Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
29.093
Πόντοι
11.146
Έχει σταματήσει η Αφροδίτη.
Δεν είναι αυτή η Χριστίνα, είναι μια "καινούρια", στέλνουν φωτογραφίες στο viber αν τους πεις.

ΥΓ. Άλλαξες το username σου από odin σε odin_ ;:think:
...ωραιος!
Ναι φιλος γιατι με κανανε tag σαν Odin και πηγαινανε ολα σε εναν ταλαιπωρο που ειχαμε το ιδιο nick και τον εβγαζε πρωτον στη λιστα! :grin:

• Like
Αντιδράσεις: LION7

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
...ωραιος!
Ναι φιλος γιατι με κανανε tag σαν Odin και πηγαινανε ολα σε εναν ταλαιπωρο που ειχαμε το ιδιο nick και τον εβγαζε πρωτον στη λιστα! :grin:
Για την Χριστίνα, ψάξε στο φακουδακι και ως Αριάδνη από οσμοσε, έχουν γραφτεί αρκετά

neomelos1

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Φεβ 2018
Κριτικές
29
Like
1.305
Πόντοι
1.011
Δοκιμή με Νάνσυ από DM Massage. Πολύ ωραία παρουσία, μασάζ μέτριο και κάτι, χωρίς πετσέτα. Γενίκα ήταν άνετη, έκανε χωρίς πετσέτα αλλά ούτε κουβέντα για παρακάτω, έδειξε βέρα στην δεύτερή μου προσφορά :2funny:

nzg

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2008
Κριτικές
36
Like
3.342
Πόντοι
5.595
Δοκιμή με Νάνσυ από DM Massage. Πολύ ωραία παρουσία, μασάζ μέτριο και κάτι, χωρίς πετσέτα. Γενίκα ήταν άνετη, έκανε χωρίς πετσέτα αλλά ούτε κουβέντα για παρακάτω, έδειξε βέρα στην δεύτερή μου προσφορά :2funny:
Καλημέρα, και πόσο πήγε? Ούτε φραπέ?

neomelos1

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Φεβ 2018
Κριτικές
29
Like
1.305
Πόντοι
1.011
Καλημέρα, και πόσο πήγε? Ούτε φραπέ?
Όχι όχι τίποτα απολύτως φίλε, αλλά γενικώς διέκρινα μία άνεση. Πάντως και για επόμενες φορές κλπ που είπα ήταν σίγουρη στο όχι.

Φίλε μου παίζει να έχεις δοκιμάσει Κατερίνα? Τι αστεράκι είναι αυτό... Στείλε και πμ, αν δε θες δημόσια.
Όχι φίλε δεν την ξέρω την Κατερίνα

Cloud88

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2021
Like
138
Πόντοι
0
ειναι παχουλη αλλα σφιχτη χωρις κυταριττιδα δηλαδη ωραιος σφιχτος μεγαλος κωλος με τατου και ωραιο προσωπο και γενικα γουσταρει το σεξ για μια φορα ειναι ο,τι πρεπει
Ακριβώς έτσι είναι , την έχω πάρει τρεις φορές. Είναι αξιόλογο και το μασάζ της. Γουστάρει τα απαλά, όχι τα άγρια και παρότι στρουμπουλή κάπως στρογυλλούλα είναι σεξουαλική και χωρίς ίχνος σημείου που να κρέμεται το δέρμα της. Θα μου πεις εντάξει νέα κοπέλα είναι . Απλά έχω δει και μικρές που έχουν κυταρίτιδα και κοιτούν πως να το κρύψουν το δέρμα επειδή τους είναι χαλαρό. Επίσης δεν κοιτάει ρολόι, δεν είναι «λαμόγιο», αλλά μια τίμια επιλογή.

krokalas13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
1.445
Πόντοι
206
Καλημέρα παίχτες. Έχουμε καμία γνώμη για Ελένη,Ντίνακαι Έλλη από Joy????
Η Έλλη κάποια μου θυμίζει α, από άλλο γραφείο , αλλά δεν μου ρχεται.

krokalas13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
1.445
Πόντοι
206
Ναι τίμια.. το έχει γαμήσει το θέμα με τα μνμ... και ότι και αν της πεις.. μετά το διορθώνει...''συγγνώμη εάν ενοχλώ - αλλά είμαι διαθέσιμη'' ... Έχει να κάψει κόσμο... απλά πρέπει να φτιάξει και λίγο τους χρόνους της... 30 + 45 λεπτά καθυστέρηση με 1 δικαιολογία στο στόμα πάντα...κάτι νοσοκομεία και :jerking:..τέσπα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

πιο απλά δεν γίνεται.. όταν σε λαδώνει αλλά ταυτόχρονα χαζεύει και στο κινητό.. τα 120 και όπου φύγει - φύγει
και μένα αυτά μου έλεγε αλλά anyway....

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.549
Πόντοι
2.256
Τι να σου απαντήσω εσένα... Έτσι κι αλλιώς χλευαζεις και ειρωνεύεσαι όλους του χρήστες. Ποιος ξέρει τι συμπλέγματα σε βασανίζουν
Όχι ρε συ.. Σοβαρα το γραφω. Λες αφηνεις κατι εδω αλλα δεν εμφανίζει κάτι

vipmassage

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Οκτ 2020
Like
306
Καλησπέρα και καλή εβδομάδα με υγεία σε όλα τα μέλη .

Σας ζητάω συγνώμη δυστυχώς δεν μπορω να σας απαντάω στα προσωπικά μηνύματα του ΦΟΡΟΥΜ .

Να σας ενημερώσω οτι αυτήν την εβδομάδα
οι κοπέλες του VIP MASSAGE ειναι

Ιζαμπελα
Μαίρη
Ελευθερια
Βιβιαν
Μαριλια ,
Δεσποινα ,
Ελενα ,
Μαριλενα ,
Μαίρη 2 ,
Χανα ,
Ζωη
Γιωτα
Χρυσα
Βανεσα

ΤΗΛΕΦΩΝΟ / VIBER : 698 0 280 270

www.VipMassage.gr

heevaas

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2017
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
0
Ακριβώς έτσι είναι , την έχω πάρει τρεις φορές. Είναι αξιόλογο και το μασάζ της. Γουστάρει τα απαλά, όχι τα άγρια και παρότι στρουμπουλή κάπως στρογυλλούλα είναι σεξουαλική και χωρίς ίχνος σημείου που να κρέμεται το δέρμα της. Θα μου πεις εντάξει νέα κοπέλα είναι . Απλά έχω δει και μικρές που έχουν κυταρίτιδα και κοιτούν πως να το κρύψουν το δέρμα επειδή τους είναι χαλαρό. Επίσης δεν κοιτάει ρολόι, δεν είναι «λαμόγιο», αλλά μια τίμια επιλογή.
Και για πες πως γινεται η συνεννοηση;με γραφειο η με την κοπελα;και ποσο παει ολο το πακετο; με το μασαζ η κοπελα καλη;καποια αλλη κοπελα εχεις δοκιμασει;

heevaas

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2017
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
0
Και για πες πως γινεται η συνεννοηση;με γραφειο η με την κοπελα;και ποσο παει ολο το πακετο; με το μασαζ η κοπελα καλη;καποια αλλη κοπελα εχεις δοκιμασει;
Με Ντεριανα εχει κανεις εμπειρια;;

Tantrikos80

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2022
Κριτικές
4
Like
622
Πόντοι
300
Καλησπέρα, δύο γρήγορες κριτικές για τις τελευταίες μου δύο εμπειρίες στο μασάζ κατ´οίκων πριν περίπου ένα- δύο μήνες.

Η πρώτη από το γραφείο VIP. Πήρα τηλέφωνο για την Χρυσή και έμαθα τα στενάχωρα μαντάτα πως είχε φύγει :cry:….. για μένα top επιλογή η Χρυσή! ακριβώς στα γούστα μου η ίδια και όλο το πρόγραμμα της. Αν γνωρίζει τίποτα κάνεις για την κοπέλα, σας παρακαλώ ενημερώστε με, θα εκτιμηθεί πολύ :rockon:!!!

Mου πρότεινε η Χρύσα του Vip να πάρω την Μαριλένα (παίζει να την λένε και έλενα… σορυ!! Παέι καιρος βυζια-κώλο θυμάμαι αλλα ετσι και έτσι με τα ονόματα..). Η κοπέλα παντός, μήπως βοηθάει, είχε όμορφο πρόσωπο, ωραίο σώμα, Νεαρή σε ηλικία, καστανά μαλλιά, καλό στήθος και πολύ καλό κώλο. Μασάζ κάτω του μετρίου αλλά πήγαινε φουλ. Συμπαθητική συνεύρεση αλλά λόγω της πληθώρας των επιλογών στο χώρο αυτό προτιμώ να δοκιμάσω τίποτα καινούργιο παρά να πάω και για δεύτερη φορά.

Ίδια εποχή περίπου έκανα και ραντεβού με την Ίριδα από το Diamonds. Ζήτησα Τέα μιας και το προγραμμα μου αρέσει πολύ. Για άλλη μια φορά έφαγα Χ, έλειπε σε νησί μου είπαν. Μου πρότειναν την Ιρίδα. Πρόγραμμα body2body. Εμφανισιακά πολύ καλή. Λεπτή αρκετά αν και συνήθως προτιμώ τις λίγο πιο σαρκώδες . Γλυκό/σέξι πρόσωπο. Το πρόγραμμα της δυνατό, διάθεση φουλ. Εβγάλε κορδέλα, την έδεσε γύρω από τα μάτια μου και με απογείωσε χα χα. Θα ξαναδοκιμάσω σίγουρα!

Καμιά πρόταση για κοπέλα με καλο πρόγραμμα; Μαρέσουν τα τάντρα, ψευτόταντρα, body2body σπατουλάρισμα φάση :P:grin:! Στο στυλ Χρυσής, Τέας και Τάντραζωή. Δεν είναι ανάγκη να φτάνει φουλ αλλά να έχει καλή διάθεση και να το ζει!
Ευχαριστώ! :thumbsup:

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.549
Πόντοι
2.256
Καμιά πρόταση για κοπέλα με καλο πρόγραμμα; Μαρέσουν τα τάντρα, ψευτόταντρα, body2body σπατουλάρισμα φάση :P:grin:! Στο στυλ Χρυσής, Τέας και Τάντραζωή. Δεν είναι ανάγκη να φτάνει φουλ αλλά να έχει καλή διάθεση και να το ζει!
Ευχαριστώ! :thumbsup:
Καλύτερα ρίξε μια ματια στο νήμα για "Tantra μασαζ στην Αθήνα" Ίσως βρεις περισσοτερες προτάσεις εκεί.
Θα πρέπει όμως να καταφέρεις και να παρακάμψεις τους σαλιάρηδες γνωστής μασαζοπουτανίτσας που μαζεύονται σαν τις μυγες πάνω από τα σκατά.

Τελευταία τροποποίηση:

Tantrikos80

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2022
Κριτικές
4
Like
622
Πόντοι
300
Καλύτερα ρίξε μια ματια στο νήμα για "Tantra μασαζ στην Αθήνα" Ίσως βρεις περισσοτερες προτάσεις εκεί.
Θα πρέπει όμως να καταφέρεις και να παρακάμψεις τους σαλιάρηδες γνωστής μασαζοπουτανίτσας που μαζεύονται σαν τις μυγες πάνω από τα σκατά.
Το διάβασα το θρέντ… κουράστηκα φούλ… πολύ θεωρία και τσακωμός για το τι εστί τάντρα :jerking:
Εγώ έμαθα πως αυτο που μου αρέσει τελικα είναι το ψευτοΤαντρα.. ή να το ονομάσω ελληνικοΤαντροΘέατρο… δηλαδη το body2body με σπατουλαρισμα χωρίς δάκτυλο :birdman::2funny:
Μια φορά μου έκανε η Ταντραζωή “αληθινό”τάντρα (νομίζω τουλάχιστον.. χαχα) και οκ…. μ’άρεσε… αλλά ως εκεί.
Αυτό που με τραβάει σε αυτές που και καλά προσφέρουν “τάντρα” είναι το όλο σκηνικό που πουλάνε. Μουσικούλα τους.. ερωτισμό… διάθεση και όρεξη να σου προσφέρουν κάτι παραπάνω από ένα απλό μασαζ με ένα χειρογλύκανο βιαστικό στο τέλος. Το show θέλω! Χαχαχα! Προτάσεις πλιζ! Διαβάζω και δεν βρισκώ!
Καλό απόγευμα

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.549
Πόντοι
2.256
Το διάβασα το θρέντ… κουράστηκα φούλ… πολύ θεωρία και τσακωμός για το τι εστί τάντρα :jerking:
Εγώ έμαθα πως αυτο που μου αρέσει τελικα είναι το ψευτοΤαντρα.. ή να το ονομάσω ελληνικοΤαντροΘέατρο… δηλαδη το body2body με σπατουλαρισμα χωρίς δάκτυλο :birdman::2funny:
Μια φορά μου έκανε η Ταντραζωή “αληθινό”τάντρα (νομίζω τουλάχιστον.. χαχα) και οκ…. μ’άρεσε… αλλά ως εκεί.
Αυτό που με τραβάει σε αυτές που και καλά προσφέρουν “τάντρα” είναι το όλο σκηνικό που πουλάνε. Μουσικούλα τους.. ερωτισμό… διάθεση και όρεξη να σου προσφέρουν κάτι παραπάνω από ένα απλό μασαζ με ένα χειρογλύκανο βιαστικό στο τέλος. Το show θέλω! Χαχαχα! Προτάσεις πλιζ! Διαβάζω και δεν βρισκώ!
Καλό απόγευμα
Είσαι ωραίος ρε φίλε.... Εκτός από αυτές που ανέφερες τα ίδια κάνει και η Στεφανία. Δεν ξερω βεβαια αν οι χοντρούλες ειναι στα γούστα σου. Αλλα δοκίμασε , λένε καλά λόγια για τις υπηρεσίες της στο ψευτοτάντρα. Αν ακούσω και για καμμία άλλη θα σου στείλω pm

Tantrikos80

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2022
Κριτικές
4
Like
622
Πόντοι
300
Είσαι ωραίος ρε φίλε.... Εκτός από αυτές που ανέφερες τα ίδια κάνει και η Στεφανία. Δεν ξερω βεβαια αν οι χοντρούλες ειναι στα γούστα σου. Αλλα δοκίμασε , λένε καλά λόγια για τις υπηρεσίες της στο ψευτοτάντρα. Αν ακούσω και για καμμία άλλη θα σου στείλω pm
Θενκς φιλε για την πρόταση. Έχω πάει με την Στεφανία παλιότερα μερικές φορες όταν ήταν ψυχικό. Μου άρεσε το μασαζ και εμφανισιακά μια χαρά και καθαρή πολυ. Είχε upscale αισθήση η συνάντηση. Αλλά δεν παίζει σπατουλάρισμα δυστυχώς. Μετά γνώρισα Χρυσή και ανακάλυψα πως ο συνδυασμός με το body2body είναι κορυφή. Σίγουρα όμως θα την ξανατιμήσω την Στεφανία κάποια στιγμή.

nzg

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2008
Κριτικές
36
Like
3.342
Πόντοι
5.595
Όχι όχι τίποτα απολύτως φίλε, αλλά γενικώς διέκρινα μία άνεση. Πάντως και για επόμενες φορές κλπ που είπα ήταν σίγουρη στο όχι.

Όχι φίλε δεν την ξέρω την Κατερίνα

Καλημέρα, τελικά πόσο πήγε δεν το έγραψες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom