Καλήμερα και καλό μήνα άγνωστε και αναγνώστες δεν θα μπω στην διαδικασία να κρίνω τον φίλο ποιο πάνω έχει την δική του άποψη και είναι σεβαστή, θα ήθελα να απαντήσω πάνω σε αυτό το όνομα της το έγραψα με κεφάλαια γιατί η ΤΕΑ είναι κύρια με όλη την σημασία του όνομα της για να τονίσω τον θαυμασμό μου και την εκτίμηση που της έχω, για τον επαγγελματισμο της και τις υπηρεσίες που προσφέρει η ίδια τα εξαντλητικά ωράρια που έχει και όμως όποτε περνώ για ραντεβού την ακούς και σου φτιάχνει την διάθεση (εδω παμε για να πάρουμε ένα καφέ, σήμερα μπαίνω μέσα στο μαγαζί και λέω καλήμερα κάλο μηνά και η κοπελιά με κοίταζε σαν χάνος ο ντιλιβερι μου είπε καλήμερα μετά από δυο λεπτά με ρωτάει τι να σου φτιάξω τίποτα τις λέω ήρθα να πω μια καλήμερα και να φύγω δεν ξαναπατάω εγώ εκεί ναι ρε φίλε απαιτώ λίγο σεβασμό σε αυτή την ζωή ) όπως όλοι ξέρετε ξεκίνησε από άλλα γραφεία και με πολύ κόπο και χρόνο κατάφερε να κάνει το δικό της γραφείο και όχι μόνο αυτό δουλεύει και η ίδια και αυτό πρέπει να είναι πολύ δύσκολο και φυσικά δεν θα διαλέξει τον κάθε τυχαίο από μας, μιας και είναι και η νούμερο ένα του ποιοτικού μασάζ κλείνει συνεδρίες με ποιοτικούς ανθρώπους που ξέρουν τι θέλουν !!!
Και στο κάτω κάτω τις γραφίς δεν σας αναγκάζει κανένας να κλείσετε συνεδρίες με το γραφείο της υπάρχουν και άλλα γραφεία εγώ έχω επιλέξει να γράφω αυτά που με εκφράζουν δεν θα κριτικάρω κανένα κορίτσι είναι και αυτές ψυχή ας επιλέξει και ας βρει μόνη της τον δρόμο της αλώστε αυτά είναι και γούστα κάτι που δεν άρεσε σε μένα μπορεί σε κάποιο άλλον να αρέσει και το αντίθετο !!
Σας Ευχαριστω!