εκει ειναι ....παντα προθυμη.....η αλεξια δουλευει εκει? η σταματησε
μιλφομανα καλη
ρωσιδα σεξοκιλλερ
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΚΛΕΙΣΤΟ "Seven" Massage - Μακεδονίας 5 , 3ος όροφος (πρωην Personal Spa)
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
γιατι δεν της προτεινεις ενα διπλο ? να εχεις προσωπικη εμπειρια σε λεπτομερειες .........se σε αυτο το και οχι μονο θα ηθελα περισοτερες λεπτομεριες. νομιζω όλοι θα ηθελαν
θα μας δωσεις συνταξη μωρη κουφαλα?ιουδα!28............
δε σε καταλαβα τι εννοεις?τελικα η μαρια εγινε γραναζι του συστηματος κ αυτη
δυσκολη εποχη για δον κιχωτες
απ οσο ξερω 11 μεχρι 9 και Κυριακη.ποιές είναι οι ώρες λειτουργίας;
Κυριακή κανονικά;
απ οσο ξερω 11 μεχρι 9 και Κυριακη.
μόλις τελειώνει η εκκλησία,ανοίγετε
παλι καλα εισαι ....αλλα σε εδωσε χωρις κουκουλαθα μας δωσεις συνταξη μωρη κουφαλα?ιουδα!
λες να περιμενουν πελατες απο εκει?μόλις τελειώνει η εκκλησία,ανοίγετε
[/quote
οχι "ανοιγουμε"!το μαγαζι ανοιγει!εγω μια απλη υπαληλος ειμαι,αν ανοιξω δικο μου θα βρω τροπο να το κανω 24ωρο!
ναι ρε καλη ιδεα να φερουν και το παπα να μας διαβασει!αληθεια απορια το χω στα μασατζιδικα κανουν αγιασμους η αφορισμους?λες να περιμενουν πελατες απο εκει?
οτι κανουν και στη βουλη .....ναι ρε καλη ιδεα να φερουν και το παπα να μας διαβασει!αληθεια απορια το χω στα μασατζιδικα κανουν αγιασμους η αφορισμους?
FROID
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 161
- Πόντοι
- 16
δε σε καταλαβα τι εννοεις?
απλα χιουμορ μαρια
τωρα δουλευεις εκει
αν καταλαβα καλα
οποτε εννοω οτι
δεν μπορει κανεις την σημερον ημερα να κανει
τιποτα μονος του
πρεπει να ανηκει καπου
απλα σαν σχολιο το εκανα
FROID
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 161
- Πόντοι
- 16
εκει ειναι ....παντα προθυμη.....
ειναι πολυ καβλα το μιλφακι
elsa_cross
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουλ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Εγω παντος τωρα βγαινω...
Εγω παντος τωρα βγαινω...
στην πίστα με τον Βέρτη?
κοιταξε ολοι ξερουν οτι ειχα χωρο ενα χρονο.πριν απ αυτο δουλευα εξω.εχω στο καρνε μου 678 ατομα μπορω να κανω οτι θελω οποτε θελωαπλα χιουμορ μαρια
τωρα δουλευεις εκει
αν καταλαβα καλα
οποτε εννοω οτι
δεν μπορει κανεις την σημερον ημερα να κανει
τιποτα μονος του
πρεπει να ανηκει καπου
απλα σαν σχολιο το εκανα
απλα βαρεθηκα μονη μου το κατ οικον ειναι κουραστικο με τις μετακινησεις οποτε προς το παρον θα ειμαι εκει...
εσυ δεν δινεις απαντησεις σε ερωτησεις που σου εκανα ....και υποσχεθηκες οτι θα το κανεις με ολους .....θα σου τις ξανακανω και περιμενω απαντηση κανοντας παραθεση στον εαυτο μου ....παιζεις τον πολυ εξυπνο και λαγωνικο αλλα εισαι πολυ ρηχος ....θεωρεις οτι τα πραγματα εχουν μονο μια εκδοχη αυτη που φανταζεσαι ...αλλα η φαντασια σου δεν φτανει .....εγω ειχα ηδη παραηρησει μωρο μου εξυπνο και ειχα ηδη μιλησει με την υπευθυνη γι αυτο το θεμα που το ειχα εντοπισει και εγω πριν δυο μερες ......και να απαντας στις ερωτησεις ...μη σκορπιζεις δυσπιστια απο εδω και απο εκει (γιατι βλεπω οτι το κανεις και με αλλους συναδελφους ) θεωρωντας τον εαυτο σου αρχηγο της φυλης ....
Φυσικά και θα σου απαντήσω αλλά αυτά τα πράγματα θέλουν και το χρόνο τους που δεν είχα λόγω και άλλων υποχρεώσεων αλλά τώρα έχω το χρόνο.
Λοιπόν δεν θεωρώ τον εαυτό μου αρχηγό της φυλής ούτε είμαι πιο έξυπνος από τους άλλους συναγωνιστές. Το μόνο που δέχομαι (λαγωνικό) είναι ότι όταν κάτι το παρατηρήσω μετά το ψάχνω και μεταφέρω το γεγονός στο σάϊτ με την ερμηνεία που εγώ δίνω.
Δεν είπα ποτέ ότι οι πληροφορίες που δίνεις είναι ψεύτικες. Άλλο αναξιόπιστες και άλλο ψεύτικες. Για παράδειγμα να σου πω ότι ο προπονητής μιας ομάδας όταν αναφέρεται για τους παίχτες που έχει σε ένα ΜΜΕ, ότι και να πει είναι αναξιόπιστο γιατί δεν μπορεί να βγει και να πει ότι ο τάδε παίχτης μου είναι άχρηστος ή τον πιο καλό που έχει θα τον υπερτιμήσει για δικούς του λόγους. Αυτό είναι κανόνας. Αν πει την πάσα αλήθεια ή θα τον απολύσουν ή θα πλακωθεί με τους παίχτες.
Εσένα λοιπόν θεωρώ ότι με το συγκεκριμένο μαγαζί , με τον τρόπο που γράφεις, ότι έχεις άλλη σχέση από αυτή του πελάτη. Αυτό, ότι και να μου πεις δεν πρόκειται να αλλάξω γνώμη. Μεταφέροντας λοιπόν αυτά που διαπιστώνω, ενημερώνω τους υπόλοιπους ότι ο γράφων (εσύ στη συγκεκριμένη περίπτωση) για τους λόγους που αναφέρω, δεν είναι αξιόπιστος. Όχι όμως ότι έγραψες ψέματα. Σίγουρα όμως αν διαπιστώσεις ότι μία κοπέλα δεν είναι σωστή στη δουλειά ή δεν είναι καθαρή ή οτιδήποτε από αυτά που πολλές φορές αντιμετωπίζουμε δεν θα το κριτικάρεις.
Όσο για τους χαρακτήρες και τις προσωπικότητες που αναφέρεις, τίποτα δεν εγγυάται ότι την δεδομένη στιγμή και κάτω από κατάλληλες συνθήκες ότι δεν θα ενδώσουν. Τα παραδείγματα χιλιάδες γύρο μας.
Τα συμπεράσματά μου δεν είναι μόνο ότι γράφεις για το ίδιο μαγαζί συνέχεια αλλά βασικά από αυτά που γράφεις. Αν κάποιος σου έλεγε σε προσλαμβάνω στο μαγαζί για να γράφεις στο σάϊτ σχετικά με το μαγαζί, έτσι θα έγραφες. Τι περισσότερο θα μπορούσες να γράψεις?
Δεν έχω επισκευτεί το μαγαζί αλλά δεν είπα και ότι λες ψέματα. Σου απάντησα πιο πάνω γιαυτό. Και ούτε έκανα κριτική για το μαγαζί. Εδώ κάνεις και λάθος.
Επίσης άλλο τα 32 στα 35 ποστ και άλλο τα 25 στα 50 αλλά δεν μένω εδώ. Από την ώρα που είπα και δύο κουβέντες παραπάνω με τον υπεύθυνη στο συγκεκριμένο μαγαζί για το οποίο με κατηγορείς, έχω σταματήσει να γράφω παρόλο που συνεχίζω να πηγαίνω. Για σκέψου τι μεγάλη διαφορά έχει αυτό με την δική σου τακτική. Εσύ ακόμη και σήμερα δεν διανοείσαι να μην ξαναγράψεις εδώ για να διαφυλάξεις την αξιοπιστία σου. Γράφεις σήμερα σε συναγωνιστή «η πληροφορία σου θα διασταυρωθεί thnks . Που πάει το thnks.
Τέλος εγώ θα σινεχίσω να αναφέρω ότι πέφτει στην αντίληψή μου γιατί νομίζω ότι έτσι συμβάλω στην πληρέστερη ενημέρωση των συναγωνιστών.
Συγνώμη από όλους για την πολυλογία μου
FROID
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 161
- Πόντοι
- 16
κοιταξε ολοι ξερουν οτι ειχα χωρο ενα χρονο.πριν απ αυτο δουλευα εξω.εχω στο καρνε μου 678 ατομα μπορω να κανω οτι θελω οποτε θελω
απλα βαρεθηκα μονη μου το κατ οικον ειναι κουραστικο με τις μετακινησεις οποτε προς το παρον θα ειμαι εκει...
οκ κατανοητο.
προς ,MARIO KALO
κανεις ενα λάθος και μαλιστα επιμενεις ενω σου εχω απαντησει ευθεως ...και αναφερομαι στη σχεση μου με το μαγαζυ ...δεν ειμαι αφελής για να εκθεσω τον εαυτο μου σε καποιον σαν εσενα με κρυφτο που τελικα να με αποκαλυψει...ηθελα και εγραφα γι αυτο το μαγαζυ ανοιχτα χωρις να εχω λογο να φοβαμαι οτι θα κατηγορηθω για διακριση γιατι ποτε δεν ειπα ψεμματα ....σαφεστατα θα μπορουσα να κρυβομαι και να υποκρινομαι και να παραπλανω γραφοντας απο εδω και απο εκει και για αλλα μαγαζια που σε πληροφορω ξερω πολλα......και μαλιστα θα μπορουσα να εκτοξευω και βασιμες κατηγοριες ωστε οπως λες εσυ να αβανταρω αλλο....Οπως και εσυ που σταματησες να γραφεις για το μαγαζυ που γουσταρεις και περνας καλα νομιζω οτι ειναι λαθος ....αυτο που σου αρεσει και πραγματι ειναι αληθινο γιατι να μη το γραψεις? που αν θελεις σωστα σου αρεσει γιατι ειναι καλο μαγαζυ.... το δε παραδειγμα σου για τον προπονητη δεν ταιριαζει σε εμενα ....γιατι ουδεποτε εχω κατηγορησει στα τοσα ποστ μου καμμια κοπελα οπουδηποτε και αν δουλευε....
κανεις ενα λάθος και μαλιστα επιμενεις ενω σου εχω απαντησει ευθεως ...και αναφερομαι στη σχεση μου με το μαγαζυ ...δεν ειμαι αφελής για να εκθεσω τον εαυτο μου σε καποιον σαν εσενα με κρυφτο που τελικα να με αποκαλυψει...ηθελα και εγραφα γι αυτο το μαγαζυ ανοιχτα χωρις να εχω λογο να φοβαμαι οτι θα κατηγορηθω για διακριση γιατι ποτε δεν ειπα ψεμματα ....σαφεστατα θα μπορουσα να κρυβομαι και να υποκρινομαι και να παραπλανω γραφοντας απο εδω και απο εκει και για αλλα μαγαζια που σε πληροφορω ξερω πολλα......και μαλιστα θα μπορουσα να εκτοξευω και βασιμες κατηγοριες ωστε οπως λες εσυ να αβανταρω αλλο....Οπως και εσυ που σταματησες να γραφεις για το μαγαζυ που γουσταρεις και περνας καλα νομιζω οτι ειναι λαθος ....αυτο που σου αρεσει και πραγματι ειναι αληθινο γιατι να μη το γραψεις? που αν θελεις σωστα σου αρεσει γιατι ειναι καλο μαγαζυ.... το δε παραδειγμα σου για τον προπονητη δεν ταιριαζει σε εμενα ....γιατι ουδεποτε εχω κατηγορησει στα τοσα ποστ μου καμμια κοπελα οπουδηποτε και αν δουλευε....
kokorikos_1
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
Συγνώμη από όλους για την πολυλογία μου
[/quote]Σώπα ρε φίλε Μάριε. Ποιός σου είπε ότι είσαι πολυλογάς. Εσύ δίνεις σεμινάρια για την σημασία της σιωπής. Πω Πω ρε πούστη μου πάω να βρώ ασπιρίνη. Θα ξαναδοκιμάσω τη νΜαρίσ -όχι της σιωπής- αλλά της Νέας Σμύρνης γιατί την πρώτη φορά κάτι δεν μου πήγε καλά.
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 13K