Νέα

Σεξ, φαΐ, ύπνος - τί από τα τρία απολαμβάνετε περισσότερο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 152
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Μεγαλύτερη απόλαυση;

• Σεξ

Ψήφοι: 73 42,7%
  • Φαϊ

Ψήφοι: 49 28,7%
  • Υπνος

Ψήφοι: 49 28,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    171

melancholia

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2021
Κριτικές
7
Like
979
Πόντοι
361
Το σεξ για αυτό είμαστε εδώ :cheesy:

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.741
Πόντοι
736
Σεξ κάνω μόνο σε κάνα μπουρδελο, οι ελλεινιδες ούτε να με φτυσουνε λες και εγώ καμία κολλητική αρωδτεια με φεροντε, φαΐ γενικά προσέχω γιατι αν φάω ανθυγιεινά γίνομε κοιλάρας οπότε είμαι σε μόνιμη διατροφή για να διατηρούμε, ύπνος όταν δουλεύω κοιμάμαι 5 ώρες τη μέρα από το ανχος, τώρα που δε δουλεύω κοιμαμε 7ωρες,οποτε δεν απολαμβάνω τίποτα από τα 3
Βασικά νομίζω πως δεν παχαίνει απαραίτητα το ανθυγιεινό φαγητό αλλά οι ποσότητες και πόσο πυκνά σε θερμίδες είναι τα φαγητά , κάποια μπορεί να θεωρούνται υγιεινά όπως το μέλι η το ταχίνι αλλά να έχουν πιο πολλές θερμίδες και απο την σοκολάτα.

Απλά με τα ανθυγιεινά φαγητά η με τα πυκνά σε θερμίδες είναι πιο εύκολο να ξεπεράσεις τις θερμίδες που θα έπρεπε να φας για να μείνεις στα ίδια κιλά.

Δηλαδή η σοκολάτα πχ λένε οτι παχαίνει , αλλά άλλο να φας μια ολόκληρη των 100 γρ άλλο μια των 200 γρ και άλλο να φας μισή σοκολάτα 50 γρ η λιγότερο

Και εγω βασικά μια απο τα ίδια , προσπαθώ να διατηρηθώ στα κιλά μου η αν μπορέσω να χάσω και λίγα ακόμη καλά θα είναι.

LionKing777

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2024
Like
3
Πόντοι
0
Εννοείται σεξ μέχρι να σβήσει ο ήλιος ,μετά καλό φαγητό και ύπνο.αλλα άμα το σεξ δεν είναι πολύ και συνέχεια δεν κανείς τίποτα.

Carlo$$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2024
Κριτικές
28
Like
729
Πόντοι
990

Juliesabeltt

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2024
Like
1
Πόντοι
0
γουσταρω φαγητο καλο και σεξ οχι τοσο τον υπνο :grin:

Aragorn135

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
13.735
Πόντοι
10.446
Νομίζω η σωστή σειρά θα ήταν ...

Φαγητό
πιώμα
χέσιμο
ύπνος
κατούρημα ( μετα τον υπνο )
να τρώει πούτσα ο βάζελος
σεξ

Kamigawa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Like
2.935
Πόντοι
441
Ύπνος > φαγητό > σεξ

Άλλωστε δεν είναι τυχαίο πως χωρίς το πρώτο δεν μπορείς να ζήσεις για πάνω από 2-3 ημέρες και χωρίς το δεύτερο για πάνω από λίγες εβδομάδες. Το σεξ από την άλλη και ποτέ να μην το κάνεις δεν τίθεται η ζωή σου σε άμεσο θάνατο όπως τα δύο πρώτα.

Βέβαια εξαρτάται και η ποιότητα του καθενός, ένα τρομερό γαμήσι ή ένα εξαιρετικό φαγητό θα το θυμάσαι για δεκαετίες. Τον ύπνο λίγο δύσκολο να τον αναπολείς. Όμως δεν νομίζω να υπάρχουν πολλοί εκεί έξω που το σεξ τους ή το φαγητό τους να θεωρείται φανταστικό.

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
69
Like
4.017
Πόντοι
2.666
Ύπνος > φαγητό > σεξ

Άλλωστε δεν είναι τυχαίο πως χωρίς το πρώτο δεν μπορείς να ζήσεις για πάνω από 2-3 ημέρες και χωρίς το δεύτερο για πάνω από λίγες εβδομάδες. Το σεξ από την άλλη και ποτέ να μην το κάνεις δεν τίθεται η ζωή σου σε άμεσο θάνατο όπως τα δύο πρώτα.

Βέβαια εξαρτάται και η ποιότητα του καθενός, ένα τρομερό γαμήσι ή ένα εξαιρετικό φαγητό θα το θυμάσαι για δεκαετίες. Τον ύπνο λίγο δύσκολο να τον αναπολείς. Όμως δεν νομίζω να υπάρχουν πολλοί εκεί έξω που το σεξ τους ή το φαγητό τους να θεωρείται φανταστικό.
Ναι αυτη ειναι η σωστη σειρα των αναγκων...αλλα το ερωτημα δεν ειναι τι εχεις αναγκη περισσοτερο, αλλα τι απολαμβανεις-γουσταρεις δηλαδη περισσοτερο, ο υπνος ειναι αναγκη, το φαγητο αναγκη φυσικα και ευχαριστηση..οκ..το σεξ ομως ειναι τα παντα ολα και εκστασιασμος μαζι..ετσι δε συγκρινεται με τις αλλες αναγκες-απολαυσεις, αποτελει κατηγορια ξεχωριστη...ετσι το ολο ερωτημα...το θεωρω λιγο ακυρο...

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
8.020
Πόντοι
4.766
Ύπνος > φαγητό > σεξ

Συμφωνώ γενικά αλλά σκέψου ότι σύμφωνα με τους επιστήμονες ο άντρας πρέπει να εξσπερματωνει τουλάχιστον 20 φορές τον μήνα... άρα όσες φορές και να τον παίξεις τον μήνα χρειάζεσαι και κάποιες φορές να εκτονωθείς και με σεξουαλική πράξη..δεν είμαστε και 15χρονα μόνο να αυνανιζομαστε..συν ότι είμαστε και τυχερές γενιές εδώ και 50-60 χρόνια στον σύγχρονο κόσμο για αυτό έχουμε κολλήσει τόσο σε σεξ.. προηγούμενες γενιές το μόνο που κάνανε ήταν η πράξη μόνο για αναπαραγωγή και γονιμοποίηση όχι όπως το ξέρουμε τις τελευταίες δεκαετίες που είναι καθαρά για απόλαυση και καλοπέραση

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
22.382
Πόντοι
7.046
Τα ρεπό μου, αξία ανεκτίμητη.

Stories