Διαγραμμένο μέλος 226046
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.182
- Πόντοι
- 1.056
Ναι συνήθως στο "μαλακια" (...που έκανα..)Σωστός … οι περισσότερες σε _ια καταλήγουν
Ναι συνήθως στο "μαλακια" (...που έκανα..)Σωστός … οι περισσότερες σε _ια καταλήγουν
ψαξε λιγο ρε μαγκα παρα πισω τοσοι κ τοσοι εχουν σχολιασει!Χαλαρωτικό μασάζ στο σπίτι - Μασάζ κατ' οίκον | Osmose Massage
Χαλαρωτικό μασάζ στο σπίτι από την Osmose Massage με τους εξειδικευμένους θεραπευτές της. Μασάζ Κατ' Οίκον στην Αθήνα Osmose Massagewww.osmosemassage.gr
μαγκες τι παιζει εδω? γνωριζει καποιος??
νάσαι καλά φίλε ,μας ευθύμησες !Χαλαρωτικό μασάζ στο σπίτι - Μασάζ κατ' οίκον | Osmose Massage
Χαλαρωτικό μασάζ στο σπίτι από την Osmose Massage με τους εξειδικευμένους θεραπευτές της. Μασάζ Κατ' Οίκον στην Αθήνα Osmose Massagewww.osmosemassage.gr
μαγκες τι παιζει εδω? γνωριζει καποιος??
Μπράβο φίλεΜετά από πολύ καιρό αποχή κολλητός χάνοντας στοίχημα κέρασε μασαζ.
Επιλέγω Εβελινα από Vip.
Λέω στην τύπισσα από το γραφείο θέλω μόνο πραγματικές φωτογραφίες των κοριτσιών. Μου λέει οκ κ επιλέγω Εβελινα. Στη φωτογραφία 20-25 το πολύ ετών.
Έρχεται ανοιγω την πόρτα κ βλέπω τη μάνα της.
Η φωτογραφία ήταν 20 χρόνια πριν. Λέω δε γαμιεται μια πουτσα είναι.
Εκεί που πάει να βγάλει λάδια κτλ χτυπάει μυνημα στο κινητό.
Η θέα βγάζει γυαλιά από την τσάντα της για νσ διαβάσει το μυνημα.
Έφυγε πετώντας....!!!
Δεν μπορώ να καταλάβω το δούλεμα που μας ρίχνουν τα γραφεία κ εμείς ξενερωνουμε κ "κακο" είναι να έρχονται κ να φεύγουν με άδεια χέρια οι κοπέλες...
ΠΟΤΕ ξανά γραφείο μόνο καταστήματα που έχεις επιλογές...
Ωχ..Ευτυχώς που δεν την πήρα που μου την έστειλε το γραφείο πριν μερικές μέρες.Μετά από πολύ καιρό αποχή κολλητός χάνοντας στοίχημα κέρασε μασαζ.
Επιλέγω Εβελινα από Vip.
Λέω στην τύπισσα από το γραφείο θέλω μόνο πραγματικές φωτογραφίες των κοριτσιών. Μου λέει οκ κ επιλέγω Εβελινα. Στη φωτογραφία 20-25 το πολύ ετών.
Έφυγε πετώντας....!!!
Δεν μπορώ να καταλάβω το δούλεμα που μας ρίχνουν τα γραφεία κ εμείς ξενερωνουμε κ "κακο" είναι να έρχονται κ να φεύγουν με άδεια χέρια οι κοπέλες...
Ρε αδερφέ είναι να κοπανάς το κεφάλι σου στον τοίχο.Μπράβο φίλε
Ωχ..Ευτυχώς που δεν την πήρα που μου την έστειλε το γραφείο πριν μερικές μέρες.
Μας έσωσες φίλε!!!
Μακάρι να είχα τα άντερα να το κάνω και γω αυτό που έκανες εσύ.Ρε αδερφέ είναι να κοπανάς το κεφάλι σου στον τοίχο.
Φωτογραφία 20χρονης κ να βγάλει γυαλιά για να διαβάσει γο μήνυμα? Ήμαρτον με τα παρταλια
Δηλαδη για πες ρε τυπε, με τι αφορμη την εδιωξες? Γιατι πολλοι σιγουρα εχουμε βρεθει σε αυτη την δυσκολη θεση και εχουμε υποστει φολες. Να αλλαζει λιγο μετωπο η κοιροιδια τους. Εν το μεταξυ την ειχα παρει πριν αρκετο καιρο και ισχυει φουλ αυτο που λες.Μετά από πολύ καιρό αποχή κολλητός χάνοντας στοίχημα κέρασε μασαζ.
Επιλέγω Εβελινα από Vip.
Έφυγε πετώντας....!!!
Τι αφορμή ρε φίλε μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι.Δηλαδη για πες ρε τυπε, με τι αφορμη την εδιωξες? Γιατι πολλοι σιγουρα εχουμε βρεθει σε αυτη την δυσκολη θεσει και εχουμε υποστει φολες. Να αλλαζει λιγο μετωπο η κοιροιδια τους. Εν το μεταξυ την ειχα παρει πριν αρκετο καιρο και ισχυει φουλ αυτο που λες.
Μπράβο ρε φίλε μόνο έτσι θα βάλουν μυαλό αν τις διώχνουμε όλοι!!!Τι αφορμή ρε φίλε μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι.
Στη φώτο 20 χρόνων κ να θέλει γυαλιά πρεσβυωπία.
Ήμαρτον ντροπή είναι να βάλουν τις πραγματικές φωτογραφίες τους λεφτά κ μάλιστα αρκετά θα πάρουν δεν το κάνουν τσάμπα γιατί να χαλιωμαστε κ εμείς κ αυτές.
Δεν άφησα περιθώρια.
Της είπα "όπως είσαι παίρνεις τα πράγματα σου κ φεύγεις κ αν έχεις απορίες ρώτα το γραφείο σου"
Μαν άλλαξε όσο προλαβαίνεις, μην μπαίνεις στο συναίσθημα εφόσον μας δουλεύουνε!Μακάρι να είχα τα άντερα να το κάνω και γω αυτό που έκανες εσύ.
Θα είχα γλιτώσει πολλές χιλιάδες ευρώ.
Και από τις μασατζουδες και από τις πουτανες.
Και πάλι εύγε!!!
Συγνώμη τι αφορμή θες παραπάνω όταν σε δουλεύουν μες στα μούτρα σου;!αν εννοείς αιτιολογία να τη διώξεις πάλι το ίδιο θα πω...πάρτε το χαμπάρι ζούμε στο 23.. με ένα εκατομμύριο σελίδες για βίζιτες όλες με φωτό..viber,whatsup κτλ,δε είμαστε 20 χρόνια πίσω να κάνουμε ραντεβού στα τυφλά από ΧΕ..αν παίρνεις κάπου πρώτη φορά ΤΟΝΙΖΕΙΣ σαφέστατα ότι αν έρθει άσχετη κοπέλα από τις φωτό θα πάρει ποδι..κ μην αρχίζουμε τις μλκς για τα ταξί κτλ να είναι κ αυτοί/Ες ειληκρινης..κ αν τελικά σου σκάσει στη πόρτα το τρολ ούτε καν την αφήνεις να μπει κ τελειώνει εκεί..Δηλαδη για πες ρε τυπε, με τι αφορμη την εδιωξες? Γιατι πολλοι σιγουρα εχουμε βρεθει σε αυτη την δυσκολη θεση και εχουμε υποστει φολες. Να αλλαζει λιγο μετωπο η κοιροιδια τους. Εν το μεταξυ την ειχα παρει πριν αρκετο καιρο και ισχυει φουλ αυτο που λες.
Μια υπηρεσία προσφέρουν κ για αυτή την υπηρεσία παίρνουν κάποια χρήματα.Συγνώμη τι αφορμή θες παραπάνω όταν σε δουλεύουν μες στα μούτρα σου;!αν εννοείς αιτιολογία να τη διώξεις πάλι το ίδιο θα πω...πάρτε το χαμπάρι ζούμε στο 23.. με ένα εκατομμύριο σελίδες για βίζιτες όλες με φωτό..viber,whatsup κτλ,δε είμαστε 20 χρόνια πίσω να κάνουμε ραντεβού στα τυφλά από ΧΕ..αν παίρνεις κάπου πρώτη φορά ΤΟΝΙΖΕΙΣ σαφέστατα ότι αν έρθει άσχετη κοπέλα από τις φωτό θα πάρει ποδι..κ μην αρχίζουμε τις μλκς για τα ταξί κτλ να είναι κ αυτοί/Ες ειληκρινης..κ αν τελικά σου σκάσει στη πόρτα το τρολ ούτε καν την αφήνεις να μπει κ τελειώνει εκεί..
Ενημερώνεις μετά αν θες τα αλάνια εδώ κ ρίχνουμε μαύρο στο εν λόγο γραφειο
Χαχαχα μου χει τύχει αυτό με το να μην ξέρουν από ποιο γραφείο τις έκλεισα!Σε μουφα φωτογραφίες που αφορούν ηλικία , σωματότυπο κλπ δείξτε της τη φωτο της κοπέλας που περίμενες και διώξτε τη . Βρες τα με το γραφείο σου πείτε της . Εδώ έρχονται κοπέλες και δε ξέρουν ποιο γραφείο εκπροσωπούν …. 3-4 γραφεία έχουν τις ίδιες κοπέλες και πλασάρουν …
Καλημέρα καλή εβδομάδα, το +50 τι σημαίνει σε ευρώ?χαιρετω τους μυστες του φορουμ ,
δοκιμη με αννα απο βιπ της κυρα χρυσας
ενα ρωσακι μιλφακι γυρω στα 38-40
αισθησιακο μασαζ με περασματα και περιποιηση περιοχης οπως της αξιζει
φτασαμε φουλ προγραμμα με +50 ευρω
δυνατη και στο στομα ακαποτο φυσικα
αυτο το τεμαχιο αξιζε για ξεκοκαλισμα απ τη αρχη μεχρι τελους
τα εδωσε ολα στο αγωνα
τιμια επιλογη επιτελους μετα απο απειρες φολες
υπαρχουν 2 καλα τεμαχια αννα μαρια και σονια στο βιπ της κυρας χρυσας της gilf
ειδικα η σονια απο εμφανιση στη φωτο ειναι δυνατο μωρο
εχει κανενας εμπειρια για φουλ προγραμμα παντα
να μας πει και το εξτρα δωρακι φυσικα και αν ειχε καλη συμετοχη στο αγωνα