spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
σχεδον ολη η ευρωπη πλεον....Τι διαολο............ οι βουλγαροι τα σκουπίδια τους στην Ελλαδα τα πετανε?
σχεδον ολη η ευρωπη πλεον....Τι διαολο............ οι βουλγαροι τα σκουπίδια τους στην Ελλαδα τα πετανε?
Τι διαολο............ οι βουλγαροι τα σκουπίδια τους στην Ελλαδα τα πετανε?
και η μαλακεια,ειναι οτι ακομα υπαρχουν...τι να πεις αδερφε...υπομονη.....έχουν βρει κορόιδα, φίλε...που πληρώνουν...
Όταν πηγενα βουλγαρια μου ειχαν βγει τα ματια από τους μουναρους που κυκλοφορουσαν στο δρομο!..έχουν βρει κορόιδα, φίλε...που πληρώνουν...
..έχουν βρει κορόιδα, φίλε...που πληρώνουν...
πρεπει να μπουν αστερακια στο τηλεφωνο.δεν ξερω γιατι το δεχτηκαν ενω σε αλλες κοπελες μπαινει link αγγελιας.
η κοπελα ειναι φυσιοθεραπευτρια και δεν κανει αυτα που λες.
κανε τον κασκαντερ και πες μας....καλησπερα παιδια σαν καινουριος μου σύστησε ένας γνωστος του φορουμ σας εχω βρει μια αγγελια πηρα τηλ και μου φανηκε γλικιτατη φωνουλα και απο οτι μου λεει οτι ειναι ωραια κοπελα τη ξερετε για το κοριτσι αυτο?
ειναι γύρω στα 40 αλβανεζα με καλα ελληνικά έρχεται κατοικον η ξενοδοχείο μόνο φραπέ προσφέρεικανε τον κασκαντερ και πες μας....
την δοκιμασες η στο ειπε στο τηλ,οτι κανει μονο φραπε?....γιατι στο τηλ λενε συνηθως τα μισα...ειναι γύρω στα 40 αλβανεζα με καλα ελληνικά έρχεται κατοικον η ξενοδοχείο μόνο φραπέ προσφέρει
χουφτωσες καθολου,βυζια,κολο?...γδυθηκε?....την ρωτησες αν κανει σεξ?...δεν μας τα λες ολα ομως..το οτι κανει καλο μασαζ,οκ,ενταξει...το δευτερο μερος εχει το ζουμι....παιδια πηγα με την κοπελα και οπως σας ειπα οτι ειχε γλυκητατα φωνουλα ετσι ακριβως ηταν γλυκια και ομορφουλα ,εγω την εκανα για 30 ητανε εμφανισιμο λουκουμι αλλα να μην πολυλογω ειναι μασερ επαγγελματιας οπως το περιγραφει στο τη,,εχω κανει τοσα μασαζ αλλα αυτο το κοριτσι με ανακουφισε επαθα πλακα ( αγγιγμα φωτια) οχι σαν αλλες που μονο χαιδεματα και φραπιερα μιλαω για καποιες που λενε οτι ξερουν αλλα μηδεν και για τα 40 που ζηταει ειναι λιγα για το μασαζ που κανει .Στο τελος οπως ειπατε εχει και το φραπεδακι στο προγραμμα βεβαια εγω το ζητησα αλλιως δεν... αλλα και να μην εκανε αξιζε ...το φραπεδακι πολυ καλο .Μπραβο τις .
Αυτη ειναι η Ελενα που ειχα κανει πριν κανα διμηνο και ειπα οτι στα 50 μου εκανε και ισπανικη, για παραπανω ειχε ζητησει τρελα λεφτα.χουφτωσες καθολου,βυζια,κολο?...γδυθηκε?....την ρωτησες αν κανει σεξ?...δεν μας τα λες ολα ομως..το οτι κανει καλο μασαζ,οκ,ενταξει...το δευτερο μερος εχει το ζουμι....
100ρικο?...Αυτη ειναι η Ελενα που ειχα κανει πριν κανα διμηνο και ειπα οτι στα 50 μου εκανε και ισπανικη, για παραπανω ειχε ζητησει τρελα λεφτα.
ρε σεις,ξερετε ποια εχει εξαφανιστθει?....το ουκρανακι,με τις βυζαρες..την εχει παρει κανεις τωρα τελευταια?...
με τον δικο της νομιζω...Είχε θέματα