεπτομέρεια» γιατί δεν την αναφέρεις;;;
![Κεφάλι σε τοίχο! :headbang: :headbang:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbang.gif)
Μόνο αυτή την "λεπτομέρεια"δεν έχει αναφέρει....Ρε φίλε η Άννα19 που λες ότι είναι γλυκιά την πήρε ένας γνωστός και μου είπε μακριά ότι είναι 20 κιλά πάνω από τη φωτογραφία.. αυτή τη «λεπτομέρεια» γιατί δεν την αναφέρεις;;;
Τι είναι το bon? Τρώγεται?Σε άλλα νέα : η έκπληξη της εβδομάδας για εμένα ήταν Αλίκη από bon massage...ναι ναι ξέρω, μην αρχίσετε να βαρατε,ξέρω πολύ καλά για ποιο λόγο την πήρα.Η έκπληξη για εμένα ήταν ότι είναι τρομερά επικοινωνιακή,καθησαμε και πριν και μετά το μασάζ για κουβεντουλα ...Μασάζ κάνει εννοείτε γυμνή, απίστευτα χαλαρωτικό body to body..
Δανάη από Silk αναφέρθηκε ότι είναι Βραζιλιάνα,δεν είναι..
Ελληνίδα, πολύ καλό μασάζ ,πολύ πιο πάνω από το μέτριο....εάν της φερθείς καλά το φτάνει όπου θες
Αλίκη μόνο μασάζ; Από εμφάνιση τι λέει;Σε άλλα νέα : η έκπληξη της εβδομάδας για εμένα ήταν Αλίκη από bon massage...ναι ναι ξέρω, μην αρχίσετε να βαρατε,ξέρω πολύ καλά για ποιο λόγο την πήρα.Η έκπληξη για εμένα ήταν ότι είναι τρομερά επικοινωνιακή,καθησαμε και πριν και μετά το μασάζ για κουβεντουλα ...Μασάζ κάνει εννοείτε γυμνή, απίστευτα χαλαρωτικό body to body..
Δανάη από Silk αναφέρθηκε ότι είναι Βραζιλιάνα,δεν είναι..
Ελληνίδα, πολύ καλό μασάζ ,πολύ πιο πάνω από το μέτριο....εάν της φερθείς καλά το φτάνει όπου θες
Ποια Αλίκη είναι ομορφούλα;;;;;;;Osmose,bon massage , paradise massage το ίδιο,τα ίδια κορίτσια,ίδια εργοδοσία...
Νομίζω ότι σας κάλυψα όλους...αν και οι περισσότεροι το γνωρίζουν.
Όλες φτάνουν μέχρι φουλ...
Αλίκη ομορφούλα,έχει αλλάξει τα μαλλιά της, επικοινωνιακή όπως είπα,έκατσε παραπάνω από το προβλεπόμενο..
Δεν είναι αδύνατη ενημερωτικά...
Τιμή πρόγραμμα?Osmose,bon massage , paradise massage το ίδιο,τα ίδια κορίτσια,ίδια εργοδοσία...
Νομίζω ότι σας κάλυψα όλους...αν και οι περισσότεροι το γνωρίζουν.
Όλες φτάνουν μέχρι φουλ...
Αλίκη ομορφούλα,έχει αλλάξει τα μαλλιά της, επικοινωνιακή όπως είπα,έκατσε παραπάνω από το προβλεπόμενο..
Δεν είναι αδύνατη ενημερωτικά...
Λέμε άλλη φίλε....Ποια Αλίκη είναι ομορφούλα;;;;;;;
παραγγέλνεις καλαμάκι κοτόπουλο και σου έρχεται η σούβλα της ημέρας με γύρο κοτόπουλο…
Επειδη δεν την εχω δει απο κοντα, ωστοσο απο φατσα μου αρεσει στις φωτο, ειναι τοσο χαλια; περα απο το σωμα, μοιαζει στην κοπελα της φωτογραφιας;Ποια Αλίκη είναι ομορφούλα;;;;;;;
παραγγέλνεις καλαμάκι κοτόπουλο και σου έρχεται η σούβλα της ημέρας με γύρο κοτόπουλο…
Ελα φιλε επειδη με αναφερεις , εμενα η τυπισσα μου αρεσε προσωπικα και τα γουστα ειναι παντα υποκειμενικα. Σε μενα εκανε μασαζ ανω του μετριου.Ωραιος αδερφε, ευχαριστουμε για την ενημέρωση… καλο ειναι λοιπον να προσεχουμε τις φόλες που μοιράζουν καποιοι τύποι τύπου.. αν και τον τσίμπησαν νομιζω και παραπανω αλλα μαλλον δε σε πρόλαβαν.. γενικα το μαγαζακι βρωμάει φόλα με αρπακτικά πακετο
Ναι Ενταξει οκ.. με έπεισες τωρα.. Για την αξιοπιστία σου αστο φιλαρακο δε θα μπω καν στη διαδικασία ειμαι σιγουρος.. Τουλαχιστον ελπιζω όσοι σε διαβάζουν να κρατούν επιφυλάξεις πλεον.Ελα φιλε επειδη με αναφερεις , εμενα η τυπισσα μου αρεσε προσωπικα και τα γουστα ειναι παντα υποκειμενικα. Σε μενα εκανε μασαζ ανω του μετριου.
Οσον αφορα την αξιοπιστια των κριτικων μου μπορεις να διαβασεις παλιοτερες.![]()
Τόσο χαλια;Ποια Αλίκη είναι ομορφούλα;;;;;;;
Επειδη δεν την εχω δει απο κοντα, ωστοσο απο φατσα μου αρεσει στις φωτο, ειναι τοσο χαλια; περα απο το σωμα, μοιαζει στην κοπελα της φωτογραφιας;
Όχι αδερφέ μην το λες αυτό....Δεν θα σχολίαζα με αυτόν τον τρόπο αλλά μας δουλεύουν με τις φωτογραφίες που μας στέλνουν…