giorgis2008
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Απο τη μεση και πανω... μετριο γεματουτσικο κορμι, μετριο προσωπο και αλλοδαπη για οποιον ενδιαφερει
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!
Απο τη μεση και πανω... μετριο γεματουτσικο κορμι, μετριο προσωπο και αλλοδαπη για οποιον ενδιαφερει
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!
...για να μην σου πω ολες....το θεμα ειναι να μαθουμε απο υπηρεσιες τι λεει η τυπισσα γιατι οταν βλεπεις μοντελε φαση τις περισσοτερες φορες βγαινει μουφα........
Μασαζ 3/10 πιπα 6/10 δεν γαμησα.... Αλλα η τουρλα της αξιζει πολλα ευρω...εξηγηθηκα απο πριν να μασαζαρει τουλαχιστον 40 λεπτα για να μην εχουμε ξεπετα και το τηρησε.... Μαλλον δεν θα ξαναπαω .... 85% να μην ξαναπαω 15% να ξαναπαωστα του αγωνως?
Μασαζ 3/10 πιπα 6/10 δεν γαμησα.... Αλλα η τουρλα της αξιζει πολλα ευρω...εξηγηθηκα απο πριν να μασαζαρει τουλαχιστον 40 λεπτα για να μην εχουμε ξεπετα και το τηρησε.... Μαλλον δεν θα ξαναπαω .... 85% να μην ξαναπαω 15% να ξαναπαω
Με την ψηλη την μοντελα.... Δεν κανει για μασαζ αυτη... Πιστευω οτι στα αματεουρ cg θα εκανε παταγο....να μην σου πω οτι προερχεται απο εκει... Αυτη ειναι η εκτιμηση μου...ωραιος.......με ποια απο τις δυο πηγες με την ψηλη?
Μεσα εισαι....επιασε τον παπα απο τα αρχιδια ομως...μασατζιδικο,και με την κοροιδια,που πουλαει,θα βγαζει ενα πολυ καλο μισθο,αβιαστα...εξυπνο κοριτσι...
οχι παιζουμε...λεει..αντι να παω σε μαγαζι,οπου θα με ξεπατωσουν,να μαζεψω κανενα φραγκο..παω σε καινουργιο,κανω και το κομματι μου,πουλαω τρελα,και να ο μπερντες....αυτα ειναι...ρε που τις καναμε και ανθρωπους...!!!
Μετρια και παλια βιζιτα η Δαναη, γυρω στα 30 πια, εχουν γραφτει πολλα, ψαξε και θα βρεις...Καλησπερα σε ολους,ξερει κανενας τιποτα για αυτη την αγγελια?
Θα ενημερωσω οταν παω...λοιπόν...μου φαίνεται ότι κάθε φορά περιμένετε εμένα να σας δώσω τις πληροφορίες
αστειεύομαι...
Λ. Βουλιαγμένης 130, δυο κοπέλες Ελληνίδες, τα προγράμματα ξεκινούν από 40 και φτάνουν μέχρι 70. Τηλεφωνική ενημέρωση
τώρα πάμε στο προκείμενο. Σας θυμίζει κάτι αυτή η τιμολογιακή πολιτική; Εμένα ναι, το Ηλιουπόλεως 112.
Μόνο ένας μπορεί να μας ενημερώσει αν πρόκειται για τις ίδιες κοπέλες. ggary1000 ;)
Παρακαλούνται οι mods να μεταφέρουν τα posts στο αντίστοιχο thread ;)
Θα ενημερωσω οταν παω...
...ειναι αρκετα ακριβες λεον..μπορει να αξιζουν,αλλα δυστηχως η ευτηχως,ΟΛΟΙ πλεον μετρανε το παραμικρο...Η μια κοπελα ειναι power παντως !!!
Η αλλη ......... μονο !!!
Ειναι η γνωστη Δαναη με αγγελιες παντου ειναι αναλογα την ημερα αν δεν εχει πολλα ραντεβου θα περασεις καλα εχω καιρο να παω μαζι της , ψαξε και θα βρεις αρκεταΚαλησπερα σε ολους,ξερει κανενας τιποτα για αυτη την αγγελια?
Οι 2 κοπελες που εχει ειναι απο το γκλαμουρ, οποτε μαλλον αυτο ειναι...λοιπόν...μου φαίνεται ότι κάθε φορά περιμένετε εμένα να σας δώσω τις πληροφορίες
αστειεύομαι...
Λ. Βουλιαγμένης 130, δυο κοπέλες Ελληνίδες, τα προγράμματα ξεκινούν από 40 και φτάνουν μέχρι 70. Τηλεφωνική ενημέρωση
τώρα πάμε στο προκείμενο. Σας θυμίζει κάτι αυτή η τιμολογιακή πολιτική; Εμένα ναι, το Ηλιουπόλεως 112.
Μόνο ένας μπορεί να μας ενημερώσει αν πρόκειται για τις ίδιες κοπέλες. ggary1000 ;)
Παρακαλούνται οι mods να μεταφέρουν τα posts στο αντίστοιχο thread ;)
Τιποτα ιδιαιτερο...Δεν είναι κατοίκον άλλά μου το έδωσε ένα ξέκωλο στο φανάρι. Τι παίζει;
μιλησα πριν λιγο μαζι της,στον χωρο της λεει θελει 30 και αν ερθει στον χωρο σου 40,μολις την ρωτησα αν κανει πρωκτικο ξεκαρδιστηκε στα γελια και μου λεει θες ανωμαλια ε?