προτιμω ρανια.ειδες τι κανει η ορθογραφια αμα βιαζεσαι.να προτεινω δε μπορω αφου δουλευω κι εγω εκει.τα θελω τα μαλια μου!Προτείνεις Ράνια ή προτιμάς Ράνια;
σημερα θα ειναι Ηλιανα Βικη Ρανια και εγω.οι αλλες γοργονες θα πανε για μπανιο.
προτιμω ρανια.ειδες τι κανει η ορθογραφια αμα βιαζεσαι.να προτεινω δε μπορω αφου δουλευω κι εγω εκει.τα θελω τα μαλια μου!Προτείνεις Ράνια ή προτιμάς Ράνια;
ππππππππππππππσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσπσσσσσσσσσσσσσ που θα λεγε κι ο γειτονας!εκανα απολεπιση εβγαλα και την ουρα και ηρθα!
Καλησπέρα φίλοι. Ειμαι καινούργιος εδώ αλλά αυτό που έπαθα χτες πρέπει να το πω. Πίνοντας καφέ στη πράσινη πλατεία μου λέει ενας κολλητός πάμε ρε στο καινούργιο μασατζίδικο στη Πατησιων. Με παίρνει και πάμε μαζί. Ανεβαίνουμε νομίζω στο 5ο ,χτυπάμε το κουδούνι, μας ανοίγει μια κοντή ξανθιά με κότσο - σαν να τοπαιζε λοχίας - και μας παρουσιάζει τα κορίτσια. Μου κάνει κλικ μια ψηλή όμορφη ξανθιά 35αρα αλλά κορμίέτσι. Ο φιλαράκος πήρε μια βυζού και χάθηκε στο βάθος. Ζητάω την ψηλή , πάμε μαζί στο δωμάτιο με βάζει να κάνω ντους και αρχίζει να βγάζει τα ρούχα της. Εμεινα μάγκες. Με ξαπλώνει μπρούμητα και αρχίζει ένα μασάζ πού κόντευα να τρυπήσω τον πάγκο. Γρήγορα με γυρίζει ανάσκελα και μου φέρνει τα βυζάκια της μεσα στην μόύρη μου. Μικρά ωραία βυζάκια πιτσιρίκας . Καυλωμένα να βυζάξεις κρεμ φρες ρε πούστη μου. Να μην τα πολυλογώ γιατί αρχίζω να φτιάχνομαι η κυρία Ιλιάνα εκ Βουλγαρίας 40 χρονών περίπου ( τύφλα ναχουν τα μωρά) μέστειλε αδιάβαστο. Σε μισή ώρα δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου. Ηθελα χαλαρωτικό μασαζ γαμώτο μου. Θα ξαναπάω αύριο Σάββατο πού δεν δουλέυω απο το πρωί. Μανάρα μου μιλφάρα μου.
πολλεσ γατεσ μαζευτηκατε!το γατακι παει στην ποταμια
καλημερα και καλη βδομαδα αλα δεν σε καταλαβαΚαλά Ε!. Αμα δουλεύει ακι η Φωτεινή είνια σαν σαν να μου λες ότι ο αστυφύλακας καλλιεργούσε παπαρούνα.
ετσι ειναι ο κοκορικος!ειναι βαθιστοχαστο το νοημα δε τον αντιλαμβανεσαι ευκολα.καλημερα και καλη βδομαδα αλα δεν σε καταλαβα
καλημερα ηλιανα αλεξια Ρανια Βικι Ζωη Μαρια Σοφιαετσι ειναι ο κοκορικος!ειναι βαθιστοχαστο το νοημα δε τον αντιλαμβανεσαι ευκολα.
γραψε τα κοριτσια που ειναι σημερα δε τις θυμαμαι ολες....
καλημερα σε ολους! :-*
δεν υπάρχει καταχωρημένο το κατάστημα......γιατι δεν εχει ανεβει ακομη καμια κριτικη για το μαγαζι??
καλημέρα..........καλημερα ηλιανα αλεξια Ρανια Βικι Ζωη Μαρια Σοφια
Λοιπον, περασα σημερα απο το εν λογω καταστημα για πρωτη φορα αφου 2-3 αλλα που επισκεφτηκα, ηταν κλειστα και μπορω να πω μονο οτι περασα ΤΕΛΕΙΑ. Και αυτο χαρη στη Ζωη. Ζωη, εισαι το κατι αλλο. Την επομενη φορα όμως θελω και κατι αλλο.... Ξερεις εσυ. Και τα αλλα κοριτσια ομως που ηταν εκει, μια χαρα ολες. Προθυμες και διαθεσιμες.χαχαχα. Μαγκες, προχωρατε. Το προτεινω. Αλλα πηγαινετε με τρολεϋ για απο παρκιγκ...γαμηστετα
Εγω δε μπορω να ανταποκριθω σε τοσο υψηλων απαιτησεων αναλυσεις αγαπητε καθοτι μειωμενης αντιληπτικης ικανοτηταςΜαρια Κ πράγματι τα σχόλια μου χρήζουν πολιτικής ανάλυσης. Μονο η Φωτεινή ( τέως σερίφισα , τέως αστυφύλακας άγγελος ) με καταλαβαίνει.
εγω σινεχιζω να μη σε καταλαβενωΜαρια Κ πράγματι τα σχόλια μου χρήζουν πολιτικής ανάλυσης. Μονο η Φωτεινή ( τέως σερίφισα , τέως αστυφύλακας άγγελος ) με καταλαβαίνει.