Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ "Seven" Massage - Μακεδονίας 5 , 3ος όροφος (πρωην Personal Spa)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 344K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
:pipa1:γεια σου ρε νεα σμυρνη αλλα απο σενα δεν το περιμενα τετοιο σχολιο! εχει πιο πανω που λεω για την θαλασσα στο πειραγμα πρωτοσ εισαι!πλακιτσα κανω :2funny:

Δεν αμφισβητούμε τις καλές σου προθέσεις,αλλά χρειάζεται λίγο προσοχή,γιατί δημιουργούνται παρεξηγήσεις χωρίς λόγο....Το μαγαζί είναι πολύ καλό και οι κοπέλλες όλες εξαιρετικές.Η κάθε μία με τη χάρη της..... :2funny:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.257
Πόντοι
5.006
Δεν αμφισβητούμε τις καλές σου προθέσεις,αλλά χρειάζεται λίγο προσοχή,γιατί δημιουργούνται παρεξηγήσεις χωρίς λόγο....Το μαγαζί είναι πολύ καλό και οι κοπέλλες όλες εξαιρετικές.Η κάθε μία με τη χάρη της..... :2funny:
μαζι σου οκ! :cheesy:

mariak

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Εγώ κάνω το μπάνιο στη ναυπακτο πήρα και σαπούνι μαζί μου να είμαι έτοιμη για αυριο :2funny: :2funny: :2funny:
Φιλακια σε ολους :-*

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.097
Πόντοι
7.195
Εγώ κάνω το μπάνιο στη ναυπακτο πήρα και σαπούνι μαζί μου να είμαι έτοιμη για αυριο :2funny: :2funny: :2funny:
Φιλακια σε ολους :-*
δηλαδη εγκαταλειπεις ?????? ξεκινουν διακοπες ????? αντε καλι ξεκουραση και καλη διασκεδαση.

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
δηλαδη εγκαταλειπεις ?????? ξεκινουν διακοπες ????? αντε καλι ξεκουραση και καλη διασκεδαση.

Αυτό κατάλαβες?????? η Μαρία είναι σαν τις γοργόνες...με ένα μακροβούτι μπορεί να βρεθεί απο τη Ναύπακτο στον Πειραιά!!! :rockon:

FOTINI

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
6
καλημερα
το ονομα μου ειναι Φωτεινη και ειμαι στο Πατησιον 77-79. ειναι πολλες κοπελες που σας περιμενουν . Αλεξια Ρανια Ηλιανα Σοφια Ζωη Λιλη και η Μαρια .Αλινα και Τατιανα απο την αλλη εβδομαδα .

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
καλημερα
το ονομα μου ειναι Φωτεινη και ειμαι στο Πατησιον 77-79. ειναι πολλες κοπελες που σας περιμενουν . Αλεξια Ρανια Ηλιανα Σοφια Ζωη Λιλη και η Μαρια .Αλινα και Τατιανα απο την αλλη εβδομαδα .

Καλωστην :sunglasses:

Ανοιξατε κιολας ή απο το σπιτι σου μας γραφεις??

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
καλημερα

Περιγραφή Ράνιας και Λίλης;

kokorikos_1

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Κριτικές
8
Like
12
Πόντοι
0
Καλά Ε!. Αμα δουλεύει ακι η Φωτεινή είνια σαν σαν να μου λες ότι ο αστυφύλακας καλλιεργούσε παπαρούνα. :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2:

pao ole

Νέο Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα φίλοι. Ειμαι καινούργιος εδώ αλλά αυτό που έπαθα χτες πρέπει να το πω. Πίνοντας καφέ στη πράσινη πλατεία μου λέει ενας κολλητός πάμε ρε στο καινούργιο μασατζίδικο στη Πατησιων. Με παίρνει και πάμε μαζί. Ανεβαίνουμε νομίζω στο 5ο ,χτυπάμε το κουδούνι, μας ανοίγει μια κοντή ξανθιά με κότσο - σαν να τοπαιζε λοχίας - και μας παρουσιάζει τα κορίτσια. Μου κάνει κλικ μια ψηλή όμορφη ξανθιά 35αρα αλλά κορμίέτσι. Ο φιλαράκος πήρε μια βυζού και χάθηκε στο βάθος. Ζητάω την ψηλή , πάμε μαζί στο δωμάτιο με βάζει να κάνω ντους και αρχίζει να βγάζει τα ρούχα της. Εμεινα μάγκες. Με ξαπλώνει μπρούμητα και αρχίζει ένα μασάζ πού κόντευα να τρυπήσω τον πάγκο. Γρήγορα με γυρίζει ανάσκελα και μου φέρνει τα βυζάκια της μεσα στην μόύρη μου. Μικρά ωραία βυζάκια πιτσιρίκας . Καυλωμένα να βυζάξεις κρεμ φρες ρε πούστη μου. Να μην τα πολυλογώ γιατί αρχίζω να φτιάχνομαι η κυρία Ιλιάνα εκ Βουλγαρίας 40 χρονών περίπου ( τύφλα ναχουν τα μωρά) μέστειλε αδιάβαστο. Σε μισή ώρα δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου. Ηθελα χαλαρωτικό μασαζ γαμώτο μου. Θα ξαναπάω αύριο Σάββατο πού δεν δουλέυω απο το πρωί. Μανάρα μου μιλφάρα μου.

ozzy13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
44
Like
55
Πόντοι
606
κανα πιπινι εχει το μαγαζι?πολυ μιλφ ακουω

mariak

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Αυτό κατάλαβες?????? η Μαρία είναι σαν τις γοργόνες...με ένα μακροβούτι μπορεί να βρεθεί απο τη Ναύπακτο στον Πειραιά!!! :rockon:
πσσσσσσσσσσσσσ που θα λεγε κι ο γειτονας!εκανα απολεπιση εβγαλα και την ουρα και ηρθα!

mariak

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Περιγραφή Ράνιας και Λίλης;
ρανια και βικη οχι λιλη.εγω παιδια θα σας πω πως τις βλεπω εγω αλλα ειπαμε τα γουστα ειναι γουστα ετσι?μη μου πειτε
μετα οτι δε γραφω καλα.λοιπον η βικη ειναι αυτο που λεμε κοντοπουτανος και η ρανια ειναι αυτο που λεμε τσοντα.προσωπικα προτειμω
ρανια

eli35

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2012
Κριτικές
1
Like
30
Πόντοι
1
Προτείνεις Ράνια ή προτιμάς Ράνια;

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom