You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 10M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)
Δ
Διαγραμμένο μέλος 171204
Επισκέπτης
Business as usual η Τεα φίλοι ! Μπορεί και να είναι καλύτερα να δουλέψει μόνη της πιο ηρεμη από το άγχος να μαθαίνει τα μυστικά στις νέες και καινούργιες και να αγχώνεται να δουλέψουν !Για οσους ψαχνουν υπηρεσιες αισθησιακου μασαζ
και συγκεκριμενα
Boby to Body
Το παρεχουν
1) Η ΤΕΑ με το Diamonds Massage VIBER 697 939 8952
2) VIP Massage VIBER 698 0 280 270
3) Prive Massage ( Instagram ) VIBER 698 80 96 895
*** Απο DELUXE το παρεχει η Μιλφαρα η ΖΩΗ !
Λογω της υποστήριξης των φίλων και πελατών της και λόγω της δεδομένης κατάστασης με τον COVID-19 όλες οι έξτρα υπηρεσίες δωρεάν ( μέσα στην τιμή ) χέρι , στόμα , πόδια !! Body to body με ταντρα και μπάνιο μαζί
60 λεπτα 80 ευρώ
90 λεπτα 100 ευρώ
120 λεπτα 120 ευρώ δίχως άλλη έξτρα χρέωση .
Τηλεφωνο επικοινωνιας όπως έγραψε ο Gravity
6979398952
Διαγραμμένο μέλος 201295
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 21
- Like
- 9.448
- Πόντοι
- 6.246
Έλενα δούλευε παλιά osmose με φουλ πρόγραμμα. Μέτριες εντυπώσεις. Έχει πάρει κάποια κιλά όπως βλέπω στις φωτό, οι οποίες είναι αρκετά επεξεργασμένες.Βαλέρια, Έλενα, Σοφία από BEST φαίνονται όμορφες και υποσχόμενες κοπέλες.
Έχει δοκιμάσει κανείς;
Δ
Διαγραμμένο μέλος 171204
Επισκέπτης
Πολύ σωστά
Πολυ σωστά το γράφεις αυτό ! Τώρα που η Μονικα και Bianca πήγανε στο prive θα δούμε τις πραγματικές φωτογραφίες τους όπως είναι ! ΦαντάζομαιΈνας από τους λόγους που μάλλον το έκλεισε το γραφείο η τεα είναι μάλλον οι ψεύτικες φωτογραφιες. Μοντέλο περίμενες να σου έρθει κ ερχόταν η άλλη κ ήταν +20 κιλά.
Άσχετως το σέρβις. Είναι κοροϊδία αυτό γιατί εμένα που μου αρέσουν οι αδύνατες, δίνω πχ 100€ μαζί με το ξενοδοχείο και με κοροϊδεύεις.
Ελπίζω να μην συνεχίσουν κ αλλα γραφεία αυτή την πρακτική.
Βάλε μια φωτογραφία όπως ακριβώς είναι η άλλη κ άσε σε εμένα την επιλογή να τη διαλέξω αν θέλω
Τελευταία επεξεργασία από έναν mod:
lavro
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2018
- Κριτικές
- 47
- Like
- 7.380
- Πόντοι
- 5.646
Αυτή η Ζωή πρέπει να τα σπάει!!!Για οσους ψαχνουν υπηρεσιες αισθησιακου μασαζ
και συγκεκριμενα
Boby to Body
Το παρεχουν
1) Η ΤΕΑ με το Diamonds Massage VIBER 697 939 8952
2) VIP Massage VIBER 698 0 280 270
3) Prive Massage ( Instagram ) VIBER 698 80 96 895
*** Απο DELUXE το παρεχει η Μιλφαρα η ΖΩΗ !
Δ
Διαγραμμένο μέλος 171204
Επισκέπτης
Αχ αυτός ο χρόνος ... δεν σέβεται τίποτα από την ομορφιά των νέων κοριτσιών !Έλενα δούλευε παλιά osmose με φουλ πρόγραμμα. Μέτριες εντυπώσεις. Έχει πάρει κάποια κιλά όπως βλέπω στις φωτό, οι οποίες είναι αρκετά επεξεργασμένες.
Δ
Διαγραμμένο μέλος 171204
Επισκέπτης
Ενδιαφέρουσα πληροφορία αυτή παμαγιωτη ! Τις " μικρές " ώρες πολλά άλλα μπορούν να συμβούν με την χαλαρότητα και ησυχία που επικρατεί . Με την απαγόρευση κυκλοφορίας τι γίνεται ??Όποιος ενδιαφέρεται για late night μασάζ 11:00 με 4:00 το πρωί μπορεί να μου στείλει μήνυμα
Παιχτες βρεθηκα πριν μια εβδομαδα με Ζωη..
Μεσω Μούσες ραντεβου(μονο)..
Συνοπτικά: μασαζ 9.σεξ 10!
Καλύτερα δεν γινεται,παρά μονο με την γκομενα που εχεις μολις γνωρίσει!
Γουστάρει τρελλά αυτο που κάνει,δεν κλεβει χρόνο και ΔΕΝ κοιτάει να σε τελειωσει γρήγορα,αν και της ειναι πολυ ευκολο..εμφανισιακα δεν ειναι η γυναικα που θα γυρισουν τα ματια ολων μας στο δρομο,αλλα μολις σε καβαλήσει βαζει κατω πολλα ψευτοπουτανακια!
Overall, η Θε(ι)α που ολοι γουσταραμε να τον χωσουμε!
Μεσω Μούσες ραντεβου(μονο)..
Συνοπτικά: μασαζ 9.σεξ 10!
Καλύτερα δεν γινεται,παρά μονο με την γκομενα που εχεις μολις γνωρίσει!
Γουστάρει τρελλά αυτο που κάνει,δεν κλεβει χρόνο και ΔΕΝ κοιτάει να σε τελειωσει γρήγορα,αν και της ειναι πολυ ευκολο..εμφανισιακα δεν ειναι η γυναικα που θα γυρισουν τα ματια ολων μας στο δρομο,αλλα μολις σε καβαλήσει βαζει κατω πολλα ψευτοπουτανακια!
Overall, η Θε(ι)α που ολοι γουσταραμε να τον χωσουμε!
Αποκλειστική...καλησπερα παιδια ξερει κανει κανεις η Δήμητρα η ξανθια milf απο vipmassage.gr τι εξτρα υπηρεσιες προσφερει?
Διαγραμμένο μέλος 201723
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2020
- Like
- 3.787
- Πόντοι
- 446
Κανει φραπε και καλαμακικαλησπερα παιδια ξερει κανει κανεις η Δήμητρα η ξανθια milf απο vipmassage.gr τι εξτρα υπηρεσιες προσφερει?
αυτο ξερω... απο αλλους... μιλφ ειναι..
Ποιος είπε ότι η Τεα το έκλεισε το γραφείο?
επειδή έφυγε η Μόνικα ?
Οκ, οι κοπέλες έρχονται και φεύγουν, έτσι πάει. αλλάζουν γραφεία, αλλάζουν όνομα κλπ.
Σκεφτείτε τα γραφεία ως ποδοσφαιρικές ομάδες και τις κοπέλες σαν παίχτες. Στη τελική, κάνεις δε παίζει για τη φανέλα, όλοι για το χρήμα παίζουν.
απλά δε μπορώ να καταλάβω που μερικοί λέγανε την Μόνικα γεματουλα και ξαφνικά τώρα που άλλαξε γραφείο έγινε η θεά του μασάζ.
σημείωση :δεν έχω πάρει ποτέ τη Μόνικα για μασάζ, δεν έχω ιδέα πως είναι στη πράξη προσωπικά.
επειδή έφυγε η Μόνικα ?
Οκ, οι κοπέλες έρχονται και φεύγουν, έτσι πάει. αλλάζουν γραφεία, αλλάζουν όνομα κλπ.
Σκεφτείτε τα γραφεία ως ποδοσφαιρικές ομάδες και τις κοπέλες σαν παίχτες. Στη τελική, κάνεις δε παίζει για τη φανέλα, όλοι για το χρήμα παίζουν.
απλά δε μπορώ να καταλάβω που μερικοί λέγανε την Μόνικα γεματουλα και ξαφνικά τώρα που άλλαξε γραφείο έγινε η θεά του μασάζ.
σημείωση :δεν έχω πάρει ποτέ τη Μόνικα για μασάζ, δεν έχω ιδέα πως είναι στη πράξη προσωπικά.
xlm
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2018
- Κριτικές
- 79
- Like
- 7.631
- Πόντοι
- 17.436
Εξαιρετικό μασάζ τυπε.Αυτή η Ζωή πρέπει να τα σπάει!!!
Έμπειρη.
Δ
Διαγραμμένο μέλος 171204
Επισκέπτης
Η Τεα συνεχίζει κανονικά με αλλαγές στις υπηρεσίες όπως έγραψα πριν . Μέσα στην τιμή περιλαμβάνονται όλα τα έξτρα ( χέρι , στόμα , πόδια , μπάνιο ) !Ποιος είπε ότι η Τεα το έκλεισε το γραφείο?
επειδή έφυγε η Μόνικα ?
Δ
Διαγραμμένο μέλος 171204
Επισκέπτης
Και η Μονικα είναι πολύ καλή στις υπηρεσίες της . Το κατέχει το θέμα , είχε και καλή δασκάλα ...
Διαγραμμένο μέλος 201723
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2020
- Like
- 3.787
- Πόντοι
- 446
ο ορισμος του καυτου μιλφ που σου κανει ολα τα χατηρια για να περασεις ομορφαΑυτή η Ζωή πρέπει να τα σπάει!!!
εμπειρη γυναικα και δεν εκμεταλευται
πολυ σωστη επαγγελματιας σε ολα
new_intown
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2021
- Like
- 1.088
- Πόντοι
- 201
τώρα έγινε αυτό γιατί πριν λίγο καιρό μου είχαν πεί εμένα ότι η τιμή είναι μόνο για μασαζ ..Business as usual η Τεα φίλοι ! Μπορεί και να είναι καλύτερα να δουλέψει μόνη της πιο ηρεμη από το άγχος να μαθαίνει τα μυστικά στις νέες και καινούργιες και να αγχώνεται να δουλέψουν !
Λογω της υποστήριξης των φίλων και πελατών της και λόγω της δεδομένης κατάστασης με τον COVID-19 όλες οι έξτρα υπηρεσίες δωρεάν ( μέσα στην τιμή ) χέρι , στόμα , πόδια !! Body to body με ταντρα και μπάνιο μαζί
60 λεπτα 80 ευρώ
90 λεπτα 100 ευρώ
120 λεπτα 120 ευρώ δίχως άλλη έξτρα χρέωση .
Τηλεφωνο επικοινωνιας όπως έγραψε ο Gravity
6979398952
Δ
Διαγραμμένο μέλος 171204
Επισκέπτης
τώρα έγινε αυτό γιατί πριν λίγο καιρό μου είχαν πεί εμένα ότι η τιμή είναι μόνο για μασαζ
Τωρα έγινε φίλε μιας και δουλεύει μόνη της μετά την αποχώρηση των άλλων κοριτσιών ! Τα έβαλε όλα τα έξτρα στην τιμή εφόσον δικά της είναι όλα και δεν μοιράζεται το ποσόν με άλλη θεραπεύτρια . Αυτή είναι η Τεα , πρωτοπόροςτώρα έγινε αυτό γιατί πριν λίγο καιρό μου είχαν πεί εμένα ότι η τιμή είναι μόνο για μασαζ ..
Intruder1980
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2019
- Like
- 2.063
- Πόντοι
- 441
Στην αρχή είχα 5-10% αμφιβολίες αλλά τώρα έχεις πείσει τον κάθε καλοπροαίρετο ότι είσαι εσύ.
Τράτζικ!!!!!!
Τράτζικ!!!!!!
DarkMatter94
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2021
- Like
- 179
- Πόντοι
- 1
Σε αυτό δεν έχεις άδικο Gravity. Και εγώ παρακολουθούσα το forum σαν επισκέπτης αλλα τώρα κλεισμένος μέσα είπα να γραφτώ γιατί πέρα από τις πληροφορίες λέμε και καμιά σαχλαμάρα να περάσει η ώρα...Σας ευχαριστω πολυ ολους για τα καλα λογια σας
ειναι αμοιβαια η εκτιμηση/ συμπαθεια
και εγω ευχαριστω οσα μελη μου δινουν πληροφοριες + νεα + εμπειριες απο κοπελες που δοκιμασαν
μεσω π.μ Καθημερινα ,
περναμε ολοι μας γενικως
τον ελευθερο χρονο μας εδω και για αυτο μου αρεσει να υπαρχει φιλικο κλιμα
οταν θα μας αφησουν ελευθερους " οι μαλακες " απο τη καραντινα του κορονο ιου
και επανελθουμε ολοι μας στις εργασιες μας και στη φυσιολογικη ροη της ζωης μας ,
συν το καλοκαιρακι / διακοπες ,
θα χαθουμε απ το φορουμ χαχααχ
σας το δηλωνω απο τωρα χααχχα
ΓΕΝΙΚΑ ΟΛΑ τα γραφεια πρεπει να στελνουν Αληθινες Φωτογραφιες , η ελαχιστο φωτοσοπ !
συμφωνω μαζι σας και εγω εννοειται !
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 63