Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (2 μέλη και 27 επισκέπτες)

gasper

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2013
Like
1.021
Πόντοι
96
Τύπε μου βλέπω είσαι παλιό μέλος.. λογικα θα έχεις καταλάβει ότι συνιστάται η επικοινωνία μέσω pm λόγω της ύπαρξης κλόνων, γκόμενων, μπάτσων και πολλών άλλων που ενδέχεται να κάψουν μια καλή περίπτωση. Δεν αναφέρομαι σε γνωστές περιπτώσεις στο ευρύ κοινό τύπου Δαναη που αναφέρεις.
φιλε μη τσιμπας...Καμια δεν προκειται να καψουμε Απλα ειναι το παιχνιδακι που μας σερβιρουν τα πονηρογραφεια για να μας ξεπουπουλιαζουν  ευκολοτερα..Γιατι διαφορετικα πιστευεις οτι τους ηταν δυσκολο ν ανοιξουν μερικα προφιλ εδω μεσα και με προσωπικα μηνυματα να δουνε τι ακριβως συμβαινει?

xristosoikonomou

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2020
Like
6
Πόντοι
0
Φίλε είσαι λίγο άσχετος γιατί εγώ αλλά λέω και εσύ το πας αλλού το μα μην εκθετπυμε κοπέλες δεν έχει σχέση με τον αν θέλει η καθεμία να.δουλεψει και να κάνει ότι θέλει όπως το κάνουν πολλοί αυτό και αναφέρω επίσης πως αν εδώ μέσα αρχίζουν και γράφουν διαφορά διάφορες λεπτομερείς όπως κάνουν ορισμένοι θα γίνουμε μετά όλοι μαζί ένα μπουρδελο και θα ξεφύγει τελείως το πραγμα

Louminosity

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2020
Like
20
Πόντοι
0
Δε θα γίνει αυτό, τα πιόνια είναι οι ίδιες αυτές διαλύονται σιγά σιγά,θες να επιμείνεις, οκ.Ασε που το ψέμα θα πέσει σύννεφο απ όλες τις πλευρές.

xristosoikonomou

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2020
Like
6
Πόντοι
0
φιλε μη τσιμπας...Καμια δεν προκειται να καψουμε Απλα ειναι το παιχνιδακι που μας σερβιρουν τα πονηρογραφεια για να μας ξεπουπουλιαζουν  ευκολοτερα..Γιατι διαφορετικα πιστευεις οτι τους ηταν δυσκολο ν ανοιξουν μερικα προφιλ εδω μεσα και με προσωπικα μηνυματα να δουνε τι ακριβως συμβαινει?
και εσυ πως είσαι σίγουρος ότι δε θα γίνει αυτό ??εγώ έχω μιλήσει με κοπέλες και ξέρω ότι βλέπουν και αν αρχίσουν να γράφουν και να λένε διαφορά όπως εμείς μετά όμως τι γίνεται??δεν ειναι τόσο απλά παίζονται πολλά πίσω ου μπορεί να βλέπει ο καθένας και να ξέρει γιατί και αυτές ακόμα έχουν κάποιους πίσω τους δεν είναι εντελώς μονες

xristosoikonomou

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2020
Like
6
Πόντοι
0
Δε θα γίνει αυτό, τα πιόνια είναι οι ίδιες αυτές διαλύονται σιγά σιγά,θες να επιμείνεις, οκ.Ασε που το ψέμα θα πέσει σύννεφο απ όλες τις πλευρές.
το ψέμα παίζει παντού φίλε μου έτσι και αλλιώς το θέμα είναι να.μην τη πληρώσουμε εμείς που δεν φταίμε για όλα αυτά που γινονται

Louminosity

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2020
Like
20
Πόντοι
0
Και εκτός αυτού υπάρχουν καλύτερα πράγματα και ομορφότερα στη ζωή, για να ασχολείσαι  το τι θέλει ο καθένας η το τι έχεις περάσει, και γι αυτό σηκώνεσαι και φεύγεις,απλά.

gasper

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2013
Like
1.021
Πόντοι
96
Αν οι κοπέλες αρχίζουν να γράφουν εδώ μέσα ονόματα και στοιχεία και να βγάζουν άπλυτα στη φορά του καθενός παντρεμένου επιχειρηματία η οποιουδήποτε που δεν θέλει να βγουν προς τα έξω και οι περισσότεροι φυσικά κρύβονται και προσέχουν και  τι κάνει και τι δεν κάνει δεν νομίζω να είναι καλύτερο αυτό γιατί πολλές κοπέλες βλέπουν εδώ το γράφεται και φυσικά δεν είναι σύμφωνες και έχουν εξαγριωθει γιατί έχουν και αυτές τις δικές τους οικογένειες δεν γεννήθηκαν από τον κρινο με αυτό οπότε κάποια στιγμή θ γίνει ανατροπή και θ πάρει μπάλα πολλούς.. όποιος θέλει να γράψει για κάποια κοπέλα να.προτεινει Ναι χωρίς να.γραφει σχόλια όμως παραπάνω μέχρι εκεί. Όποια θέλει και τι θέλει κι αν θέλει είναι ανάλογα και όχι πάντα με όλους ίδια αυτό το λέμε συνέχεια και εξυπακουεται δεν.ειναι υποχρεωμένες αν θέλουν και μόνο όπου θέλουν αυτές οπότε μόνο κακία βγαζεται έτσι όπου κάποια στιγμή θα αντιστραφεί και θα κάουμε όλοι και αυτοί που δεν φταιμε
αγαπητε συναγωνιστη μη πανικοβαλεσαι!! Πρωτον ,για να βγαλουν στοιχεια και απλυτα θα πρεπει καποιος μαλακας να τους τα εχει δωσει...αρα χαλαλι του ο διασυρμος..
                                              Δευτερον , ΟΛΕΣ  ανεξαιρετως οι κοπελες ΦΥΣΙΚΑ και ξερουν οτι δουλευουν σε ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΜΑΣΑΖΑΔΙΚΟ ,και διαβαζουν ..Μπουρδελοsite, αρα συμφωνουν να παραμενουν στο ..παιχνιδι, γιατι διαφορετικα θα δουλευαν σε πραγματικα μασαζαδικα 
                                              Ετσι λοιπον συνεχισε ν απολαμβανεις τις υπηρεσιες που μπορεις να παρεις απ αυτες, εκτος απο γλαροσουπα που σερβιρουν συχνα..

gregor35

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2016
Like
378
Πόντοι
21
Συμφωνω με το προλαλήσαντα..πάντως είχε δίκιο ο συναγωνιστής..τέτοιο φραπέ ούτε φοιτητής δεν είχα πιει είναι πολύ εύστοχο..μοιάζει και με φοιτητριουλα  η νεαρά όποτε άξιζε το κόπο...δεν έχει φότο στο όποτε αναζητήστε τη φωτό σε Viber και θα σας κατευθύνουν ανάλογα..Μαρία νέα άφιξη που γράφει το deluxe massage έχει κανείς δοκιμάσει η θα φάμε καμία φόλα;νόστιμουλα φαινετε στη φωτό..

xristosoikonomou

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2020
Like
6
Πόντοι
0
Κανείς λάθος εδώ γιατί υπάρχουν στοιχεία
Σε καποιους φανερα και αν θελουν βρισκουν κ μπορουν να γίνουν διαφορα αν υπαρχει εκφοβισμός απο πισω ολα γινοντι για αυτο και στη τελική δεν δίνει κανένα γραφείο ότι προσφέρει έξτρα υπηρεσιεςεκτος μασάζ οι κοπέλες το κάνουν αυτό ακόμα και στα καλύτερα που λες εσύ ότι δεν κάνουν γιυι εγω εχω παει αυτα με τα 10 και 20 ευρο και μια χαρα πηγε.. δεν υπάρχει μαγαζί που κάνει και μαγαζί που δεν κάνει όποια θέλει κάνει ότι θέλει και όπου θέλει άρα είναι καθαρά στη κοπέλα και όχι στο μαγαζί

Εγγρ.
21 Σεπ 2017
Κριτικές
1
Like
256
Πόντοι
21
Καλησπέρα! Ξέρει κανείς αν στο lotus relax massage έχει τίποτα περισσότερο από μασάζ?

xristosoikonomou

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2020
Like
6
Πόντοι
0
Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα πάντως να ξέρεις γιατί αν παίζει από πίσω κάποιος πολλά μπορεί να γινουν μετά και δεν τα λέω έτσι αυτά απλά λίγο να προσέχουμε όλοι για να έχουμε ασφάλεια και ηρεμία και να συνεχίζουμε αυτά που κάνουμε να μην βγάζουμε διαφορά ολα με μέτρο και.με ενα οριο  όποιος ενδιαφέρεται για συγκεκριμένα να μάθει μπορεί να.μιλησει και προσωπικό μνμ

gasper

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2013
Like
1.021
Πόντοι
96
Κανείς λάθος εδώ γιατί υπάρχουν στοιχεία
Σε καποιους φανερα και αν θελουν βρισκουν κ μπορουν να γίνουν διαφορα αν υπαρχει εκφοβισμός απο πισω ολα γινοντι για αυτο και στη τελική δεν δίνει κανένα γραφείο ότι προσφέρει έξτρα υπηρεσιεςεκτος μασάζ οι κοπέλες το κάνουν αυτό ακόμα και στα καλύτερα που λες εσύ ότι δεν κάνουν γιυι εγω εχω παει αυτα με τα 10 και 20 ευρο και μια χαρα πηγε.. δεν υπάρχει μαγαζί που κάνει και μαγαζί που δεν κάνει όποια θέλει κάνει ότι θέλει και όπου θέλει άρα είναι καθαρά στη κοπέλα και όχι στο μαγαζί
Δεν εγραψα οτι υπαρχουν μασαζαδικα που οι κοπελες.. δεν προχωρανε περισσοτερο, εαν φυσικα ο πελατης ειναι ξυπνιος και παιρνει περισσοτερες υπηρεσιες.Εγραψα οτι γνωριζουν ολες!! μιας και διαβαζουν τα εδω γραφομενα,οτι τα συγκεκριμενα μασαζαδικα ειναι ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΙΚΑ κατα πρωτον ,και κατα δευτερον γνωριζουν εκ των προτερων πως παιζεται το παιχνιδι..
Με το ολο σου ομως σκεπτικο συμφωνω!!

gasper

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2013
Like
1.021
Πόντοι
96
Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα πάντως να ξέρεις γιατί αν παίζει από πίσω κάποιος πολλά μπορεί να γινουν μετά και δεν τα λέω έτσι αυτά απλά λίγο να προσέχουμε όλοι για να έχουμε ασφάλεια και ηρεμία και να συνεχίζουμε αυτά που κάνουμε να μην βγάζουμε διαφορά ολα με μέτρο και.με ενα οριο  όποιος ενδιαφέρεται για συγκεκριμένα να μάθει μπορεί να.μιλησει και προσωπικό μνμ
Συμφωνω απολυτα οτι τις περισσοτερες φορες παιζει να ειναι απο πισω αλλοι!! ειτε αφορα μπουρδελα...ειτε καθε λογης πουτανακια...ειτε πουτανομασαζουδες..

Alexis11

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Like
622
Πόντοι
81
καλησπερα στους μερακληδες..

τωρα ψαχνομαι στα μασαζ κατ οικον και θα ηθελα μια μικρη βοηθεια!
εχω βρει τα σιτε

- ειδα καποιες φοτο, απο οτι καταλβα το δυνατο χαρτι ειναι η δαναη ??

- ολα πιο ευκολα εδω αν και δεν εχουν βιπερ

- ειπαν μονο επαγγελματικο μασας..

καποιος ποιο εμπειρος μπορει να με καθοδηγησει ωστε να μι φαω φολα απο την αρχη.. καμια καλη προταση (happy end for sure) απο τα παραπανο η απο καποιο αλλο?

gasper

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2013
Like
1.021
Πόντοι
96
καλησπερα στους μερακληδες..

τωρα ψαχνομαι στα μασαζ κατ οικον και θα ηθελα μια μικρη βοηθεια!
εχω βρει τα σιτε

- ειδα καποιες φοτο, απο οτι καταλβα το δυνατο χαρτι ειναι η δαναη ??

- ολα πιο ευκολα εδω αν και δεν εχουν βιπερ

- ειπαν μονο επαγγελματικο μασας..

καποιος ποιο εμπειρος μπορει να με καθοδηγησει ωστε να μι φαω φολα απο την αρχη.. καμια καλη προταση (happy end for sure) απο τα παραπανο η απο καποιο αλλο?
που ειδες τη Δαναη?

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.918
Πόντοι
7.815
πάντως είναι το μοναδικό νήμα (εδώ στο site) που έχει έφεση στους νιούφηδες .. (= από 0 εώς 8-9 μνμ στο site).

:think: :think: :think:

από αγνό ενδιαφέρων ?

κράχτες/προμότορες ?

Κλώνοι ?

xristosoikonomou

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2020
Like
6
Πόντοι
0
Αν τσεκάρεις το τι γράφει παντως καθένας δεν συμπίπτει με αυτά που γράφουν όλοι αλλος λεει κάνουν κάποια και άλλος για τα ότι ότι δεν κάνουν και μόνο μασάζ επαγγελματικό οπότε τι είναι και τι παίζει κάνεις δεν ξέρει πραγματικά  

Acto

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2016
Κριτικές
4
Like
263
Πόντοι
21
.

Η άποψη μου είναι ότι αν κάτι διακινείται μέσω ΠΜ σε 50 άτομα πχ δεν συνιστά ότι είναι κρυφό..Όλοι που λες πιο πάνω το ξέρουν ήδη (κλώνοι ιδιοκτήτες πελάτες) η λογική του φόρουμ είναι να δίνει πληροφορίες για το τι παίζει στην αγορά...Γενικότητες μπερδεύουν..Να φέρω ένα παράδειγμα..Φίλος με ρώτησε ποια από το αρτ προχωράει παραπάνω....Ανέφερε ότι τις έχει πάρει όλες και δεν έκαναν τίποτα παραπάνω..Κάποιος ανέφερε ότι πήρε φραπε από κάποια..Αν έλεγε από ποια εγώ θα άρχιζα από αυτήν και σταδιακά θα γινόμουν Πελατης η όχι ..Διαφορετικά είναι πιθανόν να τος έπαιρνα και εγώ όλες και φραπε να μην έβλεπα..Εννοώ δηλαδή ότι θα ήταν πιο χρήσιμο να έχουμε ονόματα για να ξέρουμε από που να αρχίσουμε από κάθε γραφειο...Όσες είναι να καούν κάποια στιγμή θα καούν ουτος η άλλος..Τα γραφεία ξέρουν τι κάνουν και οι περισσότεροι υποψιάζονται τι γίνεται..Θα διευκολύνει το ευρύ κοινό να έχει μια σωστή πληροφόρηση για να κάνει μια αρχή..

Απαντάω και εδώ λοιπόν, εκτός από το μήνυμα που μου έστειλες γιατί καλό είναι να ενημερωθούν κι άλλοι. Δεν διαφωνώ με την πλειοψηφία των όσων λες. Ωστόσο, μέσω pm γίνεται το απαραίτητο ξεσκαρτάρισμα. Κοινώς τρώει πόρτα η σκαρταδούρα που ενα έμπειρο μέλος μπορεί εύκολα να διακρίνει. Κάνοντας λοιπόν γνωριμίες εδώ με άλλα μέλη και εφόσον δεν έχεις δώσει δικαιώματα, θα υπάρξουν τύποι που θα σε εμπιστευτούν και θα σου δώσουν χρήσιμες πληροφορίες χωρίς να χρειάζεται να τις παίρνεις όλες με τη σειρά. Βοηθούμε ο ένας τον άλλον, αλλά μόνο όσους το αξίζουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom