Ρε μάγκες από πού κ ως που να είμαι η Αφροδίτη ; Και γιατί δεν εκραζα τόσο καιρό εάν γράφατε κ όποτε γραφατε ; λίγο άκυρη η μαλάκια που είπες φίλε . Το να πει κάποιος κ την εκδοχή της ίδιας της κοπέλας χωρίς να είναι αυτή πίσω απτό ποστ δεν το έχετε σκεφτεί ; Μόνο στις καλές κρητικές είναι οι ίδιες κ καλά και αν όμως εκραζα κ εγώ μαζί με εσάς δεν θα είχατε πρόβλημα . Έχετε πρόβλημα με την αλήθεια εδώ μέσα κ με ότι έχει φύγει απτό ντελουξ κ τα αδερφάκια του, μετά όπου πάνε ξαφνικά γίνονται μπάζα κ αγρότισσες . Επιπλέον στα περί του ταξί που λες , μάλλον δεν ξέρεις ότι τα γραφεία κρύβονται πίσω από αυτό , γιατί κ εγώ έχω πάρει κ μου λέει λόγω ώρας θα επιβαρυνθείτε περισσότερα απτό βραδυνό που έτσι κ αλλιώς χρεώνουν 10 παραπάνω γιατί χρειάζεται ταξί στην μετακίνηση . Τα έδωσα εφόσον διάλεξα να κάνω 12 παρά μασάζ . Να είμαστε κ λογικοί λίγο μάγκες. Όχι οπότε υπάρχει καλό σχόλιο να ναι η ίδια. Και έχω ανατρέξει πολύ πιο πάνω σε σχόλια του καλοκαιριού όταν ξεκίνησε στο ντελουξ που πολλού ζητούσαν πληροφορίες και πέρα απτό ότι δεν έκανε τίποτα άλλο από μασάζ δεν την λέγατε άσχημη κ μπαζο , εγώ κάτι " κρίμα πρέπει να το ξανασκεφτεί γιατί είναι ωραίο μωρό " " τι βυζιά έχει " κ τέτοια που λέμε για όλες . Πώς γίνεται μόλις δεν κάνει τίποτα η άλλη να ασχημαινει κ να είναι άχρηστη ; Κ όχι μόνο αυτή για όλες λέω . Και να πω κ κάτι άλλο ρε παιδιά...... Εφόσον το ντελουξ λέτε ότι είναι το καλύτερο κ γιατί το κράζει ας μου εξηγήσει κάποιος γιατί την πήρε για δουλειά αφού είναι άσχημη , δεν κάνει τίποτα , και δεν ξέρει κ μασάζ ; Κ γιατί δεν βγάζει κ την φωτογραφία κ ακόμα το παίζουν ότι έχει ρεπό ή είναι κλεισμένη ; Εγώ κ από ντελουξ έχω πάρει κ σε καλές κ σε κακές έπεσα , δεν μπήκα όμως να κραξω , μόνο να μάθω αν προχωράει καμία έχω ρωτήσει χωρίς την αγαμησια έξω έξω στο στόμα . Μόλις κάποια δεν τον παίρνει την βαφτίζουμε με νέο όνομα . Γράψτε κ τίποτα καλό , κάθεστε κ σκοτώνεστε λες κ βγάζετε ποσοστά για το πιο γραφείο είναι τοπ . Καθόλου τοπ δεν είναι κιόλας , το ότι έχει κοπέλες που δεν κάνουν δυνατό μασάζ κ σε χαϊδεύουν μόνο μπας κ πάρουν εχτρα δεν σε κάνει τοπ αλλά νταβατζιδικο . Επιπλέον πρέπει να έχετε κ σωστούς τρόπους όχι βοσκού . Ακόμα κ αν δεν κάνετε τίποτα , μασάζ πήρατε να κάνετε κ όλα τα άλλα είναι αμφίβολα . Εμένα την κοπέλα αυτήν μου την πρότεινε φίλος μου που ήταν πελάτης κ του ντελουξ να σκεφτείτε, την είχε κλείσει 3 ώρες μασάζ κ του είπε το γραφείο τι ίδιο ταξί φίλε γιατί περνάς τις 12 . Όταν το γραφείο δεν έχει μεταφορά κοριτσιών κ όμως θέλει να δουλεύουν κ βράδυ λένε στον πελατακο πλήρωνε , κ κάνουν καλά γιατί τέτοια ώρα που θα πάρεις εσύ κ εγώ που δεν μπορείς μέρα πρέπει να πληρώσεις. Κ σταματήστε το ποίημα ότι επειδή είναι κατ'οικον κ όχι σε χώρο σπα πρέπει να στα κάνουν όλα κ να σε παρακαλάνε ευχαριστω να σου λένε . Φίλε λάθος το βλέπεις ... Έρχεται στον χώρο σου όπου κ αν μένεις κ δεν σε βγάζει να τρέχεις εσύ , εσύ απλά αράζεις , κ όταν τελειώνουν πάλι δεν τρέχεις να πας σπίτι σου , πας κ κοιμάσαι . Για όλες τα λέω αυτά . Έχετε βάλει λάθος στο κεφάλι σας τα πράγματα . Κ όπως είπα η κάθε κοπέλα δεν θα αρέσει σε όλους . Αυτή δεν χρειάζεται πλαστική , δες προσωπικές της φωτογραφίες κ όχι από το σάιτ με της κακιάς ώρας φωτογρσφο σίγουρα , που όλες τις έχει βγάλει Παναγία μου βοηθά . Τέλος πάντων στο θέμα μας τώρα από αύριο σηκώνουν κανονικά όλα τα γραφεία τηλέφωνο ;;;