Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

adakos

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Κριτικές
9
Like
1.861
Πόντοι
3.145
..έχουν βρει κορόιδα, φίλε...που πληρώνουν...

δεν  νομίζω  ρε φίλε  ''κορόιδα ''  υπο την έννοια που το τοποθετείς....
πιστεύω αποσκοπούν σε αυτούς  που δεν εχουν λεφτά..και με 30 ευρώ θέλουν να  πάρουν κάτι αρκετά παραπάνω απο  στούντιο...
συνταξιούχους, αλβανούς, πακιστανούς...κ.λ.π
είναι όπως τα καταστήματα ..ΟΛΑ 1 ΕΥΡΏ....δες ποιοί ψωνίζουν  εκεί..
εκτιμώ ότι απο εδώ μέσα  δεν μπορούν να ανιχνέυσουν πελάτες!!!  πλήν ελαχίστων ειδικών περιπτώσεων..(δεν το παίζω...αμόλυντος σε θαλάσσιους  ελέφαντες...εχω πάει με  ...αρτεμις-νοτα- χριστίνα 30-γυναίκα 30 κ.λ.π ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ  ΔΕΝ ΠΑΩ!!!)

georgekara

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2009
Like
228
Πόντοι
26
πρεπει να μπουν αστερακια στο τηλεφωνο.δεν ξερω γιατι το δεχτηκαν ενω σε αλλες κοπελες μπαινει link αγγελιας.
η κοπελα ειναι φυσιοθεραπευτρια και δεν κανει αυτα που λες.

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
Συμφωνω αλλα η μαλακια ειναι των διαχειριστων που για μια ακομα φορα παιζουν το πουλι τους....

stratws

Νέο Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα παιδια σαν καινουριος μου σύστησε ένας γνωστος του φορουμ σας εχω βρει μια αγγελια πηρα τηλ και μου φανηκε γλικιτατη φωνουλα και απο οτι μου λεει οτι ειναι ωραια κοπελα τη ξερετε για το κοριτσι αυτο?

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.467
Πόντοι
41.813
πρεπει να μπουν αστερακια στο τηλεφωνο.δεν ξερω γιατι το δεχτηκαν ενω σε αλλες κοπελες μπαινει link αγγελιας.
η κοπελα ειναι φυσιοθεραπευτρια και δεν κανει αυτα που λες.

τα κανει και τα παρακανει.σε τηλεφωνικη επικοινωνια που ειχα μαζι της μου ειπε οτι παει και σε ξενοδοχεια της παραλιακης μονο-gls,mary-κλπ,τιμη μου ειπε 45 ευρω και το εκανε 40 και για τα υπολοιπα μου ειπε για μια φορα,μια εκτονωση μονο.δηλωσε ελληνιδα 170 υψος,65 κιλα.δεν εκανα το κασκαντεριλικι.

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
καλησπερα παιδια σαν καινουριος μου σύστησε ένας γνωστος του φορουμ σας εχω βρει μια αγγελια πηρα τηλ και μου φανηκε γλικιτατη φωνουλα και απο οτι μου λεει οτι ειναι ωραια κοπελα τη ξερετε για το κοριτσι αυτο?
κανε τον κασκαντερ και πες μας....

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
ειναι γύρω στα 40 αλβανεζα με καλα ελληνικά έρχεται κατοικον η ξενοδοχείο μόνο φραπέ προσφέρει
την δοκιμασες η στο ειπε στο τηλ,οτι κανει μονο φραπε?....γιατι στο τηλ λενε συνηθως τα μισα...

stratws

Νέο Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
0
παιδια πηγα με την κοπελα και οπως σας ειπα οτι ειχε γλυκητατα φωνουλα ετσι ακριβως ηταν γλυκια και ομορφουλα ,εγω την εκανα για 30 ητανε εμφανισιμο λουκουμι αλλα να μην πολυλογω ειναι μασερ επαγγελματιας οπως το περιγραφει στο τη,,εχω κανει τοσα μασαζ αλλα αυτο το κοριτσι με ανακουφισε επαθα πλακα ( αγγιγμα φωτια) οχι σαν αλλες που μονο χαιδεματα και φραπιερα μιλαω για καποιες που λενε οτι ξερουν αλλα μηδεν και για τα 40 που ζηταει ειναι λιγα για το μασαζ που κανει .Στο τελος οπως ειπατε εχει και το φραπεδακι στο προγραμμα βεβαια εγω το ζητησα αλλιως δεν... αλλα και να μην εκανε αξιζε ...το φραπεδακι πολυ καλο .Μπραβο τις  .

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
πανε πες της να δωσει και μπριζολα αλλιως δεν εχει γκαφρα,,,

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
παιδια πηγα με την κοπελα και οπως σας ειπα οτι ειχε γλυκητατα φωνουλα ετσι ακριβως ηταν γλυκια και ομορφουλα ,εγω την εκανα για 30 ητανε εμφανισιμο λουκουμι αλλα να μην πολυλογω ειναι μασερ επαγγελματιας οπως το περιγραφει στο τη,,εχω κανει τοσα μασαζ αλλα αυτο το κοριτσι με ανακουφισε επαθα πλακα ( αγγιγμα φωτια) οχι σαν αλλες που μονο χαιδεματα και φραπιερα μιλαω για καποιες που λενε οτι ξερουν αλλα μηδεν και για τα 40 που ζηταει ειναι λιγα για το μασαζ που κανει .Στο τελος οπως ειπατε εχει και το φραπεδακι στο προγραμμα βεβαια εγω το ζητησα αλλιως δεν... αλλα και να μην εκανε αξιζε ...το φραπεδακι πολυ καλο .Μπραβο τις  .
χουφτωσες καθολου,βυζια,κολο?...γδυθηκε?....την ρωτησες αν κανει σεξ?...δεν μας τα λες ολα ομως..το οτι κανει καλο μασαζ,οκ,ενταξει...το δευτερο μερος εχει το ζουμι....

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
ρε σεις,ξερετε ποια εχει εξαφανιστθει?....το ουκρανακι,με τις βυζαρες..την εχει παρει κανεις τωρα τελευταια?...

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
321
Πόντοι
2.287
χουφτωσες καθολου,βυζια,κολο?...γδυθηκε?....την ρωτησες αν κανει σεξ?...δεν μας τα λες ολα ομως..το οτι κανει καλο μασαζ,οκ,ενταξει...το δευτερο μερος εχει το ζουμι....
Αυτη ειναι η Ελενα που ειχα κανει πριν κανα διμηνο και ειπα οτι στα 50 μου εκανε και ισπανικη, για παραπανω ειχε ζητησει τρελα λεφτα.

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom