Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ "Seven" Massage - Μακεδονίας 5 , 3ος όροφος (πρωην Personal Spa)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 347K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

FOTINI

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
6
θα ηταν εβγενικο αν μπορουσες να εξιγισεις για παπαρουνες και τα τεως 

FOTINI

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Λοιπον, περασα σημερα απο το εν λογω καταστημα για πρωτη φορα αφου 2-3 αλλα που επισκεφτηκα, ηταν κλειστα και μπορω να πω μονο οτι περασα ΤΕΛΕΙΑ. Και αυτο χαρη στη Ζωη. Ζωη, εισαι το κατι αλλο. Την επομενη φορα όμως θελω και κατι αλλο.... Ξερεις εσυ. Και τα αλλα κοριτσια ομως που ηταν εκει, μια χαρα ολες. Προθυμες και διαθεσιμες.χαχαχα. Μαγκες, προχωρατε. Το προτεινω. Αλλα πηγαινετε με τρολεϋ για απο παρκιγκ...γαμηστετα
εχει τρια παρκιν διπλα με χρεοση του μαγαζιου . το πιο κοντα ειναι στη οδο ΧΕΔΕΝ

mariak

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
1
εχει τρια παρκιν διπλα με χρεοση του μαγαζιου . το πιο κοντα ειναι στη οδο ΧΕΔΕΝ
καταγγελω τη διευθυνση του μαγαζιου!φαλοκρατες!θελουμε κι εμεις παρκινκ!!!!
και γκομενες να μας κανουν μασαζ!

mariak

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
1
αληθεια τωρα τι θα μας φερνουν το κουπονι απ το παρκινκ και θα το αφαιρουμε απο τη τιμη?
στο δευτερο πιστολι δωρο το πλησημο μεσα εξω! :2funny: :2funny:
κι οποιος κανει διπλο αλλαζουμε και λαδια! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
θα πεθανω! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εχουμε και κατι μπουζοκλειδα τωρα που το σκεφτομαι....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

FOTINI

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
6
αληθεια τωρα τι θα μας φερνουν το κουπονι απ το παρκινκ και θα το αφαιρουμε απο τη τιμη?
κι οποιος κανει διπλο αλλαζουμε και λαδια! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
251.995
Πόντοι
46.232
τα λάδια παντού είναι δωρεάν...να κάνουν βιολογικό καθαρισμό....
ενω στον πελάτη του μήνα πλύσιμο του αυτοκινήτου του απο τα κορίτσια του ιδρύματος φορώντας τα απολύτως απαραίτητα..........
μαράκι πάντα ετοιμόλογη  ;) 

mariak

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
1
τα λάδια παντού είναι δωρεάν...να κάνουν βιολογικό καθαρισμό....
ενω στον πελάτη του μήνα πλύσιμο του αυτοκινήτου του απο τα κορίτσια του ιδρύματος φορώντας τα απολύτως απαραίτητα..........
μαράκι πάντα ετοιμόλογη  ;) 
δεν ειμαστε ενα τυχαιο λαδοτριβιο κυριε μου!τι μας περασατε ψιλικατζιδες?ο πελατης του μηνα θα εχει δωρο το σερβις.
καλαμερα!

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
δεν ειμαστε ενα τυχαιο λαδοτριβιο κυριε μου!τι μας περασατε ψιλικατζιδες?ο πελατης του μηνα θα εχει δωρο το σερβις.
καλαμερα!
Ο πελατης του μηνα, πως θα ανακυρηχθει ???

Τυχαια ???

FOTINI

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
6
καλημερα σε ολα τα  αγορια και σημερα ολες εκει θα ημαστε

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.297
Πόντοι
7.195
δεν υπάρχει καταχωρημένο το κατάστημα......
το έχω πει στους υπεύθυνους του σαιτ........και περιμένω.....για να γράψω την κριτική μου για την Ηλιάνα.
και οχι μονο το καταστημα δεν παιζεται !!!!!!

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.297
Πόντοι
7.195
καταγγελω τη διευθυνση του μαγαζιου!φαλοκρατες!θελουμε κι εμεις παρκινκ!!!!
και γκομενες να μας κανουν μασαζ!
για το παρκινγκ μπορει και δικαια να φωναζεις..... για το μασαζ ομως με Ιλιανα και Φωτεινη διπλα σου η μας δουλευεις η προμοταρης !!!!! διαλεξε....

mariak

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
1
για το παρκινγκ μπορει και δικαια να φωναζεις..... για το μασαζ ομως με Ιλιανα και Φωτεινη διπλα σου η μας δουλευεις η προμοταρης !!!!! διαλεξε....
δε μου κανουνε τιποτα.μονο αμα κανουμε διπλο και τσιμπισω κανενα τριψηματακι αλιως...τιποτα.ελα να μου κανεις εσυ!χαχα!

nick77r

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
5.497
Πόντοι
2.306
Mariak ποσο χρονων εισαι; Οταν ερθω θα σου κανω και μασαζακι αλλα κανα τεταρτο γιατι δεν αντεχω παραπανω!

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
35.577
Πόντοι
5.006
περασμα το μεσημερι απο το μαγαζι γυρω 2 υποδοχη απο φωτεινη η οποια με περασε στο σαλονι μιασ και ειχε δροσια προσφερθηκε για κερασμα εκεινη την στιγμη το καλυτερο ηταν το νερο λογο ζεστησ! συζητησαμε για κανενα πενταλεπτο μετα περασαμε στο δωματιο και τησ ειπα να μου στειλει την ηλιανα μιασ και η φιλη μου μαρια ειχε αλλον συναγωνιστη! η ηλιανα πολυ καλη εξυπηρετικη τρυφερη και πολυ καλη στο μασαζ και οχι μονο!μετα απο 1 ωρα περιπου ωραιασ περιποιησησ περασα στο σαλονι οπου μιλησα με την μαρια την φωτεινη  
για κανενα δεκαλεπτο! περασα πολυ ωραια να εισαστε καλα φωτεινη ηλιανα και μαρακι! :-*  

nick77r

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
5.497
Πόντοι
2.306
Ωραια 10 λεπτα τα εχω ανετα!  Και αν σου αρεσει και ξεκουραστει το κορμι, θα προχωρησουμε σε "αλλα" σημεια για σπεσιαλ χαλαρωση.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom