Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

cursed

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
643
Πόντοι
301
δοκιμασα αντριαννα και χριστινα απο τζοι φτανουν τερμα η δευτερη με 120 η πρωτη και με 90-100 ειναι ενταξει..καλη συμμετοχη κυριως απο αντριαννα ομως η χριστινα εχει καλυτερο σωμα και ειναι πετιτ ετοιμη για τρελες καταστασεις...γενικα το τζοι εχει ανεβει παρα πολυ κατεμε αν και καποτε τα καλυτερα ηταν το ντελουξ και το βελβετ που εχουν πεσει αρκετα..αν γινεται να παραθετετε περισσοτερες εμπειριες στο νημα γιατι για αυτο το λογο φτιαχτηκε και οχι για να τσακωνεστε για οτι να ναι θεματα,τελος ηθελα να ρωτησω αν γνωριζετε αλλα κοριτσια που να φτανουν τερμα πχ στελλα απο εμπιρε φτανει τερμα(εκτος απο οσμοσε φυσικα).επισης αντριαννα και χριστινα κανουν και ντουο
Εννοείς 100-120 συν τα 60 του μασάζ;
Άρα έδωσες σύνολο 160-180;

leonidas1969

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
1.055
Πόντοι
201
Το διάβασα το θρέντ… κουράστηκα φούλ… πολύ θεωρία και τσακωμός για το τι εστί τάντρα :jerking:
Εγώ έμαθα πως αυτο που μου αρέσει τελικα είναι το ψευτοΤαντρα.. ή να το ονομάσω ελληνικοΤαντροΘέατρο… δηλαδη το body2body με σπατουλαρισμα χωρίς δάκτυλο :birdman::2funny:
Μια φορά μου έκανε η Ταντραζωή “αληθινό”τάντρα (νομίζω τουλάχιστον.. χαχα) και οκ…. μ’άρεσε… αλλά ως εκεί.
Αυτό που με τραβάει σε αυτές που και καλά προσφέρουν “τάντρα” είναι το όλο σκηνικό που πουλάνε. Μουσικούλα τους.. ερωτισμό… διάθεση και όρεξη να σου προσφέρουν κάτι παραπάνω από ένα απλό μασαζ με ένα χειρογλύκανο βιαστικό στο τέλος. Το show θέλω! Χαχαχα! Προτάσεις πλιζ! Διαβάζω και δεν βρισκώ!
Καλό απόγευμα
Εαν σου αρέσει να είναι και λίγο cult δοκίμασε δρακουμέλ

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.198
Πόντοι
216
Το διάβασα το θρέντ… κουράστηκα φούλ… πολύ θεωρία και τσακωμός για το τι εστί τάντρα :jerking:
Εγώ έμαθα πως αυτο που μου αρέσει τελικα είναι το ψευτοΤαντρα.. ή να το ονομάσω ελληνικοΤαντροΘέατρο… δηλαδη το body2body με σπατουλαρισμα χωρίς δάκτυλο :birdman::2funny:
Μια φορά μου έκανε η Ταντραζωή “αληθινό”τάντρα (νομίζω τουλάχιστον.. χαχα) και οκ…. μ’άρεσε… αλλά ως εκεί.
Αυτό που με τραβάει σε αυτές που και καλά προσφέρουν “τάντρα” είναι το όλο σκηνικό που πουλάνε. Μουσικούλα τους.. ερωτισμό… διάθεση και όρεξη να σου προσφέρουν κάτι παραπάνω από ένα απλό μασαζ με ένα χειρογλύκανο βιαστικό στο τέλος. Το show θέλω! Χαχαχα! Προτάσεις πλιζ! Διαβάζω και δεν βρισκώ!
Καλό απόγευμα

Αν θέλεις μπορείς να δοκιμάσεις και την Στέλλα, (έχει νήμα Stella***) βέβαια κι εδώ ξεφεύγουμε σε κιλά, αλλά εντάξει, γούστα είναι αυτά, το μόνο σίγουρο είναι πως από υπηρεσίες θα σε καλύψει και με το παραπάνω συν του ότι οι τιμές που έχει αυτή την περίοδο είναι vfm, για μένα αν θέλεις τάντρα πάρε τουλάχιστον 1,30 ώρα, αλλιώς δεν φτάνει ο χρόνος, βέβαια μαζί με το χοτελι θα σου πάει το "κουστούμι" γύρω στα 100€ αλλά πιστεύω πως αξίζει.

ΥΓ. Το ξέρω πως γράφω σε λάθος νήμα γιατί η Στέλλα δεν πάει σε σπίτια, αλλά είπα μια που το θέμα αναπτύχθηκε εδώ, να το συνεχίσω μην μπερδέψουμε και τον συναγωνιστή πέρα δώθε..........

George Iakovidis

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Κριτικές
46
Like
5.535
Πόντοι
5.646
Καλημέρα παίχτες. Έχουμε καμία γνώμη για Ελένη,Ντίνακαι Έλλη από Joy????
Η Έλλη κάποια μου θυμίζει α, από άλλο γραφείο , αλλά δεν μου ρχεται.
Ντίνα κοκκινομάλλα με καλό σώμα
Έφτασε μέχρι φραπέ

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645

Dim765

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2021
Like
16
Πόντοι
0
καλησπερα εχει καποιος τηλεφωνο για χρυση;

xratsas

Σεβαστός
Εγγρ.
8 Μαΐ 2019
Κριτικές
18
Like
1.926
Πόντοι
1.191
απο το joy εχουμε καμια πληροφορια για καλο μασαζ και καλο β μερος για διωρο?

Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
471
Πόντοι
21

40ilias

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2022
Like
53
Πόντοι
0
Εγώ πάντως δεν κατάφερα να γίνω τούρμπο. Λίγο η άτεχνη φραπεδιά, λίγο η αξυρισιά, λίγο το «έξτρα αυτό, έξτρα το άλλο». Προσπαθεί αλλά θέλει δουλειά ακόμα. Ειδικά στο κομμάτι του αισθησιασμού.
παει κ φουλ; ποσο; καλαμακι ακα;

Oletiras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
3.885
Πόντοι
456

Billdabill

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
277
Πόντοι
20
Εγγρ.
21 Σεπ 2020
Κριτικές
21
Like
9.448
Πόντοι
6.246
παει κ φουλ; ποσο; καλαμακι ακα;
Για φουλ σίγουρα όχι από την πρώτη φορά. Καλαμάκι με προφυλακτικό. Έξτρα τα κλασσικά +20€ φραπέ + 30καλ με προφ + να βγάλει το πάνω +να βγάλει το κάτω . Λες και παζάρευα Corolla το ‘90 σε μάντρα. Πάντως είναι γλυκό κοριτσάκι . Ίσως με τον καιρό μάθει το κόλπο.

40ilias

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2022
Like
53
Πόντοι
0
Για φουλ σίγουρα όχι από την πρώτη φορά. Καλαμάκι με προφυλακτικό. Έξτρα τα κλασσικά +20€ φραπέ + 30καλ με προφ + να βγάλει το πάνω +να βγάλει το κάτω . Λες και παζάρευα Corolla το ‘90 σε μάντρα. Πάντως είναι γλυκό κοριτσάκι . Ίσως με τον καιρό μάθει το κόλπο.
σευχαριστω για την απαντηση....εχω ενα corolla του 2002 αμα σε ενδιαφερει......χαχαχαχα!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom