Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 127
- Like
- 22.542
- Πόντοι
- 29.667
Όχι δεν είναι δοκιμασμένο!!!ειναι αληθινο προφιλ
ειναι δοκιμασμενο ?
Εγώ για εμφάνιση μιλούσα!!!
Όχι δεν είναι δοκιμασμένο!!!ειναι αληθινο προφιλ
ειναι δοκιμασμενο ?
Πολύ καλό για να είναι αληθινό...ειναι αληθινο προφιλ
ειναι δοκιμασμενο ?
Μουφα οι φώτο και μουφα και αυτές που μου έστειλαν! Κλεμενες φώτο έχουν οπότε δεν ξέρεις τι θα σου έρθειΠολύ καλό για να είναι αληθινό...
Δυστυχώς ούτε πολύ όμορφη υπάρχει ούτε πολύ καλό μασάζ να κάνειΠαιδιά σκέφτομαι να καλέσω κάποια που να είναι πολύ όμορφη και να κάνει πολύ καλό μασάζ, χωρίς απαραίτητα να δίνει έξτρα, απλά να δέχεται χωρίς πετσέτα... Πολλά ζητάω το ξέρω, αλλά λέω να δοκιμάσω τις αντοχές μου!!! Έχω μια πρόταση από φίλο εδώ αλλά θα ήθελα να δω και εναλλακτικές..
ναι ειναι αστερι ειδικα οταν φοραει φουστα...?εμενα παντως μου εχει καψει την καρδια μια ρεσεψιονιστ στον Πριαμο Ηλιουπολη
Θα με κάνετε να πηγαίνω Πρίαμο Ηλιούπολη...ναι ειναι αστερι ειδικα οταν φοραει φουστα...?
Μαίρη , Αννα , Ιωαννα από https://massagejoy.gr/therapeftries/anna/ Ελληνίδες της διπλανής πόρτας...έχουν γραφτεί πολλά...όμορφες Ελληνίδες θεραπεύτριες...μασαζ πολύ καλο και θα περάσεις μπομπα όπως έχουμε περάσει και εμείς....από τα πιο οργανωμένα γραφεία του χώρου...τελευταία έκανα με Μαίρη (Τρίτη φορά) και ήταν τοπ!!τρανο τυπακι πέρα από το μασαζ της κτλ ήπιαμε το κρασάκι μας περάσαμε σούπερ...καλα να περάσεις...παιχτες,αυριο ερχομαι αθηνα.λεω να ορμηξω στο τζοι μασαζ.για θυμηστε μου ρε μαγγες με π.μ,ποια να παρω?εχουν αναφερθει δυο μωρα καλα.πλερωνω,αλλα να μην πανε χαμενα τα λεφτουλια μου.βεβαια θα συναντηθω και με αματουρακι,εμφανισιακα πολυ καλο.πιστευω να περασω μπομπα.
Πολυ δυνατα μωρα και τα 3 - ελληνιδες....Μαίρη , Αννα , Ιωαννα από https://massagejoy.gr/therapeftries/anna/ Ελληνίδες της διπλανής πόρτας...έχουν γραφτεί πολλά...όμορφες Ελληνίδες θεραπεύτριες...μασαζ πολύ καλο και θα περάσεις μπομπα όπως έχουμε περάσει και εμείς....από τα πιο οργανωμένα γραφεία του χώρου...τελευταία έκανα με Μαίρη (Τρίτη φορά) και ήταν τοπ!!τρανο τυπακι πέρα από το μασαζ της κτλ ήπιαμε το κρασάκι μας περάσαμε σούπερ...καλα να περάσεις...
Εγω λεω να παρει και τις 3 μαζι να ευχαριστηθει ο ανθρωπος ?Πολυ δυνατα μωρα και τα 3 - ελληνιδες....
συμφωνω σε ολα μαζι σου
εγω πιο πολυ η μαιρη ειναι το στυλ μου για επαναληψεις
πολυ καλα παιδια και οι 3 και περνας ομορφα μαζι τους
συνιστω φουλ ειδικα Μαιρη + Ιωαννα
ιωαννα πολυ αισθησιακη κ φουλ ανετη
Ολες ειναι ΚΟΡΜΑΡΕΣ.......
με φουστα δε θυμαμαι να την εχω δει φιλε ευτυχως, μονο με τζιν, ασε μη με βαρεσει κανα εγκεφαλικο καλυτερα χαχαχαχναι ειναι αστερι ειδικα οταν φοραει φουστα...?
Μολις διαβασα αυτο το ποστ,μου θυμισε λαικη αγορα....εδω οι καλές ντοματες!!!μέλι τα πεπόνια!Μαίρη , Αννα , Ιωαννα από https://massagejoy.gr/therapeftries/anna/ Ελληνίδες της διπλανής πόρτας...έχουν γραφτεί πολλά...όμορφες Ελληνίδες θεραπεύτριες...μασαζ πολύ καλο και θα περάσεις μπομπα όπως έχουμε περάσει και εμείς....από τα πιο οργανωμένα γραφεία του χώρου...τελευταία έκανα με Μαίρη (Τρίτη φορά) και ήταν τοπ!!τρανο τυπακι πέρα από το μασαζ της κτλ ήπιαμε το κρασάκι μας περάσαμε σούπερ...καλα να περάσεις...
ρώτα τον ΝιονιοΟποιος εχει εμπειρια απο Αλικη Ντελουξ
ας μας διαφωτισει
ειναι ωραιο μωρο
Ρε γκραβιτι τι ωραίο μωρό; Αυτή παραείναι μιλφ!!!Οποιος εχει εμπειρια απο Αλικη Ντελουξ
ας μας διαφωτισει
ειναι ωραιο μωρο
εν τω μεταξύ η συγκεκριμένη είναι στο site του deluxe χρόνια τώρα....Ρε γκραβιτι τι ωραίο μωρό; Αυτή παραείναι μιλφ!!!
Οποιος εχει εμπειρια απο Αλικη Ντελουξ
ας μας διαφωτισει
ειναι ωραιο μωρο
και μετά απο 3 ημέρες αυτόΛΟΓΙΚΟ ΠΑΙΔΙΑ να ειναι Χαλια το ΠΡΙΒΕ μασαζ
ενα ψευτο προφιλ στο ΙΝΣΤΑΓΡΑΜ ΕΙΝΑΙ
ΜΑΚΡΥΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ - και εγω δοκιμασα και Δεν μου αρεσαν παρα πολλα πραγματα
Στο ΠΡΙΒΕ εχει παει η γνωστη σε ολους αφροδιτη
η γνωστη σε ολους Ολυμπια που ηταν στο VIP massage
και κανα 2 ασχετες ακυρες
ΜΑΥΡΟ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΓΕΝΙΚΑ ΤΟ ΠΡΙΒΕ ΙΝΣΤΑΓΡΑΜ ΠΡΟΦΙΛ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ
( ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΟΚΙΜΗ )
τι μεσολάβησε σε αυτό το τριήμερο?Για οσους ψαχνουν υπηρεσιες αισθησιακου μασαζ
και συγκεκριμενα
Boby to Body
Το παρεχουν
1) Η ΤΕΑ με το Diamonds Massage VIBER 697 939 8952
2) VIP Massage VIBER 698 0 280 270
3) Prive Massage ( Instagram ) VIBER 698 80 96 895
*** Απο DELUXE το παρεχει η Μιλφαρα η ΖΩΗ !