????Συγνώμη από όλους για την πολυλογία μου
Σώπα ρε φίλε Μάριε. Ποιός σου είπε ότι είσαι πολυλογάς. Εσύ δίνεις σεμινάρια για την σημασία της σιωπής. Πω Πω ρε πούστη μου πάω να βρώ ασπιρίνη. Θα ξαναδοκιμάσω τη νΜαρίσ -όχι της σιωπής- αλλά της Νέας Σμύρνης γιατί την πρώτη φορά κάτι δεν μου πήγε καλά.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΚΛΕΙΣΤΟ "Seven" Massage - Μακεδονίας 5 , 3ος όροφος (πρωην Personal Spa)
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.491
- Πόντοι
- 5.006
καλημερα σασ σημερα εργαζεσται?κοιταξε ολοι ξερουν οτι ειχα χωρο ενα χρονο.πριν απ αυτο δουλευα εξω.εχω στο καρνε μου 678 ατομα μπορω να κανω οτι θελω οποτε θελω
απλα βαρεθηκα μονη μου το κατ οικον ειναι κουραστικο με τις μετακινησεις οποτε προς το παρον θα ειμαι εκει...
ειπαμε καθε μερα και κυριακη!καλημερα σασ σημερα εργαζεσται?
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
Sorry ρε παιδες,αλλα επειδη μεσα στο ροστερ αναφερθηκε η φωτεινη,τώρα κανει πρόγραμμα ή ειναι παλι σέριφ;επίσης η ινώ στο παλιο μαγαζί έκανε φούλ?
σέριφ μπόσκο. Βασικά είναι η πιό σέξι σέριφ που υπάρχει τουλάχιστον στην Αθήνα. Όταν σου ανοίγει την πόρτα το μόνο βέβαιο είναι ότι θές να κάτσεις όπως και να χει...ακόμη και για έναν καφέ...
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
Sorry ρε παιδες,αλλα επειδη μεσα στο ροστερ αναφερθηκε η φωτεινη,κανει πρόγραμμα ή ειναι παλι σέριφ;επίσης η ινώ στο παλιο μαγαζί έκανε φούλ?
πρόσεξε μόνο όταν την δείς μήν την ερωτευθείς..Έχει μια ματιά....μα τί ματιά.... :-*
eparxiotis5
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
κοιταξε ολοι ξερουν οτι ειχα χωρο ενα χρονο.πριν απ αυτο δουλευα εξω.εχω στο καρνε μου 678 ατομα μπορω να κανω οτι θελω οποτε θελω
απλα βαρεθηκα μονη μου το κατ οικον ειναι κουραστικο με τις μετακινησεις οποτε προς το παρον θα ειμαι εκει...
Καλή επιτυχία, Μαρία!
κοιταξε ολοι ξερουν οτι ειχα χωρο ενα χρονο.πριν απ αυτο δουλευα εξω.εχω στο καρνε μου 678 ατομα μπορω να κανω οτι θελω οποτε θελω
Στο καρνε μπορει νε εχεις 678 ατομα αλλα δεν ξερω ποσοι απο αυτους εχουν πλεον να πληρωνουν.
Sorry ρε παιδες,αλλα επειδη μεσα στο ροστερ αναφερθηκε η φωτεινη,κανει πρόγραμμα ή ειναι παλι σέριφ;επίσης η ινώ στο παλιο μαγαζί έκανε φούλ?
Φίλε υπάρχει άλλο θρεντ για το μαγαζί αυτό.
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 164
- Like
- 5.204
- Πόντοι
- 21.265
Πέρασμα πριν λίγο από το μαγαζί, παρέα με τον n.smirni76.
Υποδοχή από τη Μαρία και παρούσες κοπέλες μαζί της η Ηλιάννα και η Σοφία. Τη Μαρία την ξέρετε οι περισσότεροι, δεν χρειάζεται να πω πολλά. Η Ηλιάννα είναι μια πολύ όμορφη, ψηλή γυναίκα από τη Βουλγαρία, με σώμα που θα το ζήλευαν πολλές εικοσάχρονες. Η Σοφία και αυτή Ελληνίδα, ξανθιά και λιγότερο επικοινωνιακή από τις άλλες δυο. Τις καθημερινές το ρόστερ εμπλουτίζεται με δυο κοπέλες από τη Ρουμανία και οι οποίες θα τσεκαριστούν με την πρώτη ευκαιρία.
Ο χώρος πολύ ωραίος, άνω του μέσου όρου, με μεγάλο σαλόνι. Τα 3 δωμάτια, πολύ ωραία διακοσμημένα, με κορυφαίο το δωμάτιο με το τζακούζι, που είναι πολύ άνετο.
Περισσότερα από τον φίλο n.smirni76 που τίμησε την Ηλιάννα.
Υποδοχή από τη Μαρία και παρούσες κοπέλες μαζί της η Ηλιάννα και η Σοφία. Τη Μαρία την ξέρετε οι περισσότεροι, δεν χρειάζεται να πω πολλά. Η Ηλιάννα είναι μια πολύ όμορφη, ψηλή γυναίκα από τη Βουλγαρία, με σώμα που θα το ζήλευαν πολλές εικοσάχρονες. Η Σοφία και αυτή Ελληνίδα, ξανθιά και λιγότερο επικοινωνιακή από τις άλλες δυο. Τις καθημερινές το ρόστερ εμπλουτίζεται με δυο κοπέλες από τη Ρουμανία και οι οποίες θα τσεκαριστούν με την πρώτη ευκαιρία.
Ο χώρος πολύ ωραίος, άνω του μέσου όρου, με μεγάλο σαλόνι. Τα 3 δωμάτια, πολύ ωραία διακοσμημένα, με κορυφαίο το δωμάτιο με το τζακούζι, που είναι πολύ άνετο.
Περισσότερα από τον φίλο n.smirni76 που τίμησε την Ηλιάννα.
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 164
- Like
- 5.204
- Πόντοι
- 21.265
σημερα μεχρι τι ωρα ???
το μαγαζί τις Κυριακές είναι μέχρι τις 8 περίπου
εγω ομως ξερω! ;)Στο καρνε μπορει νε εχεις 678 ατομα αλλα δεν ξερω ποσοι απο αυτους εχουν πλεον να πληρωνουν.
εγω ομως ξερω! ;)
Mασαζοτειρεσίας
και ομως εχω και ραβδι αγαπητε!Mασαζοτειρεσίας
n.smirni πες εσυ που το ειδες!
leon4861
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.228
- Πόντοι
- 216
Να με συγχωρεί το forum και ο ψάρακας-2. Πράγματι η Σοφία παίζει πνευστό με τέχνη. Εγώ εννοούσα την Μαρία πού είναι μεν ελληνίδα αλλά δεν είναι ούτε ξανθιά ούτε βέβαια μουσικός. Την Μαρία φοβάμαι για το επίπεδο του μαγαζιού. Παλιά καραβάνα αλλά όταν ζητήσαμε πιστοποιητικά έκανε το παγώνι. Να ξέρει ο υπεύθυνος ότι τα κασκαντεριλίκια πεθάνανε. Δεν λέμε ότι η κοπέλα έχει πρόβλημα αλλά για να ενταχθεί στο πάνελ να πάει να κάνει εξετάσεις πλήρεις.
Μήπως θα μπορούσες να μας πεις τι είναι αυτό που φοβάσαι? (Οτι θα το ανεβάσει ή οτι θα το ρίξει το επίπεδο του μαγαζιού ή το δικό της)
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 13K