Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (3 μέλη και 34 επισκέπτες)

thuglife

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2018
Like
1.997
Πόντοι
201
Αφου εχω πει τις αποψεις μου γενικα,θα ηθελα να πω και κατι ειδικα. Σαν καλος επιχειρηματιας που θα θελατε να εισαστε ολοι,για σκεφτειτε λιγο............................Σε μια περιοδο που ολα τα "μαγαζια" ειναι κλειστα και ο καθενας μας,θελει να χαρει λιγουλακι η εστω να σπασει την απελπισια του,αυτοι οι ανθρωποι προσφερουν μια λυση,ωραια και ευκολη. Ε τωρα,αμα θελουμε και την πιττα ολοκληρη και τον σκυλο χορτατο δεν γινεται παιδες! Ας ειμαστε λογικοι! Απλα! Στην κατοχη πουλαγανε 3 λιρες για εναν τενεκε λαδι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τωρα που δεν μπορεις να ξεμυτησεις εξω απο το σπιτι σου,αμα σου σου τα φερνει καποιος ολα στο πιατο,ειναι πολλα????????????????? Λεω εγω..............
Τι είναι αυτά που λες ρε φίλε. Πιωμένος είσαι;

thuglife

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2018
Like
1.997
Πόντοι
201

blackpit23

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
194
Πόντοι
0
Προς νέους χρήστες που ψάχνουν πληροφορίες, για να μην ρωτάτε ξανά τα ίδια κ να λέμε ξανά τα ίδια, υπάρχει πάνω δεξια στην σελίδα το σηματάκι του φακού "search" όπου με λέξεις κλειδιά όπως "ατζελινα οσμοσε" ή "μαιρη joy" πχ, θα σας βγάλει τα σχόλια των αυναγωνιστων σχετικα με την αναζήτησή σας

Δ

Διαγραμμένο μέλος 171204

Επισκέπτης
Είχε ξανα αναφερθεί μερικές σελίδες πιο πίσω από 2-3 άτομα ότι δεν πήραν απάντηση. Εγώ κανονικά έχω παίξει, αλλά με ήξεραν προ καραντίνας, οπότε δεν ξέρω αν έπαιξε ρόλο
Σίγουρα παίζει ρόλο η γνωριμία τέτοιες ώρες neomelos

Δ

Διαγραμμένο μέλος 171204

Επισκέπτης
Και εγώ που μπήκα τώρα μου μοιάζουν τελείως fake οι photos. Ειρήνη και φίλες? Για δώσε λίγο παραπάνω πληροφορίες please για εμάς που δεν γνωρίζουμε
Φίλος είπε ότι γκούγκλαρε το τηλέφωνο και βγήκαν κάποιες call girls . Το έκανα και εγώ και βρήκα δυο μικρές Ειρήνη και Αμαλία ή Εμιλια

Δ

Διαγραμμένο μέλος 171204

Επισκέπτης
επιβεβαιωνω και για τις 3
Χριστιαννα κανει Φραπε / Καλαμακι

Ευγενεια κανει Φραπε / Καλαμακι

Μαριαννα κανει Φραπε / Καλαμακι

και προσθετω Σοφια και Ελινα κανουν Φραπε / Καλαμακι
Ενδιαφέρουσες και ομορφεσ και οι τρεις που αναφέρεις ! Η Αγγελική η ξανθιά πως είναι ? Δοκιμάστηκε και με πιο αποτέλεσμα ?

jeisonkm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
4
Like
3.495
Πόντοι
456
Αλίκη και Δήμητρα milf απο vip μια χαρά με καλαμάκι. Μια Αρετή από osmose καινούργια ξέρουμε κάτι ?

Paldim

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2020
Like
886
Πόντοι
86
Αλίκη και Δήμητρα milf απο vip μια χαρά με καλαμάκι. Μια Αρετή από osmose καινούργια ξέρουμε κάτι ?
η αρετη εφυγε απο το osmosse.τωρα μιλησα πριν λθγο με το γραφειο&μογ ειπαν,εφυγε εκτος αθηνων

jeisonkm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
4
Like
3.495
Πόντοι
456
  • Like
Αντιδράσεις: Paldim

Θέμης88

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαρ 2021
Κριτικές
51
Like
5.464
Πόντοι
11.836
Προς νέους χρήστες που ψάχνουν πληροφορίες, για να μην ρωτάτε ξανά τα ίδια κ να λέμε ξανά τα ίδια, υπάρχει πάνω δεξια στην σελίδα το σηματάκι του φακού "search" όπου με λέξεις κλειδιά όπως "ατζελινα οσμοσε" ή "μαιρη joy" πχ, θα σας βγάλει τα σχόλια των αυναγωνιστων σχετικα με την αναζήτησή σας
Ε καλά εντάξει το να κάνει ένας μια ερώτηση η οποία γίνεται συχνά δεν είναι κακο.Δεν μπορούμε να κοιτάμε όλες τις σελίδες πίσω.

ΑΛΕΚΟΣ223

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2016
Like
1.076
Πόντοι
201
Θα έπεσε στα σκληρά κατευθείαν...και όπου φύγει φύγει !!! :grin::2funny::2funny::grin:
Ρε σεις αν βλεπετε μια μικρη καινουργια,μην της συμπεριφερεστε σαν ξεκωλο γιατι πιθανον να τα παρατησει,κατι που βεβαια δεν το θελουμε !

Ικτίνος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
11 Μαΐ 2013
Κριτικές
109
Like
8.229
Πόντοι
24.806
Ρε σεις αν βλεπετε μια μικρη καινουργια,μην της συμπεριφερεστε σαν ξεκωλο γιατι πιθανον να τα παρατησει,κατι που βεβαια δεν το θελουμε !
Καλά στο Οσμοσε δούλευε !!!

Φαντάζεστε να κλείσουν 5 μέλη του bou και φανατικοί του νήματος σερί ραντεβού με καμία του Athensmassage? Χαχα

ΑΛΕΚΟΣ223

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2016
Like
1.076
Πόντοι
201
Καλά στο Οσμοσε δούλευε !!!

Φαντάζεστε να κλείσουν 5 μέλη του bou και φανατικοί του νήματος σερί ραντεβού με καμία του Athensmassage? Χαχα
Ενταξει οπως μου ειχε πει η ιδια,φταινε και καποιοι που ζητανε και διαφορα φετιχ με δονητες ποδολαγνεια κλπ και αν δεν ξερει η κοπελιτσα,εκει ειναι θεμα!

Ικτίνος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
11 Μαΐ 2013
Κριτικές
109
Like
8.229
Πόντοι
24.806
Ενταξει οπως μου ειχε πει η ιδια,φταινε και καποιοι που ζητανε και διαφορα φετιχ με δονητες ποδολαγνεια κλπ και αν δεν ξερει η κοπελιτσα,εκει ειναι θεμα!
Φαντάζομαι στα call gilr τι ζητάνε...

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.170
Πόντοι
456

ΑΛΕΚΟΣ223

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2016
Like
1.076
Πόντοι
201
Ιωάννα από το 1ο ραντεβού, Μαίρη από το 2ο, οι υπόλοιπες μέχρι χέρι στόμα
δεν εχει διασταυρωθει αυτο απο καποιον αλλον συναγωνιστη,ουτε εγω ουτε o gravity ουτε αλλος εχει πει οτι εχει βιώσει full απο τις συγκεκριμενες...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom