You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 10M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (2 μέλη και 27 επισκέπτες)
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
είναι οκ, από Ρουμανία, καλό μασαζ και φραπέ. Πλέον δεν προχωρά (παλαιά -προ 5 ετίας περίπου- εργαζόταν στο Φρατζή 7)Καλημερα σας, πως παει;
θα ηθελα να ρωτησω αν η Χριστινα απο Deluxe ειναι οκ.. αν κανει ολο το πακετο.
Να συνεισφερω κ εγω, Καρολινα απο exotic massage μια χαρα ολο το πακετο. Κωρμαρα καλη αυρα και συνδιαζει το τεκνο με τα του ωφελιμου.
Homeworker
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2023
- Like
- 989
- Πόντοι
- 81
Καλησπέρα παιδιά.
Το έχει δοκιμάσει κανείς με την γυναίκα-γκόμενα (ο,τι θέλει ο καθένας) το εν λόγω;
Μασάζ κατ' οίκων με εκτονώσεις σε άντρα και γυναίκα εφόσον ζητηθεί;
Το έχει δοκιμάσει κανείς με την γυναίκα-γκόμενα (ο,τι θέλει ο καθένας) το εν λόγω;
Μασάζ κατ' οίκων με εκτονώσεις σε άντρα και γυναίκα εφόσον ζητηθεί;
socos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 3.120
- Πόντοι
- 736
Είναι σίγουρο πως θα ανοίξει πάλι;Νωρίς δεν θα κλείσετε ρε συ τεα.. Τι θα κάνουμε εμείς μέχρι να ανοίξετε ξανά.μετα απο 2μιση μήνες!!!
leon4861
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.228
- Πόντοι
- 216
Ξερει κανεις τι παίζει με το παρακάτω?
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.
www.instagram.com
Μια Ιννα που είχα πάρει,μου ζήτησε 50+ για φραπέ τα οποία φυσικά και δεν έδωσα!Παλικάρια μου κανείς απο εμπειρία να μου πει αν προχωράμε με το αζημίωτο σε πιτα γυρο σουβλάκι ή ότιδήποτε παρόμοιο ;
Αρχική-Μασάζ Κατ’οίκον|Massage At Home-Hotel|Μασάζ Στο Σπίτι - La Vita Athens Massage
No1 Best Massage In Athens At Your Place Home, Hotel, Office, or Yacht.lavitaathensmassage.gr
Η να μην μπω καν στο κόπο;
Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 127
- Like
- 22.626
- Πόντοι
- 29.667
Προχωράει πέρα από το μασάζ, γιατί στην αγγελία της μόνο μασάζ γράφει!!!Αλεξανδρα πρωην vip το εχουπει πει γυριζουν σε ανεξαρτητες μετα
Μπράβο ρε φίλε!!!!! Έτσι πρέπει και έτσι κάνω και εγώ. Όταν έχει χάλια υπηρεσίες δεν παίρνουν παραπάνω και μένω απλά στο μασάζ. Πρέπει να βάλουν μυαλό επιτέλους!Ρεα απο deluxe.
Μεταγραφη απο crystal massage.
Στελνουν φωτογραφια με εμφανη σημαδια αποκρυψης του προσωπου.
Μετρια συμπεριφορα,μετριο μασαζ,μετρια εμφανιση γενικα. Δεν ενεδωσα στα 30 ευρω που ηθελε για εκτονωση.
6Ο ευρω πεταμενα ...Και παμε παρακατω.
Errikos77
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 99
- Like
- 5.186
- Πόντοι
- 4.280
Λενε για b2b με ψευτικες φωτοΜια Ιννα που είχα πάρει,μου ζήτησε 50+ για φραπέ τα οποία φυσικά και δεν έδωσα!
Διαγραμμένο μέλος 231264
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2023
- Like
- 976
- Πόντοι
- 86
καλησπερα σε ολους. Για θεσσαλονικη υπαρχει κατι ;
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.318
- Πόντοι
- 5.006
Με κιμα μαν?Θεσσαλονίκη έχει ωραίες μπουγάτσες φίλε
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.318
- Πόντοι
- 5.006
Όλες ωραίες ειναιΕγώ προτιμώ με κρέμα ή τυρί
aggel2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 3.152
- Πόντοι
- 456
Αλεξάνδρα απο το γραφείο της ΤΕΑΣ ,πάρτε την αν θέλετε να κλάψετε τα λεφτά σας . Εμφάνιση 3/10 ,μασάζ 5/10, αισθησιακό-social κλίμα 0/10 ,μέχρι φραπέ δηλώνει το γραφείο αλλά μάλλον στο τέλος ούτε αυτόν δεν θα έχετε όρεξη να ζητήσετε,αυτή δεν κάνει κίνηση πάντως από μόνη της, είναι νέα αλλά τι σημασία έχει ;
Καμία απολύτως...είναι νέα αλλά τι σημασία έχει ;
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση!
milfogamis
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2016
- Like
- 265
- Πόντοι
- 21
Υπαρχει καμια που να κανει καλο ρεικι εκτος απο Χρυσαυγη και να δινει μπριζολα?
Josex
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 34
- Like
- 4.272
- Πόντοι
- 4.365
Αλεξάνδρα απο το γραφείο της ΤΕΑΣ ,πάρτε την αν θέλετε να κλάψετε τα λεφτά σας . Εμφάνιση 3/10 ,μασάζ 5/10, αισθησιακό-social κλίμα 0/10 ,μέχρι φραπέ δηλώνει το γραφείο αλλά μάλλον στο τέλος ούτε αυτόν δεν θα έχετε όρεξη να ζητήσετε,αυτή δεν κάνει κίνηση πάντως από μόνη της, είναι νέα αλλά τι σημασία έχει ;
Πετσόκομα...
aggel2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 3.152
- Πόντοι
- 456
Exω την αίσθηση ότι είναι ''εξωτερικός'' συνεργάτης της αρπαχτής και δεν θα πρέπει να έχει εκπαιδευθεί απο την ΤΕΑ.Πετσόκομα...
Εξωτερικη ειναι μου την ειχε προτεινε αλλα δε μου εκανε κλικ.ιριδα πολυ καλη και τιμαει τα λεφτα της.επιμενω επιμεινετε σε ανεξαρτητες μονο ετσι θα σοβαρευτουνΑλεξάνδρα απο το γραφείο της ΤΕΑΣ ,πάρτε την αν θέλετε να κλάψετε τα λεφτά σας . Εμφάνιση 3/10 ,μασάζ 5/10, αισθησιακό-social κλίμα 0/10 ,μέχρι φραπέ δηλώνει το γραφείο αλλά μάλλον στο τέλος ούτε αυτόν δεν θα έχετε όρεξη να ζητήσετε,αυτή δεν κάνει κίνηση πάντως από μόνη της, είναι νέα αλλά τι σημασία έχει ;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις