Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (2 μέλη και 25 επισκέπτες)

Stavros_spike

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2020
Like
194
Πόντοι
0
Εχει κανεις καμια πληροφορια για Μαρια απο πριβε;προχωραει καθολου;

giorgosbigone

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2012
Κριτικές
5
Like
789
Πόντοι
361
Καλημέρα, καλή εβδομάδα συναγωνιστές.

Νέος στο φορουμ, παλιός στο μασάζ , οι Τοπ 5 προτάσεις μου για τον μήνα:

1. Ιωάννα joy
2. Μαίρη joy
3. Μιλανα deluxe
4. Μαριάννα velvet
5. Ευγενία velvet

Κριτήρια: εμφάνιση, ζεστασιά, επικοινωνία, συμμετοχή στο παιχνίδι (άνετα φραπέ και καλαμάκι, μπριζόλα εάν έχεις στυλ και φαντασία), σχέση τιμής ποιότητας, συνδυασμός επαγγελματια και κορίτσι της διπλανής πόρτας

Αυτά για ξεκίνημα
Πανε και φουλ αυτές;;
Έχεις πάρει απ όλες αυτές φουλ;

Εγγρ.
16 Οκτ 2020
Like
3.787
Πόντοι
446
Καλημέρα, καλή εβδομάδα συναγωνιστές.

Νέος στο φορουμ, παλιός στο μασάζ , οι Τοπ 5 προτάσεις μου για τον μήνα:

1. Ιωάννα joy
2. Μαίρη joy
3. Μιλανα deluxe
4. Μαριάννα velvet
5. Ευγενία velvet

Κριτήρια: εμφάνιση, ζεστασιά, επικοινωνία, συμμετοχή στο παιχνίδι (άνετα φραπέ και καλαμάκι, μπριζόλα εάν έχεις στυλ και φαντασία), σχέση τιμής ποιότητας, συνδυασμός επαγγελματια και κορίτσι της διπλανής πόρτας

Αυτά για ξεκίνημα

ΜΑΡΙΑΝΝΑ

ειναι ανετη ? κανει καλαμακι ΑΚΑ ?

ωραιο μωρο

Τελευταία τροποποίηση:

Massageboy

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2021
Like
46
Πόντοι
0
Καλημέρα παιδιά Ιωάννα πόσο χρεώνει extra από attica?

xratsas

Σεβαστός
Εγγρ.
8 Μαΐ 2019
Κριτικές
18
Like
1.926
Πόντοι
1.191
lenamprl γνωριζει κανεις κατι δηλωνει massage therapist .....

xlm

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Σεπ 2018
Κριτικές
78
Like
7.526
Πόντοι
17.436
γραφείο με βίζιτες είναι 4 φίλες υποτίθεται που κρατάει κάποιος άλλος τα ραντεβου
Όπως το λες ..
100€ η ώρα....
Μασάζ σεξ.Απορω τι το λένε μασάζ κατ οίκων αφού είναι γραφείο με call girls!

GiorgisP

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2021
Like
192
Πόντοι
0
Αφου εχω πει τις αποψεις μου γενικα,θα ηθελα να πω και κατι ειδικα. Σαν καλος επιχειρηματιας που θα θελατε να εισαστε ολοι,για σκεφτειτε λιγο............................Σε μια περιοδο που ολα τα "μαγαζια" ειναι κλειστα και ο καθενας μας,θελει να χαρει λιγουλακι η εστω να σπασει την απελπισια του,αυτοι οι ανθρωποι προσφερουν μια λυση,ωραια και ευκολη. Ε τωρα,αμα θελουμε και την πιττα ολοκληρη και τον σκυλο χορτατο δεν γινεται παιδες! Ας ειμαστε λογικοι! Απλα! Στην κατοχη πουλαγανε 3 λιρες για εναν τενεκε λαδι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τωρα που δεν μπορεις να ξεμυτησεις εξω απο το σπιτι σου,αμα σου σου τα φερνει καποιος ολα στο πιατο,ειναι πολλα????????????????? Λεω εγω..............

DarkMatter94

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2021
Like
179
Πόντοι
1
Καλησπέρα,
νομίζω ότι πλέον έχει χαθεί η μπάλα με τον όγκο πληροφορίας που υπάρχει για κάθε γραφείο/κοπέλα και οι απόψεις είναι διαφορετικές αναλόγως πόσο παλιός πελάτης είναι αυτός που δίνει πληροφορίες γιατί ίσως αυτοί δέχονται άλλες υπηρεσίες. Για παράδειγμα εγώ έχω ακούσει & διαβάσει για την Ιωάννα/Joy ότι τα κάνει όλα ενώ κάποιοι άλλοι εδώ μέσα ανέφεραν ότι κάνει μόνο μασάζ....
Την Αλίκη πάντως που δοκίμασα ήταν μια χαρά, όπως μου είχαν πει. :)

Πιστεύω θα βοηθούσε αν ο admin δημιουργούσε ένα thread ξεχωριστά για κάθε γραφείο με μασάζ στο σπίτι. Έτσι στο κάθε thread ο καθένας θα έβαζε τα σχόλια/απόψεις και δεν θα γινόταν αυτός ο χαμός που βλέπουμε τώρα. Κάτι που γίνεται με τα μασατζίδικα δηλαδή.

FilipposXXX

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2020
Like
39
Πόντοι
0
Απο velvet προτεινω ελινα , αγγελικη , χριστιανα 50+30 φραπε καλαμακι.

• Like
Αντιδράσεις: wack34

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.170
Πόντοι
456
Αφου εχω πει τις αποψεις μου γενικα,θα ηθελα να πω και κατι ειδικα. Σαν καλος επιχειρηματιας που θα θελατε να εισαστε ολοι,για σκεφτειτε λιγο............................Σε μια περιοδο που ολα τα "μαγαζια" ειναι κλειστα και ο καθενας μας,θελει να χαρει λιγουλακι η εστω να σπασει την απελπισια του,αυτοι οι ανθρωποι προσφερουν μια λυση,ωραια και ευκολη. Ε τωρα,αμα θελουμε και την πιττα ολοκληρη και τον σκυλο χορτατο δεν γινεται παιδες! Ας ειμαστε λογικοι! Απλα! Στην κατοχη πουλαγανε 3 λιρες για εναν τενεκε λαδι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τωρα που δεν μπορεις να ξεμυτησεις εξω απο το σπιτι σου,αμα σου σου τα φερνει καποιος ολα στο πιατο,ειναι πολλα????????????????? Λεω εγω..............
εσύ καλύτερα να μην λες !

pipadoros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Κριτικές
9
Like
1.836
Πόντοι
216
Στην κατοχη πουλαγανε 3 λιρες για εναν τενεκε λαδι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τωρα που δεν μπορεις να ξεμυτησεις εξω απο το σπιτι σου,αμα σου σου τα φερνει καποιος ολα στο πιατο,ειναι πολλα????????????????? Λεω εγω..............
Τότε τους λέγανε μαυραγορίτες και τους μισούσαν όλοι γιατί εκμεταλλευόντουσαν την ανάγκη των άλλων και αν δεν κάνω λάθος, μετά την κατοχή τους λιντζάρανε, και όσους δεν τους λιτζάρανε, τους μποϋκοτάρανε.
Τέτοιος επιχειρηματίας θέλεις να είσαι;

Εγγρ.
2 Απρ 2018
Like
458
Πόντοι
21
VELVET

Χριστιαννα
κανει Φραπε / Καλαμακι , Επιλεκτηκα φτανει σε φουλ

Ευγενεια κανει Φραπε / Καλαμακι , Επιλεκτηκα φτανει σε φουλ

Μαριαννα κανει Φραπε / Καλαμακι

οι αλλες Δεν μου αρεσουν απο Βελβετ.......

Τι σημαινει ΕΠΙΛΕΚΤΗΚΑ κανει ΦΟΥΛ μια κοπελα ?

οταν γουσταρει και αυτη να το κανει για παρτι της ,
και οταν πεσει και το αναλογο χρημα
προχωράνε στη μπριζόλα !
επιβεβαιωνω και για τις 3
Χριστιαννα κανει Φραπε / Καλαμακι

Ευγενεια κανει Φραπε / Καλαμακι

Μαριαννα κανει Φραπε / Καλαμακι

και προσθετω Σοφια και Ελινα κανουν Φραπε / Καλαμακι

Εγγρ.
2 Απρ 2018
Like
458
Πόντοι
21
Οι νεες εισοδοι του prive Ηλιανα και αλεξ ειναι εξαιρετικες σε ολα vfm !!! Τις συστηνω ανεπιφυλακτα !!!
Ηλιανα ειναι οπλο πραγματικα σε ολα αξιζει καθε ευρω η αλεξ θα τιμηθει αμεσα γιατι βλεπω οτι εχει κινηση ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom