κλεοβουλος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 77
- Like
- 9.656
- Πόντοι
- 8.826
Ξέρει κάποιος μύστης αν η Μαριάντζελα του massagelux..είναι η ίδια με του joy?
Απλά δε γνωρίζουν σε ποιόν μιλάνε,γι αυτό τα παραπάνω σε πρόγραμμα συμφωνούνται με την κοπέλα face to face.Σωστό αυτό ! Στην ζούλα γίνονται όλα τα έξτρα Sinatra 7 ! Γιατί όχι και στις πληροφορίες που θα δώσουν τα γραφεία που όλα τώρα μέσω μηνυμάτων δουλεύουν Viber και λοιπά . Viber σημαίνει το προσωπικό σου τηλέφωνο που το γραφείο μπορεί να ελέγξει στο google όπως κάνουμε και εμείς
..γιατι, στο face to face μπορει να γνωριζει η κοπελα αν εισαι "μπατσος","βαλτος απ΄το ανταγωνιστικο γραφειο", νταβατζης, βιαστης ή οτι αλλο????Απλά δε γνωρίζουν σε ποιόν μιλάνε,γι αυτό τα παραπάνω σε πρόγραμμα συμφωνούνται με την κοπέλα face to face.
Σαν κοπέλα μπορεί να το δικαιολογήσει αν πέσει σε μπάτσο,με δεκάδες δικαιολογίες,και καλά μου άρεσες,το έκανα μυστικά απο το γράφειο γιάτι έχω ανάγκη τα λέφτα,και στήν τέλικη το γραφείο θα κάνει πως δεν ήξερε,δύσκολα στήνεται δικογραφία.Σάν γραφείο όμως με τίποτα δεν το δικαιολογει...γιατι, στο face to face μπορει να γνωριζει η κοπελα αν εισαι "μπατσος","βαλτος απ΄το ανταγωνιστικο γραφειο", νταβατζης, βιαστης ή οτι αλλο????
να εχουμε να λεμε ειναι ολα αυτα..... και να ανεβαινει η ταριφα.... απο οπου τα αρπαξουμε....
φοβερή πράγματι....άριστη σε όλα της η Πέννυ!!καλα γενικα το deluxe massage έχει τις καλύτερες θεραπεύτριες...τρομερή είναι και η βικτωρια επισης παρά πολύ καλη είναι η αλικαρα τρομερή επισης νεφέλη Αλεξανδρα λυδια Κατερίνα Αφροδίτη Καρινα κριστυ Αλλα και πόσες άλλες...και μια καινουργια που ήρθε επισης φαινετε μπομπετο....θα δοκιμαστεί...σπάνια σχεδόν ποτέ δεν με απογοητεύει το συγκεκριμένο γραφείο....Διαβάζω ότι πρόκειται για πολύ καλή περίπτωση
Το καταλαβαίνω και συμφωνώ σε αυτό . Δεν θα ήταν κακό τα γραφεία να οριμασουν και να μην κρύβονται πίσω από το δάκτυλο τους . Σίγουρα ξέρουν τι κάνουν οι θεραπευτριες τους στο face to face και έτσι οι κανόνες θα είναι πιο καθαροί .Και εάν κάποια εκτρέπεται να μπορούν να διορθώσουν την κατάσταση για να μην χάσουν τον πελάτη .Απλά δε γνωρίζουν σε ποιόν μιλάνε,γι αυτό τα παραπάνω σε πρόγραμμα συμφωνούνται με την κοπέλα face to face.
Με λίγα λόγια όλες ( σχεδόν ) είναι πολύ καλές και σε όλα φαντάζομαι ! Με βάζεις σε δύσκολο δίλλημα όταν έρθω ...φοβερή πράγματι....άριστη σε όλα της η Πέννυ!!καλα γενικα το deluxe massage έχει τις καλύτερες θεραπεύτριες...τρομερή είναι και η βικτωρια επισης παρά πολύ καλη είναι η αλικαρα τρομερή επισης νεφέλη Αλεξανδρα λυδια Κατερίνα Αφροδίτη Καρινα κριστυ Αλλα και πόσες άλλες...και μια καινουργια που ήρθε επισης φαινετε μπομπετο....θα δοκιμαστεί...σπάνια σχεδόν ποτέ δεν με απογοητεύει το συγκεκριμένο γραφείο....
Παιδιά εάν έχετε πάρει Κατερίνα από vip θα ήθελα να μου στέλνατε και εμένα ένα μήνυμα γιατί θα ήθελα να την δοκιμάσωΑν έχεις την καλοσύνη στείλε μου πμ γιατι δεν μπορώ να σου στείλω
Όταν λες ...φοβερή πράγματι....άριστη σε όλα της η Πέννυ!!καλα γενικα το deluxe massage έχει τις καλύτερες θεραπεύτριες...τρομερή είναι και η βικτωρια επισης παρά πολύ καλη είναι η αλικαρα τρομερή επισης νεφέλη Αλεξανδρα λυδια Κατερίνα Αφροδίτη Καρινα κριστυ Αλλα και πόσες άλλες...και μια καινουργια που ήρθε επισης φαινετε μπομπετο....θα δοκιμαστεί...σπάνια σχεδόν ποτέ δεν με απογοητεύει το συγκεκριμένο γραφείο....
To DELUXE εχει πολλα πιστολιαφοβερή πράγματι....άριστη σε όλα της η Πέννυ!!καλα γενικα το deluxe massage έχει τις καλύτερες θεραπεύτριες...τρομερή είναι και η βικτωρια επισης παρά πολύ καλη είναι η αλικαρα τρομερή επισης νεφέλη Αλεξανδρα λυδια Κατερίνα Αφροδίτη Καρινα κριστυ Αλλα και πόσες άλλες...και μια καινουργια που ήρθε επισης φαινετε μπομπετο....θα δοκιμαστεί...σπάνια σχεδόν ποτέ δεν με απογοητεύει το συγκεκριμένο γραφείο....
ΣΚΕΤΟ ΞΕΡΟ ΜΑΣΑΖΣυναδελφοι μου εμφανιστικε στο FB μια σελιδα για μασαζ <hermes-massage> με κατι φατσες σκετη καυλα!!!
Γνωρίζει κανείς τίποτα????
Φίλε μου αυτό δεν μπορεί να γίνει γιατί ακόμα και οι κοπέλες που έχουν τιμοκατάλογο με έξτρα υπηρεσίες, πολλές φορές δεν θέλουν με κάποιους να προχωρήσουν, για διάφορους λόγους. Όποτε έχουν την άνεση να προχωράνε μόνο εκεί που θέλουν. Επίσης η τιμολόγηση για τα έξτρα πολλές φορές γίνεται μόλις «κόψουν» τον αλανιάρη που περιμένει ξάπλα.. εκεί ράβουν κουστούμι. Σκέψου ότι ακόμα και call girls σε γραφεία πολλές φορές δεν κάνουν ότι αναφέρει το προγραμμα στην σελίδα του γραφείου.. άντε τώρα να βρεις άκρη με τα λαδοκοριτσα..Το καταλαβαίνω και συμφωνώ σε αυτό . Δεν θα ήταν κακό τα γραφεία να οριμασουν και να μην κρύβονται πίσω από το δάκτυλο τους . Σίγουρα ξέρουν τι κάνουν οι θεραπευτριες τους στο face to face και έτσι οι κανόνες θα είναι πιο καθαροί .Και εάν κάποια εκτρέπεται να μπορούν να διορθώσουν την κατάσταση για να μην χάσουν τον πελάτη .
Φαντάζομαι ότι τα έξτρα ΔΕΝ τα μοιράζονται
Για την Άννα τα έχω γράψει καιρό τώρα. Εκτός του ότι δεν προχωράει δεν έχει ούτε την ικανότητα για σωστό μασάζ. Δεν είναι ούτε για 15-20€ σε λαδαμαγαζο.Για να μπουν λίγο τα πράγματα στη θέση τους με τις Άννες...
Η Άννα του joy πρώην Αγγελική του velvet αυτό το σπάνιο άχαρο πουλί έτριβε τα χέρια της γιατί τσίμπησαν πολλοί κ πηγαν νομίζοντας ότι θα δουν τη top γκομενα . Ναι καλά με τη χαρά μείνανε .
Οι υπόλοιποι που πηγαν στην Άννα του velvet πρώην derianna του joy αυτη τη τάπα δηλαδή που την έχει δει θεραπεύτρια επιπέδου κ μόνο πανοπλία δε φοράει μη της πιάσουμε το κωλο έτριβε κ αυτη τα χέρια της από τα πολλά ραντεβού ... για μένα το απόλυτο 0 κ οι δυο τους .στα le massage κ στα city massage που δούλευαν τους έπιανες το κωλο χαλαρά με 15-20 ευρώ .
Κατάλαβα...ΣΚΕΤΟ ΞΕΡΟ ΜΑΣΑΖ
ΜΑΚΡΙΑ
Είναι το επόμενο level του κατ’ οικον μασάζ. Αν μείνεις χρόνια στον χώρο οδηγείσαι εκεί.. βαριέσαι τον τιμοκατάλογο και πας καρφί για το απόλυτο ρίσκο. Είναι όπως ο τζόγος, από κάποιο σημείο και μετά γυρεύεις το μεγάλο τραπέζι..Το θέμα είναι να προσφέρουν τις υπηρεσίες χωρίς πίεση και παραπάνω χρήματα.. Αμα είναι να τις παρακαλάμε.." Παίξτον μου και θα σου δώσω τόσα παραπάνω" το χάσαμε το παιχνίδι
ααα μην το λες... όταν πήγα να αγοράσω ένα μαγαζί μου είπαν:" Για τον αέρα θέλω τόσα λεφτά"Σίγουρα με το χρήμα μόνο ο αέρας δεν αγοράζεται.