Ναι. Πήραν την Φαίδρα - Χάνα απτό Empire που δεν κάνει τίποτα , αν και κάνει χωρίς πετσέτες. Με άφησε στην μέση της συνεδρίας ....Στο delux τελευταία έγινε μιά μίνι ανανέωση, δεν ξέρουμε τίποτα επικρατεί ''σιγή ασυρμάτου'' ,νάναι τόσο καλές άραγε που κάποιοι δεν μοιράζονται πληροφορίες ; οποιαδήποτε πληροφορία είτε εδώ είτε σε π.μ θα την εκτιμούσα!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 9M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (4 μέλη και 34 επισκέπτες)
aggel2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 3.168
- Πόντοι
- 456
αυτή μου έκανε κλικ και μένα τουλάχιστον απο τις φωτό ,γιατί σε άφησε αν επιτρέπεται ;Ναι. Πήραν την Φαίδρα - Χάνα απτό Empire που δεν κάνει τίποτα , αν και κάνει χωρίς πετσέτες. Με άφησε στην μέση της συνεδρίας ....
Απτό γραφείο μου είπαν κάνει χωρίς πετσέτα . Η κοπέλα δεν προχωράει με τίποτα . Της το ζήτησα 2-3 φορές και ζήτησε να φύγει απτο δωμάτιο. Πήρε το γραφείο και έφυγε. Μαροκινή δηλώνει , ωστόσο δεν ξέρω .αυτή μου έκανε κλικ και μένα τουλάχιστον απο τις φωτό ,γιατί σε άφησε αν επιτρέπεται ;
ΝαιΕίναι ανοικτό κανονικά. Έκανα σήμερα με την Χριστιάνα.
Εδώ μπαίνεις ;;;
Μασάζ κατ οίκον στην Αθήνα από το Crystal Massage
Μασάζ κατ οίκον από το Crystal Massage! Μασάζ στο σπίτι από τις μασέρ μας όπου και αν βρίσκεσαι σε Αθήνα και Πειραιά, για μασαζ κατ οικον στον χώρο σουwww.crystalmassage.gr
!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
Και δεν είναι το μόνο τσακλοκουδουνο που κυκλοφορεί στο χώρο....Ποσο σου πηρε για τον λαδωμενο φραπε φιλε?
Ειναι η χριστινα πρωην call girl (αν την πεις κομοδινο προσβαλεις το επιπλο οχι αυτην) που τωρα στο ντελουξ εχει αγιασει και παιζει μονο φραπε σε οτι τιμη μπορεσει να πιασει απο τα θυματα της.
Σαχλοκουδουνο.
καλαμακι ακα..τελειωμα στο στομα οχι και εγω εκανα ραντεβου στο ξενοδοχειο.συναγωνιστη μπορείς να δωσεις λιγες λεπτομέριες ακομη,,, καλαμάκι ηταν ακα?τελειωμα στο στόμα?κανει house call ή μονο σε ξενοδοχείο?
Διαγραμμένο μέλος 177357
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 4.834
- Πόντοι
- 736
Έτσι φαίνεται από όλες τις τοποθετήσεις μελώνΕίχα μια φίλη που ήταν παλιότερα στο Αθενς, αυστηρά μόνο μασαζ !
Που σε βγάζει ; Εγώ κανονικά μπαίνω στην σελίδα.
dominusfabulam
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2018
- Like
- 24
- Πόντοι
- 0
σ ευχαριστω πολυ,,,δεν την εχουν αναβασει ακομα φωτο να την δουμε δυστυχωςκαλαμακι ακα..τελειωμα στο στομα οχι και εγω εκανα ραντεβου στο ξενοδοχειο.
Massageboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2021
- Like
- 46
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα παιδιά. Για ηλιανα-ανθη από empire-crystal. Καμία σχέση με φωτο. Στον δρόμο άμα την έβλεπα δεν θα την πρόσεχα. Ζήτησε και αρκετά για extra. 40 frape, 60 στομα. Γεματουλα, δεν μου άρεσε εμφανισιακά. Αυτα.
vipmassage
Μασάζ κατ' οίκον
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2020
- Like
- 306
Οι 20 πιο όμορφες Ελληνίδες Αισθητικοί - θεραπεύτριες Massage Απο 20 εως 45 Ετών , έρχονται όπου και αν βρίσκεσαι σε 1 ώρα με ένα τηλεφώνημα !
Σπίτι - γραφείο - σκάφος - ξενοδοχείο
Με κόστος από 50 ευρώ
Υπεύθυνη : Χρυσα
698 0 280 270
Θεραπευτικό και χαλαρωτικό μασάζ σε όλο το σώμα για άντρες , γυναίκες και ζευγάρια !
ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ ΜΑΣΑΖ !
Καλύπτουμε όλη την Αθήνα και τον Πειραιά
Ραντεβού μόνο μέσω VIBER ή τηλέφωνο !
ωράριο
Καθημερινά και ΣΚ
10:30 έως 23:30
www.VipMassage.gr
Σπίτι - γραφείο - σκάφος - ξενοδοχείο
Με κόστος από 50 ευρώ
Υπεύθυνη : Χρυσα
698 0 280 270
Θεραπευτικό και χαλαρωτικό μασάζ σε όλο το σώμα για άντρες , γυναίκες και ζευγάρια !
ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ ΜΑΣΑΖ !
Καλύπτουμε όλη την Αθήνα και τον Πειραιά
Ραντεβού μόνο μέσω VIBER ή τηλέφωνο !
ωράριο
Καθημερινά και ΣΚ
10:30 έως 23:30
www.VipMassage.gr
Καλησπέρα παιδιά. Για ηλιανα-ανθη από empire-crystal. Καμία σχέση με φωτο. Στον δρόμο άμα την έβλεπα δεν θα την πρόσεχα. Ζήτησε και αρκετά για extra. 40 frape, 60 στομα. Γεματουλα, δεν μου άρεσε εμφανισιακά. Αυτα.
Τι έδωσες για εχτρα ;Καλησπέρα παιδιά. Για ηλιανα-ανθη από empire-crystal. Καμία σχέση με φωτο. Στον δρόμο άμα την έβλεπα δεν θα την πρόσεχα. Ζήτησε και αρκετά για extra. 40 frape, 60 στομα. Γεματουλα, δεν μου άρεσε εμφανισιακά. Αυτα.
Διαγραμμένο μέλος 214465
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2021
- Like
- 430
- Πόντοι
- 21
Πειστηκες οτι ειναι η ιδια;Τι έδωσες για εχτρα ;
Δεν αντεδρασες στην κριτικη
Παντως πολυ φιλοτιμη η κοπελα αλλα η εμφανιση μακρυα απο τις φωτο με πολλα παραπανισια κιλα
Με κάνει re-direct στο:Που σε βγάζει ; Εγώ κανονικά μπαίνω στην σελίδα.
Αρχική - Φροντιστήρια σε Πανεπιστημιακά μαθήματα
Ιδιαίτερα μαθήματα ή ολιγομελή τμήματα σε λίγες συναντήσεις! Φροντιστήρια σε Πανεπιστημιακά μαθήματα στις: Στατιστικές Οικονομετρίες Quantitative Methods & Advanced Quantitative Methods for Master’s Degree Courses, Business Schools, Universities. Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Εθνικό &...
www.a-statistics.gr
Κάποιο θέμα θα έχω εγώ λογικά, αφού εσένα σου ανοίγει.
τοσα που διαβασα για την Κελλυ απο Diamonds αποφασισα να κλεισω ραντεβου . αποτελεσμα , ενα ΤΕΛΕΙΟ μασαζ με τα ολα του . ευγενικη , επαγγελματιας στο μασαζ κ στο after εδωσε τον καλυτερο της εαυτο !!!!!! το Diamonds εχει αλλο ενα διαμαντι !!!!!!! μπραβο στην Τεα !!!!!!
Δεν την έχω πάρει ως Ανθή .... Και αν είναι η ίδια , το έχετε πει εδώ μέσα , άρα αυτός που την πήρε και ως Ανθή και ως Ηλιάνα , πώς την πήρε κ απτά δύο ; Επίσης εμένα δεν μου φαίνεται μακριά από τις φώτο γιατί και στις φώτο φαίνεται ότι είναι μπάτσοι κι άλλα το πολύ όμορφο μπαμπάτσικο μετά κωλαράκια. Για αυτό η κριτική του τύπου μου βρωμάει λίγοΠειστηκες οτι ειναι η ιδια;
Δεν αντεδρασες στην κριτικη
Παντως πολυ φιλοτιμη η κοπελα αλλα η εμφανιση μακρυα απο τις φωτο με πολλα παραπανισια κιλα
Ε ναι ρε , από μασατζου να σε πετάει στην καθηγήτρια ????Με κάνει re-direct στο:
Αρχική - Φροντιστήρια σε Πανεπιστημιακά μαθήματα
Ιδιαίτερα μαθήματα ή ολιγομελή τμήματα σε λίγες συναντήσεις! Φροντιστήρια σε Πανεπιστημιακά μαθήματα στις: Στατιστικές Οικονομετρίες Quantitative Methods & Advanced Quantitative Methods for Master’s Degree Courses, Business Schools, Universities. Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Εθνικό &...www.a-statistics.gr
Κάποιο θέμα θα έχω εγώ λογικά, αφού εσένα σου ανοίγει.
Αυτή την εβδομάδα είχα διάθεση για κάτι πιο στάνταρ που να το ξέρω .
Νίκη - Ηλιάνα Empire Massage:
Body to body γυμνό , ακα διπλό φοβερό , τελείωμα στομα , δέχονται τα πάντα + 30 € η κάθε μία . Φτάνουν και φουλ
Χρυσή vip:
Τερματισμός αγώνα + 60. Πολύ καλή παίχτρια.
Νίκη - Ηλιάνα Empire Massage:
Body to body γυμνό , ακα διπλό φοβερό , τελείωμα στομα , δέχονται τα πάντα + 30 € η κάθε μία . Φτάνουν και φουλ
Χρυσή vip:
Τερματισμός αγώνα + 60. Πολύ καλή παίχτρια.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις