Καλησπέρα, δύο γρήγορες κριτικές για τις τελευταίες μου δύο εμπειρίες στο μασάζ κατ´οίκων πριν περίπου ένα- δύο μήνες.
Η πρώτη από το γραφείο VIP. Πήρα τηλέφωνο για την Χρυσή και έμαθα τα στενάχωρα μαντάτα πως είχε φύγει
….. για μένα top επιλογή η Χρυσή! ακριβώς στα γούστα μου η ίδια και όλο το πρόγραμμα της. Αν γνωρίζει τίποτα κάνεις για την κοπέλα, σας παρακαλώ ενημερώστε με, θα εκτιμηθεί πολύ
!!!
Mου πρότεινε η Χρύσα του Vip να πάρω την Μαριλένα (παίζει να την λένε και έλενα… σορυ!! Παέι καιρος βυζια-κώλο θυμάμαι αλλα ετσι και έτσι με τα ονόματα..). Η κοπέλα παντός, μήπως βοηθάει, είχε όμορφο πρόσωπο, ωραίο σώμα, Νεαρή σε ηλικία, καστανά μαλλιά, καλό στήθος και πολύ καλό κώλο. Μασάζ κάτω του μετρίου αλλά πήγαινε φουλ. Συμπαθητική συνεύρεση αλλά λόγω της πληθώρας των επιλογών στο χώρο αυτό προτιμώ να δοκιμάσω τίποτα καινούργιο παρά να πάω και για δεύτερη φορά.
Ίδια εποχή περίπου έκανα και ραντεβού με την Ίριδα από το Diamonds. Ζήτησα Τέα μιας και το προγραμμα μου αρέσει πολύ. Για άλλη μια φορά έφαγα Χ, έλειπε σε νησί μου είπαν. Μου πρότειναν την Ιρίδα. Πρόγραμμα body2body. Εμφανισιακά πολύ καλή. Λεπτή αρκετά αν και συνήθως προτιμώ τις λίγο πιο σαρκώδες . Γλυκό/σέξι πρόσωπο. Το πρόγραμμα της δυνατό, διάθεση φουλ. Εβγάλε κορδέλα, την έδεσε γύρω από τα μάτια μου και με απογείωσε χα χα. Θα ξαναδοκιμάσω σίγουρα!
Καμιά πρόταση για κοπέλα με καλο πρόγραμμα; Μαρέσουν τα τάντρα, ψευτόταντρα, body2body σπατουλάρισμα φάση
! Στο στυλ Χρυσής, Τέας και Τάντραζωή. Δεν είναι ανάγκη να φτάνει φουλ αλλά να έχει καλή διάθεση και να το ζει!
Ευχαριστώ!