Συμφωνω.
υπαρχουν περιπτωσεις που προχωρανε και ειναι τοπ.δεν ξερω γιατι εχει παισει τετοιο θαψιμο για το συγκεκριμενο γραφειο ενω οσοι ειναι λατρεις του χωρου ξερουμε οτι παιζουν καλη μπαλα και ειναι απο τα καλυτερα. λετε για Σταυρινα οτι δεν προχωραει, πολυ απο εδω μεσα ξερουμε οτι δεν ισχυει, η Μαρινα ειναι κουκλι που ειμαι σιγουρος οτι θα τον φαει συντομα, και γενικα υπαρχουν αλλες 3-4 καλες περιπτωσεις απο εκει.
Το τζοι επισης εχει τη μαιρη και αλλες 2-3, το ντελουξ τωρα νομιζω εχει μονο 2 καλες Αγαπη και Χριστιανα και ισως και Βικτωρια για οποιον θελει ρωσικο μιλφ, αλλα ειναι παλιες κοπελες, οπως λες εχει καιρο να φερει ενω μου εχει προσφερει καλες εμπειριες κατα καιρους. Το μασαζ στο σπιτι εχει 2 που προχωρανε αλλα δεν θελω να τις καψω, το αθενς οπως λεει ο φιλος για μενα εχει μια δυνατη που αξιζει, το αρτ εχει μονο την Νινα αλλα δεν αξιζει με τιποτα, α ναι και η Ελενη προχωραει με τροπο και παει παραπανω απο φραπε. Το πριβε εχει μια δυνατη την Μαρια, που ενω ηταν στα δεν, τωρα ειναι ανετη και προχωραει αρκετα τουλαχιστον καλαμακι.Το γιορ επισης εχει 2 -3 καλες, την Ελενα και την Μιρνα, αλλα ειναι λιγο δυσκολες.η Μιρνα ειναι στα δεν η Ελενα κανει φραπε με λιγο πιεση. Α και ξεχασα υπαρχουν 2 καλες περιπτωσεις, Αλεξαντρα και Ηλιανα νομιζω λεγεται απο u need me massage, τους βρισκεις μονο στο βαιμπερ μεσω fb ή ινστα. Ειναι αρκετα ανετες προχωρανε περα απο φραπε. Μακρια απο οσμοσε, το senses δεν εχει τιποτα καλο και το massagebar και σιγουρα το bestmassage που ειναι ιδιο με το οσμοσε.εχει σχεδον τις ιδιες κοπελες. Καλυτερα παρτε callgirl αν ειναι να παρετε απο αυτα ειναι η ιδια φαση ακριβως απλα με τη διαφορα οτι οι γκομενες ειναι πολυ πιο μουναρες.για τα ιδια λεφτα.
Αυτα προς το παρον για το χωρο. Ειναι οτι ξερω και εχω δοκιμασει το τελευταιους 5-6 μηνες.Σας τα λεω οπως εχουν γιατι γουσταρω το μασαζ και το αγνωστο μη προγραματισμενο γαμησι που θα σου κατσει αν παιξεις καλα τα χαρτια σου. Εχω βοηθηθει αρκετα απο το φορουμ και γιαυτο θελω να ανταποδωσω γιατι ξερω οτι θα παρω πισω.