Progressive
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2008
- Like
- 134
- Πόντοι
- 6
Δεν είναι όλα μαθηματικά στην ζωή
Με το Δώρο των Χριστουγέννων να μου καίει την τσέπη, πήρα τρεις σερί συνεδρίες τις τελευταίες μέρες με νεαρή θεραπεύτρια γνωστής αλυσίδας μασάζ. Δεν ήθελα να τα δώσω σε κάποιο σεσημασμένο πουτανί, ήθελα να ρισκάρω με καποια κυριλε μασεζ παρότι γνωρίζω πολύ καλά ότι αν θες πονηριές συνήθως πας κουβά διαλέγοντας κυρίλα αντί για σιγουράκι. Αλλά αυτή ήταν η διάθεσή μου. Τζόγος, λόγω των ημερών και όσα πιο πολλά βάλεις τόσα πιο πολλά παίρνεις.
Η κοπέλα ηταν ακριβης στο ραντεβού, ήρθε χωρίς δικό της μασαζοκρέβατο, ντυμένη με μπουφάν, κολάν και αθλητικά παπούτσια.
Νέα, γύρω στα 22-23, πολύ όμορφη, χαμογελαστή, με ελαφρά καμπυλωτό σφιχτό κορμί. Το μασάζ ήταν έντονο, απολαυστικό, χωρίς τίποτα σεξουαλικό (σε όλη τη διάρκεια είχα πετσέτα στο επίμαχο σημείο). Άφησα νύξεις για κάτι παραπάνω, τις οποίες απέφυγε με πονηρό χαμόγελο που άφηνε αδιόρατες υποσχέσεις για το μέλλον. Παρότι δεν έγινε κάτι πέραν του μασάζ, της έδωσα 20 ευρώ πουρμπουάρ, το οποίο πήρε με κάποια έκπληξη και πολλά ευχαριστώ.
Με το που έφυγε, πήρα στην εταιρία και έκλεισα ραντεβου για την επόμενη μέρα. Η κοπέλα ήρθε, πάλι ακριβής, με χαιρέτησε εγκάρδια, ξεκινήσαμε μασάζ, στο 40λεπτο έβγαλα την πετσέτα και της προτεινα, χωρίς πίεση, να μου κάνει μασάζ "εδώ". Λίγο διστακτική, λίγο "τραβάτε με κι ας κλαίω" στυλάκι, με κάτι "μην το πεις, θα με διώξουν", άρχισε να περιποιείται τον σκληρό μου πούτσο , καθώς της χάιδευα τον υπέροχο κωλο της. Σύντομα έχυσα, την ευχαρίστησα, και της έδωσα κι ένα καλό πουρμπουάρ. Η συνέχεια λιγο πολύ η ίδια. Με το που έφυγε, παλι πήρα κι έκλεισα ραντεβού για την επόμενη, λέγοντας τα καλύτερα για την κοπέλα με την παράκληση να της μεταβιβάσουν τα κομπλιμέντα.
Την επόμενη η κοπέλα ήρθε φορώντας ένα μπουφάν και φόρμα γυμναστικής. Πανω στο μασάζ της πρότεινα να γδυθεί, με +50 ευρώ. Μετά από καμποσα "δε θέλω/δε μπορώ", έβγαλε το παντελόνι της φόρμας και το τοπ, έμεινε με σουτιέν και στρίνγκ μασαζαροντας την ψωλή μου. Εγώ, στα όρια της παραφροσύνης, είχα ήδη αποφασίσει να σκορπίσω ότι είχε απομείνει από το δώρο των Χριστουγέννων και της πρότεινα πίπα με ότι είχα στο πορτοφόλι μου. Κάπου εκεί το δώρο άλλαξε χέρια, κι εγώ έμεινα χαμογελαστός και απένταρος να κοιτάω τη χορτασμένη ψωλή μου και τη χαμογελαστή επαγγελματία του μασάζ να με αποχαιρετά, λίγο πλουσιότερη από τη στιγμή που με γνώρισε.
Μπραβο ρε μαγκα!!! Δεν υπαρχει γυναικα να αντισταθει στο χρημαΜε το Δώρο των Χριστουγέννων να μου καίει την τσέπη, πήρα τρεις σερί συνεδρίες τις τελευταίες μέρες με νεαρή θεραπεύτρια γνωστής αλυσίδας μασάζ. Δεν ήθελα να τα δώσω σε κάποιο σεσημασμένο πουτανί, ήθελα να ρισκάρω με καποια κυριλε μασεζ παρότι γνωρίζω πολύ καλά ότι αν θες πονηριές συνήθως πας κουβά διαλέγοντας κυρίλα αντί για σιγουράκι. Αλλά αυτή ήταν η διάθεσή μου. Τζόγος, λόγω των ημερών και όσα πιο πολλά βάλεις τόσα πιο πολλά παίρνεις.
Η κοπέλα ηταν ακριβης στο ραντεβού, ήρθε χωρίς δικό της μασαζοκρέβατο, ντυμένη με μπουφάν, κολάν και αθλητικά παπούτσια.
Νέα, γύρω στα 22-23, πολύ όμορφη, χαμογελαστή, με ελαφρά καμπυλωτό σφιχτό κορμί. Το μασάζ ήταν έντονο, απολαυστικό, χωρίς τίποτα σεξουαλικό (σε όλη τη διάρκεια είχα πετσέτα στο επίμαχο σημείο). Άφησα νύξεις για κάτι παραπάνω, τις οποίες απέφυγε με πονηρό χαμόγελο που άφηνε αδιόρατες υποσχέσεις για το μέλλον. Παρότι δεν έγινε κάτι πέραν του μασάζ, της έδωσα 20 ευρώ πουρμπουάρ, το οποίο πήρε με κάποια έκπληξη και πολλά ευχαριστώ.
Με το που έφυγε, πήρα στην εταιρία και έκλεισα ραντεβου για την επόμενη μέρα. Η κοπέλα ήρθε, πάλι ακριβής, με χαιρέτησε εγκάρδια, ξεκινήσαμε μασάζ, στο 40λεπτο έβγαλα την πετσέτα και της προτεινα, χωρίς πίεση, να μου κάνει μασάζ "εδώ". Λίγο διστακτική, λίγο "τραβάτε με κι ας κλαίω" στυλάκι, με κάτι "μην το πεις, θα με διώξουν", άρχισε να περιποιείται τον σκληρό μου πούτσο , καθώς της χάιδευα τον υπέροχο κωλο της. Σύντομα έχυσα, την ευχαρίστησα, και της έδωσα κι ένα καλό πουρμπουάρ. Η συνέχεια λιγο πολύ η ίδια. Με το που έφυγε, παλι πήρα κι έκλεισα ραντεβού για την επόμενη, λέγοντας τα καλύτερα για την κοπέλα με την παράκληση να της μεταβιβάσουν τα κομπλιμέντα.
Την επόμενη η κοπέλα ήρθε φορώντας ένα μπουφάν και φόρμα γυμναστικής. Πανω στο μασάζ της πρότεινα να γδυθεί, με +50 ευρώ. Μετά από καμποσα "δε θέλω/δε μπορώ", έβγαλε το παντελόνι της φόρμας και το τοπ, έμεινε με σουτιέν και στρίνγκ μασαζαροντας την ψωλή μου. Εγώ, στα όρια της παραφροσύνης, είχα ήδη αποφασίσει να σκορπίσω ότι είχε απομείνει από το δώρο των Χριστουγέννων και της πρότεινα πίπα με ότι είχα στο πορτοφόλι μου. Κάπου εκεί το δώρο άλλαξε χέρια, κι εγώ έμεινα χαμογελαστός και απένταρος να κοιτάω τη χορτασμένη ψωλή μου και τη χαμογελαστή επαγγελματία του μασάζ να με αποχαιρετά, λίγο πλουσιότερη από τη στιγμή που με γνώρισε.
Eγώ δεν βλέπω ούτε Ελλη!Υπάρχει Μαρίνα στο deluxe?
Τυπε αν έχεις καβατζα το δώρο Χριστουγέννων,Καλησπέρα στην παρέα! καινούργιος είμαι και θα ήθελα να μοιραστώ μια εμπειρία που είχα από ένα γνωστό site μασάζ. ήρθε η κοπέλα στην ώρα της είχα κλείσει ραντεβού στο κέντρο της Αθήνα σε ένα παλιοξενοδοχείο. Αφού ξεκίνησε να μου κάνει μασάζ στην πλάτη της είπα ότι θα ήθελα να μου κάνει στους προσαγωγούς... η απόλυτη καύλα ήταν απλά απίστευτο... πήγαινε μέχρι τέρμα η γκόμενα και καμιά φορά ακουμπούσε και τα αρχίδια κατά λάθος όμως δεν έκανα κίνηση για παραπάνω οπότε δεν ξέρω αν προχωράει.. τρελό μωρό πάντως και πιτσιρίκα 22-24 βαριά! Μόλις στείλω 5 μηνύματα και μπορέσω να στείλω pm θα μοιραστώ και εγώ με την σειρά μου όσα μπορώ μάγκες.
Τυπε αν έχεις καβατζα το δώρο Χριστουγέννων,
ίσως δεις κάτι παραπάνω, οπότε δεν χρειάζεσαι 5 μηνύματα,
2-3 συνεδρίες ακόμα πρέπει να κάνεις για να είναι χρήσιμες οι πληροφορίες σου..
..για να δουμε ποιο γνωστο site θελεις να μας παρουσιασεις...Εκτος φυσικα κι αν μας παρουσιασεις και 2-3 αλλα παρομοιαΚαλησπέρα στην παρέα! καινούργιος είμαι και θα ήθελα να μοιραστώ μια εμπειρία που είχα από ένα γνωστό site μασάζ. ήρθε η κοπέλα στην ώρα της είχα κλείσει ραντεβού στο κέντρο της Αθήνα σε ένα παλιοξενοδοχείο. Αφού ξεκίνησε να μου κάνει μασάζ στην πλάτη της είπα ότι θα ήθελα να μου κάνει στους προσαγωγούς... η απόλυτη καύλα ήταν απλά απίστευτο... πήγαινε μέχρι τέρμα η γκόμενα και καμιά φορά ακουμπούσε και τα αρχίδια κατά λάθος όμως δεν έκανα κίνηση για παραπάνω οπότε δεν ξέρω αν προχωράει.. τρελό μωρό πάντως και πιτσιρίκα 22-24 βαριά! Μόλις στείλω 5 μηνύματα και μπορέσω να στείλω pm θα μοιραστώ και εγώ με την σειρά μου όσα μπορώ μάγκες.
Με το Δώρο των Χριστουγέννων να μου καίει την τσέπη, πήρα τρεις σερί συνεδρίες τις τελευταίες μέρες με νεαρή θεραπεύτρια γνωστής αλυσίδας μασάζ. Δεν ήθελα να τα δώσω σε κάποιο σεσημασμένο πουτανί, ήθελα να ρισκάρω με καποια κυριλε μασεζ παρότι γνωρίζω πολύ καλά ότι αν θες πονηριές συνήθως πας κουβά διαλέγοντας κυρίλα αντί για σιγουράκι. Αλλά αυτή ήταν η διάθεσή μου. Τζόγος, λόγω των ημερών και όσα πιο πολλά βάλεις τόσα πιο πολλά παίρνεις.
φανταστικη εμπειρια πραγματικα υποκλινομαι,ειμαι νεος εδω και δεν ξερω εαν ειναι ο σωστος τροπος να επικοινωνισω μαζι σου. σε παρακαλω εαν μπορεις να με βοηθησεις στελνοντας μου λεπτομερειες και τηλ να ζητησω την κοπελα αυτη. το περιμενω σαν δωρο.σε ευχαριστω που μοιραστηκες την εμπειρια σου. καλες γιορτες να σαι καλα.Με το Δώρο των Χριστουγέννων να μου καίει την τσέπη, πήρα τρεις σερί συνεδρίες τις τελευταίες μέρες με νεαρή θεραπεύτρια γνωστής αλυσίδας μασάζ. Δεν ήθελα να τα δώσω σε κάποιο σεσημασμένο πουτανί, ήθελα να ρισκάρω με καποια κυριλε μασεζ παρότι γνωρίζω πολύ καλά ότι αν θες πονηριές συνήθως πας κουβά διαλέγοντας κυρίλα αντί για σιγουράκι. Αλλά αυτή ήταν η διάθεσή μου. Τζόγος, λόγω των ημερών και όσα πιο πολλά βάλεις τόσα πιο πολλά παίρνεις.