Λογικά καλά θα ναι. Ρώτα τους .
Η εμφάνιση δεν έχει μεγάλη απόκλιση αλλά θα σου βγάλει να κάνεις εχτρα όταν δεν ορθώνει λέξη ? Κάνει σαν να πνίγεται. Δεν ήθελα να γράψω για αυτήν γιατί είναι λεπτό θεμα αλλά κάποιος την ανέβασε και πρέπει να του το πω. Τα λέει όλα ξεκάθαρα ότι έχει νοσηλευτεί στο προφίλ της . Αν επιτρποταν να ανεβάσω προφίλ θα βλέπατε . Όσο για το empire πας να με βγάλεις αναξιόπιστο αλλά για πάρε την διπολική διαταραχή να δεις αν έχω δίκιο. Δεν με ένοιαζε κσι πολύ η εμφάνιση οταν πνιγόταν μόνη της. Τι να επικοινωνήσεις ? Μέχρι να πει μια λέξη κάνει 2 λεπτά. Άστο. Γράφει και ο συναγωνιστής ότι έχω δίκιο περί αυτού. Εγώ έχω γράψει και για άλλα γραφεία και για σνεξαρτες κλπ . Δεν γράφω προμο. Εσύ κάτι κάνεις λογικά για να θίχτηκες. Όποιος θέλει το προφίλ της κυρίας να δει αν αυτά που λέω στέκουν μπορεί να μου στείλει μήνυμα
1.Λες: καποιος ρωτησε για την κοπελα και επρεπε να του τα πεις. Φανταζομαι οτι υπαρχουν τροποι πιο διακριτικοι, οπως πχ : "Συναγωνιστη, δεν βγαζει κατι ερωτικο/ εχει θεματα/ κεκεδιζει " ξερω γω. Αυτο απο το να βγαλεις το ιατρικο της ιστορικο στη φορα, απεχει αρκετα απο την διακριτικοτητα.
2."Ηρθαν κοντα τα κινητα σας και σου την εβγαλε προτεινομενη στα social": αν ηταν ετσι θα επρεπε να μου εχει βγαλει κι εμενα στα ξενοδοχεια τουλαχιστον καμια 20αρια κοπελες προτεινομενες τοσα χρονια.
3.Η διπολικη διαταραχη, αν ειναι αυτο που εχει, ειναι η μανιοκαταθλιψη και δεν ειναι σχιζοφρενεια ωστε να αποτελει κινδυνο για τους αλλους, παρα μονο για το ατομο που την εχει (πχ αυτοκτονιες). Γνωριζω διπολικο ατομο που ειναι μια χαρα λειτουργικο. Πριν βγαλεις στη φορα την κοπελα , δεν εψαξες εστω να δεις αν ειναι η διαταραχη της αξια αναφορας;
4.Οι πολλες δικαιολογιες μαζεμενες σε ενα επιχειρημα, αποδυναμωνουν το επιχειρημα και εξηγω:
-δεν επικοινωνουσε
-μου εβαλε πετσετα
-ειδα το προφιλ της και εκανα διαγνωση οτι ειναι τρελη
-ειχε τριχες απο γατα.
5.Επειδη το empire και οι τυπισες / τυποι απο εκει εχουν ιστορικο εδω μεσα, που εμπαιναν ως ανδρες και εγραφαν, δυσφημοντας ανταγωνιστες ή/και πελατες και επειδη πολυ αναλυτικος εισαι για το empire και ολα θετικα με αυτο τα εχεις γραψει, εμενα δεν μου το βγαζεις απο το μυαλο οτι εισαι ενας απο εκει (και ο τροπος γραφης δηλαδη κατι μου βγαζει).
Anyway, επι του πρακτεου : μαυρο σε τετοια γραφεια σαν το massagenow,massagetop ή οπως διαολο λεγονται, με ενα καρο κλεμμενες ή ασχετες φωτο. Γενικα οπως εχουμε πει το θεμα του μασαζ εχει καταληξει σε τριτοκλασατες βιζιτες και τα amateur κοριτσια εχουν εξαφανιστει.