δεν ηταν δικια μου!Μαρακι, πολυ γρηγορα αναρρωσες....θα ηταν ελαφρια η αρρωστεια....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΚΛΕΙΣΤΟ "Seven" Massage - Μακεδονίας 5 , 3ος όροφος (πρωην Personal Spa)
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
SANIM
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.397
- Πόντοι
- 2.537
παλι καλα.....δεν ηταν δικια μου!
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.395
- Πόντοι
- 5.006
ρε μεγαλε δεν παιρνεισ τον κοκορικο να πατε καμια βολτα! γελασεσ με την ερωτηση?σιγα το αστειο εγω ξερω τη ρωτησα!Κοκορίκος είναι αυτός που έγραψε ότι φοβάται για το επίπεδο. Όσο για γέλιο, εγώ να δεις γέλιο που έκανα με την ερώτηση τα 45 λεπτά πόσο; 100 ευρά.
εχεις δικιο εσυ!εγω μπερδευτικα!σορι!Κοκορίκος είναι αυτός που έγραψε ότι φοβάται για το επίπεδο. Όσο για γέλιο, εγώ να δεις γέλιο που έκανα με την ερώτηση τα 45 λεπτά πόσο; 100 ευρά.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 236.135
- Πόντοι
- 46.232
επίσκεψη σήμερα το απογευματάκι κατά τις 17.30 μαζί με τον dimit31...
πρώτη φορά στον χώρο.....το ελαιοτριβείο δραστηριοποιείτε στον 5ο όροφο αυτής της παλιάς πολυκατοικίας με τα πάρα πολλά διαμερίσματα , ενώ μου έκανε εντύπωση που κάτω υπάρχει κάτι σαν λόμπι
και δύο σκάλες μεγάλες μια αριστερά και μια δεξιά , είναι ωραίο στο μάτι από αρχιτεκτονικής πλευράς , βέβαια υπάρχουν και δυο ανελκυστήρες πάλι ένας δεξιά και ένας αριστερά , όποιος θέλει να φτάσει
στον 5ο και στο μαγαζί πρέπει να ανέβει με τον αριστερά ανελκυστήρα....το σαλόνι του μαγαζιού πολύ ευρύχωρο και θυμίζει(μάλλον ηταν)ινστιτούτο ομορφιάς με ένα τεράστιο γκισέ , υπάρχουν 3 δωμάτια , όλα
διαθέτουν μασαζοκρέβατο(το σημαντικό είναι ότι τα κρεβάτια έχουν την τρύπα για να μπορείς να βάζεις το κεφάλι σου και να μην σου βγαίνει ο σβέρκος)καρέκλα ,ωραία χρώματα στους τοίχους και τις κουρτίνες ,
το ένα απο τα τρία διαθέτει και ντουζιέρα και τζακούζι , υπάρχει και μπάνιο με δύο θαλαμίσκους ,εδώ θα ήθελα να σταθώ ότι και να επισημάνω κάτι που ήδη έχει αναφερθεί, μιας και είμαι λάτρης του καναπέ...
θα πρέπει να προστεθεί από ένας σε κάθε δωμάτιο....στα δωμάτια υπάρχουν παντόφλες μιας χρήσεως και πετσέτες , σήμερα στο μαγαζί λόγο Κυριακής δούλευαν 3 κοπέλες ,η γνωστή Μαρία που είχε και ρόλο σερίφισας
μελαχρινή κανονικό σώμα μεγάλα βυζιά , Σοφία ξανθιά κατσαρομάλλα κανονικό σώμα μεσαίο βυζί ελληνιδα , έχανε λίγο επικοινωνιακά , και Ηλιάννα λεπτή 40αρα απο Βουλγαρία πολύ σφιχτό σώμα και μικρό στητό στήθος ,
λόγο του ότι με την Μαρία έχουμε γνωριστεί απο αλλού και είναι γνωστό ότι την γνωρίζω (και το λέω πριν βγουν κάποιοι και σχολιάσουν)υπήρχε πολύ καλό κλίμα και σόσιαλ ταιμ....στο δια ταύτα επέλεξα και πέρασα
με την Ηλιάννα πιό πολύ γιατί είχα ανάγκη από μασάζ και είχαν γραφτεί καλά για αυτήν , και τα επιβεβαιώνω..... λεπτομέρειες για την συνεδρία στην κριτική που θα ανέβει....
πρώτη φορά στον χώρο.....το ελαιοτριβείο δραστηριοποιείτε στον 5ο όροφο αυτής της παλιάς πολυκατοικίας με τα πάρα πολλά διαμερίσματα , ενώ μου έκανε εντύπωση που κάτω υπάρχει κάτι σαν λόμπι
και δύο σκάλες μεγάλες μια αριστερά και μια δεξιά , είναι ωραίο στο μάτι από αρχιτεκτονικής πλευράς , βέβαια υπάρχουν και δυο ανελκυστήρες πάλι ένας δεξιά και ένας αριστερά , όποιος θέλει να φτάσει
στον 5ο και στο μαγαζί πρέπει να ανέβει με τον αριστερά ανελκυστήρα....το σαλόνι του μαγαζιού πολύ ευρύχωρο και θυμίζει(μάλλον ηταν)ινστιτούτο ομορφιάς με ένα τεράστιο γκισέ , υπάρχουν 3 δωμάτια , όλα
διαθέτουν μασαζοκρέβατο(το σημαντικό είναι ότι τα κρεβάτια έχουν την τρύπα για να μπορείς να βάζεις το κεφάλι σου και να μην σου βγαίνει ο σβέρκος)καρέκλα ,ωραία χρώματα στους τοίχους και τις κουρτίνες ,
το ένα απο τα τρία διαθέτει και ντουζιέρα και τζακούζι , υπάρχει και μπάνιο με δύο θαλαμίσκους ,εδώ θα ήθελα να σταθώ ότι και να επισημάνω κάτι που ήδη έχει αναφερθεί, μιας και είμαι λάτρης του καναπέ...
θα πρέπει να προστεθεί από ένας σε κάθε δωμάτιο....στα δωμάτια υπάρχουν παντόφλες μιας χρήσεως και πετσέτες , σήμερα στο μαγαζί λόγο Κυριακής δούλευαν 3 κοπέλες ,η γνωστή Μαρία που είχε και ρόλο σερίφισας
μελαχρινή κανονικό σώμα μεγάλα βυζιά , Σοφία ξανθιά κατσαρομάλλα κανονικό σώμα μεσαίο βυζί ελληνιδα , έχανε λίγο επικοινωνιακά , και Ηλιάννα λεπτή 40αρα απο Βουλγαρία πολύ σφιχτό σώμα και μικρό στητό στήθος ,
λόγο του ότι με την Μαρία έχουμε γνωριστεί απο αλλού και είναι γνωστό ότι την γνωρίζω (και το λέω πριν βγουν κάποιοι και σχολιάσουν)υπήρχε πολύ καλό κλίμα και σόσιαλ ταιμ....στο δια ταύτα επέλεξα και πέρασα
με την Ηλιάννα πιό πολύ γιατί είχα ανάγκη από μασάζ και είχαν γραφτεί καλά για αυτήν , και τα επιβεβαιώνω..... λεπτομέρειες για την συνεδρία στην κριτική που θα ανέβει....
επίσης απο την Αλεξία με τα μακρια πόδια και την Ζωή ...Πέρασμα πριν λίγο από το μαγαζί, παρέα με τον n.smirni76.
Υποδοχή από τη Μαρία και παρούσες κοπέλες μαζί της η Ηλιάννα και η Σοφία. Τη Μαρία την ξέρετε οι περισσότεροι, δεν χρειάζεται να πω πολλά. Η Ηλιάννα είναι μια πολύ όμορφη, ψηλή γυναίκα από τη Βουλγαρία, με σώμα που θα το ζήλευαν πολλές εικοσάχρονες. Η Σοφία και αυτή Ελληνίδα, ξανθιά και λιγότερο επικοινωνιακή από τις άλλες δυο. Τις καθημερινές το ρόστερ εμπλουτίζεται με δυο κοπέλες από τη Ρουμανία και οι οποίες θα τσεκαριστούν με την πρώτη ευκαιρία.Ο χώρος πολύ ωραίος, άνω του μέσου όρου, με μεγάλο σαλόνι. Τα 3 δωμάτια, πολύ ωραία διακοσμημένα, με κορυφαίο το δωμάτιο με το τζακούζι, που είναι πολύ άνετο.
Περισσότερα από τον φίλο n.smirni76 που τίμησε την Ηλιάννα.
κακε ζηλιαρη ..................28............
το οτι δεν απαντησες ισως σημαίνει οτι συμφωνεις μαζύ μου ...οτι καταλαβες τη θεση μου σε αυτα τα θεματα ...δεν ειναι κακο ουτε υποτιμητικο να το παραδεχτεις ...προς ,MARIO KALO
κανεις ενα λάθος και μαλιστα επιμενεις ενω σου εχω απαντησει ευθεως ...και αναφερομαι στη σχεση μου με το μαγαζυ ...δεν ειμαι αφελής για να εκθεσω τον εαυτο μου σε καποιον σαν εσενα με κρυφτο που τελικα να με αποκαλυψει...ηθελα και εγραφα γι αυτο το μαγαζυ ανοιχτα χωρις να εχω λογο να φοβαμαι οτι θα κατηγορηθω για διακριση γιατι ποτε δεν ειπα ψεμματα ....σαφεστατα θα μπορουσα να κρυβομαι και να υποκρινομαι και να παραπλανω γραφοντας απο εδω και απο εκει και για αλλα μαγαζια που σε πληροφορω ξερω πολλα......και μαλιστα θα μπορουσα να εκτοξευω και βασιμες κατηγοριες ωστε οπως λες εσυ να αβανταρω αλλο....Οπως και εσυ που σταματησες να γραφεις για το μαγαζυ που γουσταρεις και περνας καλα νομιζω οτι ειναι λαθος ....αυτο που σου αρεσει και πραγματι ειναι αληθινο γιατι να μη το γραψεις? που αν θελεις σωστα σου αρεσει γιατι ειναι καλο μαγαζυ.... το δε παραδειγμα σου για τον προπονητη δεν ταιριαζει σε εμενα ....γιατι ουδεποτε εχω κατηγορησει στα τοσα ποστ μου καμμια κοπελα οπουδηποτε και αν δουλευε....
Προς ΨΑΡΑΚΑ_2
Ο λόγος που δεν απάντησα είναι γιατί αυτά που είχα να πω τα είπα όπως και συ. Αυτοί που είχαν το κουράγιο να τα διαβάσουν θα τα διάβασαν. Μεγάλα παιδιά είναι θα σχηματίσουν άποψη. Εξάλλου αυτός είναι και ο λόγος που έγραψα και θα γράφω όταν πρέπει και όχι για να συμφωνήσουμε εμείς. Για αυτούς που βαρέθηκαν να διαβάσουν ή δεν έδωσαν σημασία, "όλα καλά και όλα ωραία".
Όσο για την τελευταία παράγραφο, όταν γράφεις κριτικές και θέλεις να έχεις αξιοπιστία πρέπει να γράφεις την αλήθεια. Δηλαδή αν μία μασατζού είναι άπλητη και μυρίζει και δεν το γράψεις, παίρνεις στο λαιμό σου όλους τους επόμενους. Αυτό που κάνεις εσύ λοιπόν δεν είναι κριτική. Είναι ...........
Ο λόγος που δεν απάντησα είναι γιατί αυτά που είχα να πω τα είπα όπως και συ. Αυτοί που είχαν το κουράγιο να τα διαβάσουν θα τα διάβασαν. Μεγάλα παιδιά είναι θα σχηματίσουν άποψη. Εξάλλου αυτός είναι και ο λόγος που έγραψα και θα γράφω όταν πρέπει και όχι για να συμφωνήσουμε εμείς. Για αυτούς που βαρέθηκαν να διαβάσουν ή δεν έδωσαν σημασία, "όλα καλά και όλα ωραία".
Όσο για την τελευταία παράγραφο, όταν γράφεις κριτικές και θέλεις να έχεις αξιοπιστία πρέπει να γράφεις την αλήθεια. Δηλαδή αν μία μασατζού είναι άπλητη και μυρίζει και δεν το γράψεις, παίρνεις στο λαιμό σου όλους τους επόμενους. Αυτό που κάνεις εσύ λοιπόν δεν είναι κριτική. Είναι ...........
δανείζομαι γραφόμενα mariou kalou απο παλιότερο ποστάρισμα του....
... Φυσικά και θα σου απαντήσω αλλά αυτά τα πράγματα θέλουν και το χρόνο τους που δεν είχα λόγω και άλλων υποχρεώσεων αλλά τώρα έχω το χρόνο..........
θα σου απαντήσει...όταν βρεί χρόνο....και δεν το λέω ειρωνικά για τον μαριο....απλά μου αρέσει η συζήτηση σας.............και περιμένω την συνέχεια.
Τελικά είσαι πολύ μεγάλος.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 236.135
- Πόντοι
- 46.232
όχι καλέ.......μόλις 36 είμαι
μεγάλος είμαι?
μεγάλος είμαι?
δεν ξερω μπορει και να το εγραφα , αλλα σε αυτο εχεις δικιο εχω και εγω απορία τι θα εκανα ...δεν μου εχει συμβει και δεν ξερω τι θα εκανα....ισως να σκεφτομουν οτι μπορει να ετυχε και να μη ηθελα να την αδικησω .....δεν θελω σε αυτο το site να ασχολουμαι με τα κακως κειμενα ...μονο με τα καλώς ....(Καλός είσαι και εσυ γι αυτο ασχολουμαι!!!!!!)Αρκετά εχουμε στην καθημερινότητά μας που αναγκαστικά τα αντιμετωπίζουμε....χαλάρωσε και πες μου καληνύχτα ...σε περιμενω φιλε μου για να παω για υπνο ...η μερα ηταν κουραστικη ....απο εμένα καληνύχτα σου και καλη ξεκούραση ...Προς ΨΑΡΑΚΑ_2
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 164
- Like
- 5.204
- Πόντοι
- 21.265
όχι καλέ.......μόλις 36 είμαι
μεγάλος είμαι?
και μεγαλύτερος να ήσουν, είπαμε, όταν έχουμε καλή ζωή και καλές συνήθειες, δεν μας πιάνει κανένας ;)
λοιπόν, στο συγκεκριμένο μαγαζί, όπως και σε κάποια άλλα, λέγονται αλήθειες. Θα αναφερθώ ειδικά στην Ηλιάνα, σαν παράδειγμα. Είχα διαβάσει παλιότερα ότι είναι μια γυναίκα, ψηλή, όμορφη με ωραίο σώμα. Χθες, λοιπόν διαπίστωσα αυτό ακριβώς, ότι είναι μια γυναίκα, που μπορεί να τρελάνει κόσμο. Όπως ακριβώς έλεγαν οι ενημερώσεις. Μάριε μπορείς να πας κι εσύ να το διαπιστώσεις. Δυστυχώς, εμένα δεν είναι του γούστου μου, γιατί δεν μου αρέσουν οι ψηλές γυναίκες, αλλά τα μικροκαμωμένα πλασματάκια
Που θέλω να καταλήξω: ενημέρωση μπορεί να γίνει από οποιονδήποτε, αρκεί αυτή η ενημέρωση να μην δράκοι, αλλά να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Από εκεί και πέρα όλα τα υπόλοιπα είναι περιττά.
Καλά να περνάμε
προμοτορας του nsmirni???? δεν το πιστευω !!!!!!!!Στη σκέψη μεγάλος. Στα χρόνια σε τρώω. Είμαι 51.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 236.135
- Πόντοι
- 46.232
ππππππππππππσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ
δεν ξερω μπορει και να το εγραφα , αλλα σε αυτο εχεις δικιο εχω και εγω απορία τι θα εκανα ...δεν μου εχει συμβει και δεν ξερω τι θα εκανα....ισως να σκεφτομουν οτι μπορει να ετυχε και να μη ηθελα να την αδικησω .....δεν θελω σε αυτο το site να ασχολουμαι με τα κακως κειμενα ...μονο με τα καλώς ....(Καλός είσαι και εσυ γι αυτο ασχολουμαι!!!!!!)Αρκετά εχουμε στην καθημερινότητά μας που αναγκαστικά τα αντιμετωπίζουμε....χαλάρωσε και πες μου καληνύχτα ...σε περιμενω φιλε μου για να παω για υπνο ...η μερα ηταν κουραστικη ....απο εμένα καληνύχτα σου και καλη ξεκούραση ...
Καληνύχτα και καλή ξεκούραση αγαπητέ μου. Άλλο η εν τω σάϊτ αντιπαράθεση και άλλο η ευγένεια και η ανθρώπινη συμπεριφορά προς τον συνάνθρωπο.
σωστά ....συμφωνουμε απόλυτα και σε ενα θέμα ...σε ευχαριστώ....Καληνύχτα και καλή ξεκούραση αγαπητέ μου. Άλλο η εν τω σάϊτ αντιπαράθεση και άλλο η ευγένεια και η ανθρώπινη συμπεριφορά προς τον συνάνθρωπο.
ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Καληνύχτα και καλή ξεκούραση αγαπητέ μου. Άλλο η εν τω σάϊτ αντιπαράθεση και άλλο η ευγένεια και η ανθρώπινη συμπεριφορά προς τον συνάνθρωπο.
σωστά ....συμφωνουμε απόλυτα και σε ενα θέμα ...σε ευχαριστώ....
... και κοιμήθηκαν αυτοί καλά και 'μείς καλύτερα ...!!! ;)
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 13K