Τι είναι αυτά που λες ρε φίλε. Πιωμένος είσαι;Αφου εχω πει τις αποψεις μου γενικα,θα ηθελα να πω και κατι ειδικα. Σαν καλος επιχειρηματιας που θα θελατε να εισαστε ολοι,για σκεφτειτε λιγο............................Σε μια περιοδο που ολα τα "μαγαζια" ειναι κλειστα και ο καθενας μας,θελει να χαρει λιγουλακι η εστω να σπασει την απελπισια του,αυτοι οι ανθρωποι προσφερουν μια λυση,ωραια και ευκολη. Ε τωρα,αμα θελουμε και την πιττα ολοκληρη και τον σκυλο χορτατο δεν γινεται παιδες! Ας ειμαστε λογικοι! Απλα! Στην κατοχη πουλαγανε 3 λιρες για εναν τενεκε λαδι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τωρα που δεν μπορεις να ξεμυτησεις εξω απο το σπιτι σου,αμα σου σου τα φερνει καποιος ολα στο πιατο,ειναι πολλα????????????????? Λεω εγω..............
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 9M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (3 μέλη και 34 επισκέπτες)
Οι κοπέλες που ήταν στην Τέα είναι αυτές οι δύο η Monica και η Bianca...Οι νεες εισοδοι του prive Ηλιανα και αλεξ ειναι εξαιρετικες σε ολα vfm !!! Τις συστηνω ανεπιφυλακτα !!!
blackpit23
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2018
- Like
- 194
- Πόντοι
- 0
Προς νέους χρήστες που ψάχνουν πληροφορίες, για να μην ρωτάτε ξανά τα ίδια κ να λέμε ξανά τα ίδια, υπάρχει πάνω δεξια στην σελίδα το σηματάκι του φακού "search" όπου με λέξεις κλειδιά όπως "ατζελινα οσμοσε" ή "μαιρη joy" πχ, θα σας βγάλει τα σχόλια των αυναγωνιστων σχετικα με την αναζήτησή σας
Δ
Διαγραμμένο μέλος 171204
Επισκέπτης
Σίγουρα παίζει ρόλο η γνωριμία τέτοιες ώρες neomelosΕίχε ξανα αναφερθεί μερικές σελίδες πιο πίσω από 2-3 άτομα ότι δεν πήραν απάντηση. Εγώ κανονικά έχω παίξει, αλλά με ήξεραν προ καραντίνας, οπότε δεν ξέρω αν έπαιξε ρόλο
Δ
Διαγραμμένο μέλος 171204
Επισκέπτης
Φίλος είπε ότι γκούγκλαρε το τηλέφωνο και βγήκαν κάποιες call girls . Το έκανα και εγώ και βρήκα δυο μικρές Ειρήνη και Αμαλία ή ΕμιλιαΚαι εγώ που μπήκα τώρα μου μοιάζουν τελείως fake οι photos. Ειρήνη και φίλες? Για δώσε λίγο παραπάνω πληροφορίες please για εμάς που δεν γνωρίζουμε
Δ
Διαγραμμένο μέλος 171204
Επισκέπτης
Όπλο ... ναι .Ηλιανα ειναι οπλο πραγματικα σε ολα αξιζει καθε ευρω η αλεξ θα τιμηθει αμεσα γιατι βλεπω οτι εχει κινηση ...
Δ
Διαγραμμένο μέλος 171204
Επισκέπτης
Ενδιαφέρουσες και ομορφεσ και οι τρεις που αναφέρεις ! Η Αγγελική η ξανθιά πως είναι ? Δοκιμάστηκε και με πιο αποτέλεσμα ?επιβεβαιωνω και για τις 3
Χριστιαννα κανει Φραπε / Καλαμακι
Ευγενεια κανει Φραπε / Καλαμακι
Μαριαννα κανει Φραπε / Καλαμακι
και προσθετω Σοφια και Ελινα κανουν Φραπε / Καλαμακι
η αρετη εφυγε απο το osmosse.τωρα μιλησα πριν λθγο με το γραφειο&μογ ειπαν,εφυγε εκτος αθηνωνΑλίκη και Δήμητρα milf απο vip μια χαρά με καλαμάκι. Μια Αρετή από osmose καινούργια ξέρουμε κάτι ?
jeisonkm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3.495
- Πόντοι
- 456
Θα έπεσε στα σκληρά κατευθείαν...και όπου φύγει φύγει !!!η αρετη εφυγε απο το osmosse.τωρα μιλησα πριν λθγο με το γραφειο&μογ ειπαν,εφυγε εκτος αθηνων
lavro
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2018
- Κριτικές
- 47
- Like
- 7.348
- Πόντοι
- 5.646
Ο γκραβιτυ έχει γράψει πως είναι πολύ καλή επιλογήΑκριβώς
Θέμης88
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2021
- Κριτικές
- 51
- Like
- 5.464
- Πόντοι
- 11.836
Ε καλά εντάξει το να κάνει ένας μια ερώτηση η οποία γίνεται συχνά δεν είναι κακο.Δεν μπορούμε να κοιτάμε όλες τις σελίδες πίσω.Προς νέους χρήστες που ψάχνουν πληροφορίες, για να μην ρωτάτε ξανά τα ίδια κ να λέμε ξανά τα ίδια, υπάρχει πάνω δεξια στην σελίδα το σηματάκι του φακού "search" όπου με λέξεις κλειδιά όπως "ατζελινα οσμοσε" ή "μαιρη joy" πχ, θα σας βγάλει τα σχόλια των αυναγωνιστων σχετικα με την αναζήτησή σας
D+ σιγουραΤι νούμερο βυζι η Χρυσαννα;
ΑΛΕΚΟΣ223
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2016
- Like
- 1.076
- Πόντοι
- 201
Ρε σεις αν βλεπετε μια μικρη καινουργια,μην της συμπεριφερεστε σαν ξεκωλο γιατι πιθανον να τα παρατησει,κατι που βεβαια δεν το θελουμε !Θα έπεσε στα σκληρά κατευθείαν...και όπου φύγει φύγει !!!
Ικτίνος
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 109
- Like
- 8.229
- Πόντοι
- 24.806
Καλά στο Οσμοσε δούλευε !!!Ρε σεις αν βλεπετε μια μικρη καινουργια,μην της συμπεριφερεστε σαν ξεκωλο γιατι πιθανον να τα παρατησει,κατι που βεβαια δεν το θελουμε !
Φαντάζεστε να κλείσουν 5 μέλη του bou και φανατικοί του νήματος σερί ραντεβού με καμία του Athensmassage? Χαχα
ΑΛΕΚΟΣ223
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2016
- Like
- 1.076
- Πόντοι
- 201
Ενταξει οπως μου ειχε πει η ιδια,φταινε και καποιοι που ζητανε και διαφορα φετιχ με δονητες ποδολαγνεια κλπ και αν δεν ξερει η κοπελιτσα,εκει ειναι θεμα!Καλά στο Οσμοσε δούλευε !!!
Φαντάζεστε να κλείσουν 5 μέλη του bou και φανατικοί του νήματος σερί ραντεβού με καμία του Athensmassage? Χαχα
Ικτίνος
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 109
- Like
- 8.229
- Πόντοι
- 24.806
Φαντάζομαι στα call gilr τι ζητάνε...Ενταξει οπως μου ειχε πει η ιδια,φταινε και καποιοι που ζητανε και διαφορα φετιχ με δονητες ποδολαγνεια κλπ και αν δεν ξερει η κοπελιτσα,εκει ειναι θεμα!
aggel2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 3.170
- Πόντοι
- 456
NA MAΘΕΙ !Ενταξει οπως μου ειχε πει η ιδια,φταινε και καποιοι που ζητανε και διαφορα φετιχ με δονητες ποδολαγνεια κλπ και αν δεν ξερει η κοπελιτσα,εκει ειναι θεμα!
ΑΛΕΚΟΣ223
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2016
- Like
- 1.076
- Πόντοι
- 201
δεν εχει διασταυρωθει αυτο απο καποιον αλλον συναγωνιστη,ουτε εγω ουτε o gravity ουτε αλλος εχει πει οτι εχει βιώσει full απο τις συγκεκριμενες...Ιωάννα από το 1ο ραντεβού, Μαίρη από το 2ο, οι υπόλοιπες μέχρι χέρι στόμα
ΑΛΕΚΟΣ223
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2016
- Like
- 1.076
- Πόντοι
- 201
καλυτερα να απευθυνονται στις εμπειρες που τοχουν ...στις αφεντρες που ξεκωλιαζουν τους...μερακληδες ?NA MAΘΕΙ !
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις