Καλησπέρα φίλοι. Ειμαι καινούργιος εδώ αλλά αυτό που έπαθα χτες πρέπει να το πω. Πίνοντας καφέ στη πράσινη πλατεία μου λέει ενας κολλητός πάμε ρε στο καινούργιο μασατζίδικο στη Πατησιων. Με παίρνει και πάμε μαζί. Ανεβαίνουμε νομίζω στο 5ο ,χτυπάμε το κουδούνι, μας ανοίγει μια κοντή ξανθιά με κότσο - σαν να τοπαιζε λοχίας - και μας παρουσιάζει τα κορίτσια. Μου κάνει κλικ μια ψηλή όμορφη ξανθιά 35αρα αλλά κορμίέτσι. Ο φιλαράκος πήρε μια βυζού και χάθηκε στο βάθος. Ζητάω την ψηλή , πάμε μαζί στο δωμάτιο με βάζει να κάνω ντους και αρχίζει να βγάζει τα ρούχα της. Εμεινα μάγκες. Με ξαπλώνει μπρούμητα και αρχίζει ένα μασάζ πού κόντευα να τρυπήσω τον πάγκο. Γρήγορα με γυρίζει ανάσκελα και μου φέρνει τα βυζάκια της μεσα στην μόύρη μου. Μικρά ωραία βυζάκια πιτσιρίκας . Καυλωμένα να βυζάξεις κρεμ φρες ρε πούστη μου. Να μην τα πολυλογώ γιατί αρχίζω να φτιάχνομαι η κυρία Ιλιάνα εκ Βουλγαρίας 40 χρονών περίπου ( τύφλα ναχουν τα μωρά) μέστειλε αδιάβαστο. Σε μισή ώρα δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου. Ηθελα χαλαρωτικό μασαζ γαμώτο μου. Θα ξαναπάω αύριο Σάββατο πού δεν δουλέυω απο το πρωί. Μανάρα μου μιλφάρα μου.