Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ "Seven" Massage - Μακεδονίας 5 , 3ος όροφος (πρωην Personal Spa)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 347K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
εγω παντως μετα τις συστασεις που πηρα για την Ηλιανα περασα το μεσημερι για ενα μασαζακι απ το εν λογω κεντρο και μια χαρα ηταν!καθαρος χωρος και τα κοριτσια ευγενικα προσφερουν και την απαιτουμενη πορτοκαλαδα  ως δυναμοτικο πριν το μασαζ!Η Ηλιανα κανει πολυ καλο μασαζ(και οχι μονο...) απο κει και περα ο καθενας εχει τα γουστα του βεβαια.εγω παντως περασα ωραια και θα ξαναπαω αυριο κιολας!

;) ;)
:dancing:  :dancing: Μάλον βρηκες αυτό που έψαχνες!  :rockon: :rockon:

Ή λάθος κατάλαβα? :huh: :huh:

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Χθεσινή επίσκεψη στο νέο θεραπευτήριο και οι πρώτες εντυπώσεις εξαιρετικές.Μεγάλος χώρος υποδοχής,ωραία διακόσμηση,φιλική υποδοχή απο την πανέμορφη υπεύθυνη.....Τα δωμάτια ευρύχωρα,πολύ καθαρά και με ιδιαίτερο ντους η/και υδρομασαζ.Το ρόστερ αποτελούσαν 5-6 κοπέλλες,όλες ανω του μέσου όρου.2-3 ήσαν παλιές γνώριμες,έχουν προστεθεί όμως και νέες θεραπεύτριες που υπόσχονται πολλά.....
Η αρχική μου σκέψη ήταν να επιλέξω διπλό με την Ηλιάνα και νεόφερτο πιπίνι (ονόματι Τατιάννα,αν θυμάμαι καλά....),ώστε να επαληθεύσω τις διαπιστώσεις της γειτόνισσας,της οποίας το γούστο εμπιστεύομαι απόλυτα....Δυστυχώς,απρόσμενο επαγγελματικό τηλεφώνημα ματαίωσε τα σχέδια μου και απεχώρησα κατηφής..... :huh:
Φυσικά θα επανέλθω το συντομώτερο,με κλειστό το κινητό αυτή τη φορά...... :uglystupid:
Μοναδικό μελανό σημείο : η γειτόνισσα είχε καταναλώσει κατά την προηγηθείσα επίσκεψή της την τελευταία διαθέσιμη πορτοκαλάδα,με αποτέλεσμα να αρκεστώ σε κρύο νεράκι.....

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Χθεσινή επίσκεψη στο νέο θεραπευτήριο και οι πρώτες εντυπώσεις εξαιρετικές.Μεγάλος χώρος υποδοχής,ωραία διακόσμηση,φιλική υποδοχή απο την πανέμορφη υπεύθυνη.....Τα δωμάτια ευρύχωρα,πολύ καθαρά και με ιδιαίτερο ντους η/και υδρομασαζ.Το ρόστερ αποτελούσαν 5-6 κοπέλλες,όλες ανω του μέσου όρου.2-3 ήσαν παλιές γνώριμες,έχουν προστεθεί όμως και νέες θεραπεύτριες που υπόσχονται πολλά.....
Η αρχική μου σκέψη ήταν να επιλέξω διπλό με την Ηλιάνα και νεόφερτο πιπίνι (ονόματι Τατιάννα,αν θυμάμαι καλά....),ώστε να επαληθεύσω τις διαπιστώσεις της γειτόνισσας,της οποίας το γούστο εμπιστεύομαι απόλυτα....Δυστυχώς,απρόσμενο επαγγελματικό τηλεφώνημα ματαίωσε τα σχέδια μου και απεχώρησα κατηφής..... :huh:
Φυσικά θα επανέλθω το συντομώτερο,με κλειστό το κινητό αυτή τη φορά...... :uglystupid:
Μοναδικό μελανό σημείο : η γειτόνισσα είχε καταναλώσει κατά την προηγηθείσα επίσκεψή της την τελευταία διαθέσιμη πορτοκαλάδα,με αποτέλεσμα να αρκεστώ σε κρύο νεράκι.....

αχ αυτή η πανέμορφη υπεύθυνη..... :rockon: :rockon:

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
Και έρχομαι στον ΨΑΡΑΚΑ_2 και αφορά και όσους έσπευσαν να πάρουν το μέρος του σχετικά με το παρελθόν του. Δεν διαφωνώ με κανένα, ούτε με τον ΨΑΡΑΚΑ_2 για όλο το διάστημα που γράφει στο σάϊτ. ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΟ. ΜΗΝ ΜΟΥ ΞΑΝΑΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΗΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ.  Το παρελθόν όμως δεν κανονίζει πάντα το παρόν και το μέλλον.  Έχει μεγάλη σημασία ποιος γράφει κάτι και γιατί. π.χ. ακούς μία είδηση και το πρώτο που κάνεις ποιο είναι? Να ρωτήσεις ποιος την είπε ή ποιος  τη μετέδωσε. Γιατί? γιατί άλλη βαρύτητα έχει μία έγκυρη εφημερίδα και άλλη μία φυλλάδα, άλλο παράδειγμα. Ακούς κάτι για τη δουλειά σου (θα απολύσουν, θα κάνουν αυξήσεις ή μειώσεις) και το πρώτο πράγμα που ρωτάς είναι: ποιος το είπε? Γιατί? γιατί άλλη βαρύτητα έχει να το πει το μεγάλο αφεντικό και άλλη ο κάθε υπαλληλίσκος.
Αυτό λοιπόν φίλε ΨΑΡΑΚΑ_2 είναι το πρόβλημά μου που δεν είναι πρόβλημα αλλά υποχρέωση ενημέρωσης. Να τονίσω την μειωμένη αξιοπιστία σου. Την οποία εσύ φρόντισες να τρώσεις.  Εσύ ξέρεις και τον λόγο. Εγώ υποθέτω και δεν έχει κανείς το δικαίωμα να μου το απαγορεύσει αυτό. Ας έβγαινες και ας έλεγες «παιδιά εμένα μου αρέσει το συγκεκριμένο μαγαζί και από δω και πέρα θα γράφω μόνο για αυτό. Να ξέρουμε πλέον (το πλέον για το διάστημα που μιλάμε)  ΤΩΡΑ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, Αντ΄αυτού εσύ χρησιμοποιώντας την  αδιαφιλονίκητη αξιοπιστία σου και έκανες προτροπές και διαφήμιση. Και αυτό στυλίτευσα.
Αν πάλι επιμένεις να μην καταλαβαίνεις, κάνε μου και τις δύσκολες ερωτήσεις. 
εχεις μπερδεψει αρκετα τα πραγματα με την φιλοσοφια περι παρελθοντος ,μελλοντος κλπ....γιατι αυτο προσδιοριζεται μονο απο γεγονοτα....οι χαρακτηρες και οι προσωπικοτητες εχουν σταθερη πορεια και αντε καποια μικρη μεταβολη....και εδω μιλας για προσωπικοτητα αναξιοπιστη ...οτι δηθεν αλλαξε .....που εγω παραδεχτηκα ακομα και το οτι εχω σχεση με το μαγαζυ συμφωνα με τις υποθεσεις σου.... και ξερεις γιατι ακομη ειναι απαραδεκτη η γνωμη σου ...γιατι βγαζεις συμπερασματα για τις πληροφοριες μου με μοναδικο κριτηριο οτι γραφω για το ιδιο και μονο  μαγαζυ τον τελευταιο καιρο....και λοιπον ???? εσυ εχεις προσωπικη αποψη ? επισκεφτηκες ποτε αυτο το μαγαζυ ωστε να εχεις το δικαιωμα και την δυνατοτητα να κρινεις αναξιοπιστες τις πληροφοριες μου ....ειμαι σιγουρος οτι δεν το εχεις κανει γιατι θα διαπιστωνες οτι ο ψαρακας δεν παραπλανει οποια κι αν ειναι η σχεση του ....πιθανον λοιπον ορμωμενος απο το παθος να υποστηριξεις αλλο μαγαζυ (απο τα τελευταια 50 post σου τα 25 τα εχεις αφιερωσει σε αυτο)επεσες σε αυτη τη γκελα ...και ποιος να σε υπολογισει φιλε μου πλεον οταν κανεις κριτικη γι αυτο που ουδεποτε επισκεφτηκες , ........πως απεκτησες κριτικη ικανοτητα και  δικαιωμα αποψης για κατι που δεν ξερεις ...θα ηταν θεμιτο να διαφωνεις αλλα οχι με το κριτηριο της δηθεν αναξιοπιστιας αλλα απο τις προσωπικες διαπιστωσεις σου...

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
Εχει αδυνατίσει όπως κι εγώ....μάλιστα,οι πρώτες παρατηρήσεις μας ήταν ακριβώς γι' αυτό το θέμα....βέβαια,αυτή έχει ομορφύνει κιόλας,ενω εμείς..... :rockon:
κοψε τα αναψυκτικα και κυριως τις πορτοκαλαδες ...παχαινουν....

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
εγω παντως μετα τις συστασεις που πηρα για την Ηλιανα περασα το μεσημερι για ενα μασαζακι απ το εν λογω κεντρο και μια χαρα ηταν!καθαρος χωρος και τα κοριτσια ευγενικα προσφερουν και την απαιτουμενη πορτοκαλαδα  ως δυναμοτικο πριν το μασαζ!Η Ηλιανα κανει πολυ καλο μασαζ(και οχι μονο...) απο κει και περα ο καθενας εχει τα γουστα του βεβαια.εγω παντως περασα ωραια και θα ξαναπαω αυριο κιολας!
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

kokorikos_1

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Κριτικές
8
Like
12
Πόντοι
0
Φίλε Μαριακ. Εισαι και ξενύχτης ! Οταν ξαναπάς στο μαγαζί γράψε μας κριτική κανονική και για το μαγαζί και φυσικά για την κοπέλα που θα διαλέξεις. Οσο οι υπόλοιποι τσακώνονται γι αμπελοφιλοσοφίες καλό θα ήταν να ξέρουμε κάτι για τον χώρο. Δεν μας νοιάζει το ζακουζι. Ντούς έχει ? Στου Παπάγου ήταν άψογα ενώ στη Ηρακλείτου υπήρχε μόνο ένα μπάνιο που για να πας έκανες πασαρέλα. Επίσης έχει πετσέτες , παντόφλες μιας χρήσης κλπ. Αυτά μετράνε στο κάθε μαγαζί εκτός απο το έμψυχο υλικό.

thanassis33

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
17
Πόντοι
6
Ο χρήστης mariak είναι ΓΥΝΑΙΚΑ. Άρα έχει άλλα κριτήρια και ενδιαφέροντα....

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166
Χθεσινή επίσκεψη στο νέο θεραπευτήριο και οι πρώτες εντυπώσεις εξαιρετικές.

Πολύ χαίρομαι που αν και πλέον σποραδικά βάζεις το λιθαράκι σου στην διαδικτυακή κοινότητα, είσαι ενεργός πελάτης και επισκέπτεσαι τους οίκους, με διερευνητική διάθεση... ;)

Είναι γνωστή η βουλιμία της σε οτιδήποτε υγρό. :cheesy: :smitten:

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
Φίλε Μαριακ. Εισαι και ξενύχτης ! Οταν ξαναπάς στο μαγαζί γράψε μας κριτική κανονική και για το μαγαζί και φυσικά για την κοπέλα που θα διαλέξεις. Οσο οι υπόλοιποι τσακώνονται γι αμπελοφιλοσοφίες καλό θα ήταν να ξέρουμε κάτι για τον χώρο. Δεν μας νοιάζει το ζακουζι. Ντούς έχει ? Στου Παπάγου ήταν άψογα ενώ στη Ηρακλείτου υπήρχε μόνο ένα μπάνιο που για να πας έκανες πασαρέλα. Επίσης έχει πετσέτες , παντόφλες μιας χρήσης κλπ. Αυτά μετράνε στο κάθε μαγαζί εκτός απο το έμψυχο υλικό.
θα σου πω εγω για τον χωρο ....στο ενα δωματιο οπου ειναι και το ζακουζι για οσους ενδιαφερονται υπαρχει ντους εντος ....στα αλλα ειναι εκτος αλλα χωρις να χρειασθει να κανεις πασαρελα , αφου ειναι ακριβως εξω απο την πορτα των δωματιων τα οποια ειναι απομονωμενα απο τους υπολοιπους χωρους και δεν εχεις προβλημα ....το μαγαζυ στη Παπαγου οπου εχεις επισκεφθει για εμενα ηταν πιο καλο ..αλλα και αυτο σε συγκριση με τα της περιοχης δεν υστερει ... τα δωματια και η υποδοχη ειναι ευρυχωρα , καθαρα και απο πετσετες παντοφλες κλπ ειναι κομπλε....Απο τις κοπελες εχω ξαναγραψει και τις γνωριζεις απο την Παπαγου ....οι νεες παρουσιες ειναι η Σοφια  ελληνιδα ,ξανθεια αδυνατη με γαλανα ματια και ενδιαφερουσα περιφερεια γυρω στα 35 και η Τατιανα 23 χρονων απο την Ρουμανια κανονικο σωμα ,μετριο αναστημα με μαυρα μαλια ,καλοβαλμενη , χαμηλων τονων στην υποδοχη αλλα για την δραση της στο δωματιο δεν ξερω ακομα .....

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Να πώ κάτι απο την εμπειρία μου τόσα χρόνια στο site? όποιοι ρωτάνε πως είναι οι χώροι,αν το μπάνιο είναι μικρό η μεγάλο,αν οι θεραπεύτριες είναι ψηλές η κοντές και αν έχουν μικρά η μεγάλα βυζιά,δεν έχουν σκοπό να πάνε ποτέ στο συγκεκριμένο μαγαζί....Την ώρα τους περνάνε και γράφουν για να γράφουν....Επιπλέον,είναι γνωστό ότι οι απόψεις είναι υποκειμενικές.
Το μαγαζί δεν είναι μακριά.Στο κέντρο της Αθήνας είναι.....αφιερώστε λίγο χρόνο,κάντε μια επισκεψούλα και θα σας λυθούν όλες οι απορίες.

vyzaras

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Να πώ κάτι απο την εμπειρία μου τόσα χρόνια στο site? όποιοι ρωτάνε πως είναι οι χώροι,αν το μπάνιο είναι μικρό η μεγάλο,αν οι θεραπεύτριες είναι ψηλές η κοντές και αν έχουν μικρά η μεγάλα βυζιά,δεν έχουν σκοπό να πάνε ποτέ στο συγκεκριμένο μαγαζί....Την ώρα τους περνάνε και γράφουν για να γράφουν....Επιπλέον,είναι γνωστό ότι οι απόψεις είναι υποκειμενικές.
Το μαγαζί δεν είναι μακριά.Στο κέντρο της Αθήνας είναι.....αφιερώστε λίγο χρόνο,κάντε μια επισκεψούλα και θα σας λυθούν όλες οι απορίες.
:referee: :referee:

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
Κοίτα να δεις... Πτωματα δεν είναι μονο οι μπαζόλες... Υπάρχουν και "πτώματα" που εμφανισιακά ενιοτε σε αφήνουν με ανοιχτή μασέλα.... Αλλά εντός, είναι πεθαμένες... Πόσοι και ποσοι δεν έχουμε πετάξει λεφτά σε μοντελέ κομοδινάκια??
Αυτά πρέπει να λέγονται  ;)

Και για να μην το τραβάμε και πολύ και κουράζουμε/κουραζόμαστε, για μένα το θέμα είναι απλό... Κανείς δεν υποχρεώνει κανέναν να ενημερώνει. Εθελοντικά γίνεται... Οκ, και κατευθυνόμενα, αλλά αυτά ειπαμε, κανουνε μπαμ και παμε παρακάτω...
Οπότε, όποιος δίνει πληροφορίες - έστω και όσες/όποιες αυτός θελει - προσφέρει. Η πληροφορία έχει αξία. Η μίρλα όχι._
εχεις δικιο ....συμφωνω ....

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Να πω και εγω τις εντυπωσεις μου λοιπον απο πρόσφατη επισκεψη. Ο χώρος της υποδοχης άνετος , με καναπεδες και σε συνδιασμο με την ωραία κοπέλα που εκτελει χρεη σεριφισας (ποιο ωραια απο τις κοπέλες που παρουσιαζει κατά την ταπεινη μου γνώμη ), σε προδιαθέτει ευχάριστα. Το δωματιο καθαρό με απλή διακόσμηση. Το μασαζοκρεβατο , 2 καρεκλες και 1 καλογερο για τα ρουχα. θα προτιμουσα καλυτερα να ειχε ενα καναπεδακι , οπως βαζουν άλλα μαγαζια. Σφραγισμενη πετσετουλα αλλά οχι παντοφλες μια χρησης. Υπηρχαν σαγιοναρες <<κοινόχρηστες>>. Το ντους εκτος του δωματίου , στον διαδρομο. Κλεινουν την πορτα απο την μεριά του σαλονιού , για να μην σε παρει μάτι συναγωνιστης , να τριγυρνας με την πετσετα. Μου είπαν οτι υπαρχει και δωματιο με τζακουζι , αλλα ήταν κατειλημενο και δεν εχω εικόνα. Συνολικα για τον χωρο , θα ελεγα οτι ειναι στον μέσο όρο της περιοχής.

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
Να πω και εγω τις εντυπωσεις μου λοιπον απο πρόσφατη επισκεψη. Ο χώρος της υποδοχης άνετος , με καναπεδες και σε συνδιασμο με την ωραία κοπέλα που εκτελει χρεη σεριφισας (ποιο ωραια απο τις κοπέλες που παρουσιαζει κατά την ταπεινη μου γνώμη ), σε προδιαθέτει ευχάριστα. Το δωματιο καθαρό με απλή διακόσμηση. Το μασαζοκρεβατο , 2 καρεκλες και 1 καλογερο για τα ρουχα. θα προτιμουσα καλυτερα να ειχε ενα καναπεδακι , οπως βαζουν άλλα μαγαζια. Σφραγισμενη πετσετουλα αλλά οχι παντοφλες μια χρησης. Υπηρχαν σαγιοναρες <<κοινόχρηστες>>. Το ντους εκτος του δωματίου , στον διαδρομο. Κλεινουν την πορτα απο την μεριά του σαλονιού , για να μην σε παρει μάτι συναγωνιστης , να τριγυρνας με την πετσετα. Μου είπαν οτι υπαρχει και δωματιο με τζακουζι , αλλα ήταν κατειλημενο και δεν εχω εικόνα. Συνολικα για τον χωρο , θα ελεγα οτι ειναι στον μέσο όρο της περιοχής.
ο καναπες πραγματι θα ηταν χρησιμος...στην παρατηρηση μου στην υπευθυνη πηρα απαντηση οτι συντομα θα μπει.....

mariak

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
1
ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ!ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΕ ΠΟΥΝΕ ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΗ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!με συνχισες πρωι πρωι!καλα χρυσο μου θα παρω τον εξοπλισμο μου (μετρο -αλφαδι-χαρακες-μολιβια  κλπ) και θα δωσω λεπτομεριες!να φτιαξω και κατοψη το κανω καλα!? :2funny: :2funny:
περα απ τη πλακα δε κοιταξα τετοιες λεπτομεριες γιατι στο καπακι πηγα στο γυμναστηριο που ειναι κοντα και εκανα εκει ντους κλπ.αντε να ξαναπαω τωρα να δω καλυτερα..... :-*

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom