Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Ξέρει κάποιος μύστης αν η Μαριάντζελα του massagelux..είναι η ίδια με του joy?

NEON7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
2
Like
1.651
Πόντοι
216
Την Τέα την ειχα γνωρίσει πριν καν ανεξαρητοποιηθει επί εποχής lux. Αν κάποιος ψάχνει ένα πακέτο όπως το λέμε μερικοί μασαζοβιοι μαγεία του μασάζ η συγκεκριμένη το κατέχει πολύ καλά.τωρα αν κάποιος ψάχνει κοπέλα που κυρίως ψάχνει το πηδημα δεν θα πάρει τίποτα τέτοιο από τη συγκεκριμένη.. Έχω κανει αρκετές φορές αλλά καμία κουβέντα περί σεξ... Ναι έχει τα έξτρα της μέχρι στόμα ακόμα και 2 φορές σε συνέδρια μαζί της μου χει τύχει. Τώρα όσο αναφορά την εμφανηση όσοι ψάχνουν το πιπίνι η το διάμετρο άλογο δεν είναι.ειναι 30+ μινιόν αδύνατη. Για μένα είναι vfm γι αυτά που ζητάω εγώ στο μασάζ.για κάποιον ίσως δεν είναι και κάθε άποψη είναι σεβαστή.
Επίσης να πω ότι όντως αληθεύει ότι δεν υπάρχει έξτρα χρεωση στα έξτρα. Στην τιμή και πρόγραμμα που διάλεξα τα είχα όλα και μπάνιο κι εκτόνωση κτλ.
Καλά να περνάτε..

placebo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
1.911
Πόντοι
201
Συναδελφοι μου εμφανιστικε στο FB μια σελιδα για μασαζ <hermes-massage> με κατι φατσες σκετη καυλα!!!
Γνωρίζει κανείς τίποτα????

sinatra7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2017
Κριτικές
11
Like
1.109
Πόντοι
371
Σωστό αυτό ! Στην ζούλα γίνονται όλα τα έξτρα Sinatra 7 ! Γιατί όχι και στις πληροφορίες που θα δώσουν τα γραφεία που όλα τώρα μέσω μηνυμάτων δουλεύουν Viber και λοιπά . Viber σημαίνει το προσωπικό σου τηλέφωνο που το γραφείο μπορεί να ελέγξει στο google όπως κάνουμε και εμείς
Απλά δε γνωρίζουν σε ποιόν μιλάνε,γι αυτό τα παραπάνω σε πρόγραμμα συμφωνούνται με την κοπέλα face to face.

The Lover

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2005
Like
415
Πόντοι
36
Απλά δε γνωρίζουν σε ποιόν μιλάνε,γι αυτό τα παραπάνω σε πρόγραμμα συμφωνούνται με την κοπέλα face to face.
..γιατι, στο face to face μπορει να γνωριζει η κοπελα αν εισαι "μπατσος","βαλτος απ΄το ανταγωνιστικο γραφειο", νταβατζης, βιαστης ή οτι αλλο????
να εχουμε να λεμε ειναι ολα αυτα..... και να ανεβαινει η ταριφα.... απο οπου τα αρπαξουμε....

sinatra7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2017
Κριτικές
11
Like
1.109
Πόντοι
371
..γιατι, στο face to face μπορει να γνωριζει η κοπελα αν εισαι "μπατσος","βαλτος απ΄το ανταγωνιστικο γραφειο", νταβατζης, βιαστης ή οτι αλλο????
να εχουμε να λεμε ειναι ολα αυτα..... και να ανεβαινει η ταριφα.... απο οπου τα αρπαξουμε....
Σαν κοπέλα μπορεί να το δικαιολογήσει αν πέσει σε μπάτσο,με δεκάδες δικαιολογίες,και καλά μου άρεσες,το έκανα μυστικά απο το γράφειο γιάτι έχω ανάγκη τα λέφτα,και στήν τέλικη το γραφείο θα κάνει πως δεν ήξερε,δύσκολα στήνεται δικογραφία.Σάν γραφείο όμως με τίποτα δεν το δικαιολογει.

Nionios

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Κριτικές
38
Like
3.712
Πόντοι
2.596
Διαβάζω ότι πρόκειται για πολύ καλή περίπτωση
φοβερή πράγματι....άριστη σε όλα της η Πέννυ!!καλα γενικα το deluxe massage έχει τις καλύτερες θεραπεύτριες...τρομερή είναι και η βικτωρια επισης παρά πολύ καλη είναι η αλικαρα τρομερή επισης νεφέλη Αλεξανδρα λυδια Κατερίνα Αφροδίτη Καρινα κριστυ Αλλα και πόσες άλλες...και μια καινουργια που ήρθε επισης φαινετε μπομπετο....θα δοκιμαστεί...σπάνια σχεδόν ποτέ δεν με απογοητεύει το συγκεκριμένο γραφείο....

Δ

Διαγραμμένο μέλος 171204

Επισκέπτης
Το καταλαβαίνω και συμφωνώ σε αυτό . Δεν θα ήταν κακό τα γραφεία να οριμασουν και να μην κρύβονται πίσω από το δάκτυλο τους . Σίγουρα ξέρουν τι κάνουν οι θεραπευτριες τους στο face to face και έτσι οι κανόνες θα είναι πιο καθαροί .Και εάν κάποια εκτρέπεται να μπορούν να διορθώσουν την κατάσταση για να μην χάσουν τον πελάτη .
Φαντάζομαι ότι τα έξτρα ΔΕΝ τα μοιράζονται

Δ

Διαγραμμένο μέλος 171204

Επισκέπτης
φοβερή πράγματι....άριστη σε όλα της η Πέννυ!!καλα γενικα το deluxe massage έχει τις καλύτερες θεραπεύτριες...τρομερή είναι και η βικτωρια επισης παρά πολύ καλη είναι η αλικαρα τρομερή επισης νεφέλη Αλεξανδρα λυδια Κατερίνα Αφροδίτη Καρινα κριστυ Αλλα και πόσες άλλες...και μια καινουργια που ήρθε επισης φαινετε μπομπετο....θα δοκιμαστεί...σπάνια σχεδόν ποτέ δεν με απογοητεύει το συγκεκριμένο γραφείο....
Με λίγα λόγια όλες ( σχεδόν ) είναι πολύ καλές και σε όλα φαντάζομαι ! Με βάζεις σε δύσκολο δίλλημα όταν έρθω ...

Ttrr

Νέο Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2021
Like
0
Πόντοι
0
Αν έχεις την καλοσύνη στείλε μου πμ γιατι δεν μπορώ να σου στείλω
Παιδιά εάν έχετε πάρει Κατερίνα από vip θα ήθελα να μου στέλνατε και εμένα ένα μήνυμα γιατί θα ήθελα να την δοκιμάσω

jeisonkm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
4
Like
3.495
Πόντοι
456
Όταν λες ...
1) Αλικάρα ?? Την Αλίκη από vip ?,
2) Νεφέλη ? Μια που ήταν ή είναι και ως Νεφέλη 2 ?
3) Αλεξάνδρα ? Φίλη - συγκάτοικος Δανάης ?

:think::think::think:

Εγγρ.
16 Οκτ 2020
Like
3.787
Πόντοι
446
To DELUXE εχει πολλα πιστολια

ΕΓΩ ΕΧΩ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙ

ΝΕΦΕΛΕΣ

ΑΛΙΚΗ

ΛΥΔΙΑ

ΠΕΝΥ

ΒΙΚΤΩΡΙΑ

ΖΩΗ ΜΙΛΦ

Εγγρ.
16 Οκτ 2020
Like
3.787
Πόντοι
446

feragamo

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
31 Οκτ 2015
Κριτικές
98
Like
26.456
Πόντοι
26.236
Για να μπουν λίγο τα πράγματα στη θέση τους με τις Άννες...
Η Άννα του joy πρώην Αγγελική του velvet αυτό το σπάνιο άχαρο πουλί έτριβε τα χέρια της γιατί τσίμπησαν πολλοί κ πηγαν νομίζοντας ότι θα δουν τη top γκομενα . Ναι καλά με τη χαρά μείνανε .
Οι υπόλοιποι που πηγαν στην Άννα του velvet πρώην derianna του joy αυτη τη τάπα δηλαδή που την έχει δει θεραπεύτρια επιπέδου κ μόνο πανοπλία δε φοράει μη της πιάσουμε το κωλο έτριβε κ αυτη τα χέρια της από τα πολλά ραντεβού ... για μένα το απόλυτο 0 κ οι δυο τους .στα le massage κ στα city massage που δούλευαν τους έπιανες το κωλο χαλαρά με 15-20 ευρώ .

Εγγρ.
21 Σεπ 2020
Κριτικές
21
Like
9.448
Πόντοι
6.246
Το καταλαβαίνω και συμφωνώ σε αυτό . Δεν θα ήταν κακό τα γραφεία να οριμασουν και να μην κρύβονται πίσω από το δάκτυλο τους . Σίγουρα ξέρουν τι κάνουν οι θεραπευτριες τους στο face to face και έτσι οι κανόνες θα είναι πιο καθαροί .Και εάν κάποια εκτρέπεται να μπορούν να διορθώσουν την κατάσταση για να μην χάσουν τον πελάτη .
Φαντάζομαι ότι τα έξτρα ΔΕΝ τα μοιράζονται
Φίλε μου αυτό δεν μπορεί να γίνει γιατί ακόμα και οι κοπέλες που έχουν τιμοκατάλογο με έξτρα υπηρεσίες, πολλές φορές δεν θέλουν με κάποιους να προχωρήσουν, για διάφορους λόγους. Όποτε έχουν την άνεση να προχωράνε μόνο εκεί που θέλουν. Επίσης η τιμολόγηση για τα έξτρα πολλές φορές γίνεται μόλις «κόψουν» τον αλανιάρη που περιμένει ξάπλα.. εκεί ράβουν κουστούμι. Σκέψου ότι ακόμα και call girls σε γραφεία πολλές φορές δεν κάνουν ότι αναφέρει το προγραμμα στην σελίδα του γραφείου.. άντε τώρα να βρεις άκρη με τα λαδοκοριτσα..

Εγγρ.
21 Σεπ 2020
Κριτικές
21
Like
9.448
Πόντοι
6.246
Για να μπουν λίγο τα πράγματα στη θέση τους με τις Άννες...
Η Άννα του joy πρώην Αγγελική του velvet αυτό το σπάνιο άχαρο πουλί έτριβε τα χέρια της γιατί τσίμπησαν πολλοί κ πηγαν νομίζοντας ότι θα δουν τη top γκομενα . Ναι καλά με τη χαρά μείνανε .
Οι υπόλοιποι που πηγαν στην Άννα του velvet πρώην derianna του joy αυτη τη τάπα δηλαδή που την έχει δει θεραπεύτρια επιπέδου κ μόνο πανοπλία δε φοράει μη της πιάσουμε το κωλο έτριβε κ αυτη τα χέρια της από τα πολλά ραντεβού ... για μένα το απόλυτο 0 κ οι δυο τους .στα le massage κ στα city massage που δούλευαν τους έπιανες το κωλο χαλαρά με 15-20 ευρώ .
Για την Άννα τα έχω γράψει καιρό τώρα. Εκτός του ότι δεν προχωράει δεν έχει ούτε την ικανότητα για σωστό μασάζ. Δεν είναι ούτε για 15-20€ σε λαδαμαγαζο.

Εγγρ.
21 Σεπ 2020
Κριτικές
21
Like
9.448
Πόντοι
6.246
Το θέμα είναι να προσφέρουν τις υπηρεσίες χωρίς πίεση και παραπάνω χρήματα.. Αμα είναι να τις παρακαλάμε.." Παίξτον μου και θα σου δώσω τόσα παραπάνω" το χάσαμε το παιχνίδι
Είναι το επόμενο level του κατ’ οικον μασάζ. Αν μείνεις χρόνια στον χώρο οδηγείσαι εκεί.. βαριέσαι τον τιμοκατάλογο και πας καρφί για το απόλυτο ρίσκο. Είναι όπως ο τζόγος, από κάποιο σημείο και μετά γυρεύεις το μεγάλο τραπέζι..

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.577
Πόντοι
2.256

North Sector

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Οκτ 2018
Κριτικές
16
Like
873
Πόντοι
1.011
Καλησπέρα στην παρέα. Δοκίμασα τελικά πενυ από
Εντυπώσεις άριστες. Εμφάνιση κοντά στα θέλω μου. Μασάζ χαλαρωτικό πολύ επαγγελματικό και δεύτερο μέρος με το καλύτερο τελείωμα. Θα ξαναδοκιμαστει σύντομα.

Σκέφτομαι σοβαρά μασάζ με 4 χέρια. Έχει να προτείνει κάποιος κάτι;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom