GeorgeKxx9
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2018
- Like
- 78
- Πόντοι
- 0
Ποια ρε φίλε, και με τι έξτρα κόστος? Αν θες, στείλε μου pmΓια δες ξανά γιατί έχει φέρει καινούργιες αδερφέ πήρα εχτες καινούργια από deluxe και έγινε δουλίτσα
Ποια ρε φίλε, και με τι έξτρα κόστος? Αν θες, στείλε μου pmΓια δες ξανά γιατί έχει φέρει καινούργιες αδερφέ πήρα εχτες καινούργια από deluxe και έγινε δουλίτσα
Ευχαριστώ φίλεμπορω να στο πω και δημόσια τύπε. Καμια απο όσες πηρα εκτός από μια που αναφέρεται συχνά και μια που έφυγε
Στείλε pm ρε φίλε ποιά σε παρακαλώ. Λίγες οι ευκαρίες για μασαζάκι στο σπίτι μή φάμε φόλα....Για δες ξανά γιατί έχει φέρει καινούργιες αδερφέ πήρα εχτες καινούργια από deluxe και έγινε δουλίτσα
Για δες ξανά γιατί έχει φέρει καινούργιες αδερφέ πήρα εχτες καινούργια από deluxe και έγινε δουλίτσα
Συναγωνιστές για μια Άννα 23_24 χρονών Ελληνίδα που λέει ερωτικό μασάζ σε χώρο μας με 40 ευρώ γεματουλα,ξέρουμε κάτι;
παλιά ήταν διπλό
Ευχαριστώ πολύ συναγωνιστη,να εισαι καλά
Συναγωνιστές για μια Άννα 23_24 χρονών Ελληνίδα που λέει ερωτικό μασάζ σε χώρο μας με 40 ευρώ γεματουλα,ξέρουμε κάτι;
Μόνο μασάζ στα 40. Το μετά πάει εύκολα σε αλλά 40. Γενικά θα σε αφήσει με μια εμπειρία που δε θα σου προσφέρει κάτι να θυμάσαι αλλά δεν θα χαλαστεί κιόλας.
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες συναγωνιστή, ακριβά είναι 80........Συναγωνιστές για μια Άννα 23_24 χρονών Ελληνίδα που λέει ερωτικό μασάζ σε χώρο μας με 40 ευρώ γεματουλα,ξέρουμε κάτι;
Μόνο μασάζ στα 40. Το μετά πάει εύκολα σε αλλά 40. Γενικά θα σε αφήσει με μια εμπειρία που δε θα σου προσφέρει κάτι να θυμάσαι αλλά δεν θα χαλαστεί κιόλας.
Δεν θα πάρω, ευτυχώς που ρώτησα
Λόγω υποχρεώσεων και αρκετών ωρών εργασίας δεν έχω χρόνο να βρω νέα τεμάχια γαμηστερά και οικονομικά όπως έχω αναφέρει στο παρελθόν.Δοκιμή πριν λίγο καιρό με Ιουλία από starmassage.gr. Όντως ποιο όμορφη από κοντά. Μασάζ γυμνός στο κρεβάτι μου. Από εκεί και πέρα τίποτα. Το μασάζ μέτριο και έκανε το εξής σπαστικό. Κάθε φορά που άλλαζε μεριά έπαιρνε και το κινητό μαζί της και το κοίταγε κάθε λίγο. Στο τέλος την ρώτησα για φραπέ τον οποίο αρνήθηκε 2 φορές και ακόμα με έξτρα. 60 ευρώ για μέτριο μασάζ... Αυτά.
οποιος καταφερε να μαθει κατι συγκεκριμενο απο τον gregor 35 για το deluxe ας μου πει και εμενα παιδια που ολο πορτα τρωω ο φτωχος απο τα κοριτσια του συγκεκριμενου μαγαζιου!!!
οτι και να πει κανεις ειναι λιγο, μαλλον ηρθε η αναπτυξη χαχαχαχΛόγω υποχρεώσεων και αρκετών ωρών εργασίας δεν έχω χρόνο να βρω νέα τεμάχια γαμηστερά και οικονομικά όπως έχω αναφέρει στο παρελθόν.
Το νήμα έχει αλωθεί από τα σταρ μασαζ τα κατιτίς μασάζ που στην ουσία είναι πιάσε τσέπη και ξετίναξε τη.
Ρε συναγωνιστές έλεος !
60 ευρώ για μασάζ μόνο?
Δεν έχει περάσει πολύς καιρός που με τα ίδια λεφτά γαμάγαμε και κώλο.
Το λοιπόν σοβαρευτείτε και μην πετάτε τα λεφτά σας .
φίλε μου έχεις δίκιο. Το ξέρω ότι την πάτησα...Λόγω υποχρεώσεων και αρκετών ωρών εργασίας δεν έχω χρόνο να βρω νέα τεμάχια γαμηστερά και οικονομικά όπως έχω αναφέρει στο παρελθόν.
Το νήμα έχει αλωθεί από τα σταρ μασαζ τα κατιτίς μασάζ που στην ουσία είναι πιάσε τσέπη και ξετίναξε τη.
Ρε συναγωνιστές έλεος !
60 ευρώ για μασάζ μόνο?
Δεν έχει περάσει πολύς καιρός που με τα ίδια λεφτά γαμάγαμε και κώλο.
Το λοιπόν σοβαρευτείτε και μην πετάτε τα λεφτά σας .